• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek , bol yoğurtlu kırmızı biberli mısırlı salata yesem nasıl olur?? fazlamı ki?? zaten 50 dakika aram var bir kısmı da eve git gelle geçicek. sebze yemeğim de yok hazırda.

canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde :34:

canım benim saç diplerim de çok kötüdür. kepeğe karşı etkili şampuğan kullanmazsam aynen dediğin gibi oluyor. onu kullanınca da çok yağlandırıyor saçlarımı, sabah akşam yıkıyorum neredeyse. doktora gittim o da kozmetik ürünler önerdi bir takım. saç derim hassas sanırım , çok çabuk kuruyor. ibrahim saraçoğlu söylemişti,ısırgan suyu iyi gelirmiş. kepeği yok edermiş. haftada 3 gün filan uygulayın diyordu.

Son düzenleme:
Bence söylediğin hareketler ilk egzersizler için çok mantıklı.
dakka tutabilirsin 10 dkdan fazla yapma bence.Birde ilk birinci haftanda başlama.
Önce eksileri gör ki heves gelsin.Bak meyve konusunda çözüm var ara öğün olarak ama suda asla yok.
en azında 2, 2.5 ,3 litre kadar tüketmelisin.İlk etapda alışmak için her yemek öncesi 2 bardak içerek başlıyabilirsin.
Eğer açken midem kaldırmaz dersen yemekden sonra içebilirsin.Zaten 3 ana ğünde 2 şer bardak içsen,3 ara öğünde 1 er bardak içsen 9 bardak yapar ;)
Ben çalışdığım için 0,5 litrelik su şişesinde ölçüm yapıyorum.Benim eşimde aynı o şekilde canım ama biz zayıflıyarak en güzel cevabı vereceğiz;)

tüm dediklerini dikkate alarak yarından itibaren başlıyorum sağlıklı yaşama :46: dediğin şekilde su tüketimi yaparsam gerçekten çok mantıklı oluyor valla hiç böyle düşünmemiştim ben ,iyiki var bu site gerçekten bazen insanlar kendi kendilerine zorlaştıyor galiba işleri ,olaya pozitif bakarak daha güzel bir duruma gelebiliyormuş işler ohhh bee sonunda buldum yerimi :52:bu sayfadan ayrılmam artık abonesiyim :kkk:

Leslieyi yazmışlar sana.
Eşinin sana dediği lafı bi aralar benim sevgilimde söylüyordu.:1::1:

ahhh şu erkekler yok muu :37: bazen delirtiyorlar bizi sevgiliyken de evliyken de başıma kakar oldu kilolarımı:50::52: ama gerçekten onun için zayıflamıycam sadece kendi sağlığım için zayıflayacağım vallahi bugünkü bu sitedeki konuşmalardan sonra hırslandım kızlar :kkk:

neyse artık biraz mola verip derslerime çalışayım malum nisan ayında sınavlarım var kızlar muhasebe zor ama dersler zevkli hal almaya başlıo kanım ısındı artık :16:

Anaaaammmm:52::52:banada verin o kayısılı fı-orm çayını
benimde wcye yapışmam lazım hangisini kullanıyonnuz canım bir bakim bende
yazarken zaten ilk sen gelmiştin aklıma cnm..içeriğine baktımda toplam 16 tane etken madde varmış..sinameki yaprağıda bunların arasında..doğadan form karışık bitki çayı kayısılı yazıyo.

hosgeldiiinnn :3: ah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
hoşbulduk şekerim..zor mor ama yapmaya uğraşiim işte.7 lerden bir an önce kurtulmam lazim.yoksa psikolocim bozilii..:19:
sana şampuan konusunda bitkisel aloaVera içerikli şampuan önerebilirim.malum bu bitkinin cilde etkisi çok büyük..ben avoncu olduğum için Naturalin aloaveralı şampuanını kullanıyorum..çokda memnunum.tavsiye ettğim kişilerde memnun.hatta saç dökülmelerine bile iyi geliyor.mutlaka dene..bişe kaybetmezsin.avon olmasada bitkisel aloaverelı olanını bul..
adresini ver ben bi tane gönderim sana kızz:52:

hosgeldiiinnn :3: ah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
tamam canim sagol :54:buralarda bulursam kesinlikle denicem bana resmini bulursan eklermisin :26:
$elidor_kepege_karsi_etkili_cozum_sampuani_22696_1.webp
ekledim cnm 10 yıldır bu kabuk sorunu var bende ne clear ne heden showders hiç biri iyi gelmedi
bi bu iyi geliyor
bide drun verdiği şampuanlar
dediğim gibi onlarda ilaç gibi kokuyor
elidorumdan memnunum arada sıkılıp şampuan değiştiğim zaman yine kabuklanma oluşuyor..
zaten yazın olmuyor kış aylarında oluyor bu kabuklar

canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde :34:
bide saçını sıcak suyla değilde dayanabileceğin soğukluktaki suyla yıkamalıymışsın..tvde uzmanından dinlemiştim.sıcak su saç derisine zarar veriyomuş.bide krem kullanma bi süre
bu arada ne ettin yatak odasını ne zaman alcanız..:26:

Selamm kızlarr!:16::16::16:
selam.. hoş geldin..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 362159
ekledim cnm 10 yıldır bu kabuk sorunu var bende ne clear ne heden showders hiç biri iyi gelmedi
bi bu iyi geliyor
bide drun verdiği şampuanlar
dediğim gibi onlarda ilaç gibi kokuyor
elidorumdan memnunum arada sıkılıp şampuan değiştiğim zaman yine kabuklanma oluşuyor..
zaten yazın olmuyor kış aylarında oluyor bu kabuklar

ayyyy ben de bundan alayım eşime sağol canım yaa aynısı olcak dımı reısmdekının
karısıklık olmasınn ınsallah bısde faydasını goruruz :)

o da iyiymiş canım :1:

aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu

ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba

doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç

olmamasını yeglerım ehehehe :)
canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAK :20::20:

canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmi :34: mesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....
canım yemek yemezsem psikilojik olarak acıkıyorum sanki hemen ama deneyebilirim :34::34:
Sote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel:34:
bende sote düşünüyorum ama bakalım belkide başka bişey yaparım sağol canım
ben sana ne dedim sabh gelip ağıt yakacam diye ohh ağıtımı yaptım raatladım:9:
6 aydır 2.5 -3 litre arası içiyorum canm bünyem çok alıştı
ve selülitlerim çok çok azaldı yok gibi
hergün bi posta aynada vücudumu inceliyorum :1:

bende akşama mercimek çorbasımı yapsam diyorum
güzel canm menün :nazar:
bence 2 güne verirsin bende oldu önceden + yım diye üzülürken - çıkmıştım
mercimek çorbasını şimdi yiicem dün akşamda o vardı başka bişey yapmam lazım
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor

haftasonu olsa doymam ama geç kalacam diye hızlı yediğim için tıkanıyorum hemen, çoğu zaman zorluyorum hatta yemek için
kizlar bisey sorucam :44:

bir sorunum var sac diplerim :ssz:

kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldu :5: kasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa :ssz: ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:
eşim sebametin hergün yıkanan saçlar için olan şampuanını kullanıyor memnun dökülmelerede iyi geliyor deneyebilirsin

canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAK :20::20:

maydanozu bılıorm da canım bunu da doktoruma sorcaktım sormadan arastırmadan asla
kullanmam:) hatta rezene ıcıyordum bıraktım bılırom yasak cunku :) düşünüp uyardıgın ıcın sağol canım :)

ayyyy ben de bundan alayım eşime sağol canım yaa aynısı olcak dımı reısmdekının
karısıklık olmasınn ınsallah bısde faydasını goruruz :)
al canm ama gözlerine dikkat etsin çok sıkı kapatsın yıkanırken çünkü içindeki bi madde bu kabuğa karşı etkili gözü yakıyor azcık göze kaçtımı duştan çıktıktan sonra bile göz yanması oluyor:34:
bunun aynısın büyük boyuda var onun resmini bulamadım bunu ekledim:54:

al canm ama gözlerine dikkat etsin çok sıkı kapatsın yıkanırken çünkü içindeki bi madde bu kabuğa karşı etkili gözü yakıyor azcık göze kaçtımı duştan çıktıktan sonra bile göz yanması oluyor:34:
bunun aynısın büyük boyuda var onun resmini bulamadım bunu ekledim:54:

çok sağol canım haftasonu alışveriş yaparken alıcam mutlaka :)

tüm dediklerini dikkate alarak yarından itibaren başlıyorum sağlıklı yaşama :46: dediğin şekilde su tüketimi yaparsam gerçekten çok mantıklı oluyor valla hiç böyle düşünmemiştim ben ,iyiki var bu site gerçekten bazen insanlar kendi kendilerine zorlaştıyor galiba işleri ,olaya pozitif bakarak daha güzel bir duruma gelebiliyormuş işler ohhh bee sonunda buldum yerimi :52:bu sayfadan ayrılmam artık abonesiyim :kkk:

Pozitif düşünmene ve kendini hazır hissetmene sevindim canım.
Birlikde başaracağız inşallah.Önce kendimiz için,yinede kocişlerin ağzı bir karış açık kalsa fena olmaz :1:

kızlar hastamı olcam nee, bütün vücudum dökülüyor yatmak istiyoruuuum
1 kase çorbayı bitiremedim hayret ettim kendime, yoğurduda zorla yedim :43:
rehberlik için biderse girdim çok yordular beni, sert olmamaya çalışıyorum ama laftan anlamıyorlar hiçmi insan sustan anlamaz ayyy iyice yoruldum yaaaa, onlara kızamadım yaa kendime ettim gülerek diyorum zaten birinizi dövsem içim soğuyacak onlarda gülüyor :9::9::9:

o da iyiymiş canım :1:

aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu

ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba

doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç

olmamasını yeglerım ehehehe :)
poşeti varmı tam bilmiyorum.belki vardır herşeyinkini çıkarıyorlar ya.
ben kupada demliyorum iyice soğuyunca bi dikişte içiyorum tadı kötü sevmedim..
bu aralar hf da 2 gün içiyoum..
gebeler içebilir mi bilmeme..ama gebelikteki ödem için fazla ayakta kalmaman gerek eve geldiğinde yada oturduğunda ayağını biraz yükseğe kaldırıp oturabilirsin..
kolalı içecekler,fazla soda tüketimi,tuz ve turşu tabikide ödemi artırıyor..
zaten biliyosundur..
kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftim :31: düsünün ben dogumdan sonra dikkat etmeyince cok kilo aldim :ssz::ssz:

tabi canim verirsin insallah :34:

canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmi :34: mesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....

canim az yemek yani bizimde evimizde farkli seyler pismiyor ama sebzeyi tercih edip 5 6 kasik kadar yanindada salata ve yogurtla yiyebilirsin puccadan ögrendim bende sagolsun :34:

kolay gelsin caniim :34:
sağolasın gaymağam..
tabı canım herksesde aynı olmuo kılo şeysi :)
bi ark var doğuam gıderken bile çıtı pıtıydı sıfır kılo
doğudman cıktı sıfır beden nası oluo ben anlamıom :D
ben gecenkınde ılk 3 ay 7-8 kg vermıstım ılk ayalr genelde verılıo
bulantı kusma vs asıl 7. aydan sonra kılo alınıo :)
bende 7. aydan sonra aldım..toplamda 13 kilo7. aya kdr 5 kilo sonra homini gırtlak yemenin sonu 8 kilo..
Sote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel:34:

Evde ne varsa ona göre uyduracaksın :34:
Listelerdeki gibi kimse yiyemiyor zaten.
Evde ne varsa yanına salata + yoğurt muhakkak ekle.

Günaydın ablacım..:16:
Gelince görüşürüz gene:1:
geldim dilekcim..
seninde gözün aydın beklediğin misafir sonunda gelmiş..:27::27:
Günaydın pötüşşş :3:

üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğru
şişliğim inince sabah tartıda -500düm bide cısda yapmıştım

günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladık:54:

günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor

günaydınnnn çıtırım
çok saol hatırlatma için
bende ekmek istiyom benimde kalmamış

maltepeden eminönüne:43::43::43:[/FONT][/B]
ay alamadım ya..
herzaman aldığım bi market vardı kendileri çıkarıyolar..
dilimler biraz büyükçe ..anca garnım doyiyi.
yarım saat sonra çıkaçak dedi fırındaymış..
bende bekleyemedim büyük oğlum okula gidecek diye..
küçüğü abiye bırakmıştımda
kızlar az önce show tv de bir kadın gösterdi 18 ayda tam 78 kilo vermiş.Nasıl bir azimdir o ya...ben bir 10 kilo vereceğim gözümde büyüyor:40:
ya o mide küçültme ameliyatı olmuş..
Allah o durumlara düşürmesin..sağlıklı bi şekilde kiloları verelim...
Günaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..:16:
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..:ssz:
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..:9::9:
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
kız hergün içme..hf da 2-3 kez yeter..:52:
kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek , bol yoğurtlu kırmızı biberli mısırlı salata yesem nasıl olur?? fazlamı ki?? zaten 50 dakika aram var bir kısmı da eve git gelle geçicek. sebze yemeğim de yok hazırda.
mısırı fazl akoymazsan olur canım afiyet olsun..
Selamm kızlarr!:16::16::16:

a.s canım..

Görmedim canım benim , dün biraz konuştuk, aradı beni, bende bozuntuya vermedim, tekrar barışacağız biliyorum ama çok uzun sürdü artık yeter ama yaa :43:

Olmz ben bi kere sevdim hiç bir yere gidemez :1: Ama aramıyorum burda üzüntüden erisem yine ben dönüş yapmam yani :26:

Elma diyeti nedir bebiş ya :26:

İşte illede o anacım , kaçırabilirim hatta :1:

KIZLAR ŞAHİTSİNİZ, MART AYI BİTTİĞİNDE BANA GELMEMİŞ OLURSA BUSE YOLUNA DEVAM EDİCEK KESİNLİKLE. :19:
barışırsınız merak etme sen bebiş..
cnm elma diyeti diye bir topik var.arama yaparsan bulursun..orada daha detaylı anlatılıyor..

canim saclarimda problem yok :nazar::nazar: ama sac diplerim cok kötü deri yani ya bebeklerde olur ya konak onun gibi ya sinirr

sendekidemi öyleydi bu sampuan hangi saclar icin elseve i de denemistim ama bunu degil
canım sana önerim bitkisel yağlar. öncelikle saçının iki günde yağlanması normal gün aşırı yıka saçı. hergün yıkamak iyi değilmiş. saçın dibindeki kendi yağını kurutmamak gerekiyor saçı besleyen o aslında. konak oluyo demişsin bunun için önerim. keten tohumu yağı, badem yağı ve aktara sor başka bitkisel yağlardan da karıştır haftada 1 kez saçına sürüp 1 saat beklet yıka. hem parlak hem güçlü olur saçlar. şampuanda bende hala araştırma aşamasındayım şuan revigen kullanıyorum. ama healt good diye bitkisel birşey kullanmıştım o çok iyiydi ona geçecem sanırım. kepek şampuanları saçı çok döküyor önermem. bitkisel bir şampuan bak. birde saç kremi kepeği artırıyormuş. onun yerine haftada bir mask e yapıp akıtmak daha iyiymiş.:)

Günaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..:16:
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..:ssz:
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..:9::9:
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..elma diyetinde yememek gerekiyor aslında.bu arada dünkü menümü yazıyım.
sabah: saat 11 kahvaltımı geç kalktığım için geç yaptım..
3,5 dilim kendi yaptığım esmer ekmek
1 ymrta.1kırmz biber,1 domatesten ve soğandan oluşan melemen.
1-2 çatal peynir
3-4 bardak siyah çay(şekerli)
ara:1 yeşil elma
ara 1 yeşil elma
akşam: 20:00
yağsız bol limonlu salata
1 tbk havuçlu,mantar sote
1 tane 3ü biarada
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..

ay kız ivit o çay çok etkili ben bir kere hata yapıp iki tane içtimde wc den çıkamadım sorma. keşke 2. içmeseydin bacım evden çıkma derim

poşeti varmı tam bilmiyorum.belki vardır herşeyinkini çıkarıyorlar ya.
ben kupada demliyorum iyice soğuyunca bi dikişte içiyorum tadı kötü sevmedim..
bu aralar hf da 2 gün içiyoum..
gebeler içebilir mi bilmeme..ama gebelikteki ödem için fazla ayakta kalmaman gerek eve geldiğinde yada oturduğunda ayağını biraz yükseğe kaldırıp oturabilirsin..
kolalı içecekler,fazla soda tüketimi,tuz ve turşu tabikide ödemi artırıyor..
zaten biliyosundur..

bende 7. aydan sonra aldım..toplamda 13 kilo7. aya kdr 5 kilo sonra homini gırtlak yemenin sonu 8 kilo..

doktora sormadan ıcmem canım ama zaten ılk 3 ay
hiçbi bitkı cayını icıtırmıolar genelde.

ayy 7. ayda alınıoms asıl kilo herkes öle dio ben 7. aydan ılerı gıdemedım ıcın o kadarını bılıorm
yıen dıkkat edıcem ınsallah almam :)

Back
X