- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
nereye canım erken uyumak bu hafta haram bize çünkü kocişi beklemedeyim işten daha yeni dönecek ve sofra hazırlayacağım daha ona o yüzden geç yatacağım yinea slm hg bebegim cok takilma erken uyu erken kalk

kız sizin ikinizin laf atışması güzel oluyor aranızdaki muhabbete gülmekten bayılıyorumballikaymak yokken rahat rahat konusabilürümAnam herseye laf yetistiriyo
Yok yemedim keske pazartesinden baslasaymiz ama ben bunu revanjini isterimSuan karnim ariyo heran regl gelebülü :18:

önümüzdeki haftada girin iddiaya ,yokmu benim kilomda olan biri bende onla gireyim iddiaya vaala iddialarla zayıflıcaz galiba biz ne dersiniz
önümüzdeki haftada girin iddiaya ,yokmu benim kilomda olan biri bende onla gireyim iddiaya vaala iddialarla zayıflıcaz galiba biz ne dersiniz 

daha eğlenceli oluyor öyle
daha eğlenceli oluyor öyle 

kiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo
 kiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo  

orda bi hasan var gönülülerden canavar gibi
orda bi hasan var gönülülerden canavar gibi 

![$sumo-competition-105-4[1].webp $sumo-competition-105-4[1].webp](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/204/204428-d72a730cb6dee1a5e8fc1ffcf5b10e85.jpg?hash=dqBlmcHbZE) 
 kızımı gezmege cıkarmısıtım
 kızımı gezmege cıkarmısıtım 

iyi geceler canim
 iyi geceler canim