• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.

Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!

Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...

Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.

Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...

Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...

Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...

Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...

Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...

Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...

Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...

Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...

Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...

Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...

Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...

Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!

çok geçmiş olsun canım ya:26:
Allah sabır versin inşallah iki aileye de..
haklısın böyle dertlerin yanında kilo hiç kalıyor..

ç

07:50
1 Şekersiz Türk kahvesi

08:50
Göbek, kırmızı lahana, maydanozlu salata (içine yarım limon sıktım)
3 dilim peynir,
10 tane zeytin,
Limonlu ıhlamur

11:00
10 tane fınduk

13:00
80 gram light ton balığı,
Göbek salata
Zero

16:00
10 tane badem

19:30
1 tabak tavuklu bezelye,
1 kase yoğurt,
1 bardak zero,
Domates,
Acı biber

20:30
6-7 tane hoşbeş :ssz::ssz:
7-8 tane biscolata :ssz::ssz::ssz:
Şekersiz çay

Protein de hop güm oldu.:ssz::ssz::ssz:

paskalya bayramımı oluyodu o yaaa:27:
saol suzim:70: kolay kolay ahsta olmam arada bi yoklar böyle:37:
kesin çınlıodur şimdi kabusun olcam dilekkkk:52::27:
tam kulaklari cinlar dedik cinlamis ki bi firar etti sonra firari anlasildi geri gitti nasilda senerya yazdim hemen :52: paskal ne olakki :44: o dur ozaman bilmem ki :27:
Zaz - je veux - türkçe altyazı | İzlesene.com Video

ay ben pek seviyorum bu şarkıyı hem kulağıma hitap ediyor hem de sözleri güzelmiş.. benden size gelsin canlarım:16::16::16:
:21::16::54:

yok canım karışmak olurmu
estağfurullah
yaşlı olunca gözü görmez eli titrer mazallah
gençler daha iyi, tecrübe daha az olsada bilgiler taze, teknolojiyi daha iyi kullanırlar diye düşünüyorum
gideceğimiz doktorda genç, yeni mezun değil orta yaşlı, netten fotosuna baktım:34:
yumurta bayramınıda ilk defa duydum
paskalya değil demi?
ilginçmiş ama
paskalyayi da ben bilmiyom ki :44:

nabionuzz gizlar be yaw:27: canm skliyo be yaw:31:
napalim bacim sen nörüyon :31:
ben kaçar kızlar iyi geceler size :16::16::16:
görüsürz canim :54:

Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!

Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...

Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.

Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...

Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...

Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...

Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...

Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...

Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...

Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...

Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...

okurken icim acidi...
gercekden dedigin gibi yasli amcaya mi üzülcen vefat etti diye... allah ailesine sabir versin...
kayininda isteyerek yapmamisdir bian dalginlik dikkatsizlikmi kadermi bianda hayatini alt üst edebiliyor off ya cok zor allah kimsenin basina vermesin iki durumda cok kötü ya... gecmis olsun canim

1 Şekersiz Türk kahvesi

3 dilim peynir,
10 tane zeytin,
Limonlu ıhlamur

10 tane fınduk

Göbek salata
Zero

10 tane badem

1 tabak tavuklu bezelye,
1 kase yoğurt,
1 bardak zero,
Domates,
Acı biber

Şekersiz çay

benimde canım cıssss istiyor ama
allahtan evde yok
kızımın çikolatalı çubukları var
ama hem kızın hakkını yemiş olurum hemde ben sevmiyom onlarııı :50:

İki aile içinde çok üzücü bi durum.
Allah rahmet eylesin amcaya.
Kayınbiraderinize de yardımcı olsun.
Çok zor şeyler.

1 Şekersiz Türk kahvesi

3 dilim peynir,
10 tane zeytin,
Limonlu ıhlamur

10 tane fınduk

Göbek salata
Zero

10 tane badem

1 tabak tavuklu bezelye,
1 kase yoğurt,
1 bardak zero,
Domates,
Acı biber

Şekersiz çay

cıss yapacaksan eğer
hoşbeş ve biscolata olsun beeeee:27::27::27:

sabah
1 yumurta
2 küçük dilim çavdar ekmeği ( birleştirsen 1 dilim eder, uç kısımlar )
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
yarım kk beyaz peynir

öğlen
tavuklu salata
1 kase yoğurt

ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay

ara
1 bardak yarımyağlı süt

akşam
1 kase çorba
salata, yoğurt

ben beğendim menümü ya siz????

bilmemkii
speak eklemişler bide
yumurtalar çene çalıyor sanırım :9:
burada tahlil sonuçlarında olması gereken değerleride yazarlar
hastalarda kendilerinin doktoru olup çok bilir gibi yorumlarlar

hamileyken bende bideğer yüksek çıkmıştı netten biaraştırdım
bebeklerde spina bifida diye bişey var bel açıklığı
allahım nasıl üzüldüm ağladım falan
sonra doktor dedi boşuna üzmüşsün endini hamilelerde o değer fazla çıkar
önemli olan yüzdelik kısmı
hee tamam ozaman dedim, üzüldüğümle kaldım

doktor söyler bekleyeyim canim :38: zaten önce su kistden bi kurtulayim regl olayim :ssz::ssz::ssz:

Kendimden nefret ediyorum.:ssz::ssz:

saçmalama yaaaaa:52:
regl olacaksın olacak okadar
benim çozuttuğumda neleri aynı anda yediğimi biliyosunn
bak kaçamk böle olur
üstüste 3 dilim su böreğini yersin
sonra bi porsiyon tavuk göğsü yersin
2 magnum mini yersin..
kaçamak işte böle olurrrr:52:

haklısın ama
insan canı isteyip yiyemeyincede mutlu olmuyor

eşime dedim bugün hadi gidip künefe yiyelim
ama sonra vazgeçtim
haftasonu ödül vercem kendime ekside çıkarsam

ahhh mine dilekle de konuştuk bugünnn
sıcacık künefet çıtır çıtır yanında da çay:56:
ama çay şekersiz olcak dengelicezzzz:60:

yapma böyle kuzu yaaaa
regl bunalmı vurdu sanırım
bigün kaçamak yaptın diye hemen canını sıkmaaa
artık hedefine yaklaştın az az gidecek
kaçamak yapmasanda öyle olacak yanii
sen yinede çok iyi veriyorsun
doktor söyler bekleyeyim canim :38: zaten önce su kistden bi kurtulayim regl olayim :ssz::ssz::ssz:

inşallah canım kurtulursun çabucak

bende yazayim menümü:

sabah: kücük kase (cekirdek kasesi :1: benim birde isyerinde koca göbekli kasem var yarim paket nesfit girer icine rahatlikla onu kulanmadim :1:) nesfit yagsiz süt ile anca 1 bardaklikdir

ara: 2 kuru erik

öglen: tonbalik salatasi 1 dilim ekmek

ara: 2 kuru erik

aksam: dünkü yarim tavuk yaninda cacik bir kasik makarna

kiz sen isyerindemissin halen :27:

portakaldan birsey olmazda muz da birsey varmis gizli sekermi dediler cok karbonhydrat mi dediler ama bir muz kaynananin yedi börekden abababanin yedi yas pastadan
daha iyidir :9::9:

ya onu bende cok merak ediyorum :26: canim orda yazanlari yazdim bende anladigim yok ki :26: benim adet düzensiz geliyor 3-4 ayda bir bazen doktora dedim hem düzensiz hem ben normal sekilde hamile kalamiyorum diye oda bu teste gönderdi beni :26:

:9: yumurtluyormuyum yani :9::9::9:

OEST 229 yaziyo ama normali kac bilmiyom TSG 1.2 yaziyo FSH 3.5 prL 10.5 :9:

canım TSH ve PRL değerlerin normal ama diğer ikisini tam bilmiyorum normal aralıkta mı değiş mi.. bana normal gibi geliyor ama:44:
emin değilim yine de canım bi şey sölemeyeyim ama muhtemelen senin yumurtlamanı sağlayacak bi ilaç verir sana.. bende de adet düzensizliği vardı doğum kontrol hapı gibi bi ilaç kullandım.. ama sen gebe kalmak istediğin için sende farklı bi tedavi uygulanır..

ahhh mine dilekle de konuştuk bugünnn
sıcacık künefet çıtır çıtır yanında da çay:56:
ama çay şekersiz olcak dengelicezzzz:60:

aaaaaa tabii canım şekersiz olacak
tatlının şerbetide yenmeyecek
şekerli çay neyimize bizim
ama künefe yiyebiliriz
peynirli yaa faydalı ooo :9::9:

dilek sIkma canini yarin protein yaparsin hemen dengelersin sen fistik :54:

yapma böyle kuzu yaaaa
regl bunalmı vurdu sanırım
bigün kaçamak yaptın diye hemen canını sıkmaaa
artık hedefine yaklaştın az az gidecek
kaçamak yapmasanda öyle olacak yanii
sen yinede çok iyi veriyorsun

inşallah canım kurtulursun çabucak
insallah canim sagol minecim :38:
canım TSH ve PRL değerlerin normal ama diğer ikisini tam bilmiyorum normal aralıkta mı değiş mi.. bana normal gibi geliyor ama:44:
emin değilim yine de canım bi şey sölemeyeyim ama muhtemelen senin yumurtlamanı sağlayacak bi ilaç verir sana.. bende de adet düzensizliği vardı doğum kontrol hapı gibi bi ilaç kullandım.. ama sen gebe kalmak istediğin için sende farklı bi tedavi uygulanır..
sagol canim :38: hemen hamile birakmasin canim :52::1: bakalim hayirlisi canim cok sagol :54:

aaaaaa tabii canım şekersiz olacak
tatlının şerbetide yenmeyecek
şekerli çay neyimize bizim
ama künefe yiyebiliriz
peynirli yaa faydalı ooo :9::9:

tabi canımm
künefenin şekerinden ne olacak
yeter ki çay şekersiz olsun:27:
aynı şekilde iskender de yiyebiliriz üstüne tereyağı olmadan
pizza alıp yanında zero aldık mı o da tamamdır:27::27:

yaaaa ama böyle süper yiyecekler saymayınız lütfeenn burası diyet topiği:52::52:
künefe olaydı da yiyeydik sıcacık:ssz:

Back
X