70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen şişkoysan çirkinsinnnn:27::27:

ohh türk kahvesi karşında kuzey gel keyfim gell:23:

He yaa boza içmeyi veya çaya bisküvi banmayı tercih ederdim ama böyle de iyi :1:
Bugün bi arkadaşım gördü 2 hftadır görüşmüyoruz düşün ne olmuş böyle sana günden güne eriyorsun dedi.:21:
Ay 58 olayım artık normal insan gibi yicem ama sürekli tartılmaktan eksilere düşmek istemekten gına geldi.:27:

Selam sen yenisin galibaa saçından hiç çekmemişim belli yani.:1:
Akşam akşam makarna yenmez kiiii bizimde canımız neler istiyo.
Mesela ben dolaptaki bozayı içmek için resmen kuduruyorum.:37::37::37:
Ama tutuyorum kendimi yapıcak bişi yok dobiçiz bizz dobiçççç:8:
Kilo çizelgende yanlış olmuş bi bak istersen:34:

evet kilo çizelgemde bir yanlışlık var ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum vermem gereken kiloya ne kadar yaklaştığımı gösteriyor :1:
bu diyeti ben bir süredir yapıyorum makarnanın bir zararı olmadıı ve makarnasız yaşayamam :26:
ve evet yeniyim dün katıldım aranıza :34:

bu arada 80 kiloydum 60a inmeye çalışıyorum: şuan 74 kiloyum :34:

her hafta yapılabiliyor mu? zararlı değil mi?

Canım doktor 3 hafta 3 gün üstüste uygula dedi.
Zararlı olacak birşeyi yok ki.
Normal yemek ben bu şekilde daha çok doyuyorum inanki.

Ekmeği pek arayan bi insan değilim zaten alıştım yani böyle tavıkla beslenmeye.
Bakalım doktor ne dicek.
3 gün bozmasaydım süper olacaktı doktor 3 haftada 4 kilo verirsin demişti.:26:

Dediğim gibi salataları bol tüketiyorum aralardaki badem veya fındık bana süper geliyor.
Günde 3 - 3.5 litre su 3 kupa bitki çayı içiyorum.:27:

He yaa boza içmeyi veya çaya bisküvi banmayı tercih ederdim ama böyle de iyi :1:
Bugün bi arkadaşım gördü 2 hftadır görüşmüyoruz düşün ne olmuş böyle sana günden güne eriyorsun dedi.:21:
Ay 58 olayım artık normal insan gibi yicem ama sürekli tartılmaktan eksilere düşmek istemekten gına geldi.:27:

derler tabiiii.. değişim süper:nazar:
beni görenler ne dicek çok merak ediyorum:52::1:
ayy evet ya hedefe ulaşsak da kilo korumak kalsa:37:

İyi akşamlar hanımlar,

Bugünkü menümmmm
Uyanınca 2 gün kurusu, 1 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, ballı yeşil çay
Ara: 3-5 fındık , birkaç tane leblebi, 2 badem (bir yandan ofiste çatır çatır mail yazıp bir yandan bunları attım ağzıma sırf ara öğün olsun diye)
Öğlen: çooook kötüydü, 2 yk kadar taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt (şirket yemeklerinden nefret ediyorum)
Ara: 1 elma
Ara: 1 kepekli galeta
Akşam: 6 köfte (yulaf kepekli), 1dilim tam buğday ekmeği, salata, yoğurt

Galeta unu veya ekmek içi yerine yulaf kepeği koyuyoruz köfteyeee, Dukan' dan kalma alışkanlıklar :1:
Ama cidden faydalı, tadı da değişik oluyor seviyorumm

Bugün ofiste yine irade sınavı oldum :1: Patrona çikolata gelmiş, bir uzattı al diye :53:
Çileklisinden marmelatlısına karamellisine likörlüsüne fındıklısına beyaz çikolatasına, çikolata sepeti yapmışlar :32:
Tuttum kendimi yemedim ama içim gitti :43:

derler tabiiii.. değişim süper:nazar:
beni görenler ne dicek çok merak ediyorum:52::1:
ayy evet ya hedefe ulaşsak da kilo korumak kalsa:37:

Senin için süper olacak uzun zamandır görmüyorlar seni.
Toton kalkıpta sakın çok yemeeee:52:
Acaip bi havan olcak heee

evet kilo çizelgemde bir yanlışlık var ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum vermem gereken kiloya ne kadar yaklaştığımı gösteriyor :1:
bu diyeti ben bir süredir yapıyorum makarnanın bir zararı olmadıı ve makarnasız yaşayamam :26:
ve evet yeniyim dün katıldım aranıza :34:

bu arada 80 kiloydum 60a inmeye çalışıyorum: şuan 74 kiloyum :34:

Resimdeki gibi kilo bilgilerini gir istersen.

Eki Görüntüle 373075

Yine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları var:34:Bu sırada hoşgeldin aramıza:16:

Ne kadar verdin merak ettim :52::52:
Türk kahvesi yerine tarçınlı ballı su da içebilirsin madem kabızlık varmış.:34:
Bende sonuç ne olacak beklemedeyim.

1.günkü menümü söylemiştim ipin ucunu kaçırmadım sayılır:37:Ama tartıda aynı rakamı gördüm bugün 100gr bile gitmedi ama belki de kabızlıktandır dedim bakalım cuma günü ne göstericek önemli olan kısmı o:27:Birazdan bugünkü menümü de yazarım:56:

Benim canım tatlı çekmiyo ama salçalı makarna çekiyo naapcam bilmiyorum:26:Bu sırada cuma günü bi arkadaşın doumgünü olduğundan yaşpasta yiycez:56: ama ben elimde çatalla oyalanmayı planlıyorum...Umarım cumaya 70 kiloyu görürüm artık...Bu sırada cuma günü benim diyette tam 2. ayım dolacak:44:

iki ayda 3.6 kilo mu verdin, çok yavaş vermişsin, çok mu kaçak oluyor?

Genelde öyle durumlarda boşver gene veririm şu anın tadını çıkarıp yiyim deniliyorda
Nerden biliyorsun diye sorma :52::52:
Anladın sen:52::52:
Ay bi koşu twisterımı alayım diğer reklamda dönerim:9:

ah ah bilmezmiyim hiç o düşünceyi
çok yaşadım ve toparlayamadım sonra:37:
he dön beklerizzz:9:

Canım doktor 3 hafta 3 gün üstüste uygula dedi.
Zararlı olacak birşeyi yok ki.
Normal yemek ben bu şekilde daha çok doyuyorum inanki.

Ekmeği pek arayan bi insan değilim zaten alıştım yani böyle tavıkla beslenmeye.
Bakalım doktor ne dicek.
3 gün bozmasaydım süper olacaktı doktor 3 haftada 4 kilo verirsin demişti.:26:

Dediğim gibi salataları bol tüketiyorum aralardaki badem veya fındık bana süper geliyor.
Günde 3 - 3.5 litre su 3 kupa bitki çayı içiyorum.:27:

geçen sen de dahil birkaç kişi fena oldu, baş ağrısı tuttu ya ondan dedim, yoksa bana gayet iyi geldi, üstelik daha 1. günde -500 gitti, bakalım yarın kaç çıkıcam...

ayrıca sanki oruç tutuyormuşum gibi kendimi tutabiliyorum hiç kaçak yapmıyorum, normal diyet yaparken ufak ufak çok kaçaklarım oluyordu iki gündür süperim yani...:21::21::21:

sana çok teşekkürler canım!:54::54::54::54::54:

iyi akşamlar kızlar ben geldim.bugün mesaiye geldim 9'a kadar eve geldim açlıktan başım dönüyor
o halde abime kendi ellerimle salçalı makarna yaptım ve dayandım yemedim kendimede haşlanmış tavukla sebzeyle bişeler
yaptım ama resmen işkenceydi makarnaya dayanmak:(

Back
X