• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

noldu şeker korktunmu bizden:1::1::1::1::1:

aaaaaa birileri arkamdan konuşuyorrrr :1::1::1::1:
Burdayım canım hiç bilem yemedim gayet iyiyim zaten buraya laf yetiştirmekten bugün ne su içtim ne de arayı yedim ama öğlen yemeğimi yedim o kesin:1::1::1::1:cozutmuyorum dahada azaltıyorum ama acilen su içmem lazımm sanırım :52::52::52::52::52::52::52:kız bugünkü yazdığım yazıları vücudumla yazsaydım kesin 10 kg gitmiştir ay_nil ile çok lafladık valla :1::1::1:

yok kızımmmm ne korkcammm :8:

kesinlike mayısın başına kadar 6. Lı rakamları göreceksin ben inanıyorum.
Bende ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama seninle hemen hemen aynıyız diye tahmin ediyorum.
71 civarı olmuş olabilirim malesef ki:(bizimde tek izin günümüz var tatile çıkabilir miyiz bende bilmiyorum hayal kuruyoruz tabi:)
ama günü birlikde olsa gideriz kanımca.dert deniz sezonuda değil ben bu yaz rahat giyinmek istiyorum.

Hemde ne sıkılma.kadın proğramlarını izliye izliye başka hiç bir şey yok kanalda.
Dvd film izlicem kociş olmadan anlamıolmuyor.birde ben izledim onu desem kocişle yine izlemek zorunda kalcam.
Her akşam kocişe ilginç sorular soruyordum.önce kadınların hikayelerini anlatarak başlıyordum :)
çalışmak,ev,kociş hepsi döngü içinde inan.evde netin var en azından tadını çıkar evde olmanın nasılsa çalışıcaksın.

Teşekkürler kızlar hep birlikde sevdiklerimizle inşalah.
ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bende :1::1::1::1:oyyyy oyyy ne deliyim ben valla zorluk çekmeden pattt lükse konmak istiyor insan, kız haftayada senle girek iddiaya olurmu(seni kendime çok benzettim ay_nil=ptty ) bu hafta acayip rakipler var bende hoş ben onları geçerimde işte kırılmasınlar diye girdim çok istediler canlarım beni :1::1::1:

sıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.:9::9::9::9:

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh :14::14:
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.:14::14:
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrr :20:saçını çekeyimmi :1::1::1:

Keşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum :9: :9:

Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
birini özlediğimde ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım

ohoooo :52:

kesinlike mayısın başına kadar 6. Lı rakamları göreceksin ben inanıyorum.
Bende ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama seninle hemen hemen aynıyız diye tahmin ediyorum.
71 civarı olmuş olabilirim malesef ki:(bizimde tek izin günümüz var tatile çıkabilir miyiz bende bilmiyorum hayal kuruyoruz tabi:)
ama günü birlikde olsa gideriz kanımca.dert deniz sezonuda değil ben bu yaz rahat giyinmek istiyorum.

Hemde ne sıkılma.kadın proğramlarını izliye izliye başka hiç bir şey yok kanalda.
Dvd film izlicem kociş olmadan anlamıolmuyor.birde ben izledim onu desem kocişle yine izlemek zorunda kalcam.
Her akşam kocişe ilginç sorular soruyordum.önce kadınların hikayelerini anlatarak başlıyordum :)
çalışmak,ev,kociş hepsi döngü içinde inan.evde netin var en azından tadını çıkar evde olmanın nasılsa çalışıcaksın.

Teşekkürler kızlar hep birlikde sevdiklerimizle inşalah.
ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bende :1::1::1::1:oyyyy oyyy ne deliyim ben valla zorluk çekmeden pattt lükse konmak istiyor insan, kız haftayada senle girek iddiaya olurmu(seni kendime çok benzettim ay_nil=ptty ) bu hafta acayip rakipler var bende hoş ben onları geçerimde işte kırılmasınlar diye girdim çok istediler canlarım beni :1::1::1:

sıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.:9::9::9::9:

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh :14::14:
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.:14::14:
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrr :20:saçını çekeyimmi :1::1::1:

Bana uyar valla yoksa hırsımı birinden alıcam.:27::27:

Eğme canımmm :1::1::1:
Bu kızların hepsi zayıflar sen dobiç kalma.:9:

bende tam birini döwsem rahatlıcam yazcaktım :52:
boynumu eğmem bu kilolarıma yaa ama çok az eksi çıkcam bu hafta öyle bir his war içimde pıtır :43:

Etrafımda bişi yok Allah'tan yoksa gitmişti.:9:
Akşamda salata yer yatarım çok uykum var.
Sabahları kalkamıyorum sonra ya.
Saol canım desteğin için.
Bi süre kaçamaksız sürdürsem hayatımı iyi olacak.:31:

Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım

Ne biçim ikizlersin arkadaşım sen.:9:
Tohumda balıklık mı var.:9:
İkizler dediğin ruhsuz olur.:1:

Bencede fena benziyoruz:) Olurrr hele bir cuma tartılalımda hayırlısıyla haftaya yarışırık seninle.
Kociş bir laf eder kiloma sonra ben azim depolarım herkesi geçerim.
Ben önceden azim olsun diye kocişle sevgülüyken biraz laf etde azim gelsin diyordum.
Sonra kociş kilo aldın diyordu bu sefer sen beni beğenmiyor musun diye trip yapıyordum çok alemim yahu:D
O acelecilik bendede var ama öğreniyorum yavaş yavaş sakin istikrarlı olmayı.

Ay_nil i ben doldurdum :9: lafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye :9:

Di mi kız ay_nil :52:

Kalk len su iç hemen :52:

Tabi tabi ama benim sohbetim abur cubur yemesin diye.
Alsın suyunu yamacına hem içsin hem yazsın ne olacamış:D
Bak bende işimi gücümü bıraktım çene çalıyom.
Bende su alayım yamacıma daha 1 litre içtim ancak.

ay_nil i ben doldurdum :9: Lafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye :9:

Di mi kız ay_nil :52:

Kalk len su iç hemen :52:
ana unutmuştum bak yine hemenkalkıpp içeyim canım benim su seni geçmem lazım bu hafta :1::1::1:

haklısın galiba:14:
Seviniyorum zayıflamama ama sıkıldım gibi sanki yada havalardandır belkide.
Bide regl oluyorum kendimi çok kötü hissediyorum ağrı kesici içtim yine banamısın demedi ağrılar:(
bide hiç çalışasın yok büssürü iş var
oofff offff akşam olsada eve gitsek ya
bu cuma yapıcam demi kilo bildirimini?
canım benim bence haline dua et iş konusunda gerçekten şu anda iş arayıpta bulamayan o kadar çok insan varki biride benim :18:keşke bir işim olsada ben çalışsam ve mesleğimi öğrenebilsem bu devirde hep denyimli eleman arıyolar şimcik kafamın tasını attıracak bu işverenler :52::52::52:

yok kızımmmm ne korkcammm :8:
heheheytttttttttttttt bee kim tutar seni yürü beee canım benimm yeme şekerim sakın yeme tmm :54:

keşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum :9: :9:

Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım

anaaaa sende bendensin benimde böyle bunalım hallerim olur arada kociş bile anlamaz halimden ağla açılırsın diyor ondan sonra ağlamak bitiyor bende gülmek başlıyor :1::1::1::1:

türk kitap evinden bakayim minecim sagol :38: türkce kitap okurken biraz zorlaniyorum ama bazende birsey anlamiyorum :14:
türkce ders almadik biz hic televizyondan ailemden ögrentigim kadari ile yetiniyoruz iste :59:
ingilizce biliyorsan ingilizceside var bu kitabın
belki almancasıda vardır çevirilmiştir kesin yazarı türk değil sonuçta
yazarı kim onuda alam bi sonraki sefere. ay evde 15 kitap var daha okuyacağım ama hala gözüm kitapta:52::52::52:
stieg larsson canım ilk kitabı ejderha dövmeli kız
2. si arı kovanına çomak sokan kız
3.de ateşle oynayan kız
sırayla okumanı tavsiye ederim birbirinin devamı zaten
çok hareketli kitaplar 2.yi daha çok beğenmiştim gerilim filmi izler gibiydi
kızlar kitap konusu gecti :)
polisiye sevenlere önerebileceigm kitalar var.

birde fantastik macera tarzında " aclık oyunları serisi" var. suan vizyonda filmide var.
açlık oyunlarını okudum ama blacka yazdığım gibi milenium 3lemesi daha güzel geldi bana
tavsiye ederim açlık oyunlarının devamınıda almayı düşünüyorum
odun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim :52: :52:
:9::9::9::9::9::9::9:
he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo:19:
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo
ne romantik kocalar varmış gördünmü pisim

Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım

bende bende
ota b.... a ağlarım :14:

boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaa :20: bu seferde sen çok zayıfsın canım yok şunu giyme yok şöyle yap demeye başlıcaklar(kıskanma durumu) :1::1::1::1:ozmanda biz onlara güleriz birlikte :1:

Cok haklisin cnmmm bende zaferi iple cekiyorummmmm valla inadına zayiflicammmmm:34:

NoRa'yla konuştukta ben kaçamağı abartmaya başladım onu farkettirdi.:9:
Sağolsun.:70:
Eskiden 1-2 günken şimdi Cuma'dan başlıyorum kaçamaklara.

Çizelgemi de 58 yapayım bari yoksa rahatlık çöktü bana kalırım bu kiloda.:14:

Back
X