• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeeeeeeeeeeeet

olur bence de

bende hepsi var yarı fiatına yollayam dermişim :):):)
sauna eşofmanı giyem diyom hep unutuyorm feci terletiyo biraz da bunaltıyor. zayıflamak istiyorum ama hiç sıkıya da gelemiyorum ne tezatlık ama
suziiiiiiiiiiiiiiiiii ben var ya senin o gıcıkları bir gelirsem saç baş demem yolar döver yere sererim. ne sinirler ya ne görmüşler türklerden de böyle yapıyorlar
eşim kıbrısta yaptı askerliğini oradaki türk kesiminden olan halkta türk düşmanıymış türkleri kabul etmiyorlar kara sakal diye dalga geçiyorlarmış. türk türke bunu yaptıktan sonra yabancı tabii ki yapar
canim arkadasim gelde yol valla :9: ne ayip ya sunlarin yaptiklarina bak :47: ama kibris da ikiye bölük ya yazik esin de tam giciklarin yerine düsmüs :47:
mesela azerbaycanli olsun kosovalilar olsun cok seviyorlar türkleri :29:gerci onlarda müslüman :40:cok hosuma gidiyor herkes sevmek zorunda degil herkesi ama fitne fesatlik iste saracak baska birsey bulamayan zavalli varliklar öyleleri:19:

dilek naptin fistik :3: öglen yemegini mi yedin geldin :56: bende gideyim de yiyeyim :ssz:
dilek baget ne seker :26: ton balik salatadan sIkIldim dönerden de :17:
aksam kanat yapacam esim seviyor bende yerim :56:

tünaydıııınn herkezeeee:3::3:

60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,:51:haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum

bugün
57.7kg yi gördüm:82::64::64::64::64::64::64::64:

dilek naptin fistik :3: öglen yemegini mi yedin geldin :56: bende gideyim de yiyeyim :ssz:
dilek baget ne seker :26: ton balik salatadan sIkIldim dönerden de :17:
aksam kanat yapacam esim seviyor bende yerim :56:

Evet canım öglen yemeğimi yedım.
Ton balıklı salata + zero.:1:

Bagette bu canım.:27:

$baget.webp

$baget2.webp

Back
X