• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede monanin dedigi gibi sabah yap canim yemeden öncede tuzunu yagini eklersin canim :34:

Baklavayi nasil yedin tatlum tadida güzel degil hamur yiyon gibi sanki :40: Birde hamurun üstüne seker dökmüsler :27:

:52: En sevmedigim sey patates kizartmasi o kücük yagli yagli seyler agzini yag yapiyor patatesler yumusak yumusak patates tadi bile gelmiyo :36:

Sende söyle bakem ne yedin :47:

Ana :53: Napdim ki ben :26::26:

Suan esim acikdim dedi ve oturtma yiyo illa gel sende diyo yok ben yemem tabagin üstünde yaglar yüzüyordun :120:
Bak zayif yanimi biliyo :47: Atiyom yemezsen diyo kalsin yarin yemezsen atarim ben dedim :19: Simdide armutdami yemiyon diyo ya bu adam alismis habire beni yedirmeye calisiyo yok armutda yemiycem :19:

ya canım yanlış adres oldu kusura bakma

sen bişey yapmadın nasıl oldu anlamadım uykum geldi heralda :26::26::26:

bizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye :27::27::27::27::27::27::27::27:

bacım ben ohh black de gelmiş sohbetin dibine vurcaz diye sevinirken
bi baktım uçmuşsun:27::27:
olmuyor böle ama:52:

ablam senden 4 yaş büyük, babaanne oldu, sorma canım ne kadar kabul etmek istemesek de yaşalanıyoruz....:43::43::43::43::43:

içses: haaaaaayyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrr! :50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bence her yasin kendine göre güzelligi var.kanun böyle dogarsin büyürsün ölürsün önemli olan o ömrü nasil tükettigin.kafani yastiga koydugunda vijdan hesabin vijdanin rahatsa yaslanmakdan korkmam cünkü o ümrümü güzel tüketiyorumdur:1:tabi bu benim acizane fikrim hayat anlayisim:34:

hahahahahahah:27::27: kötü balgaymakkkkk:47::47:
:27: :27:

bizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye :27::27::27::27::27::27::27::27:
gel bacimm gell suziyle kapisiyoookk :52::52:
efkarlıııııııııııı:ssz::ssz::ssz:

[/FONT][/B]
aaaaaa toparla artik kendini :20::20:

yeter amaaa :4::4::4:

ne güzel buraya kadar geldin nazarmi oldun nee :nazar::nazar::nazar:

pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaa:ssz::ssz:gl efkar ortaklığı yapak:13:
Dilek'in şarzı bitti, gel ben yolayım sesnin saçını accukk! :4::4::4: bi daha yapcan mı ha? YAPCAN MII? :4::4::4::4::4:
anammmm:53:yavaş çek gııııııııı:4:ıhıhıhıh dlek bile senden yavaş çekiydiiiii:33::33::33::33::33:
bencede monanin dedigi gibi sabah yap canim yemeden öncede tuzunu yagini eklersin canim :34:

baklavayi nasil yedin tatlum tadida güzel degil hamur yiyon gibi sanki :40: birde hamurun üstüne seker dökmüsler :27:

:52: en sevmedigim sey patates kizartmasi o kücük yagli yagli seyler agzini yag yapiyor patatesler yumusak yumusak patates tadi bile gelmiyo :36:

sende söyle bakem ne yedin :47:

ana :53: napdim ki ben :26::26:

suan esim acikdim dedi ve oturtma yiyo illa gel sende diyo yok ben yemem tabagin üstünde yaglar yüzüyordun :120:
bak zayif yanimi biliyo :47: atiyom yemezsen diyo kalsin yarin yemezsen atarim ben dedim :19: simdide armutdami yemiyon diyo ya bu adam alismis habire beni yedirmeye calisiyo yok armutda yemiycem :19:
aslında baklavayıda sevmem suzim haaa
ne iştahsa yedim işteee dünde bugünde:27:

anammmmmmmmmmmmmmm yerim agzini hos dedi citir dediiiiiiiiiiiiiiiiii seni seviyom giii:21::21::21::21::21:

bende seni sefiym gııııı topikin en güzel çıtır kaynanası:38::38:

yok canım protein bana göred değil ben yapamadım onu
bünyem kaldırmadı
ama dilekin ablasına şok vermişti diyetisyeni 1 günlük yarın onu yapıcam nasipse
ablasıda emziriyodu hem sanırsam o yaptıysa bende yapabilirim
bu hafta ben çok azıttım ya
hiç böle yapmıyordum
biri benim saçımı çeksin yada çimdik atısın kendime geleyimm:4::4::2::2:

sacini basini zevkle yolarim gel karsima:4: cnm liste eline gecince banada gönderirmisin

hoşgeldin canım ,
VALLA BENDE COZUTTUM AZCIK BU HAFTA KOCİŞ SAYESİNDE AH BU KOCİŞLER YOK MUU :52::52::52:AMA BEN 2 LAHMACUNLA ATLATTIM ATLATMASINA DA sadece öğün saatleri tutturamadım yaa :44::44:bakalım tartı ne diyecek yüzümüze gülse bari bu hafta ama umutlu değilim:19:
lahmacunmu nasil yedin onu :47: resmen hamurun üstüne cig kiyma yemissin ben yemem sevmem :19:
suziiiiii nerdesin yemek mi yiyoon :21: ye bacim yeee afiyet olsuun :27::27:
hic de bile sen git dolmalarini ye :47: pilavlar yapissin üstünede gör :63:
hahahahahahah:27::27: kötü balgaymakkkkk:47::47:
he monam saldiriya ugruyorum :30:
bakalim sen ne diycen karakedim balli diyo ki suzi 300-500 den fazla veremez ki diyo sen nediyon hangi takim tutuyon yani :27:
:1::1::1::1::1::1:ayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz

:36::36::36::36::36::36::36::36:
duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk :22:
foto istiyoruz lütfenn ama :1::1::1::1:

bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları :1::1::1:

canım banada msj atarmısın diyeti merak ettim :21:bir günlükse bende yaparım :1:
tabiikide ben kazanacam :47::47::47:
ya canım yanlış adres oldu kusura bakma

sen bişey yapmadın nasıl oldu anlamadım uykum geldi heralda :26::26::26:
:38: ay canim cakalim ben caktimda laf atayim dedim :9::54:

bacım ben ohh black de gelmiş sohbetin dibine vurcaz diye sevinirken
bi baktım uçmuşsun:27::27:
olmuyor böle ama:52:
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10::10::10::10::10::10:

durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav. :52::52::52::52:kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

efkarlıııııııııııı:ssz::ssz::ssz:

yirim senin yufka ekmekini dilek görmesin valla böle yapar seni kaynananaaaaaaa:4::4:

inşallah verirsin canım ilk başlarda kilo verimi çok daha fazla oluyor bu haftalarını iyi değerlendirin derim

canım ben yazarken sen yoktun :54:
heemen salma öyle kendini canım efkarlanma

hakket bu başlarda 1 kilo gittiğinde çok sapıtmıştım ve çok sevindim inşallah devamı gelir valla canım ömür boyu bir insan şişko olurmu zayıflık istiyorum artıkkkkkk güzel kıyafetler giyek de kocişin gözü kalsın azcık şöle kızıştıralım eşleri:1::1::1::1:ii değerlendirme derken kaçamak yapmıyımmı hiç canım o zaman daha çok mu gider ne dersin?

Son düzenleme:
kelimeleri yanlış yazmamdan da belli zaten

ben kaçıyorum kızlar

iyi geceler! :3:
iyi geceler canımmmm:16:

haklısın toparlanmam gerek artıkın bukadar salma yeter balkaymağım:17:
:1::1::1::1::1::1:ayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz

:36::36::36::36::36::36::36::36:
duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk :22:
foto istiyoruz lütfenn ama :1::1::1::1:

bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları :1::1::1:

canım banada msj atarmısın diyeti merak ettim :21:bir günlükse bende yaparım :1:
canım atarım tabikide
ama liste dilekin listesi sabah o sana atar canım banada ondan gelmişdi
ondan alırsan daha iyi olur öperim şeker:38:

pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaa:ssz::ssz:gl efkar ortaklığı yapak:13:

anammmm:53:yavaş çek gııııııııı:4:ıhıhıhıh dlek bile senden yavaş çekiydiiiii:33::33::33::33::33:

neyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)
lahmacunmu nasil yedin onu :47: resmen hamurun üstüne cig kiyma yemissin ben yemem sevmem :19:

hic de bile sen git dolmalarini ye :47: pilavlar yapissin üstünede gör :63:

he monam saldiriya ugruyorum :30:

bakalim sen ne diycen karakedim balli diyo ki suzi 300-500 den fazla veremez ki diyo sen nediyon hangi takim tutuyon yani :27:

tabiikide ben kazanacam :47::47::47:

:38: ay canim cakalim ben caktimda laf atayim dedim :9::54:
benüm için fark etmez kaybeden bana iskender kazanan da kadayıf ısmarlasın yeter:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav. :52::52::52::52:kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ille kendine pay çıkaracak:60::60::60:

heemen salma öyle kendini canım efkarlanma

hakket bu başlarda 1 kilo gittiğinde çok sapıtmıştım ve çok sevindim inşallah devamı gelir valla canım ömür boyu bir insan şişko olurmu zayıflık istiyorum artıkkkkkk güzel kıyafetler giyek de kocişin gözü kalsın azcık şöle kızıştıralım eşleri:1::1::1::1:ii değerlendirme derken kaçamak yapmıyımmı hiç canım o zaman daha çok mu gider ne dersin?

herşey bizim elimizde şeker ilk başlarda çok güzel kilo veriyorsun
çünkü meto kilo fazlası varken daha iyi çalışıyor
inan şuan daha az yiyorum eskisine göre daha az gidiyor
ozaman başlarken her öğünümde ekmek vardı yani düşün
ama sporda şart

ay biraz fazla mı oldu?:26:

napiyim acemiyim bu konuda...:37:

ilk defa birinin saçını yolum da hehehe :27::27::27:

ay biraz fazla mı oldu?:26:

napiyim acemiyim bu konuda...:37:

ilk defa birinin saçını yoluyom da hehehe :27::27::27:

pötüsümmmmmmmmmmmmmmm topikde benden baska kaynana yokki heralde en güzel kaynana ben en citir kaynana benn:34:saka bir yana 1 nisanda yüzük yapacakdik evlilik yildönümümde cocuklar öyle istemisdi offff zormus kizlar rabbim ikisi hakkinda hayirlisini versin

bence her yasin kendine göre güzelligi var.kanun böyle dogarsin büyürsün ölürsün önemli olan o ömrü nasil tükettigin.kafani yastiga koydugunda vijdan hesabin vijdanin rahatsa yaslanmakdan korkmam cünkü o ümrümü güzel tüketiyorumdur:1:tabi bu benim acizane fikrim hayat anlayisim:34:
cok dogru canim :46::46::46:

:63:
kelimeleri yanlış yazmamdan da belli zaten

ben kaçıyorum kızlar

iyi geceler! :3:
iyi geceler canim bak gecen haftanin birincisizin yemek bile yakdin yeme cis mis :20::54:

[/FONT][/B]
tamam bidaha yeme tatlim tadida güzel degil zaten :20:

iskender ekmezsizse ne ala :27: ekmeksiz ismarla özel :40: ekmekler lastik gibi oluyorlar :52:

Back
X