aynen katılıyorum canım.bencede bır ömrü paylaşmayı düşünüyorsa herhalını sevmelı.ama saglık ıcın nazıkce uyarabılır.bızde cıkarken 54 cıvarıydım doguma gırerkense 93
bende önce ne alaka demiştim senin gibi
haklı deme canım değil çünkü ben eşimle tanıştığımda 50 kiloydum hamilelikte 82 kilo olan halimide gördü her halini göreceği için seni sen olarak sevmesi lazım ama senin iyiliğin için uyarabilir bazen yaşanan şeylerden farkında olmuyoruz çünkü kendimize getirmesi lazım birilerinin
benim kocada aksine zayıf halimle dalga geçiyor
yandan kredi kartı gibiydin diyor![]()
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
bız cocuklarımıza evde varken bı yenısını daha aldıgımız,aman o ayakkabı ona uymuyor bıde şunu alalım derken,o anneler bı damla yemek bulamıyor evlatlarına...
lanet olsun dünyanın bu düzenıne yaaaa... bı söz var cok dogru "demiri demirle dövdüler,biri sıcak biri soguktu ... insanı insanla kırdılar,biri aç biri tokdu...."
cok iyiymişerkekleri anlamayanlara, yani hepimize
Eki Görüntüle 365256
erkek milleti işte
Eki Görüntüle 365257
bin kanatlarıma nere gitmek istersin[
paylaştım işte hadi uçururuver.minik:125:
slm canım..]
senınkı mevsimsel depresyonmuş anacım, ondan hepimizde var zati
benım fıkrımı sorarsan kesınlıkle guvenılır bı yerden gunluk süt alman.yanı haftada 2-3 kez.ben haftada bır alıyorum yetıypor kızım ıcmıyor,yogurt sevıyor.doktorum programındada baska programlardada cok dınledım ve kesınlıkle evınıze pastorıze süt ve yogurt sokmayın dıyor.içinde antıbıyotık varmıs yararlı zararlı tum bakterıler ölüyormus,sütteki.buyuzden hazır sütler asla bozulmuyor yada yogurt mayalasanda tutmuyor... pastorıze sütler yuzunden cocukların bagısıklıgı mahvoluyormus maalesef...aynı sekılde yogurtlarda.evde mayalayın dıyorr doktorlar.
canım 4-5 aydır bıraktım devam sütünü, ama yatmadan önce gece maması veriyorum sütede alışsın istedim doktorumda temiz yer varsa mahalle aralarında satılan sütten ver dedi ama ben ne yapsam kararsızım
bende çok üzüldüm fotoya, neler var dedim kendi kendime bakmayaya çalışıyorum hatta içim bituhaf oldu
cok iyi hepsi