Black'im geçmiş olsun canım çok üzüldüm hasta olmana...Dinlen kendine gel biraz sonra iyi hissettiğinde yine gel ama merak ettirme bizi...
Dilek'im diyete harfiyen uymaya çalışıyorum...Bademleri fındıkları falan saya saya bi hal oldum yani umarım sonucunu tartıda görürüm ve böyle olurumGerçi bugün sabah dün sabahla aynıydım ama bakalım 3 günün sonunda ne görücem tartıda o önemli
Bi de 4 kupa yeşilçay içiyorum günde bi eksiklik yapmiim diye baya dikkat ediyorum
Bu sırada bu diyet bende de kabızlık yapıyo onun için bu gün yeşilçaydan başka bi tane kayısılı form çay içtim
Bi de ben sabahları türk kahvesi içmiyorum sorun olmaz di mi:26:
Dilekcim şu sana ikiyüzlülük yapan kişiye de gıcık kaptım çok fena söylemeden edemiyciimmAma bu tarz insanlar istemesek de hepimizin çevresinde var...Onlara hakettikleri gibi davranmak gerekiyor diye düşünüyorum hiç canını sıkma sen çünkü sorun sende değil onda
Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin
Bu sırada diyetisyeni gaddar olan kimdi unuttumNeyse haline şükret diycem çünkü benim işyerimde bi arkadaşım gidiyo da baya ünlü bi diyetisyene...Haftada 1 kilo bile veremiyo üstelik yediği de sürekli sebze çorbası...Hem bi sürü paramı hem de en sadık dostlarımı aynı anda kaybetmeyi göze alamazdım ben deeermişim
Ne kadar verdin merak ettim

Türk kahvesi yerine tarçınlı ballı su da içebilirsin madem kabızlık varmış.

Bende sonuç ne olacak beklemedeyim.
merhaba arkadaşlar fazla kimse kalmamış sayfada. neyse ben bugünkü menümü yazayım. hasta olduğum için üşendim yemek yapmaya.bilmiyorum karışık mı oldu biraz menüm
sabah
ballı limonlu su
kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir
2 kupa şekersiz çay
ara
2 fındık 10-15 tane kuru üzüm
öğlen
yarım küçük muz
1 küçük kutu dardanel ton
ufaklıktan artan kaşarlı tost(tost ekmeği ile yapıldı yağsız ve bana yarısından daha az kaldı)
ara
1 şekerli türk kahvesi
akşam
1 kase yoğurt
4 galeta
yatarken meyve yesem çok olurmu acaba
Öğlen ki muz fazla olmuş.
Salata ve yogurt yok.
Akşamki menüde geçiştirilmiş.
Bugün uydurma olmuş sanki.:26: