Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ayça kayayı izliyonuz değilmi..çok önemli şeyler konuşuyo..
şu mügedede ne keramet varsa izleyenleri kendine bağlıyo..kız doktorumu aç bak çok faydalı..ben erken kalkarsam mutlaka onu izlerim..bak şimdide göz makyajının göze zararı konuşuluyomügeyi actim ben :26: ne diii ne diiii![]()
ballll sen artık kefir tüketmiyosun değilmii..bak çok faydalıymış ara öğünlerde öneriliyo..
gcemıs olsunGuatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.
canım ben yazmıstım ama arkadas bır cay kasıgı koyuyorum yazmıs,ona istinaden okadarcdık sey neye yarar.koysanda aynı koymasanda yazdım.bende salataları asla yagsız yıyememkızlar arada yazıyorumda bugün yine salata yağ mevzuu geçmiş..
eğer salata yediğiniz öğünde yediğiniz başka bi yemeğe sıvı yağ eklememişseniz
salatanıza muhakkaakkkkkk 1 tk sıvı yağ ekleyin..
çünkü yağda eriyen vitaminler(A,D,E,K)anca bu şekilde emilerek vücuda yararlı hale gelir..
hatta çocukları olanlar bilir bebeklik dönemlerinde D vitamini kullanılır..
bu vitaminin içeriğindede extradan yağ konmuşturki bebişin işine yarasın vücut tarafından emilsin...
ne gerek 1tk olmuş olmamış gibi ifadeler kullanılmış .lütfen bilmeden yanlış bilgiler sağlığımızı olumsuz etkilicek bilgiler vermeyelim arkadaşlar..
lütfen kimse alınmasın burada sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz o yüzden paylaştım kızlar..
neyse bugunkı mesajını gördüm,kendıne gelmıssın yoksa sopayı yıycektın sımdıkizlar ben nasil toparliyacagim kendimi :105: eger bir kac günde
toparlayamazsam birakiyorum herseyi ..
bugün yediklerimin haddi hesabi yok..
aynennnnnn,nefret edıyorum o tıp ınssnlardan... bir ortama giriyosun daha nbr demeden "aa sen yınemı kılo aldın,cok şişmanlamışsın"ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
anneme dedimçoook zayıfladım eridim bittim
tamam zayıfladım ama okadarda değil
sırf yalan çıkmamak için acaip gaza gelmiş bulunuyorum
tab ibaşka bisürü faktör var..mesela başka hiçbişeyime kusur bulamayıp
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
tek zayıf noktam kilo konusuydu çünkü ama artık bunlara göz yummayacağım
siz de böle düşünün buzamana kadar yedik ne olduu ?? koca bir hiççççç....
yag deposundan baska bıse gecemdı benım elıme ve dolabımda yıllardır bekleyen o guzelım kıyafetlerımmmmmbizim millet selam nasılsın iyimisin demeden öncee aaaaa nolmuşsun sen böyle ne güzel kızdın sen
her gördüğümde dahada bi şişman görüyorum seni tarzı yorumlar yaparlar canım
patavatsızlık diz boyu...
ben kilo almış birini görsem kesinlikle yorum yapmam düşünürüm acaba ne derdi var
hastamı bunalımda mı diye ama herkes benim kadar düşünceli olamıyor malesef..
inşallah kurtulacağız bu durumlardan....
aynen öyle canım.. sürekli yiyip kilo alıp mutsuz olmak mı
yoksa dikkatli davranıp zayıflayıp mutlu olmak mı??
hangisini sececeğimiz bize kalmış...
roka ve tere ıcınde aynı seyler yazıyo,ama bu kaynıycakya suyla,bırde bal eklenecek belkı tesırı degısıyodurtarcinin faydalari
>Tarçın ferahlık verir ve iştah açar.
>El ve ayaklardaki titremeleri ve damar tıkanıklığını önler.
>Mide rahatsızlıklarına ve karın ağrılarına iyi gelir.
>Bağırsak kurtlarının dökülmesine ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur.
>Cinsel isteği arttırır.
>Gaz söktürücüdür.
>Kötü kokuları, öksürüğü ve ishali keser.
>Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır.
>Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır.
>Adet öncesi gerginliklere iyi gelir
alinti
monaa istah aciyomus canim :26::26:
hoşgeldınmerhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
silkelenip kendıne gelmene cok sevındım kuzuu.....günaydiin
saglikli ,huzurlu,mutlu bir hafta olsun insallahhh
haydi haydi canlanin bakeemm kaldirin totolari enercik basliyaliiimmm :122::122: :122:
ben diyetime baslamis bulunuyorum
aynı sayılırızAyyy kızlar belim 93, karnımda 111 cm çıktı...kendime varya inanamıyorum dağları yemişim ki herhalde 20 cm büyümüş resmen yaa OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF!!! Kendimi yumruklamak istiyorum![]()
yaa sen sıcak memlekettesın,düzcedeyım ben,sahıl kenarı buzzz gıbı batı karadenız... sabah bı uyandıkkı heryer bembeyaz kar yagmıs
soğukmu, cemre düştü artık ısınması lazım
sen hangi ildesin canım? biz mersindeyiz mis gibi hava var, esinti olmasına rağmen soğuk değil
bende seviyorum o kadını, öğretmenler odasına gidip izliyim
çay molası![]()
süperrrr,birlikten kuvvet dogarrr
tüketiyorum canim simdi ara verdimballll sen artık kefir tüketmiyosun değilmii..bak çok faydalıymış ara öğünlerde öneriliyo..
yok bacim yaa
şu mügedede ne keramet varsa izleyenleri kendine bağlıyo..kız doktorumu aç bak çok faydalı..ben erken kalkarsam mutlaka onu izlerim..bak şimdide göz makyajının göze zararı konuşuluyo
neyse bugunkı mesajını gördüm,kendıne gelmıssın yoksa sopayı yıycektın sımdı
roka ve tere ıcınde aynı seyler yazıyo,ama bu kaynıycakya suyla,bırde bal eklenecek belkı tesırı degısıyodur
silkelenip kendıne gelmene cok sevındım kuzuu.....
günaydınnn arkadaslar....
okumaya daldım gunaydın dıyemedım
dünaksam halıları yıkayıp anneme gittim kalmaya.evde deterjan kokusuyla uyumayalım dıe.
dun saguktu ama havalar ısınmaya baslamıstı genel itibarıyle....
sabah bı uayndık heryer bembeyazzzzzzz
senelerdır dogru dürüst kar yagmıyodu akçakocaya(düzce)
ama busene kara doyduk, artık güneş açsın..
denız kokusunu içime çeke çeke yürümek istiyorum![]()
kızlar ayça kayayı izliyonuz değilmi..çok önemli şeyler konuşuyo..
kızlar slm. ben böule tam heveslendim sizin aranıza katılcam kilo çizelgemi yapıyodumki sizin çizelge uygun formatta diil dedi acaba nie![]()
günaydiin
halilari nerde yikadin ki :26:
kızlar slm. ben böule tam heveslendim sizin aranıza katılcam kilo çizelgemi yapıyodumki sizin çizelge uygun formatta diil dedi acaba nie![]()
halı yıkama makınamla yıkadım canım.aslında hava guneslı olsa yıkatmaya vercektım ama hava cok kotu.15 gun gelmezdı halılarım.sımdı sabaha kadar kurumus ,ev kalorıferlı ya.
bırde bızım burası kucuk yer,halı yıkayan yerkler makınayla kurutuyolar ama kurumıuyo en az 3 gun asıyolar dısarı kurusunn dıe.
akçakocada heryerde kömür yakıyo herkez,kömür pisliğinin altında kuruycak ne anladım temızlıkten.cok yoruldum ama bıttı ıste kurumuş bıle bı gecede![]()
Kahvaltıdan önce yarım lt süt içtim kızlar...
1 kase yoğurt + tam tahıllı nesfit...
Birde annem tencereyi yıkicam dedi dünden kalan haşlanmış tavukları verdi önüme yedim ama sonra kendi kendime dedim ki öğlende yiyeilrdin :26:
Şimdi de çay ve suyla pc başındayım ama sütten olsa gerek patlicam şimdi![]()
süt benide cok sisirir canim masallah sende yarim lt.götürmüssün![]()