• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aklimdayken cizelgeyi de degistiremedim gecen haftadan beri :52:hep isyerinden girdigimden gidem degistireyim :10:
yarin isallah arti cikmam yaa :43:
sizde cikmazsiniz isallah kizlar :26:

azminize hayran kaldım vallahi...ah ah bende 60 lara düşebilsem yaza kadar..haziran sonuna kadar bu ayı saymıyorum..nisan-mayıs-haziran...3 ayda 10 kilo verme ihtimali nedir sizce..şimdiye kadar en fazla 64 lere düştüm sonra 2 sene ara verdim yine 71 lere çıktım..

sorma canım ya 4_5 ay içinde bütün renkleri denedim saçıma
doğru yolu buldum siyaha döndüm yine:27:
olan saçlarıma oldu kestirdim:ssz:
bu foto ağustos ayından:34:

bu da cok hos durmus canimm :23:
öbürüde cok hosuma gitti öyle yaptirmayi bayadir düsünüyorum kleopatra modeli :23:
:nazar:masallah senin gözler yakiyo zaten :23:
annemde ne bakmis babama sankim :27:kendine baksaymisya aynada belki benimde rengli gözlerim olurdu :1:

bu da cok hos durmus canimm :23:
öbürüde cok hosuma gitti öyle yaptirmayi bayadir düsünüyorum kleopatra modeli :23:
:nazar:masallah senin gözler yakiyo zaten :23:
annemde ne bakmis babama sankim :27:kendine baksaymisya aynada belki benimde rengli gözlerim olurdu :1:

saol suzim:38:
yaptır güzel oluyor kahkül:23:
annen renkli gözlü mü?
bizim ailede renkli göz yok kime bakmışlar ne yapmışlar bilmiyorum artık:9::1:

azminize hayran kaldım vallahi...ah ah bende 60 lara düşebilsem yaza kadar..haziran sonuna kadar bu ayı saymıyorum..nisan-mayıs-haziran...3 ayda 10 kilo verme ihtimali nedir sizce..şimdiye kadar en fazla 64 lere düştüm sonra 2 sene ara verdim yine 71 lere çıktım..

3 ayda 10 kilo gayet rahat verilir..
ben çok da dikkat etmeden tam 3 ayda 10 kilo verdim..

canim olur isallah:29: birde birakinca almak var dimi :18:
saol suzim:38:
yaptır güzel oluyor kahkül:23:
annen renkli gözlü mü?
bizim ailede renkli göz yok kime bakmışlar ne yapmışlar bilmiyorum artık:9::1:
zaten yas ilerledikce sankim alim acilmaya basladi sacsiz kaldim azaldi :26:
cok ugrastirmiyor dimi kahkül :26:
ne güzel gözleri var annemin ah ah monam masallah diyeyim :1: duysa kizar :52: ne korkutmus gözümü dominant annem :1:
önceden bana fatma girik derlerdin diyip duruyo :1: acik mavi beyaz tenli ben daha cok babama cekmissim :40:
hic mi yok :53::1: kiz halaya derler onundami renkli degil :27::9:
bizim bi tanidik var kadinin 3 oglu var ikisi esmer sonuncusu sari sacli mavi gözlü :1: annem hep der ona senin oglani hastanede degistirmisler size benzemiyor diye :1:
onlarin ailede de yok öylesi :1:

canim olur isallah:29: birde birakinca almak var dimi :18:

zaten yas ilerledikce sankim alim acilmaya basladi sacsiz kaldim azaldi :26:
cok ugrastirmiyor dimi kahkül :26:
ne güzel gözleri var annemin ah ah monam masallah diyeyim :1: duysa kizar :52: ne korkutmus gözümü dominant annem :1:
önceden bana fatma girik derlerdin diyip duruyo :1: acik mavi beyaz tenli ben daha cok babama cekmissim :40:
hic mi yok :53::1: kiz halaya derler onundami renkli degil :27::9:
bizim bi tanidik var kadinin 3 oglu var ikisi esmer sonuncusu sari sacli mavi gözlü :1: annem hep der ona senin oglani hastanede degistirmisler size benzemiyor diye :1:
onlarin ailede de yok öylesi :1:

benim de çok dökülüyor saçlarım
çok üzülüyorumm:50: iyiki gür yoksa kel kalırdım şimdiye:27:
yok canım düzleştiriyorum kahküllerimi toplayınca falan tepeden çok tatlı duruyor:23:
vayy beyaz ten mavi göz maşallah anneye:nazar:
babaanneme benzetirler canım beni onun da bi değişik gözleri mavi gibi ama daha çok
renk olarak benzemiyor yani gözlerimiz:1:

Son düzenleme:
esim kalk deyip duruyo kactim kizlar sizde erken yattin gec yattikmi fazla gösteriyormus tarti diye biliyorum :1:

arkamdan birseyler diyo benimki kimmilyoner ister sorusu sordu bildim :1: attim tuttu herodot mus :9:

iyi geceler canlar :16: isallah yarin hepimiz eksi görelim :16:

2 haftadir eksi gitiyorum arti görmek istemiyorum:25: okadar kacamak yapmadim birde baya bi gücüme gider ekmek yemedim pilav yemedim makarna yemedim :84:
pizza hiccc yemedim :43:

esim kalk deyip duruyo kactim kizlar sizde erken yattin gec yattikmi fazla gösteriyormus tarti diye biliyorum :1:

arkamdan birseyler diyo benimki kimmilyoner ister sorusu sordu bildim :1: attim tuttu herodot mus :9:

iyi geceler canlar :16: isallah yarin hepimiz eksi görelim :16:

2 haftadir eksi gitiyorum arti görmek istemiyorum:25: okadar kacamak yapmadim birde baya bi gücüme gider ekmek yemedim pilav yemedim makarna yemedim :84:
pizza hiccc yemedim :43:
:1::1: ilahi suziiiii
hadi canım iyi gecelerrr:54:
umarım güzel rakamlar görürüz yarın:34:

benim de çok dökülüyor saçlarım
çok üzülüyorumm:50: iyiki gür yoksa kel kalırdım şimdiye:27:
yok canım düzleştiriyorum kahküllerimi toplayınca falan tepeden çok tatlı duruyor:23:
vayy beyaz ten mavi göz maşallah anneye:nazar:
babaanneme benzetirler canım beni onun da bi değişik gözleri mavi gibi ama daha çok
renk olarak benzemiyor yani gözlerimiz:1:

bi ara takindi olmusdun saclari sayiyordum 100 ü gececekmi diye :52: sampuanlari degistirdim daha fazla dökülmesin diye
simdi de kendi haline birakdim azaldi sanki dökülme stressden diyorlar genelde :ssz:
birde hamilelikden sonra cok dökülüyor :37:
ben bi ara cok lens takardim rengli olsun diye yesil mavi grey simdi laserli olunca birakdim arada degistiriyordum :1: alsam gözlerime zarari olur diye almiyorum lens artikim :ssz:

selam canım hoşgeldinnn:34:
Nerelerdesin bakim???

ay canım neler yok ki 2 haftadır memlekete aile ziyaretine gittim orda net yok, bizim pc tamire gitti geldi, 2 defa hastanelere gittim geldim ooo ne ararsan var bende .... Bu hafta da dolu misafirim geldi kafamı kaldıramadım söylemesi ayıp bugünde doğum günümdü geçen hafta arkadaşlarım süpriz yaptı bugünde eşim banada pasta yedirdiler:31::31::31::31: Yarın kesin artılarda çıkacağım ya 2 gündür ha bire pasta poğaça yedim.

Back
X