70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İş görüşmesi için çağıracaklardı ama hala çağırmadılar...Ben de şimdi ara öğünümü yicem ama oraya aç aç gitmek istemiyorum, oraya karnım şiş şekilde de gitmek istemiyorum aramalarını bekliyorum...Bi portakal yiyip gitcem hemen, ama aramadılar OOOOOOOOOOOOOF! Çok sinirlendim ...Hayır bilseydim böyle olacağını sabah yürüyüşümü de yapardım gelir temizliğimi de yapardım... !! Saçımı makyajımı yaptım ,kıyafetler hazır oturuyorum öyle !
acaba gelmenimi bekliyorlar yada aramayi mi unuttular arasan ayip olurmu ki :26:
Hoyy yemeğimi yidim.:56:
Karnım tok sırtım pek neşem yerinde:119:
affiyet olsun fistik :56:bende tonbalik salatasi yiycem isarkadasinin gelmesini bekliyorum tonbaligi o alacakdin gec verdiler molami 5 e kadar caliscam diye :56:

kactim kizlar ben :3: bugün yine gelirim :80::10:

Süperr:46::46:
Çabuk gelen çabuk gidiyo işte:119:

Selam şeker:3:

Öğlen ve akşam yer değiştirebilirsin:34:
Yeterki bu olsun yediğin:34:
tamam canim :56:

İş görüşmesi için çağıracaklardı ama hala çağırmadılar...Ben de şimdi ara öğünümü yicem ama oraya aç aç gitmek istemiyorum, oraya karnım şiş şekilde de gitmek istemiyorum aramalarını bekliyorum...Bi portakal yiyip gitcem hemen, ama aramadılar OOOOOOOOOOOOOF! Çok sinirlendim ...Hayır bilseydim böyle olacağını sabah yürüyüşümü de yapardım gelir temizliğimi de yapardım... !! Saçımı makyajımı yaptım ,kıyafetler hazır oturuyorum öyle !
hayirlisi canim ya :26:

götürdün etleri tabi kedi gibi uzan simdi mirildan ohh :1:

acaba gelmenimi bekliyorlar yada aramayi mi unuttular arasan ayip olurmu ki :26:

affiyet olsun fistik :56:bende tonbalik salatasi yiycem isarkadasinin gelmesini bekliyorum tonbaligi o alacakdin gec verdiler molami 5 e kadar caliscam diye :56:

gürüsürüüüük :54:

Hoşbuldukkk arkadaşlar hepinize teşekkürler...yemeğe gittiğim için cevabım geç oldu

Son düzenleme:
mine kiz nörüyon :27:
nörim bacım yaaa takılıyorum işte sende ne var ne yok?
suzim hangi birini yazam ne varsa yedim yaaaaaaaa:27::27::27::27:
daha valizleri boşaltmadım kaciş te evi halletmiş sağolsun :27::27::27:bir patates kızartmış tüm mutfak yağ içinde hiç halim yok temizleyecek yaaa. akşam geldim daha üstümü çıkarmadan lavaboları falan fırçaladım ay bu erkek mlletini anlamıyorum leş gibi lavabo nasıl kullandın öyle :50:
ben gideyim şu valizleri boşaltam gelem kızlar net açık kalsın öptüüüüüm
erkek milleti işte, ben biyere gitmediğim halde hemen kirletiyor heryeri
heleki o bişey yerken kanepeye falan dökmesine gıcık oluyorum çerez yiyor mutlaka arkasından şarjlıyla alıyorum
haftasonundan dolayı utanıyorum pasta börek demeye bile
canımın istememesi lazım böle şeyleri
sonra dombili oluyom hemen:9:
evet dileğin sğüpermiş 2.5 gün benm 6 gün sürüyor
3 gün full kanama sonrası lekeler şeklinde:9:
benimde aynı 6 gün sürüyor 2 gün olsa pek bi memnun olurdum gelmeden gidiyor ne güzel

kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im:21:
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz
önceki haftadaki kilom 69.4 ttüm umarım cuma günü onunda altını görürüm
bu hafta bomba gibi geliyorsun maşallah
kızlar yaa hani böyle moralimiz bozuluyo fln ya bazen, düşünseneze yazın hepimiz bomba gibi olcaz yaa :21:
hiç umudum yok

kızlar ya bende ne yapsam 75 in altına düşemiyorum.zayıflama hapları işe yararmı ? Bazı tanıdıklarım doktor tavsiyesiyle alıyorlar

MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm:37:
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su

ayy sakın derım ben bız haplarla mı zayflıorum canım bnce kesnlkle kullanma

peki siz nasıl zayıflıyosunuz. ben çalışıyorum. sabah düzgün kahvaltı yapamıyorum.ama akşam yemeklerinde ekmek hiç aramıyorum yemiyorum.birde bende tiroid bezi az çalışması problemi var. o yüzdenmi veremiyorum bilmiyorum

peki siz nasıl zayıflıyosunuz. ben çalışıyorum. sabah düzgün kahvaltı yapamıyorum.ama akşam yemeklerinde ekmek hiç aramıyorum yemiyorum.birde bende tiroid bezi az çalışması problemi var. o yüzdenmi veremiyorum bilmiyorum

Selam:3:
Çoğumuz çalışıyoruz zaten. Sağlıklı beslenmek emekle oluyor.
Uykundan biraz feragat edip kalkıp hazırlayacaksın.
Olmadı uno denge sandvic ekmeğine dolduracaksın domates, marul, peynir bunları yiyeceksin.
İlaç falan anca hasta eder. Kilo versende alırsın.
Biz ilaca karşıyız burda kimse ilaç kullanmıyor.

MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm:37:
ara portakal yeslcay
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su

Akşam turşu yeme istersen su tutar vücudunda.:34:

BENDE CALISIORUM SABHLARI ERKEN KALKIP GUZL KAHWLTI YAP ARA YEMKLERIM IICN GENLDE MEYWE GETIRIORUM OGLEN ICINDE yemek getırıorum yogurtum her zaman hazır oluo ısuyerımde sende ole yapablırsın

Olmadı uno denge sandvic ekmeğine dolduracaksın domates, marul, peynir bunları yiyeceksin.

zayıflama hapına zaten karşıyım. kesinlikle kullanmam.ama doktorumun verdiği tiroid için ilacımı kullanmak zorundayım :26:

Akşam turşu yeme istersen su tutar vücudunda.:34:

aaa bak bunu bılmıodum bn tursu cıktı ozmnsa kabuskann yannda da cokda guzl gıderdı ama neseee sonucnda yaz gunu mutlu olmk war dmı:1::34:

ay canım çok gıcık ya beklemek hele de hazırlan süslen bekle :47::47::47:

nörim bacım yaaa takılıyorum işte sende ne var ne yok?

erkek milleti işte, ben biyere gitmediğim halde hemen kirletiyor heryeri
heleki o bişey yerken kanepeye falan dökmesine gıcık oluyorum çerez yiyor mutlaka arkasından şarjlıyla alıyorum

benimde aynı 6 gün sürüyor 2 gün olsa pek bi memnun olurdum gelmeden gidiyor ne güzel

hiç umudum yok
ay benimide bir çerez yer masa yerler üstü koltuk her yer kabuk. ya diyorum normal yitemiyormusun sen bunu. akşam ben yatmıştım erken o oturuyordu. ar rezil etmiş salonu. heryer çiko kağıdı sigara izmariti :47::47::47:
affiyet olsun canim :1: bidaha kine yemiyceksin :27::20: bahane artik yok :52::37:
evde yanliz birakmaya gelmiyo onlari gercekden de :37:
kolay gelsin canim :38: kolaysa basina gelsin deme ama :30::1:
valla suzim ölee bir yedim ki bu bana yaza kadar yeter diyom. arkadaşla mayıs sonu istanbula gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar yok kaçamak. incelmem milleti şoka uğratmam lazım :32::32::32:

ay ne güzel evet aslı koyunn bencede:9:
sen daha 89 lusun ben 84 lüyüm ve 2 sene önce evlendim 26 yaşımdaydım gerçi diyorlardı kimseyi beğenmiyon evde kalacan diye :9:
dediğin gibi şimdide heryerde çocuk muhabbeti olmuyormu çocuğunuz diyorlar:9:
benle evlenen kuzenlerimin 1 yaşında çocukları oldu ama ben düşünmeyince herkese tuhaf geliyor
dedim ya çokta tıııınnnnnnnnn:9:

günaydın cnımcım

haftasonundan dolayı utanıyorum pasta börek demeye bile
canımın istememesi lazım böle şeyleri
sonra dombili oluyom hemen:9:
evet dileğin sğüpermiş 2.5 gün benm 6 gün sürüyor
3 gün full kanama sonrası lekeler şeklinde:9:

hoşgeldin kız pisim evde işlerin seni beklemesi kadar sıkıcı bi durum olamaz anlıyorum
akşam kociş benden önce geliyor eve yemeğini yapıyor yiyor ama mutfak talan halde oluyo:9:
ay benim kociş evde yemek olsa bile ısıtıp yemez seninki iyiymiş :1:
selam kızlar...

ay ay ay kimleri görüyorum ortamm gelmiş..hoşgeldin kızzz...gözümüz yollarda kaldı walla özledik seni..gerçekten 1 kiloyla iyi kurtulmuşsun açık büfeden:46::46::1:bende olsam yerdim.öyle zamanlarda kendimi hiç frenliyemem:1: ama banada ne olduysa bende artılardayım ortim offf...:ssz::ssz:bu sigarayı bırakmak bana hiççç yaramadı ...:ssz::ssz:
kızlar ben bugün gelemeyebilirim.ortimi görünce bi selam vereyim demiştim..sonra görüşürük..:34:
slm kızzzzz yidim yidim geldim :) ama bu son kaçamaktı artık 60 a doğru hızlanmam lazım
kocişin iş yeri değişti merkeze geçti hali ile sabahlar beni bırakamayacak benim için iyi oldu. artık kendi arabamla gidecem işe öğlenleride eve gelirim artık. düzgünce yemek yerim yanımda taşıma derdim bitecek :27:
baaaaaaaal nasılsın kıııııız ya senin avatarlar a bayılıyorum :27:

heheheh demıstm aslıcm ben sana sewındm hayatm ama hala yakalayamadn benı hatrlataym:4::4::4::4::33::33:
yakalıyamadım sen 68lrdesin gizleme benden nalannnn:9:
aynen bende yedim yemeğimi musmuluyum bende:16:

bende tonlu salata yedim :13::13:

bomba olmasada eski kiloma dönüyorum :9:
kendimi motve edeyim yiyip daha fazla alabilirim ama ben yemedim ve 2 haftaki önceki kiloma geldim:38:

Ohh bnde yemegımı yedım smdı cokda guzl doydum:21:
afiyet olsun canım
MENUM KISCELER
ara portakal yeslcay
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su
turşu hakkında yorum yapacaktımda dilek söylemiş zati
dolaptaki salatlık turşusuyla hergün bakışıyorum:9:
güzel canım :nazar:

ay canım çok gıcık ya beklemek hele de hazırlan süslen bekle :47::47::47:

ay benimide bir çerez yer masa yerler üstü koltuk her yer kabuk. ya diyorum normal yitemiyormusun sen bunu. akşam ben yatmıştım erken o oturuyordu. ar rezil etmiş salonu. heryer çiko kağıdı sigara izmariti :47::47::47:

valla suzim ölee bir yedim ki bu bana yaza kadar yeter diyom. arkadaşla mayıs sonu istanbula gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar yok kaçamak. incelmem milleti şoka uğratmam lazım :32::32::32:

ay benim kociş evde yemek olsa bile ısıtıp yemez seninki iyiymiş :1:

slm kızzzzz yidim yidim geldim :) ama bu son kaçamaktı artık 60 a doğru hızlanmam lazım
kocişin iş yeri değişti merkeze geçti hali ile sabahlar beni bırakamayacak benim için iyi oldu. artık kendi arabamla gidecem işe öğlenleride eve gelirim artık. düzgünce yemek yerim yanımda taşıma derdim bitecek :27:
baaaaaaaal nasılsın kıııııız ya senin avatarlar a bayılıyorum :27:

ben sana bayiliyoooomm yavriiiiiiiiiimmmmmmm :23::23:

sana yazdim ama görmedin :26:

iyiyim pisim sen gittin gideli yiyiyiiim yiyiyiiiim yiyiiiiiiiiiiiiimm sensizlik iyi gelmedi bana :5: bende yemeye bahane ariyodum kii buldum iste sen gittin ondan yedim beeen :43::43::43:

Back
X