• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhabaaa, bugünkü menümm

Uyanınca 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, kafeinsiz yeşil çay
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: birkaç leblebi, şekersiz türk kahvesi
Ara: 2 kepekli galeta , 1 mandalina
Akşam: Ancak yiyebiliyorummmm, maç izlemeye gittim yiyemedim ordaaaa, misler gibi kokoreç ve sucuk ekmek yapıyorlardı ben yemedimmmm bira da içmedimmm :51: 4yk nesfitttttt, hafif olsun diyeee, yoksa hiçbir şey yemeden yatacaktımmm

iyi akşamlar hanımlar benim bebelerle ugraştıgım için menümü yazamıyorum.anca şimdi fırsat bulabildim.ben kalp vakfı diyetine devam ediyorum.bu diyeti ilk yaptıgımda bir haftada 2.5 lt su ile 5 kg vermiştim.bakalım şimdi ne olucak niyeyse çok zorlanıyorum.kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum yemek yiyecegim zaman unutuyorum herelde kg verebilmem için laptop elimde dolaşmam lazım:):):)

trendy valla süper foyasını ortaya çıkarmışsın kızın :9::9:
çabanı tebrik etmekteyim:42::42::42:

ben de menümü yazayım barim:
geç kalktım zaten
kalkınca sanırım yarım litrelik olan bir kavanoza 3 sallama çay koyuyorum
biri yeşil çay
biri 5i bi yerde
diğeri de elmalı çay
buna yarım limon ve bir çubuk tarçın koyuyorum onu içiyorum

kahvaltıyı 13.30 gibi yaptım
12-13 yeşil zeytin
1 dilim peynir
6 dilim sucuk
1 dilim ekmek:26:

ara: 3 ceviz

2.ara: 10 badem

akşam:
150 gr kadar haşlanmış tavukla salata yaptım
brokoli ve ıspanak haşlayıp ekledim salataya.
yanında da yeşil çay içtim

ara: 10 fındık

ve sabahki çaydan tekrar yaptım birazdan içcem inş.
bugün suyumu da içmeye çalıştım
bakalım neler olcak:32::32::32:

hım o zaman ben galatasaraylıyam üzüldüm bak şimdi takımım kazanamamış :60::60::60:
ya eşim maçı izlemeye gitti kesin bana söylemiştir takımlarıda valla bacılar futbol :68:hiç alakadar etmi beni takip etmem hiç :52::52::52:
en son izlediğim maç türkiye japonya idi 90 lardı sanırsam ::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hım o zaman ben galatasaraylıyam üzüldüm bak şimdi takımım kazanamamış :60::60::60:
ya eşim maçı izlemeye gitti kesin bana söylemiştir takımlarıda valla bacılar futbol :68:hiç alakadar etmi beni takip etmem hiç :52::52::52:
en son izlediğim maç türkiye japonya idi 90 lardı sanırsam ::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

60::60::60: neden soruyosun ozaman yaaaaa:27::27:
japonya türkiye ahahahah:60:60::60:

:52::52::52: toplamda kac vermıs oldun 2.1 mi? valla tebrık edıyorum kuzum ya,darısı başıma.bende hıc bozmadım bakalım aksam olsun bı hele azmim yenecekmı iradesizliğimi....

hemen ödül verddım dıosun :1::1::1: barı küçük yapaydım mübarek :56:

olmamıs canım,zaten maksat hıc karbonhıdrat yememek.hayatımda ilk kez sabah kahvaltımıda et yemegınıde ekmeksız yedım.kızıma pilav yyedırdım bı kasık bıle almadım,aşırı bı ılerleme var bende nazar degmesın :nazar::nazar::52::52::52:
bence sende kendını şartlardan olur,bugunden ıtıbaren hıc yeme ama bıdaha :34:
bugüne göre 2,7 yanilmiyosam :44:
ya evet 20 lik gibi duruuyor

süpersin kıscem:46::46:
bende protein yapmak istiyorum ama
yumurta haşlanmış sevmiyorum hele beyazını hiç yiyeemem

sağol canım:38:
ya bencede çok cabuk oldu bitti bi dediler pazar başlıcak bnde 1 gün nete girmedim olmuş bitmiş bence 1 hafta oylamaya sunulmalıydı
oldu bitti oldu resmen
ama kendimi ve trendyi kutluyorum kazanmasakta cesaret edip katıldık
canim ben yagsiz tavaya kirdim hatta kahvaltida sosis varya onu cevir tavada onun üzerine yumurta beyazi :56: :34:

yemicem canım zaten normalde de ekmek aramam kahvaltıda da yemezdim de burda siz yememi söylüyonuz diye zorluyodum kendimi..
bugün de yumurta yok diye doymam diye yedim işte:26:
ama az önce pazara markete filan gittik..
yumurta, tavuk, fındık, badem aldım tavuğum haşlanıyor akşama pek sağlıklı bi salata yapcam:56:

ben de dün başladım bu sabah düne göre -1200 dü ama muhtemelen su içmediğim içindi:20:
şimdi içiyorum suyumu bakalım 3 günün sonunda kilo değişimimi çok merak ediyorum..
maaşallah sana da bakalım kaç kg vercez pek meraklandım:52:

internetten kitap almıştım yanında 5 tane daha kitap gelmiş pek sevindirik oldum:52:
bittin sen beni gıcık eden hoca her şeyi öğrencem her şeyi....:47:
:46::46:

chosenn gördünmü kızz 1.ci olanın foyasını ortaya çıkardıım:9:basbaya keklemiş herkezi,,,yarışma çorbaya döndüü,,ne gerek vardı başkasının fotosunu koymanın anlamadım,güvenmiyosan katılmaa,kendince hinlik yapmış:19::47:neyse ben bizi kutluyorum en azından açıkca dürüstçe yarışmaya katıldık helal olsun beeeh:46::46::46::16::16:
:30: :30: hayret ya ..
merhaba kızlar
sabahtan beri okuyorum sizi ama ancak bitirebildim
ara vere vere okuyunca böyle oldu
kızım rahatsız birazda
ona canım sıkkın
gece doğru düzgün uyuyamadık
burnu tıkandı hep
varmı öneriniz deneyimli anneler?
diyet konusundada bugün iyice saldım
pazartesi protein diyetine başlıycam bende
alışverişte yapıldı bakalım nasıl olacak
gecmis olsun canim :26:

selam kızlarrr:80:
nasılsınız bakalımm??
ben hala regl olmadım beklemedeyim:ssz:
:7: :7: ben iki haftayi gecti hala bekliyorum :31:

bende 76 kiloyum.bakalım kac kg vericem.gecen yıl 64 kiloydum 1 yılda aldım.
hosgeldiin :3:

aksam yemegımıde yedım bugunu kacamaksızz bitirdiiiimmmmmmm :62::62::62:
orta boy çupra ızgara,boool salata...
ara ögünlerde 3-5 fındık attım agzıma okadar....
yaaa inşallah işe yarar bu diyet ve bundan sonra yapacaklarımmm
Dilekkk kahven sekersızmı? cayları sekersız içiyom ama türk kahvesını maalesef sekersız içemiyom:50::50::50: 1 cay kasıgı koyuorum
canim bende kahvemi sekerli ictim :26:
aa kimseler yok nerdesiniz ayol mç mı izliyorsunuz ?

yettiiiimmmmmmm :10:

ben de gs'liyim ve çok üzüldüm yaa yenmemiz lazımdı 2. yarı nerdeyse top hep bizdeydi.. hatta en sonunda bi vuruş çakırdık ya gol olcak ya bitiş düdüğü çalcak ama direkten döndü:ssz::ssz:
ben de ilk defa maç izlemeye gittim pek eğlenceliymiş:9::9:

kızlar benim size birkaç sorum var.bu kg yazdıgınız listeye benide eklermisiniz birde yarışma yapıyorsunuz heralde benide eklermisiniz ben biraz acemiyimde..

aksam yemegımıde yedım bugunu kacamaksızz bitirdiiiimmmmmmm :62::62::62:
orta boy çupra ızgara,boool salata...
ara ögünlerde 3-5 fındık attım agzıma okadar....
yaaa inşallah işe yarar bu diyet ve bundan sonra yapacaklarımmm
Dilekkk kahven sekersızmı? cayları sekersız içiyom ama türk kahvesını maalesef sekersız içemiyom:50::50::50: 1 cay kasıgı koyuorum

Türk kahvesini işyerinde yapamıyorum o yzden hazır orta şekerli alıyorum yarısını kullanıyorum.:34:

inşallah canım :18::18:

çizelgen doğruysa boyuna göre pekte fazla değil sanırım kilon

:17::17::17::17:
sağol canım

canım ekmek bu diyettemi yasak sanamı yeme dedi

herşeyde öyle değilmi, bizim gözümüz doymuyor

benim kızım biraz rahatsız yoksa bende atmak istiyordum kendimizi dışarı, özellikle kızım hasret kaldı

Dr protein diyetinde yasak dedi şeker.

:3:

:54::54::54:

bugün cozuttum eccik ama pisman degilim olsun okadar ama dimi :26:

çok cozutma kız daha yeni verdin:20::20:
ama benim de pek cozutasım var yaa dün gece resmen rüyamda antep fıstıklı çikolata yediğimi gördüm o kadar çok canım istedi ki anlatamam:ssz:
bugün de cips istedi ama :20::20:
yiyip yiyip kilo almasak keşke:ssz::ssz::ssz:

Back
X