allah mutluluğunuzu daim etsin canım en hızlınız benm herhalde
2009 aralıkta tanıştım
2010 şubatta nişalandım(2.5 ay sonra)
2010 temmuzdada evlendim (yani tanıştıktan 7 ay sonra evliydim hahaha)
çok şükür evlenelide 1.5 yılı geçti aa değişti dediğim hiçbi özelliği olmadı
zaten ben hep bu şekilde olsun istemiştim uzun süreli ilişkiye tahmülüm yoktu benm
hep böyle güzel gider inş![]()
Amin canım hepimiz için inşallah.Ben birde kendime hızlı diyordum:)
Bu arada belirtmek isterim.Eşim 25 olucak temmuzda bende nisanda 23 olucam.
Yani ne yaş engel nede zaman.Biz eşimle büyümeyi tercih ettik.
Allahıma şükürler olsun ki hiç pişman değilim.Hatta bazen konuşuyoruz keşke daha önce evlenseydik diyoruz.
bu kadar beklememizin sebebi hem okul hemde babam kabullenmekde zorlandı.Ama şimdi oğlum diyor eşim için şükür.
Maşallah hepimize.
bana yaşımı sordun değilmi ? yani aynile değil? neden kafan karıştı dersen az önce yaşım 20 yaşıtım varmı topikte die yazmıştım sen de ben 22 yaşındayım 2 yaşı saymazsak yaşıtız die yazmıştın heralde unuttunbide benim şu an bi ilişkim yok ben de etrafımda görüyorum böyle hemen evlenenleri de öyle benim ya da onların umduğu gibi olmuyo evlilikler. bu arada bu göz açıp kapayıncaya kadar evliliğin gerçekleştiğine ben de inanıyorum çünkü ablam yengem vs hep duyuyorum onlardan da aynı şeyleri...ben de bunlardan çekiniyorum yani hemen evlenmekten yani bir ömür geçireceğin insanı bi kaç ayda tanıyamıyosun
hep duyuyorum çeşit çeşit insan var. en ufak ilişki bile insanda derin izler bırakır kaldı ki yanlış bi evliliği düşünmek bile istemiyorum o yüzden böyle konularda çok titizimdir
Bir insanı tanımak ben bir mür geçirsen bile mümkün değil canım.
Bende sana şöyle örnek vereyim.Bir komşumuz 6 yıldır birlikdeydi,evlendiler.
Ama ilk bir aydan sonra ayrılmaya karar verdiler.Şöylemesi ayıp ama birlikde bile olmamışlar.
Kız kafaya ayrılmayı koymuş sırf millet ne der diye evlenmiş.Sonra kız 6 aydır tanıdığı bir çocukla evlendi.
Şimdi görüyorum çokda mutlu.Yani bunun zamanla ilgisi yok.Doğru kişi olduğunca için akıp gidiyor PuCCaaa'nın dediği gibi sen seyirci kalıyorsun
nie nice yıllara inşallah![]()
Amin canım.