• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım bende olsam bende çıkamazdm heralde kayması korku yaratmıştr tabi yokuş çıkmak zaten zor bide kayarsa daha zor erkekler işte birtek onlar iyi kullanıolar arabayı malum araba sürerek çıkıolar ya annelerinin karnından :9::90::90:

gıcık işte o öğrenmiş 15 yaşında araba kullanmayı biz daha 2 yıldır falan kullanıyoz

Ya tam wc den çıktım karşımda o da odasından çıkıyormuş:37:
Sonra bi kişi daha var yazılımdan onun yanına gidiyodu Dilek sende gel bi dedi.:37:
Gittim gene konuşmak için konuşuyo alakasız bi iş yaptırcak.
Konuyu ne desemde değiştirsem diye düşündüm.
Çünkü cidden gereksiz bi işyükü olcaktı.:52:
Her yaptığımız işi saatini, sebebini, ne yapıyosak yazcakmışız programa ne saçma:37:

Bi telefon çaldı sonra kapattı bu baktım yeni telefon almış.:52::52:
Hayırlı olsun telefonunuz diye bi başladım.
Şöyle güzel böyle güzel :52::52:
Özelliklerini anlattı durdu en son televizyonunu anlatıyordu.:60::60::60::60::60:

Sonra biri geldi de kaçtım ben.:60::60::60::60::60::60::60:
haahaaa :9::9: ay gercekden korkuyorum ben sendeen :9::9::9:

:33::33: korkmuyom senden :35:

:52::52: özelden dilege baski mi yapiyon balli :22:

:9::9: he senin toton yeterdin ballikaymak senin fotoda toton büyük gibi duruyordun :9:

Eki Görüntüle 378258 :40:

suziiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiii 300 500 suziiiiiiii :52::52::52:

Ya tam wc den çıktım karşımda o da odasından çıkıyormuş:37:
Sonra bi kişi daha var yazılımdan onun yanına gidiyodu Dilek sende gel bi dedi.:37:
Gittim gene konuşmak için konuşuyo alakasız bi iş yaptırcak.
Konuyu ne desemde değiştirsem diye düşündüm.
Çünkü cidden gereksiz bi işyükü olcaktı.:52:
Her yaptığımız işi saatini, sebebini, ne yapıyosak yazcakmışız programa ne saçma:37:

Bi telefon çaldı sonra kapattı bu baktım yeni telefon almış.:52::52:
Hayırlı olsun telefonunuz diye bi başladım.
Şöyle güzel böyle güzel :52::52:
Özelliklerini anlattı durdu en son televizyonunu anlatıyordu.:60::60::60::60::60:

Sonra biri geldi de kaçtım ben.:60::60::60::60::60::60::60:

ya bu müdürlerin hepsimi aynı olur ya birde çeşit çeşit insan var derler yok anacığım bütün müdürler aynı:52:
bnmkide biraz önce çağırdı beni vizeye evrağı eksik göndermişim anammmm 2 saat bağrık yedim ya:)

elkaldiransmile :3: ama örtmenim örtmenim bak balli benlen dalga geciyo cek sacini cek :43:

Pekii.:52:

haahaaa :9::9: ay gercekden korkuyorum ben sendeen :9::9::9:
suziiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiii 300 500 suziiiiiiii :52::52::52:

Bozma mar kısçenin moralini.:4::4:
Suziii bu ballı seni psikolojik olarak çökertmeye çalışıyo:52:

ya bu müdürlerin hepsimi aynı olur ya birde çeşit çeşit insan var derler yok anacığım bütün müdürler aynı:52:
bnmkide biraz önce çağırdı beni vizeye evrağı eksik göndermişim anammmm 2 saat bağrık yedim ya:)

Aynı aynı arkadaşlarıma bakıyorum onlarında müdürleri kıl.:37:
Bide kendi yaptıklarını kabul etmiyorlar ya en cok ona sinir oluyorum.
Böyle dediniz diyosun hayır ben demedim diyo.:37:

Bu dediğine katılmıyorum Tuğbik.
Neden dersen en basiti form çaylarını genel olarak hemen hemen herkes Doğuş'un çayını alıp içiyor.
Kendi adıma söylüyorum tuvalete çıkarmakta işe yarıyor.:34:
Sonuçta bu da sallama bi çay.
Etkisi olmasa bunda da etkisi olmaz.:34:
Ben ofiste olduğum için sallama içiyorum. 7 otlu ve yeşilçay.
Doktora da söyledim bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.

Evde demlenen çay daha mı faydalıdır bilemem ama poşet çaylarında işe yaramayacagını düsünmüyorum.

Çatlak kısçemmm özlemişimmm bi çokk seniii.:70::38::38:

Bu haftada böyle olsun canım hep kilo vericez diye bi kural yok ya.:34:
Böyle dediğime bakma genede saçını çekerim :4::9:

Aferim aferimmm yola geliyon sen:52:
canım bende form çayı sallama içiyorum,7otlu çayıda sallama içerdim,,herseferinde kim yapcek 7tane otu atcek kaynatcekk:37::27:
form çayı etkili oluyodu banada arada,,ama ben onlara lafım yok ben yeşil çay etkisini kaybediyo sallama poşetlerde olunca,,yani %50 yarı etkili diyim sana en azından,,ben nette yorumlara artı uzman yazılarından yola çıkarak öyle söyledim,,ve cidden inanıyorum demlemenin daha iyi olduğuna çünkü zaten tadındanda bu belli,sallama çayının tadı kötü demlemenin daha rahat içilişi var,,tabi sallama içe içe o berbat tada bile alışmıştım ama,,neyse bu benim daha hoşuma gittii,,herkezin demleme imkanı olmuyo gibi düşünülsede,bi cam demlik götürseler işyerine sende dahil:23:nasılsa kaynar su buluyosunuz,onu bardağa değilde cam demliğe kuyarsınız 2-3dk sonra süzerek bardağa hooop,,bukadar basit yani,,cam demlikte işyerinde kalır eve götürüp getirmenize gerek yok bence,ayrı bi dolabınız varsa orda tabii:34:bu olay okadarda zor olmasa gerek,,hadi 7otlu veya form çayının içinde olan bütün otları tek tek alıpta götürüp işyerinde demleyin desem saçma olur ve zor yani,,ama yeşil çay bitanecik bişey çokta pratik,,tadıda cidden daha güzel,,e bide sallamalarda yeşilçayın içinde bulunan kertaşin mi neydi o madde bence çok azalıyo veya oluyomu onuda bilmiyorum amaaan kafam ağrıdı çok uzatmışım:37::27:,hep senin yüzündeeen:27::27:
isteyen sallar içer isteyen sallamadan:7::7:yetErki yararlı bişeyler içelim,kola gazoz olucana dimi AMAAAAAAAA:23::16::16::7::7::7:

minder, balkaymak, mine, huzun, suzi, ptt
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
canım sıkılıyo benim bu hafta çok cozuttum
offffff:ssz::ssz::ssz:
akşam uyuyakaldım canım yaaa
kaçırdım onca muhabbeti
slm bacim bugün yediklerimi utancimdan yazamiyorum:17:sabah kahvalti süperdi tam listeye uygun arkadasa baklava yapmaya gittim baklava isi bitince yemek yapayim dedi bizim oranin bulgur pilavi ünlüdür yufka ekmekle ohh pilav ayran ve yufka ekmek yedim ama 4de yemisdim sonrasinda birsey yemedim yatmadan kefir icicem:34:
kayınalidemde yapmıştı bikere
bulgur pilavı, yufkayla yediler
garip gelmişti ama ekmekle pilav yemek :9: ama güzeldi tadı
pötüsümmmmmmmmmmmmmmm topikde benden baska kaynana yokki heralde en güzel kaynana ben en citir kaynana benn:34:saka bir yana 1 nisanda yüzük yapacakdik evlilik yildönümümde cocuklar öyle istemisdi offff zormus kizlar rabbim ikisi hakkinda hayirlisini versin
neoldu bacım sizin çocukların durumu ayrıldılar demiştin
gebelik geçirdim..:49: ama dış gebelik.. :50::50::50: halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
çok geçmiş olsun canım zor bir durumdur eminim
Öhömm Öhömm :17:

Günaydın kızçeler :16: nasılsınız :29: ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi

az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın :17:

İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimi :31: bir de diyet olayından soğudum ki

(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten :30:

Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçası :31: hep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye

istemediğim biri olmak istemedim. :31:

Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam

vermiyorum diye :26:

Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen

kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa :25:

Neyse duygusala bağlamayayım :1: Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler :16::16:
hoşgeldiiiiiin :16::16:
umaaayy

dün yokdun canim :26:
uykuya yenik düştüm canım yaaaa :14: kaçırdım valla kapışmanızı
ben sallamanın faydalı olduğunu hiç düşünmüyorum,en doğalı kendin demlediğin çaydır canım,,ve ben hiçbi uzmanında sallama içebilirsiniz dediğini duymadım,,hani arada falan demleme imkanın olmaz içersinde,,ama devamlı sallamanın hiçbifaydası yok zayıflamaya ve bazı şeylereee:19::19:
mesela ben devamlı sallama içen biriydim hiçbifayda görmedim,,ama demleme çayının faydasından eminim çok fark ediyo bencee,,2-3gündür demleme yapıyorum çok daha tatlı bi tadı var
hem,,içindeki yararlı maddeleri yok oluyo çoğunlukla sallama yapılırken,üretilirken yanii,,yinede sen bilirsin,nette araştır istersen sallamayı kimse tavsiye etmiyoo,boşuna içmek bence buu:19:herkezin tercihi tabi bu benim görüşüm,çok araştırdımçünküü:23::16::16:
bende yazdıklarına katılmıyorum canım
hiç faydası yok ve boşuna içmek laflarına
tamam asıl demelenen gibi değildir belki ama tamamen faydasız olduğunuda düşünmüyorum
ben çaykurun fabrikasını gezdim içim rahat

kızlar kızlar gelemmi
yananızdan öpemmiii

güldürdünüz beni valla bol bol
2 saattir geçmişi okuyorum
gecede uyuyakalmıştım yarım kaldı
geçmişi okumadanda gelemiyorum

suzicim bahanelerine bayıldım valla
ip ye daha iyi heee:9::9:
çekişmelerde süperdi valla
çok şey kaçırmışım
muhabbetin dibine vurulmuş :9:

baka aynı tatlım ya müdürlerin hepsimi aynı olur :44: aynen ya ben öyle söylemedim dio bizimkide :47: balık hafızamısın kardeşim nası unutuyosun sölediğini diceksin ezikmiyim ben diceksin isyan etceksin yolda görsen aaa eziğe bak mı dersin diceksin ama diemiyosun işte :52:

börekleri yiyen o sen hala benim sacimi cekiyon amaa :14: :14:

kaçırdım onca muhabbeti

tamam asıl demelenen gibi değildir belki ama tamamen faydasız olduğunuda düşünmüyorum

yarin görücez bakalim sonuclari :52::52:

yalanmi haa yalanmii :33: ver artik veer kilo veer suzii :4: neyse yarina kadar vermede yarindan sonra verirsin :27:
yallllaaaan üleeeenn :9::9::9:

cökertiyo gercekden dilekcimm yaa :84:kabuz oldu rüyama giriyo ben kaciyom o beni kovaliyo :52::52:
hissssssstt elleme örtmenin kutusunuu :20: :57: :57:

:27: :27: :27:
banane banane ellerim ellerim :33::33::33:
canım bende form çayı sallama içiyorum,7otlu çayıda sallama içerdim,,herseferinde kim yapcek 7tane otu atcek kaynatcekk:37::27:
form çayı etkili oluyodu banada arada,,ama ben onlara lafım yok ben yeşil çay etkisini kaybediyo sallama poşetlerde olunca,,yani %50 yarı etkili diyim sana en azından,,ben nette yorumlara artı uzman yazılarından yola çıkarak öyle söyledim,,ve cidden inanıyorum demlemenin daha iyi olduğuna çünkü zaten tadındanda bu belli,sallama çayının tadı kötü demlemenin daha rahat içilişi var,,tabi sallama içe içe o berbat tada bile alışmıştım ama,,neyse bu benim daha hoşuma gittii,,herkezin demleme imkanı olmuyo gibi düşünülsede,bi cam demlik götürseler işyerine sende dahil:23:nasılsa kaynar su buluyosunuz,onu bardağa değilde cam demliğe kuyarsınız 2-3dk sonra süzerek bardağa hooop,,bukadar basit yani,,cam demlikte işyerinde kalır eve götürüp getirmenize gerek yok bence,ayrı bi dolabınız varsa orda tabii:34:bu olay okadarda zor olmasa gerek,,hadi 7otlu veya form çayının içinde olan bütün otları tek tek alıpta götürüp işyerinde demleyin desem saçma olur ve zor yani,,ama yeşil çay bitanecik bişey çokta pratik,,tadıda cidden daha güzel,,e bide sallamalarda yeşilçayın içinde bulunan kertaşin mi neydi o madde bence çok azalıyo veya oluyomu onuda bilmiyorum amaaan kafam ağrıdı çok uzatmışım:37::27:,hep senin yüzündeeen:27::27:
isteyen sallar içer isteyen sallamadan:7::7:yetErki yararlı bişeyler içelim,kola gazoz olucana dimi AMAAAAAAAA:23::16::16::7::7::7:
sallayan sallar sallamayan sallamaz ay bayildim :9:bende sallayayim :9:
bak sana da geliyo kör meyve bıçağuuuuuuuu:41::41::41::41::41::41:

:52::52::52::52::52::52:
kiz testere al testere :9:

kaçırdım onca muhabbeti

hosgeldin minecim gözlerimiz seni aradu ruweydaa yani nejat da seni sordu dün :1:

baka aynı tatlım ya müdürlerin hepsimi aynı olur :44: aynen ya ben öyle söylemedim dio bizimkide :47: balık hafızamısın kardeşim nası unutuyosun sölediğini diceksin ezikmiyim ben diceksin isyan etceksin yolda görsen aaa eziğe bak mı dersin diceksin ama diemiyosun işte :52:

benim müdürüm çok iyi
4 tane müdürüm oldu ikisi kötüydü ikisi iyi

kızlar kızlar gelemmi
yananızdan öpemmiii

güldürdünüz beni valla bol bol
2 saattir geçmişi okuyorum
gecede uyuyakalmıştım yarım kaldı
geçmişi okumadanda gelemiyorum

suzicim bahanelerine bayıldım valla
ip ye daha iyi heee:9::9:
çekişmelerde süperdi valla
çok şey kaçırmışım
muhabbetin dibine vurulmuş :9:
balli benlen ugrasiyo neyaptim ben ona ki hühüüüü :43:
börekleri yiyen o sen hala benim sacimi cekiyon amaa :14: :14:

yarin görücez bakalim sonuclari :52::52:
kiz balli ama benim senden farkim var :27: benim kistim düsmedi yarina düsse bari söyle bi 69 a düssem de sende söyle :53: baksan :1:

Herkese merhabaaa... arkadaşlar yine ben qeldim :26:
umutsuz vaka olan bennnnnnn:26::26:
bu sefer hırsım yok hevesimde yok açıkcası..
tek bildiğim tatile qidene kadar zayıflamak:31:
şuan 68 kiloyum inşallah 64 ile tatile qitsem o bile yeter bana
26 mayısta tatile çıkıcaz inş o zamana kadar kilolarımı verebilirim..
haydi bismillah başlıyorum şuandan itibaren...

Back
X