günaydiiinn 

:78:
hangi suzi merak ettim simdiha gecen sene bi suzi vardin onu diyodur dilek nicki sibel29 dun o ben degilim
![]()
cok gecmis olsun karakedim herseyin öncesi saglik canim iyi olun sonra bakarsin cokg ecmis olsun canim yaa
:26:
günaydin suziiYine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları varBu sırada hoşgeldin aramıza
önceden makarnasiz duramasdim simdi korkumdan makarna yiyemiyorum vrdiklerimi geri alirim diye birde bütün tenceredekileri ben bitiriyordum yani
hamileyken de kahvaltida canim makarna istemisdi yaptim koca tencere yi yedim hastanelik olmusdumsanci tuttu migdeyi bastirinca
hahahayyy
makarnasiz yasaniyormus canim
cok kötü ya benim kizarkadasin cocugu olmuyordun kaynanasi demedigini birakmamisdin erkek karni var dedi oglum bunun yüzünden cocuksuz kalacak dedi simdi kizi 5 yasinda 5inci tüpbebek de oldu ama yazik yaa olmazsa olmaz cocuksuz mutlu olmiycaklarmi sanki
kizlar gec uyandim gecmis cokdut diye söyle baktim fazla yokmus daldimgünaydin bu arada
dün esim benim oglis e kizdi biraz ya sizde de oluyormu ben kizinca esim beni hep destekler ama o kizdimi benim gücüme gitiyor oda babasi ama nebileyim sanki bana yapmis gibi cok morelim bozuluyor dün oglis aglayinca aldim cocugu kapiyi carptim cikdim ama benim oglisde inat yani
sonra geri geldik ama bende hep öyle yani ben kizinca birsey yokda o birsey diyince tepki gösteriyorum öyle iste
bugün isyerinden fazla firar yapamiycam isarkadasi dün forumda oldugumu gördü yine yarin yanliziz beni ihmal edersen seni ispiyonlarim dedi bilmem essas bilmemm yalan ama belli de olmaz
dün doktora da gittip 2 saat sira bekledim mr cekilcek simdiye kadar tomographie cektirmemisdim bakalim
gec kaldim kactim hazirlancam cocugu hazirliycam kactim öpüldünüz![]()
canim nekadar üzülsende bence cocugu alip cikma :26: alistirma öyle sonra bas edemezsin :26:
Günaydınn kızlarr![]()
günaydiiiin
topikin kadir inaniriii :98: