• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar işten geldim ve öğle aramda evde yedim yemeğimi...Çoğunluk salı günü başlıyo diye ben de protein diyetine başlamak için acele ettim...Ama diyeti sonradan öğrediğim için sabah kahvaltım tam olmasa da idare eder sanırım:

SABAH

2 haşlanmış yumurta (Protein diyetinde ne vardır olsa olsa yumurta vardır diyerekten haşlamıştım sabah:1::1:Yumurtam haşlanınca atmış dilekim listeyi sağolsun da bugün başlayabildim sağol canım:54:)

Başka bişey yok işe anca yetiştim:37:

ARA

4 tane ceviz

ÖĞLE

1 tane tonbalığı light değildi ama yağını iyice süzdürdüm
Koca bi kase yeşil salata bol limonlu

Şimdi de ara öğünümü alıp çıkıyorum

Akşama görüşürüz

Karınca gibisin hee :52::52:
Afiyet olsun canım.:54:

bugünkü menüm
sabah
1 kk beyaz peynir
2 ymurta beyazı
2 ince dilim salam
6 zeytin
domates, salatalık
1 küçük közlenmiş biber
1 minik közlenmiş domates

ara:
15 fındık

öğlen
salata
haşlanmış tavuk ( ölçü veremiycem irili ufaklıydı, çok değildi, salata olmasaydı doymazdım)

ara
20 badem (çok küçük olduğu için bukadar)

akşam
6 yemek kaşığı et sote
salata

ara
15 fındık

Merak ediyorum 3 günde ne kadar gitcek diye.:52::52:
Bu akşam sporda yapıcam annem yok yemek nasıl olacak bilmiyorum pef.

ben çok umutlu değilim nedense
dikkat ediyorum, kaçamak yapmıyorum ama nebileyim
böyle şeyler pek etkili olmuyor bende
detoksla bile verememiştim hiç
yinede denemiş oldum
gerçi dün +500 dün bugün 600 gr gitmiş ama inşallah cumaya daha çok gider

bence kestirme ama sen bilirsin tabii. çok canın çektiyse kestir kız:1: yada şöyle fazla kısa olmayan katkat bir kesim yaptır. ön tarafa belirgin katlar yapsın çne hizasından hem saçı dolgun gösteriyor hemde yüzü uzun.
kız bizim kuaför vardı nerdesiiiiiiiiiiiin kuaförümüüüüüüüüüüz:52::52::52:
geldim annem
kuaförünüz geldi hanımmmm:52::52:
şimdi bişeyler sorulmuş saçla ilgilide yüzü görmeden nasıl yorum yapcemki:26:
ben saçı uzun seviyorum kısa sevmiyorum
saç katili kuaför değilim ben:9:

+600 benimde :17:
Dün akşam 2 tabak balık kızartma + salata + bi sürü helva + yarım bardak zero + 3 tane kinder çiko
Gözüm dönmediyse yediklrim bunlardı sanırım.:9:
Wc yok :9:
ben dün toprladımda haftasonu çok yemiştim
mangal,waffle, mısır vs
onları topalamaya çalışıyorum:9:

Yemeğimi yedim geldim.:21:
Salata fazla geldi attım kalanını.:17:
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.:52:
dilekk bende 3 kişilik salata yedimmm:52::52:
hatta arttı biraz yanımdaki kıza verdim:52:
bende cumayı 4 gözle bekliyorum bakalım protein ne kadar götürcek benden şöyle 1.8 gitse süper olur yahuu:9:
çok aç gözüm 3 günde 2 kilo :9:istiyorum

aslıcm 800 mu:53: bnde 500 dıene bak hele ama persmbeye kadr gıtcegnı dusunuorumn:21:
evt canım haftasonu yediklerimden sonra nıormal bile:9:
1 kutuda cardeor dondurma yemiştim:9::9:

Son düzenleme:

sağol canım :16:

bende yaptım haftasonu 2 dilim yedim :17: gerisini buzluğa attım

pek gelmez oldun buraya onun için motivasyon düştü sanırım
daha sık gel belki düzelirsin

selaaaaam :3:

bian yasak yazdın sandım
neyse sevindim :16:

cuma olsada tartılsak heee :1:
benim bildiğim mine tartılmadan duramaz..:1::1:
çok motivasyon düşüklüğü yaşıyorum gerçekten.beni mahvedende bu istikrarsızlığım..:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:..

Merak ediyorum 3 günde ne kadar gitcek diye.:52::52:
Bu akşam sporda yapıcam annem yok yemek nasıl olacak bilmiyorum pef.
dilek manevi annen olabilirim...söyle bakalım kuzum akşama ne yemeği yapimm..:ssz::ssz::ssz::ssz:
:52::52::52::52::52:

menum
sabah 1 yumurtadan sosıslı omler yarısını yedım
5 zeytın cecıl peynırı beyaz peynır ıkısndende az yedım
domates salatlık bıber cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata nugget 3 tane
ara 7 fındık yesılcay
ara 10 badem
aksam tawuk salata
2 lıtre su

yaa darısı bana :) bende bır kurtulsam kılolardan :) ah ah eskıden 10 beden (38 beden ) kıyafet gıyerken sımdı 18-20 lere ancak sıgıyorum :( (42-44-46 )
bu arada şu font bende nıye cıkmıyorrr :((

sabretcen canım sağlıkla beslenerek gidecek
Selam pötüş.
Dobiç ama iyiyimm göbeğimi kaşıyorum, elimi üstüne koyuyorum yastığım o benim.:1:
ayyyyy yastığını yesinler senin pötüş

bu arada nesfit çok faydalıymış iyi yapıyomuşum,,beslenme uzmanını aradım dün,beslenme şeklimi söyledim,sabah nesfit akşam nesfit yiyorum kötümü besleniyorum böyle dedim,,o tam diyodu işte güzel fakat kahvaltıda alamadığımız besinleri öğlen yeseniz daha iyi olur,mesela zeytin olsun peynir olsun yoğurt domates vs..bunlarıda ekleyelim derken lafını kesip,dedim eşim geç gittiği için öğleyin kahvaltı hazırlıyorum eşime hepsi oluyo ekstra yemekte yapıyorum ben hem yemek hem kahvaltılıklardan yiyorum,2ara yapıyorum elma ve portakal yiyorum 3lt suyumu içmeye çalışıyorum diyince :46:süper dedi,beslenme düzeniniz çok iyi,,:16:
mesela yoğurtun öneminden bahsetti gene,,ara öğün olarak yoğurtta tüketebilirsiniz dedi,göbek yağlarını eritiyo falan dedi biliyorum dedim bendee:23::1:öyle işte,hatta çörek otunuda söyledim tabi çok iyi çiğnemek kaydıyla aç karına yutabilirsiniz dedi çok yararlı:6:

öyle iştee,,ben nesfitmi yapıyo acaba kabızlık var bende dedimde,imkansız dedi,içinde çok faydalı tahıllar besin grubları var dedi,,bende çörek otunu ondan sordum kabızlığa iyi geliyomuş,yiyebilirmiyim diye:39:
teşekkürler canım güzel bilgi almışsın
bende kabız oluyordum
acaba nesfittenmi diye oluyo dedim bırakmıştım
değilmiş demek

maşallah ne boy varmış sendede:30:ben 168im valla 29 bedendeki kotlarım var dolapta gizli bi köşede beni bekliyolar,,baya ara geçiyo deniyorum ara ara,giriyorum ama önüm kapanmıyo:17:epeydir deneme yapmadım,azdaha zaman geçsin,en azından 55 olabilirsem ozaman deniycem tekrar,,bide şuvar aslında,devamlı giydiğim bi kotum var 31mi yazıyodu tam emin değilim ama,artık yürürken çekiştirip duruyorum düşüşe geçiyo,çok sevinemiyorum bile,çünkü okotumu 16-17 yaşından beridir giyiyorum ,çok seviyorum,maşallah hiçte deforme olmadı,oyüzden çıkarıp biköşeye bırakmakta istemiyorum,ne yıllarımız geçti sonuçta birlikte:43:neyse işte yaa,öyle napcam bilmem inceldiğimede sevinemedim:1:

55 -58 arası güzel durur sende
kızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak:25::30::30::30::30:
kolay gele başarılar canım

slm kizlar :3: gecmis e takilamadim gözüm korktu :27: nasilsiniz :29:
dün 75 küsürdün tarti bugün 74 .3 falan sanirsam :1: proteine devam :66:
minecim fotolarini gördüm masallah diyorum canim benim :nazar::46:

dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim :41:
senlen tanismak istiyorum dedi ben istemiyorum git diyorum ciddiyim diyor :45:
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam :47:
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde :41:

dilekkk :3: lolipop yazakmi :26:oturdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistik :1: yarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona :25:
1 top yesemmi ben napcam orda :26:
çantayı kafasına geçirseydin densizin:1:

biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim :14::14::14:

buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
:39::39::39::39:

Allaımmmm ben de gireyim yesyeni kotlarımaaaa nolurrrrr:32:

canım benim yaa kıyamam,adama bak yaa..kendi karısına aynı şey yapılsa nasıl hissederdi:47:
sabır canım bundan 3 ay önce hayal bile etmiyordum
şimdi edebiliyorum

Selam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
19-03-2012 tarihi itibairyle start verdim 75 kg.
hoşgeldin burayı devamlı takip edersen menülerine kısçelerin
sağlıklı bir şekilde zayıflarsın

tünaydın kızlar (minecim günaydın değil tünaydın dedim bak:1: ben geçmişi okuyup alıntı yapıyorum müşteri geliyor yazana kadar öğlen oluuyor)
dileğim tartıldım cnm aynı senn gibi
+800 üm
regl öncesindeyim 2 güne patlar baraj:1:
bakalım bu 3 günlük proteinle ne gidecek bende merk ediyorum
sen kaç gram + dasın hadi söyle ben kimseye söylemem
bu arada protein güzel gidiyor acıkmadım birazdan öğle yememi yicem
genemi regl olecen sennnn uleyyynnn nebu daha yeni olmadınmı kızzzz
:53::53::53::53:

Yemeğimi yedim geldim.:21:
Salata fazla geldi attım kalanını.:17:
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.:52:
afiyet olsun pötüş

yinede denemiş oldum

Gitmiş ama bugün 2. günün dimi?
Gider yani gene de mucize beklememk lazım ama bakalım ne kadar gidecek 3. günün sonunda

SELAM KIZLAR
Sabah 1 dilim kepek ekmeği-az peynir salatalık ve domates 1 fincan süt

ara 1 tane küçük süt ,1 fincan yeşilcay 2 lt su (tabiki saat 9 ile 12 arası)

öğlen 12:50 GİBİ az taze fasulye ve pirinç pilavı,salata ,yoğurt
şimdide çay içiyorum nasıl çok mu pilav yemek istemiyorum ama dayanamıyom

genemi regl olecen sennnn uleyyynnn nebu daha yeni olmadınmı kızzzz
:53::53::53::53:

yok potüşüm ben daha regl olmadım geçen haftadan beri yollarını gözlüyorum ondan regl lafını benden çok duydugun için oldugumu sanmışsın:34:
şubat 28 çektiği için gecikti

Gitmiş ama bugün 2. günün dimi?
Gider yani gene de mucize beklememk lazım ama bakalım ne kadar gidecek 3. günün sonunda
evet 2. günüm perşembe kaç olacam merak ediyorum
perşembe anaokulu günüm
ordakilerin iştahı felaket
onlara uyarsam verdiğimide alırım

yinede denemiş oldum

minecim yanlış anlma ama 1 günde 1 kg gitmesinimi bekliyordun?
ben yarın - 600 çıksam çok mutlu olurum
gayet iyi gitmiş bence:34::34:

bugünkü menüm 1251 kaloriymiş, et sote yoktu mantarlı soteyi işaretledim onunda kalorisi azcık fazladır sanırım
hedef kalorimi aşmışım
ne yedimki ulen :47:

iyi diyelim iyi olalim az önce annemle konusdum quatiri azitimi ne yapti :25: ilk baslardaki gibiyim dedi bende isyerindeyim annemi cok merak ediyorum :31: bidaha gelebilirmi biliyormusun canim :26:

isallah düzelir canim :16: ben viks i hep bagrina birde sirtina sürüyordum isallah denemek sorunda kalmam ama olursa sagol bilgilerin icin canimcim :38:

cerez bende sokmuyorum eve korkumdan :1:

:1::46: evet pes etmek yok :21:

hadi bakalim kolay gelsin canim :34:

canım sağol saten buranın desteği olmasa idi çoktan fiyasko olurdu bu iş bu sefer pes etmek yok ama işte öğle yani.

proteinciler merhabaaaaa :1::1:

bakıyorumda herkesi bı proteın furyası almış gıtmışşş :9: tez zamanda saglıklı bı sekılde gıtsın kılocuklarınız ınş, bi daha da gerı dönmesinlerrr :16:

keyıfler yerındedır umarım :34:

ben de iş güç aynı ugrasıyorumm:66: ne zmndır sıze foto ekleyıp bısı sorcam bı turlu fırsat olmadı, eşimin ısrarı ile bı elbıse aldımm :26: genelde magazalarda kadınalr alıcam, eşi almıycam dıye tartısır; bız de tam tersı oldu eşim al dıyo ben almıycam dıyorum derken mağaza gorevlısının de eşimin tarafında olmasıyla elımde elbıse cıktım magazadannn :52: ancak bı sorun var ben bu elbısenın altına nası bı ayakkabı gıyebılırımmmm:44: belinde yeşil bı kemer var, aynı sekılde arkadasında uzunca bır yesıl fermuar var, fermuarın ucunda altın renginde püskülü var:26: en ıyı aklı bana kızlar verır dedım valla :54:

Back
X