Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
espiri yapıyorum canım
biliyorum gündüz okumuştum
hayırllısını versin allah
ama oğlu küçük daha kaynana haklı valla![]()
hamurun hicbir türüne dayanamam bana pasta cörek deme zaten verdigim 2 kiloyu böreklerle ikigünde aldimmprotein sana yaramadı ben sana yarın pasta çörek getirsem nasıl yersin
bugün istemiyor ama yarın ister![]()
yalançiiii yalançiiiii sana kisme inanmazzz![]()
her hafta olduğu gibiAnaaaaaaaa
Bildirim günü öncesi çozutmuşsun.
3 gün hiç bırakmadım, ölçyüde aşmadımsanki kitlikdan cikmis gibi oluyor insan demiseni takip ediyordum gercekden cikmadin listeden bende cikmiyorum yine bu aksam cnm istemedi yiyemedim
esime dedim bana ekmek getir sabaha(esim ekmek fabrikasinda calisiyor ekmek cesidi bol) yarin corba ve meyve yemek istiyorum ikinci turu yapabilirmiyim bilmiyorum
![]()
hemen kilo olacak değil yaa şeker07:45
1 Türk kahvesi
08:30
5 tane ufak sosis,
2 dil peynir,
1 haşlanmış yımırtanın beyazı
10:50
12 adet fındık
13:00
5 tane nugget,
Salata,
Zero,
5 tane ufak sarı biber
16:36
1 fincan Türk kahvesi,
15 tane badem
19:30
3 tane ufak sosis ve 1 domatesi öyle pişirdim.
1 tk mayonez.
Ufak sarı biberlerden yiyordum ki biri çok acı çıktı gözümden yaş geldi düşünün.
Babam bi ara masadan kalkmıştı geldiğinde 1 sürahi su bitmişti.
Bide 2 küp şeker byüklüğünde helva
Deminde 4 tane hoşbeş yedim bitirdim.
Bugün böyle oldu nabalım.
Umutlu değilim bu haftadan.![]()
metonun çalışması için azda olsa yemen lazımbende depaya gireni yazayimda ayip olmasinsabah kahve ve sukahvalti 2 sosis 6 zeytin bir dilim peynir bir yumurta beyazi bol marulara 10 bademöglen ton balikli salata bol limon ve pul biberiyle[/LEFT]ara 2 kücük parca peynir3 kupa yesil cay3 litre suaksam yine cnm yemek istemedi yatmadan belki ceviz yerimisde bu benden
gel öpem seni bacim bana hak veren cikdisonucda biriyle evlenecek ama biraz olgunlassin esinin degerini bilir
Pötüş bugüne kadar neyimi gördün beee.
![]()
her hafta olduğu gibi
gittiğim anaokulunun bana kastı var anladım
bugün sarma sardılar okulda
asma yaprağı artmış
haftaya perşembede batırık yapalım yanında yeriz dediler
cumaları tartılıyorum sizin yüzünüden artı çıkıyorum diyorum pazartesi tartıl dyorlar
burayı söleyemedim tabii
3 gün hiç bırakmadım, ölçyüde aşmadım
ama bugün olan oldu
bide regl geldi gelecek
onun için tatlı krizindeyim yinede tuttum fazlasınıda yerdimde yarını hatırlattım kendime
hemen kilo olacak değil yaa şeker
sen yine ekside çıkarsın
zaten öyle değilmiydin
neden umutlu değilsinki
metonun çalışması için azda olsa yemen lazım
yemedin vücutta çalışmadı
size hayirli ler kizlar hepiniz rabbime emanetsiniz hepinizi öptüm yarina eksileriniz bol olsun bebeklerimm![]()
niye erken kaçıyon bişeymi var
seni gidi seniiii
iyi geceler canım tatlı rüyalar
gel öpem seni bacim bana hak veren cikdisonucda biriyle evlenecek ama biraz olgunlassin esinin degerini bilir
Seninde kötü ya prş günleri anaokulu olayları kötü.
500 gram eksi falan çıkarım sanırım yada 400 buna da şükür bakalım sabah belli olur.:26:
biraz önce eşim diyorkiii
'' senin göbek nereye gtti yaaaa''
kızıyordum hiç yorum yapmıyorsun iyi olmuşsun hoş olmuşsun demiyorsun diye
böyle dedi güldürdü beni deli
söyleyiş tarzıda komikti
sabahta dolaba saklanmış cips buldum
ben protein diyetindeydim aldı diye kızarım diye gizli gizli yemiş
dibinde azcık bırakmış bende onları yedim
bide su böreği yufkası almış haftasonu kahvaltıya yapılacak anlaşılan
nasıl dayancaksam, 1-2 dilim kesinde fazlasını yemesem bari![]()
gidiyordum ama sanada cvp verem öyle gidem
gündüz adamı çekiştirdik
bak dile getirmiş demekki farkediyormuş dediğim gibi sımarma diyede bu şekilde dile getirmiş
başka bişey dilseydin mineciğim olacaktı demkki
benmkide garibim eve tatlı alamıyor
sabah tost yapmıştım ona hamburger ekmeğinden 2 tane
1.5 uğunu yemiş yarısını yermisin dedi
yok protein bozulur dedim yemedim![]()
hosgeldin canimmeraba arkadaşlar bende bugün diyete başladım alışveriş sitelerindeki incecik kızlar sinirimi bozdu.aslında iyide oldu hani
bugün yedim canim ama artik sadesini yiyorum daha etkiliymis canimmevet canımmm ahhh ahh ne güüzeldi gece gece 4-5 lere kadar halay çekerdikk hoppaa evet olcaz canım çıtır yılmak yokk evet ben gene yiyorum activya sende yiyon mu
burdayım artık canım eşim işteyken gelcem buraya iki günde bir burdayım o varken malumda:26::26:görüşürüz canımmm benimmm
![]()
:26::26:bana tavuk demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tugbam burda da var öyle siteler topluca alindi icin baya uygun oluyor güle güle kulan canimkızlaaar demin direk buraya linkleri vermiştim ama uyarı muyarı alırım diye sildiydim,,şimdi bugün bisitede badava damlatmaz süzgeç veriyolardı
kargosuda 3.90tl sadece diye aldım,,ve yanında birsürü şey aldım,tek kargoya hepsi gelsin diye,şimdi ben size ilk linki veriyim burda ilk başta paylaştım,,bedava ürünün olduğu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-4680.html
bide rica edicem bu linkte yine ben yazı yazdım aldıklarımın linkini verdim bi bakın bakalım pişman olucam bişey varmı içinde:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...er-hediyeli-yarismalar-4681.html#post23728131
hosgeldin tekrar canimmerhaba yeniden o kadar uzun zamandır yazmıyorumki buraya tabiki diyete de sporada ara verdim bu süreçte, tartıda bir değişiklik görmemek motivasyonumu çökertmişti ve de en sonunda pes etmiştim şimdi kaldığım yerden devam sadece bu süreçte tartıda 5oo gr lık bir değişiklik görüyorum :))) ama şunu söylemeliyimki bayanlar burası yani sizler gerçekten ciddi bir moral kaynağısınız, buraya takılmadan hep azimle devam etmek neredeyse imkansız bundan sonrası hadi bakalım hayırlısı, birde martta 6o lı rakamları görmek isteyen arkadaşlar vardı umarım bu bir aylık mola sürecimde herkes hedefine çok daha çok yaklaşmıştır, öpüldünüz artık burdan çok uzun süre ayrı kalmıcammmmmm:):![]()
okul degil sanki yemekhane
her hafta olduğu gibi
gittiğim anaokulunun bana kastı var anladım
bugün sarma sardılar okulda
asma yaprağı artmış
haftaya perşembede batırık yapalım yanında yeriz dediler
cumaları tartılıyorum sizin yüzünüden artı çıkıyorum diyorum pazartesi tartıl dyorlar
burayı söleyemedim tabii
3 gün hiç bırakmadım, ölçyüde aşmadım
ama bugün olan oldu
bide regl geldi gelecek
onun için tatlı krizindeyim yinede tuttum fazlasınıda yerdimde yarını hatırlattım kendime
hemen kilo olacak değil yaa şeker
sen yine ekside çıkarsın
zaten öyle değilmiydin
neden umutlu değilsinki
metonun çalışması için azda olsa yemen lazım
yemedin vücutta çalışmadı
:18:biz her perşembe sınıftaki kızlarla toplanıyoruz
cuma öncesi yapılır mı ama bu yaa![]()
benimkide birgün öyle dermi kibiraz önce eşim diyorkiii
'' senin göbek nereye gtti yaaaa''
kızıyordum hiç yorum yapmıyorsun iyi olmuşsun hoş olmuşsun demiyorsun diye
böyle dedi güldürdü beni deli
söyleyiş tarzıda komikti
sabahta dolaba saklanmış cips buldum
ben protein diyetindeydim aldı diye kızarım diye gizli gizli yemiş
dibinde azcık bırakmış bende onları yedim
bide su böreği yufkası almış haftasonu kahvaltıya yapılacak anlaşılan
nasıl dayancaksam, 1-2 dilim kesinde fazlasını yemesem bari![]()
gidiyordum ama sanada cvp verem öyle gidem
gündüz adamı çekiştirdik
bak dile getirmiş demekki farkediyormuş dediğim gibi sımarma diyede bu şekilde dile getirmiş
başka bişey dilseydin mineciğim olacaktı demkki
benmkide garibim eve tatlı alamıyor
sabah tost yapmıştım ona hamburger ekmeğinden 2 tane
1.5 uğunu yemiş yarısını yermisin dedi
yok protein bozulur dedim yemedim![]()