slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinim

haftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan

size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim