• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemekden bahsetmeyinnnnnnnnnnnn hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmm siraylaaa

ama sen çok hoş ve zaaarif bir kaynana olcen, hepimizi yersen hepimizin toplamı kadar olursun değil mi yaani?:34:

ye ama fazlalıklarımızı ye o kadar...:39:

hem sen fazla şişmemiş olursun hem de biz ideal ölçülerimize kestirmeden kavuşmuş oluruz ha nasıl fikir?:46:

ay ben kocise göstermedim fotoyu sormadan koydum cünkü simdi kizar totom görünüyo diye :9::9:
bende göstermedim süyledim görse banada kizar ne gösteriyon orani burani diye :27: anam topik yazagi koyar :52:
hanginiz suzi hanginiz balgaymak uleynnn:9::9::9::9:
gorunce bi puhaaa oldum:9::9::9::9:
Allah muhabbetinizi artirsin,ben kactim iyi geceler..safak 2 az kaldi ona gore bilhassa geceleri cozutmayin:20:
iyi geceler canim :54: soldaki benim :34:
yemek konusunu kapayin kizlarrrrrrrrrrrrrrr acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kim ne yiyo nezaman :47: onu yeme beni ye :9:
sen çok yaşa emiiii:1::1::1::1:

hangisi sensin dicektimki yazdılar yorum suzim şu anda alttaki çizelgelere göre zayıf olan balkaymaklım oluyor kusura bakma kardeş :1::1::1::1:

o balkaymaklım işteeeee:1::1::1::1:hadi suzim göster balkaymaklıya yenersin sen onu hadi bacımmmm bir sağ bir sol totondan hooppp yerde balkaymaklımm:1::1::1::1:

ayyy koptumm resmennn yaaaaa mükemmelsiniz kızlarr gece gece çok iyi geldi topik :1::1::1::1::52::52::52:dilek kaçırdı olanları gördüğünde eminim kopacak :1::1::1::kkk::nazar::nazar:
canim cizelge yaniltiyo bikerem benim ki güzel dagilmis orantili :27:
ayy iyi ki söylememişsin kocana..
kesin izin vermezdi hem kıskanır hem mazallah nazar falan değer:27::27:
:9::9:
kızlar ben geldim ama geri gidiyom..hiçbirinizle uraşacak halım yok.:ssz::ssz::ssz:
niye canim ya :26::26:

bu sohbett bitmez ben kaçar şeekerlerrr hepinize iyi geceler kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk :19::3:

bende göstermedim süyledim görse banada kizar ne gösteriyon orani burani diye :27: anam topik yazagi koyar :52:

iyi geceler canim :54: soldaki benim :34:

kim ne yiyo nezaman :47: onu yeme beni ye :9:

canim cizelge yaniltiyo bikerem benim ki güzel dagilmis orantili :27:

:9::9:

niye canim ya :26::26:
şaka yaptım suzim:16: sizi bırakmak hiç içimden gelmiii ama uykum var gızzz ondan:54:

gıslarrrr umay yok bu akşam dikkatinizi çektimi bilmem:ssz:

şaka yaptım he he he:52::52::52: ama çok uykum geldi sabah 06 da kalktım o yüzden gidiom..:ssz::ssz:
ödümü kopardin :30::1: iyi geceler canim :54:
:27::27: tamam suzim sensin o:1:
künefe peynirli kadayıflı tatlı:56:
sagol monam :38: bu iyiligini hic unutmiycam :9: e oda tel ozaman telin üstüne seker düküyorlar yani :19: ipin üstünede seker dök arasinada peynir koy hicde hos degil :19:
kizlaaaaaaarr izlerken fazla yaklasmayin Allah göstermeye bi düssek üstünüze birimizin totosunun arasinda kaybolursunuz :60: :60::60::60::60:

:9::9: sagdan soldan carpcaz diye ezilme tehlikesi olabülür :27:

Geçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştum:1::1: Ve nihayet bitirdim:33:

Bu ara topiğimize nazar değmiş hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...

Bi de Suzi-Balkaymak çekişmesi hoşuma gitti bakalım haftaya durum ne olucak listede kim daha üst sırada yer alıcak:37: Haftaya Dilek listeyi açıklarken bakalım çekişme ne durumda Suzi mi yoksa Bal mı kazandıııı??? Bütün bu soruların cevapları 'AZZZ SONRAAAA' şeklinde yayınlarmış:1::1::1:

sagol monam :38: bu iyiligini hic unutmiycam :9: e oda tel ozaman telin üstüne seker düküyorlar yani :19: ipin üstünede seker dök arasinada peynir koy hicde hos degil :19:

hahahahahaha:27::27:
sen ne güzelll bahaneler buluyosun öle görsek ölüp biteceğimiz yemeklere
aynen ya hiç hoş değillll:56: hatta öğğğğğğ:27:

yok canim ne alinmasi suziyi yenicem diye pazulari gösteriyoom :15::15:
sende varda bende yokmu :15::15::15:
bu sohbett bitmez ben kaçar şeekerlerrr hepinize iyi geceler kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk :19::3:
iyi geceler canim :38:

şaka yaptım suzim:16: sizi bırakmak hiç içimden gelmiii ama uykum var gızzz ondan:54:

gıslarrrr umay yok bu akşam dikkatinizi çektimi bilmem:ssz:

tamam canim :29::38: evet nerdeki acaba :27:gün vardin ama oda dündün herhalde :44:

yok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey :56::56::56::56:

peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey :56::56::56::56:

bu acik ,net ve agzimizi sulandiran bilgiler icin tesekkkür ederiz sayin pisi saygi ile aniyorum sizi :57:

:9::9::9::9::9::9::9:
neyse bende kaçtım kızlar..hepinize iyi geceler...muç muç:54::27:

Geçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştum:1::1: Ve nihayet bitirdim:33:

Bu ara topiğimize nazar değmiş hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...

Bi de Suzi-Balkaymak çekişmesi hoşuma gitti bakalım haftaya durum ne olucak listede kim daha üst sırada yer alıcak:37: Haftaya Dilek listeyi açıklarken bakalım çekişme ne durumda Suzi mi yoksa Bal mı kazandıııı??? Bütün bu soruların cevapları 'AZZZ SONRAAAA' şeklinde yayınlarmış:1::1::1:
hahayyy cok hos dimi gecmise gideyim diye zayiflasaydik tig olurduk :9: tabii kide ben :23::9:
hahahahahaha:27::27:
sen ne güzelll bahaneler buluyosun öle görsek ölüp biteceğimiz yemeklere
aynen ya hiç hoş değillll:56: hatta öğğğğğğ:27:
evet monam iyi oldu böyle hep öyle düsüncem artikim :9:
ayy sünen peyniri hic sevmem sakiz cigne madem sünmeli birsey istiyon :9:

Back
X