• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşimde bana kızıyor sağlığın mı daha önemli kilo mu diye.Bende kilo diyorum :1:
Beni ispiyonladı anneme efendim neymiş yemek yemiyormuşum.Dedim yemek yiyorum abur cubur yemiyorum,düzenli besleniyorum.
Birde kolumda serumlarla resmimi çekti,kendine dikkat etme bunu hatırlatıcam sana diye.
Çok fena görünüyorum.Şuan ilacında etkisiyle iyiyim şükür,ama dikkat etmem ayaklarımı üşütmemem gerekecek.
Hep başa dönüyorum ne kadar dikkat etsemde.İsyan etmiyim allahım acil şifalar nasip eylesin bana

tuğba gazına geldim gittim nesfit yoktu k flaks aldım yanına da % 1.5 yağlı süt. aldığım albur cuburlardan şu an bahsetmek istemiyorum :17: akşam dışarda değilsem zaten göbek salata ya da nesfit yiyordum, geçen spordaki bi kız da nesfitten bahsetmişti. ben önceden ara öğün olarak yiyordum :1: hiç ara öğün olur mu dediler:26: sabahları hafif yiyordum (peynir, yumurta, domates) ama olsun sabahları böyle yapamaya çalışıcam, olduğu kadar akşamları da yapıcam. yani inşallah :61:

Selam kızlar ben geldim.

Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım:(

geçmiş olsun canım.. dinlen, ilaçlarını al iyileşirsin inş....

Son düzenleme:
canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
75 kiloyken salına salına beyaz kot giymiş kadınım ben:27:
şimdi hiç cesaretim yok..
cidden insan kiloluyken farkında olmuyor kilosunu takmıyor kafaya
ben öyleydim yani herşeyi giyiyodum ve güzel buluyordum kendimi
taki o beyaz pantolunu giyerken patlatana kadar:60:

yazdığın msj çok hoşuma gitti ya gülümsetti beni :93:

geçmiş ol canım.. dinlen, ilaçlarını al iyileşirsin inş....

İnşallah tatlım.Kum olduğunu sanmıyorum doktor abartıyor.
üşüttüm oda böbreklerime vurdu bence.Söylemedi ayıp idrarımda kan vardı,onun değerleri yüksek çıktı.
Yaşadığım için çok moralimi bozmuyorum.Tek dezvantajı kilo durumum.Bakalım ne olacak en az hasarla atlatmam lazım.
Evde nette yok çok sıkılıcam:(

s.a. :3:

nehabersiniz kizlaar :34:

aynil

dilek

gecmis olsun ikinizede :26:

güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun:54:

Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum :34:
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmis :43: hala hayallerimde o görüntü ama yemedim :21:
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: ama :36: simdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim :57:
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya :52::52:

:1::1:

Süpersin canım yaa.
Ayy neşem nasılda yerine geliyor sizlerle.

aynen öle... yetinemiyoruz olanla:27:
alıcam galiba o pantolonu :31:
üzerine uzun kot gömlek falan idare ederim:1:

Evett allll:52::52:
Bende 60ı görünce ödül niyetine alıcam:52:

Selam kızlar ben geldim.

Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım:(

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen en önemlisi sağlık ztn kilo bi şekilde tekrar başlanarak verilir.:34:

ıhm ozaman başka tabi Türkiyede sandım ama yinede habercilik işi abarti biraz... Bi insan evladina nasi kiyar tövbe yarabbim.

OOoo bu sebepten olmasa bile çok tırt sebeplerden o kadar şey oluyor ki.
En basiti dün gördüm adama rüyasında karısı bunu aldatırken görmüş kavga çıkarmış sonunda bıçaklamış.

Bi tane de vardı adam alkolikmiş eve gelince yemek yok diye kızını öldürmüştü sanırım.:26:

İçinde Allah korkusu kalmamış artık insanların.

kactim kizlar doktora hasta rapor yazdirayim ondan sonrada cocugu alayim lafa daldim ne cabuk saat 3 olmus :10::10:

Hadi gel bekliyoruz.:34:

aynil

dilek

Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmis :43: hala hayallerimde o görüntü ama yemedim :21:
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: ama :36: simdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim :57:

Teşekkürler tatlım.
O midenin zırlaması bazen bendede oluyorr.
Sonra gece uyanıyorum sık sık ama tabi kalkıp atıştırmıyorum olan hep kocişe oluyor.
Dün akşamdan beri mide bulantımda var kociş gece kalkıp süt ısıtıyor sıcak su torbası yapıyor.
Aslında bak şimdi düşündümde tam nazlanma zamanı:17:

yazdığın msj çok hoşuma gitti ya gülümsetti beni :93:
gerçekler canım:1:
şimdi diyorum nasıl giymişim o beyaz pantolonu:27:
İnşallah tatlım.Kum olduğunu sanmıyorum doktor abartıyor.
üşüttüm oda böbreklerime vurdu bence.Söylemedi ayıp idrarımda kan vardı,onun değerleri yüksek çıktı.
Yaşadığım için çok moralimi bozmuyorum.Tek dezvantajı kilo durumum.Bakalım ne olacak en az hasarla atlatmam lazım.
Evde nette yok çok sıkılıcam:(

aynen canım takma kafana daha kötüsü de olabilirdi..
boşver şimdi kiloyu iyileş sonra devam edersin yine tam gaz:34:

yine süpersin tirendiii :124: nesfit dışında nasıl beslendin nesfitini miktarını sütünü nasıl kullandın miktarlarını ayarladın paylaşır mısın şeker :122:
biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44::1:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettiler:56::23:bol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlen:56:bir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum:nazar: ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bol:7:akşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti:17::9:
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetinde:25::52:ama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo:1:
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem:39::23::32:
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa:51::12::1:

anaa sen eşinle iddiaya mı girdin :9: eşin böyle bir hataya nasıl düştü yahu :60: ay yazık ayy senle kilo verme iddiasına girilir mi :9: merak etme sana bişi olursa biz kk cemiyeti olaraktan :kkk: bineriz onun tepesine :9: allah gecinden versin mezar taşına bildiğin eridi bitti yazdırırız :9: mezarının başına da kelebekler koyarız kase kase :9:
:9::9:şimdi gülüyoz ama cidden ben psikopata bağladım bu durumu,hep kötü düşüncelerle geziyorum ortalıkta,şu kansızlık testi yapılsada neyim var çıksa ortaya dayanılcak gibi değil,,şimdide midem yanıyoo sabır yarabbiiimm:19::47:
aslinda su yeni posetler varya dur bi bakem Eki Görüntüle 377522 :40: böyle yiyebiliriz herhalde dimi fistik :26:

ah ah ben nerelere gidem :ssz: iyi birsey aslinda senin yaptigin 200 200 dür canim almakdansa :25: ben bi aliyom bi veriyom :14:

:53:

yani 2 hafta falan kaldi 2 haftada 2 kilo daha sen yaparsin tugbis ben esin olsam korkarim sende hirs var :nazar::nazar::46::46: bende mi girsem esimle :27: yok anam dalga gecer benlen simdi :36:

dukan da zaten sebze meyve yazakdin sanirsam :37: benim kardesim proteinle ama meyve sebze yiyordun 6 ay da 30 kilo verdi bi ben beceremedim :25:
yaw suzi zaten ben iddaya girmicem hayır dedim diye dalga geçti,sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza geldim:37:keşke baştan ne 1ay süresi 2ay olsun deseydim,gerçi dedim zatende 2ayda 5kiloyu ebemde verir demişti:19:manyak sanki çok kolayda vermek:47:
Hastayım canım ya:2:
Grip olmuşum maalesef:2:
İyi bari kovmana sevindim bizim ağzımız bi açılınca kapanması zor oluyo malum.:37:
geçmiş olsun canım,,:54:havalar değişken oldu malesef dikkat etmek gerek:25:
karpuzmu :53::56::56::56: cok severım.sen nerde oturuyon bacım,karpuz oluyomu buzamanda :5::5::5: buraya nezaman gelcekk amaa

:46::46::46::46::46: :46: bravoo yanıııı,eridin yahuuu

hoşgeldın,kılo vermek ısteyen herkez burda :1:

:17::17::16:

aynil

dilek

Teşekkür ederim Kaymağım.:70:
Hadi bakalım Cuma günü sonucu görücez:23::23:

:3:

qivicimm dukani denedim 1 hafta sonra biraktim hopp fazlasiyla geldi eger yapayim diyorsan dikkat etmen lazim gittiyi gibi cabuk geri geliyorlar kilolar :18: esorfmana birsey diyemiycem bizim burda kemer takiyorlardin karnina :1: bende folye ile sariyorum fazlaliklarimi :1:

:1: tavuk istedirdin canimi :1:

cok sagol zerram :38: yok ihmal etmiycem bugün gördüm korktum zaten :25: savas actim zerram :1: az önce aradim büyük yeri irkcilik yasal olarak yazak bende bildirdim nolursa olsun artik yeter :47: yok annelere birsey demiyorum canimcim onlar herzaman bizim iyiligimizi isterler canim benim yaa :16:
güldügümde gülen
agladigimda aglayan
benim icin yasayan
dünyadaki en büyük sansimiz ,melegimiz
annelerimiz:16:

kocaman kadin cocuklan kayar diye laf ederler diye hic düsünmedim eglendim valla :9:
nezaman baslayayim tatlim bu aksam yapsam :26: yapacam canim artik düzelsin istiyorum cok sagol tatlim :16:
canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
tünaydıııınn herkezeeee:3::3:

60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,:51:haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum

bugün
57.7kg yi gördüm:82::64::64::64::64::64::64::64:
ya süpersin ya tubacım
nasıl yaptın öğlen ne yedin açıklama bekliyom bebeğim haftaya bende sabah öyle yapayım diyom
pofff ne duyarsak yapıyozzzz beaaa:52::52:

merhaba kızlar nasılsınız...
iyidir canım nerelerdesin sen öğlen bir göründün ksçtın
selam şekerler:80::80:
selam canım:3:
dilek su kuzey güney i birak artik :9: kime sorsam kuzey güneye bakiyor :52:birde ben bakayim dedim baktim bokslu falan baslamadim :27:
ay dün esim söyledi haberlerde duymus sanirsam kiz telefonuna kivanc tatlitugnun fotosunu koymus babasi da öldürmüs kizini :50:
bu nasil bir anlayis anlamadim:19:

:53::53::53::53:

ya evet insan kıloluyken anlamıyor.ben mesela neler gıyıorum günlerımızde falan,sölemesı ayıp cokda yakıstıgını dusunerek gıyırordum elbıselerı mını eteklerı falan 79 kıloyla!:1::1::1:
am zayfılamaya karar verdıgım andan ıtıbaren yakıstıgını dusundugum bırcok seyı nası gıymişim diyorum.hiç bıyerım gözüme batmıyodu zayıflamaya karar verene kDAR
Selam kızlar ben geldim.

COOK GECMiş olsun böbrek sancısı cok beter oluyo derler.inşallah gecer bıan önce.sen bu halde hıc dıyet falan düşünme bence.zaten bol su lazım şimdi sana,yaglı şeylerde yemedınmı tamamdır

gerçekler canım:1:
şimdi diyorum nasıl giymişim o beyaz pantolonu:27:

aynen canım takma kafana daha kötüsü de olabilirdi..
boşver şimdi kiloyu iyileş sonra devam edersin yine tam gaz:34:

6'lı rakamları görünce tekrar 7 yi düşünmek kabus oluyor tatlım.
Ama önce sağlık.İlaçlar etki edicek biliyorum daha öncede yaşadım.O yüzden kullanmak dahil istemiyorum.
Ama o mide bulantısıda çekilcek gibi değil.O yüzden bakalım en az hasarla atlatıcam inşallah.

Back
X