70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Black'im geçmiş olsun canım çok üzüldüm hasta olmana...Dinlen kendine gel biraz sonra iyi hissettiğinde yine gel ama merak ettirme bizi...

Dilek'im diyete harfiyen uymaya çalışıyorum...Bademleri fındıkları falan saya saya bi hal oldum yani umarım sonucunu tartıda görürüm ve böyle olurum:52::52::52:Gerçi bugün sabah dün sabahla aynıydım ama bakalım 3 günün sonunda ne görücem tartıda o önemli:34:Bi de 4 kupa yeşilçay içiyorum günde bi eksiklik yapmiim diye baya dikkat ediyorum:17:Bu sırada bu diyet bende de kabızlık yapıyo onun için bu gün yeşilçaydan başka bi tane kayısılı form çay içtim:ssz:Bi de ben sabahları türk kahvesi içmiyorum sorun olmaz di mi:26:

Dilekcim şu sana ikiyüzlülük yapan kişiye de gıcık kaptım çok fena söylemeden edemiyciimm:19:Ama bu tarz insanlar istemesek de hepimizin çevresinde var...Onlara hakettikleri gibi davranmak gerekiyor diye düşünüyorum hiç canını sıkma sen çünkü sorun sende değil onda:34:

Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin:27:

Bu sırada diyetisyeni gaddar olan kimdi unuttum:37: Neyse haline şükret diycem çünkü benim işyerimde bi arkadaşım gidiyo da baya ünlü bi diyetisyene...Haftada 1 kilo bile veremiyo üstelik yediği de sürekli sebze çorbası...Hem bi sürü paramı hem de en sadık dostlarımı aynı anda kaybetmeyi göze alamazdım ben deeermişim:1:

Ne kadar verdin merak ettim :52::52:
Türk kahvesi yerine tarçınlı ballı su da içebilirsin madem kabızlık varmış.:34:
Bende sonuç ne olacak beklemedeyim.

merhaba arkadaşlar fazla kimse kalmamış sayfada. neyse ben bugünkü menümü yazayım. hasta olduğum için üşendim yemek yapmaya.bilmiyorum karışık mı oldu biraz menüm

sabah
ballı limonlu su

kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir
2 kupa şekersiz çay

ara
2 fındık 10-15 tane kuru üzüm

öğlen
yarım küçük muz
1 küçük kutu dardanel ton
ufaklıktan artan kaşarlı tost(tost ekmeği ile yapıldı yağsız ve bana yarısından daha az kaldı)

ara
1 şekerli türk kahvesi

akşam
1 kase yoğurt
4 galeta

yatarken meyve yesem çok olurmu acaba

Öğlen ki muz fazla olmuş.
Salata ve yogurt yok.
Akşamki menüde geçiştirilmiş.
Bugün uydurma olmuş sanki.:26:

08:00
1 Türk Kahvesi
08:45
1 tane haşlanmış yumurta,
5 tane ufak tost makinesinde kıstırılmış sosis
11:00
10 tane fındık
12:45
1 tane şinitzel,
Salata,
Zero,
6 tane ufak sarı biber
16:20
15 adet badem
19:30
80 gram light ton balığı,
Salata,
6 tane ufak sarı biber

Canım tatlı istiyo:26:
Şekersiz Türk kahvesi + Form çayı içip günü bitiricem.
Evde boza varya hemde en sevdiğim markanın oturup ağlayasım var.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

slm bugünki menüm
sabah kahve ve su kahvalti bir sosis iki yumurta beyazi 5 zeytin bol yesillik​
arada 12 badem
öglen bol salatayla tavuk​
arada iki kücük dilim peynir
aksam yemedim canim istemiyor dilegim olurmu aksam yemesem​
3 litre su ve iki kupa yesil cay evet yorumlar

08:00
1 Türk Kahvesi
08:45
1 tane haşlanmış yumurta,
5 tane ufak tost makinesinde kıstırılmış sosis
11:00
10 tane fındık
12:45
1 tane şinitzel,
Salata,
Zero,
6 tane ufak sarı biber
16:20
15 adet badem
19:30
80 gram light ton balığı,
Salata,
6 tane ufak sarı biber

Canım tatlı istiyo:26:
Şekersiz Türk kahvesi + Form çayı içip günü bitiricem.
Evde boza varya hemde en sevdiğim markanın oturup ağlayasım var.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

afiyet olsun bebeim süper olmuş menü:46:
benim de çok fena tatlı istio neler geçio aklımdan:ssz:
ama ne demiştk hiç bir tatlı tartıda eksilmenin verdiği hazzı vermez:37:

diyetisyeni gaddar olan bnm cnm hiç birşeye izin vermiyor:)

Yine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları var:34:Bu sırada hoşgeldin aramıza:16:

1.günkü menümü söylemiştim ipin ucunu kaçırmadım sayılır:37:Ama tartıda aynı rakamı gördüm bugün 100gr bile gitmedi ama belki de kabızlıktandır dedim bakalım cuma günü ne göstericek önemli olan kısmı o:27:Birazdan bugünkü menümü de yazarım:56:

Benim canım tatlı çekmiyo ama salçalı makarna çekiyo naapcam bilmiyorum:26:Bu sırada cuma günü bi arkadaşın doumgünü olduğundan yaşpasta yiycez:56: ama ben elimde çatalla oyalanmayı planlıyorum...Umarım cumaya 70 kiloyu görürüm artık...Bu sırada cuma günü benim diyette tam 2. ayım dolacak:44:

Black'im geçmiş olsun canım çok üzüldüm hasta olmana...Dinlen kendine gel biraz sonra iyi hissettiğinde yine gel ama merak ettirme bizi...

Dilek'im diyete harfiyen uymaya çalışıyorum...Bademleri fındıkları falan saya saya bi hal oldum yani umarım sonucunu tartıda görürüm ve böyle olurum:52::52::52:Gerçi bugün sabah dün sabahla aynıydım ama bakalım 3 günün sonunda ne görücem tartıda o önemli:34:Bi de 4 kupa yeşilçay içiyorum günde bi eksiklik yapmiim diye baya dikkat ediyorum:17:Bu sırada bu diyet bende de kabızlık yapıyo onun için bu gün yeşilçaydan başka bi tane kayısılı form çay içtim:ssz:Bi de ben sabahları türk kahvesi içmiyorum sorun olmaz di mi:26:

Dilekcim şu sana ikiyüzlülük yapan kişiye de gıcık kaptım çok fena söylemeden edemiyciimm:19:Ama bu tarz insanlar istemesek de hepimizin çevresinde var...Onlara hakettikleri gibi davranmak gerekiyor diye düşünüyorum hiç canını sıkma sen çünkü sorun sende değil onda:34:

Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin:27:

Bu sırada diyetisyeni gaddar olan kimdi unuttum:37: Neyse haline şükret diycem çünkü benim işyerimde bi arkadaşım gidiyo da baya ünlü bi diyetisyene...Haftada 1 kilo bile veremiyo üstelik yediği de sürekli sebze çorbası...Hem bi sürü paramı hem de en sadık dostlarımı aynı anda kaybetmeyi göze alamazdım ben deeermişim:1:

Yine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları var:34:Bu sırada hoşgeldin aramıza:16:

1.günkü menümü söylemiştim ipin ucunu kaçırmadım sayılır:37:Ama tartıda aynı rakamı gördüm bugün 100gr bile gitmedi ama belki de kabızlıktandır dedim bakalım cuma günü ne göstericek önemli olan kısmı o:27:Birazdan bugünkü menümü de yazarım:56:

Benim canım tatlı çekmiyo ama salçalı makarna çekiyo naapcam bilmiyorum:26:Bu sırada cuma günü bi arkadaşın doumgünü olduğundan yaşpasta yiycez:56: ama ben elimde çatalla oyalanmayı planlıyorum...Umarım cumaya 70 kiloyu görürüm artık...Bu sırada cuma günü benim diyette tam 2. ayım dolacak:44:

tşk ederim cnm hoşbulduk.halimden memnun olmaya çalışıyorum işte bende.
ama şu an çok açım midemde kuşlar ötüyor iş yerindeyim
ve iyecek hiç birşey yok:(

slm bugünki menüm
arada 12 badem

çok iyi bence menü. 3 litre su içebilmekk ! ben pek beceremiyorum daa... ama akşam yeseniz iyi olurdu diye düşünüyorum metabolizmayı yavaşlatabilir.

Bugünkü menüm:

SABAH(8:35)

1 tane haşlanmış yumurta(Valla sarısını da yedim ne yalan sööliim:35:):40:Dilek kızcak şimdi bana ama zaten beyazını sarısının hatrına yiyorum:1:

ARA(11:00)

4 tane ceviz
2 kupa yeşilçay
1 kupa kayısılı form çay

ÖĞLE(13:00)

Büyük bi kase salata(Marul, salatalık, kırmızı biber ve maydonoz koydum 1yk sirke ve 1 yk zeytinyağı)
1/2 ızgara tavuk göğsü (Bunu da dün akşamdan yapmıştım azar azar yedim bugün hatta yarına da bi parça kaldı)

ARA(15:30)

15 tane badem
1 kupa yeşilçay

ARA(18:00)
6 tane fındık

AKŞAM(19:30)

1/2 ızgara tavuk göğsü
Büyük bi kase salata(Öğlenki salatanın aynısından yaptım yine)

İlerleyen saatlerde de fındık yerim bi de yeşil çay içerim herhalde...Kaçamak yapasım yok merak etmeyin:1::1::1:Ama keyfim de yok hala regl olamadım:44:

sağol canım benim hadi git kafayı dağıt gel şöyle hem güneş fayda eder belki moralini düzeltmeye eğlen çocuklarınla da:16:fiyatları yine gelince atarsın bakalım bende buralardan marketten bakayım bir fırsat bulursam (kociş hasta azıcıkta onunla ilgileniyorum birazdan gelir hastahaneden):34:
geçmiş olsun eşine:34:
450gr ekopaket aldım nesfit sade=6.55tl---15 porsiyon yazıyomuş üstünde bugün farkettim,,ve bi porsiyona 7ç.k. yazıyo aslında ama ben 5k.yapıyorum yarım bardak sütle,,demekki daha uzun sürede biticek paket:23:
meyveliler çikolatalı olan falan 7.75 gibi bişeydi canım ,,ve şunu farkettimki en uygun fiyatlı nesfit ötekiler uçmuuuş:53::19:
inşallah sende beğenirsin tadını:56:

Doyuyon mu annem sen böyle , öğlen 1 dlm ekmekcik atsaydın ağzına bari ...

Sen çık bi temiz hava al, yazının başında keyifsizim diyosun birde sonuna bak :9:

ya haklısın canımyaa:9:
ama hemen açıklayayım o şöyle oldu,,ben ilk renkli yazımı yazınca daha cevaplaya basmadan wc'ye koşturdum ee gelincede devamında mutlu haberi yazdım,,ne biliyim baştan keyifsizim yazısının olduğunu,,aslında başta öyleydim,ama 2dk'lık wc molasında keyifler yerine geldii:23::24::32:

bu sabah çok geç uyandım evden aceleyle çıktım ve kahvaltı yapamadım bir tane kek yedim o yüzden :26:
1.ara 10.30
3 kayısı-yeşilçay
öğlen 12.30
2 tavuk şiş-ayran
2.ara 15.00
yarım paket form büs.-üçgen peynir-zencefilli limonlu çay
akşam 18.30
makarna (yağsız ve tuzsuz,salça soslu)-salata-yoğurt
3.ara 20.00
bir elma bir portakal

sabah kahvaltım kötü oldu bir de makarnayı çok yedimm :26: çünkü çooooook seviyorum :1: :1: :1:
şuanda da zencefil-portakal kabuğu-karanfil-kabuk tarçın karışımı bir çay içiyorum :34:

slm bugünki menüm
arada 12 badem

Acıkmadıysan yeme madem zaten geç oldu.:34:

afiyet olsun bebeim süper olmuş menü:46:
benim de çok fena tatlı istio neler geçio aklımdan:ssz:
ama ne demiştk hiç bir tatlı tartıda eksilmenin verdiği hazzı vermez:37:

Bide neydiiiiii şişkoysan çirkinsin.:37::37::37:
Yok dışına çıkmadım şimdi Türk kahvesi yaptım kuzey güney i de açtım özet daha :27:

Unut salçalı makarnayı falan.
Sen dobiçsinn onlar senin için ultra lüks şeyler 2 hfta kendini tut.
Sonra kepek makarnayla yaparsın.:34:

Bugünkü menüm:

SABAH(8:35)

1 tane haşlanmış yumurta(Valla sarısını da yedim ne yalan sööliim:35:):40:Dilek kızcak şimdi bana ama zaten beyazını sarısının hatrına yiyorum:1:

ARA(11:00)

4 tane ceviz
2 kupa yeşilçay
1 kupa kayısılı form çay

ÖĞLE(13:00)

Büyük bi kase salata(Marul, salatalık, kırmızı biber ve maydonoz koydum 1yk sirke ve 1 yk zeytinyağı)
1/2 ızgara tavuk göğsü (Bunu da dün akşamdan yapmıştım azar azar yedim bugün hatta yarına da bi parça kaldı)

ARA(15:30)

15 tane badem
1 kupa yeşilçay

ARA(18:00)
6 tane fındık

AKŞAM(19:30)

1/2 ızgara tavuk göğsü
Büyük bi kase salata(Öğlenki salatanın aynısından yaptım yine)

İlerleyen saatlerde de fındık yerim bi de yeşil çay içerim herhalde...Kaçamak yapasım yok merak etmeyin:1::1::1:Ama keyfim de yok hala regl olamadım:44:

Ssabah azmış canım onun dışında güzel:34:

Günaydın canımmmm bana iyi geldi bu protein karnım doyuyo :52:
Sonuçları da güzel daha ne olsun.:21:

Ne demek canım burdaki tüm kısçelerde regl dönemlerinde + çıkar.
Normal bişey yani.:34:

Günaydın şeker:3:
Hadi bakalım ay başı başlarsın ne kalmış şurda.

Kepek ekmeği kansızlık yapıyo şeker. Tam tahıllı veya çavdar ekmeği tüket.:34:
+ Kepek ekmeği çabuk acıktırıyor.
Aralarını yapmayı unutma :34:

Dilek'ciğim protein diyeti boyunca ne kadar gitti kilondan?

bu sabah çok geç uyandım evden aceleyle çıktım ve kahvaltı yapamadım bir tane kek yedim o yüzden :26:
1.ara 10.30
3 kayısı-yeşilçay
öğlen 12.30
2 tavuk şiş-ayran
2.ara 15.00
yarım paket form büs.-üçgen peynir-zencefilli limonlu çay
akşam 18.30
makarna (yağsız ve tuzsuz,salça soslu)-salata-yoğurt
3.ara 20.00
bir elma bir portakal

sabah kahvaltım kötü oldu bir de makarnayı çok yedimm :26: çünkü çooooook seviyorum :1: :1: :1:
şuanda da zencefil-portakal kabuğu-karanfil-kabuk tarçın karışımı bir çay içiyorum :34:

Selam sen yenisin galibaa saçından hiç çekmemişim belli yani.:1:
Akşam akşam makarna yenmez kiiii bizimde canımız neler istiyo.
Mesela ben dolaptaki bozayı içmek için resmen kuduruyorum.:37::37::37:
Ama tutuyorum kendimi yapıcak bişi yok dobiçiz bizz dobiçççç:8:
Kilo çizelgende yanlış olmuş bi bak istersen:34:

aynen şişkoysan çirkinsinnnn:27::27:

ohh türk kahvesi karşında kuzey gel keyfim gell:23:

He yaa boza içmeyi veya çaya bisküvi banmayı tercih ederdim ama böyle de iyi :1:
Bugün bi arkadaşım gördü 2 hftadır görüşmüyoruz düşün ne olmuş böyle sana günden güne eriyorsun dedi.:21:
Ay 58 olayım artık normal insan gibi yicem ama sürekli tartılmaktan eksilere düşmek istemekten gına geldi.:27:

Back
X