- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topic bi anda pek sessizleşti
nereye gittiniz kızlarrrrrrr![]()
avatardaki senmisin monam yanekadar tatli cikmissin fotoda
![]()
benim suzim evet.. binbir surat monaaa![]()
siyah deyilmiydin sacin birde kakülün vardinne cabuk degisiyon gercekden kiz
![]()
aklimdayken cizelgeyi de degistiremedim gecen haftadan berihep isyerinden girdigimden gidem degistireyim
yarin isallah arti cikmam yaa
sizde cikmazsiniz isallah kizlar :26:
sorma canım ya 4_5 ay içinde bütün renkleri denedim saçıma
doğru yolu buldum siyaha döndüm yine
olan saçlarıma oldu kestirdim
bu foto ağustos ayından![]()
bu da cok hos durmus canimm
öbürüde cok hosuma gitti öyle yaptirmayi bayadir düsünüyorum kleopatra modeli
masallah senin gözler yakiyo zaten
annemde ne bakmis babama sankimkendine baksaymisya aynada belki benimde rengli gözlerim olurdu
![]()
azminize hayran kaldım vallahi...ah ah bende 60 lara düşebilsem yaza kadar..haziran sonuna kadar bu ayı saymıyorum..nisan-mayıs-haziran...3 ayda 10 kilo verme ihtimali nedir sizce..şimdiye kadar en fazla 64 lere düştüm sonra 2 sene ara verdim yine 71 lere çıktım..
canim olur isallahazminize hayran kaldım vallahi...ah ah bende 60 lara düşebilsem yaza kadar..haziran sonuna kadar bu ayı saymıyorum..nisan-mayıs-haziran...3 ayda 10 kilo verme ihtimali nedir sizce..şimdiye kadar en fazla 64 lere düştüm sonra 2 sene ara verdim yine 71 lere çıktım..
zaten yas ilerledikce sankim alim acilmaya basladi sacsiz kaldim azaldi :26:saol suzim
yaptır güzel oluyor kahkül
annen renkli gözlü mü?
bizim ailede renkli göz yok kime bakmışlar ne yapmışlar bilmiyorum artık![]()
canim olur isallahbirde birakinca almak var dimi :18:
zaten yas ilerledikce sankim alim acilmaya basladi sacsiz kaldim azaldi :26:
cok ugrastirmiyor dimi kahkül :26:
ne güzel gözleri var annemin ah ah monam masallah diyeyimduysa kizar
ne korkutmus gözümü dominant annem
önceden bana fatma girik derlerdin diyip duruyoacik mavi beyaz tenli ben daha cok babama cekmissim
hic mi yokkiz halaya derler onundami renkli degil
bizim bi tanidik var kadinin 3 oglu var ikisi esmer sonuncusu sari sacli mavi gözlüannem hep der ona senin oglani hastanede degistirmisler size benzemiyor diye
onlarin ailede de yok öylesi![]()
esim kalk deyip duruyo kactim kizlar sizde erken yattin gec yattikmi fazla gösteriyormus tarti diye biliyorum
arkamdan birseyler diyo benimki kimmilyoner ister sorusu sordu bildimattim tuttu herodot mus
iyi geceler canlarisallah yarin hepimiz eksi görelim
2 haftadir eksi gitiyorum arti görmek istemiyorumokadar kacamak yapmadim birde baya bi gücüme gider ekmek yemedim pilav yemedim makarna yemedim :84:
pizza hiccc yemedim![]()
Selam kızlar uzun zamnadır giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli.
benim de çok dökülüyor saçlarım
çok üzülüyorummiyiki gür yoksa kel kalırdım şimdiye
yok canım düzleştiriyorum kahküllerimi toplayınca falan tepeden çok tatlı duruyor
vayy beyaz ten mavi göz maşallah anneye
babaanneme benzetirler canım beni onun da bi değişik gözleri mavi gibi ama daha çok
renk olarak benzemiyor yani gözlerimiz![]()
selam canım hoşgeldinnn
Nerelerdesin bakim???
Selam kızlar uzun zamnadır giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli.