• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düzelmiş canım tamamdır :46:
yarına söz güzel şeyler yiycem ne desen haklısın :26::26:
canım oraya boyumu yazıtyomuşum ama metre die seçmiyomuşum ondan öyle olmuş:9::9:
hadi cumaya kadar toparla durumu güzel menüler yapalım cumaya az kaldı:9::9:
sanda iyi geceler cnm ben gidem yatem:75::103::103:

ben geldiiimm :3:

hemen basliyoruum :99:

yatak odasi icin bir ablamm :16:var onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler :47:neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz

biz kullaniriz onu dediiii :52: :52::52::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh :31::46::46:

:64::64::64::64::64::64::64::64:

Hayırlı olsun bal gaymakkkk.:52::52:
Bak herşey düzeltiliyor boşuna keyfini kaçırdın o kadar.:1:

Günaydın kısçeler.:119:
Bugün 2. günüm bakalım dikkat ediyorum Cuma günü inşaallah vermiş olurum.
Bugünde sabah melemen, 2 dil tahıllı ekmek ( tost makinesinde kızartılmış), karper peynir 1 tane.
Ara: 1 kuru incir
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform
Akşama Allah Kerim.:16:

Bugünde sabah melemen, 2 dil tahıllı ekmek ( tost makinesinde kızartılmış), karper peynir 1 tane.
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform

aksmda hafıf gecırrsen super dıorum:nazar:

Öhöööömmm öhöömmmmmm:4:::4::4::4:

Hadi bakalım kısçemmmmmm güzel gittik bugünn..:10::10:
ok dilek vllah yemedim şsks yaptım yaaaaa:18:
kizlar cok moralim bozuldu yaaa :5: bugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..:kkk:
boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.

yatak odasi icin bir ablamm :16:var onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler :47:neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz

biz kullaniriz onu dediiii :52: :52::52::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh :31::46::46:

gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.

günaydın kızlaaaaaar hepinize bol zayıflamalı bir gün dilerim:)

boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.

gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.

Günaydın Black'imm..:70::70:
Nasılsın bakalım?

iyi geceler canim oncelikle hayirli olsun ikinci olarakta oyle bi para isteme haklari varmiymiski arastirdinmi canim normalde olmamasi lazim

Hayırlı olsun bal gaymakkkk.:52::52:
Bak herşey düzeltiliyor boşuna keyfini kaçırdın o kadar.:1:

:38::38::38:

sagolun kizlaarr :16:ay cok sükür cok mutluyum :21::21::21:

sözlesmede öyle bir madde varmis vazgecilirse % ceza olarak yatirlmaliymis ama sagolsun

adam onunla birseyler alirsiniz burdan dedi aslinda onu ceza olarak yatirip cikiyorsun

sözlesmeden döndügün icin sacma iste her mobilya magazasinin kendi kurallari var buraninki
öyleymis :47:Allahdan tanidiklarimizinda oradan alicaklari seyler varmis onun icin kullanicaklar :34:

:21::21::21::21::21::21::21:ay icim icime sigmiyo Allahim pisman ettirmesin insallah :16::16::16:

günaydınnn topıkınn çıtır hatun adaylarııııııııııııııı

bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyum :52::52::52::52::52: gevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.

dun kımenumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
12.00 3 tane form bıskuwı yesl cay
15.00_16.00 :kuru fasulye salata yogurt yarım dılım ekmek
19.00 _20.00 corba salata yogurt yarım dılm ekmek
2 - 2bucuk lıtre su
sızce nasıl:26::26::26::26::26::26:

bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyum :52::52::52::52::52: gevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.

tebrklker cnm dewamı gelır ıns ne mutlu sana:4::4:

günaydın kızlar!
bugün 2. gün,2 gündür spora gidiyorum hiryerlerim ağrıyoo:118:
sabah yediklerim
1 dilim tost makinesinde kızartılmış çavdarlı ekmek (ekmek kızartılınca kalorisi düşüyormuş)
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
yorgunluktan yemek yapamadım,öğle için
1 eti form çubuk,2 elma
akşam da
lahana corbası,yogurt :27:

tebrik ederimmm:46::46::46::46:
o 1'ler toplanıp 10 olur işallahh :34:

günaydın kızlar!
bugün 2. gün,2 gündür spora gidiyorum hiryerlerim ağrıyoo:118:
sabah yediklerim
1 dilim tost makinesinde kızartılmış çavdarlı ekmek (ekmek kızartılınca kalorisi düşüyormuş)
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
yorgunluktan yemek yapamadım,öğle için
1 eti form çubuk,2 elma
akşam da
lahana corbası,yogurt :27:

sen bukadrcık seyle doyuyomusun be kıscem:27::27:

keşke telafi etmeseymişsin öğleni:1:
bööörek olmamış..
ve akşam yemeklerinde baklagil önerilmiyor
sen direk karbonhidrat yemişin..
kuru fasülye falan yemek istiyorsan öğlen ye
pilavı da aynı şekilde ve bulgur pilavı tercih et:34:
:17::17::17: evet olmadı bılıyorum.evde olmayınca mecbur hazrı yemege saldırdım.yoksa planım corba salata ve yogurttu

ıllakı fotoshop var cok bellı.ama malzeme güzel :23: gözlerı cok ıtıcı duruyo ve kafası vücuduna göre cok küçük gibi.gercekten cok uzak duruyo
kizlar cok moralim bozuldu yaaa :5: bugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..:kkk:
cok ayıp etmıs.bıde ne kaba bı davranıs 20 dakka basında beklemıs utanmadan.
bugünkü yediklerime ne kadar sinir olsam da yaazıyorum:26::26:

sabah

1 az yağda pişmiş yumurta
1/4 kepek ile karışık çavdar ekmeği
1 kupa bardak çay
ince bir dilim kaşar
yarım domates

ara

yokk

öğle

1 dilim ekmek
2 3 çatal süt kaymak(eşim zorla yedirdi bu adamın bana garezi var ya):47::47:
ince 1 dilim kaşar
2 bardak çay(resmen 2. kahvaltı yaptırdı bana)

ara

1 avuştan az sarı tuzsuz leblebi
1 armut
1 portakal (meyve şenliği oldu midemde):20::20::20:

akşam(hiç yazmak istemiyorum)

2 tabak makarna

son olarak

1 fincan nescafe
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay

ne kadar yemişim :19::19::19::19::18::18::18::18:çok rahatsızım ya çok şişim şuan
ahhh bu erkeklerr!!! diyetteyım dedım ya,kola almıs gelmıs.nezaamndır içmedın azcık içersin dio :15: ee içmeden dururmuyum pazar gunu 2 bardagı devırdımdı mideye :14:

yaaa bız sana demedıkmı! bosuna haftasonunu zehır ettın kendıne.hadı gözünaydın canım:24::24::24:
iyi geceler kızlar
bugünkü
menüm

8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz

10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık

11.30:az şekerli türk kahvvesi

15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)

17.00:6 tane siyah kuru üzüm

19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt

21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı
yaaa süper bı menu.neyse bende bugun pazardan alıyım sebzelerıde bu hafta cok dıkkat edıyım :56:
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform
ohh süpersiniz valla.bu sekılde sen 64 bıle cıkarsın kuzummmm

Back
X