Görüşürüzz ziyaretçi suzi
Kısmet diyorum valla gelse de 2 yılı geçer bişeylerin olması için.
Böylesi güzel herkes kendi evinde.
Beni korkutan sadece ev.
Komik olacak biraz ama yemek, ütü, temizlik bunlar korkutuyor bi tek beni.
Hem çalışıp hem hepsini yetiştirenlere şok oluyorum.![]()
yetişmiyo zaten canım yetişmediği yerde birinden feragat ediyom ben:) mesela her akşam yemek yapmam. temizliğide cumartesi toptan yaparım hafta içi wc lavabo falan fırçalarım bir kere. misafir falan gelecek olursa hızlısından bir süpürge birde parfüm sık eve tamam. benim koca dağınık biri olduğundan onun arkasın toplamaya ancak yetişiyorum zaten :)sabah ben 45 dk önce kalkıyorum bir yandan hazırlanıp bir taraftan mutfak falan toplarım salonda bardak tabak çiko kabukları ne ararsan:) birde akşam yatmadan topladığım halde salonu o yatana kadar bir daha dağıtır:) akşam eve girer girmz ilk işim mutfaktaki çöpü falan topla at salonda kalanları temizle. ay banyoyu bilem dağatır traş olur her sabah. bıçak bir yerde köpük bir yerde tarak biryerde. evleninde görün diyom bende :)))
siz böle tarih yazınca duygularım depreşti bir mesaj atam kocama dedim. sapıklık yaptım. sevgilüm akşam kocam işe gidecek evde yok. eve gel falan yazdım cevap: tamam akşama yemekteyiz 5 gibi alırım . ay acık romantik ol yaaaaaaa bak aldatıyom seni senle ayak uydur bari demi