- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
kızz nasıl başarcam o işi öle bennbelli etmeden duramamki illaki somurturum bişi yaparım
senin durum daha vahimmiş canım o durumda ben olsamm ohhoo eve gelince neler neler sölerim ,bu arada aklımdan geçenleri okudun desem
gerçekten aynı şeyleri düşünüyorum,bu duygu çok farklı bişi güvenle alakası yok adamın cep telinde iş arkadaşlarının fotosu dahi var sözde bizimkinden habersiz çekmişler hala silmedi duruyor öle ama gel gelelim hiç benim foto yok telinde hatta sormuşlar kızlarda ilk işe başladığı zaman oluyor bu olaylar,bizimkide telden pcye aktardığım için telde buluunmuyor falan demiş neyse kızlar tanıştı benle beni çok merak ediyorlardı tanıştılar başları göğe erdimi acep
neyse ama geçenlerde kendi facesinde benim güzel fotoları falan koydu kendi dedi albüm ekliyeyimmi bende tmm hem kızlar görsünler beni falan diye laf çarpıttım
nolcak biziim bu haller
benimki benim yanımda süper ekstra ilgili davranır biliyorm benden başkasına karşı bişey düşünmez ama etrafa pek güvenmiyorm öyle fazla samimi konuşmalara girmesin kimseyle..
bi de seninki gibi benim sevgili de normalde dışarda ya da ailesinin yanında böyle samimi duramazmış yani evlendikten sonra filan diye konuşmuştuk da neymiş utanırmış oralarda hoş bakılmayabilirmiş vs.. vs.. sanki başka kadın yani eşin o senin niye hoş karşılanmasın hiç anlamam
ama dediğim gibi bence eşin kıskanılmaktan hoşlanıyor
sen bi zayıfla sonra takmıyormuş gibi davran o zaman çıldırır
benimki ses cikartamiyor fazla benim yanimdabiz ailecek fenerliyiz babam kardeslerim esim tek kaldi
canim bence esinde kötü niyet yok ama kizlar nasil birsey bilemiycem![]()
günaydingüzel havanin tadini cikart canim
![]()
off ben de tek kalcam
benimkinin de tüm ailesi hatta sülalesi diyebilirim fb'li ve aşırı derecede fanatik gs'liyim diye beni sevmeyebilirler bile:26:
müstakbel kayınpederim takımımı sormuştu. gs olduğunu öğrenince "yapma yaa" dedi
benim de ailemde abim hariç herkes gs'li ama bakalım ne olcak