• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karar verdim aksam bişey Yemicem cay Fln içerim güneyimin var bu aksam onuda izlerimmmm ohhhhh mis gibi cay yaparimmmm kendimeeeee:1:Norammmmm Nabr beybiiii:16::16::16:

Vay arkadaş yaa burdan da yazmış.:60::60::60:

Buuuseee ilkeri sevvviiiyoooooorrr :52:

Evlencem kızım onunla :52:

Karar verdim aksam bişey Yemicem cay Fln içerim güneyimin var bu aksam onuda izlerimmmm ohhhhh mis gibi cay yaparimmmm kendimeeeee:1:Norammmmm Nabr beybiiii:16::16::16:

Yavru olmaz öyle ama meyve-yoğurt ye, yada salata-yoğurt ye...

Miğdene bişiler atmazsan miğde çalışmaz ki durur :16:

İyiyim canım eve gitcem şimdi bende işten çıkıp yürüyerek :16:

Son 1 gününüz kaldı üçünüzünde :52:

Buuuseee ilkeri sevvviiiyoooooorrr :52:

Evlencem kızım onunla :52:

Yavru olmaz öyle ama meyve-yoğurt ye, yada salata-yoğurt ye...

Miğdene bişiler atmazsan miğde çalışmaz ki durur :16:

İyiyim canım eve gitcem şimdi bende işten çıkıp yürüyerek :16:

Son 1 gününüz kaldı üçünüzünde :52:

Portakal la yogurt karıştırıp yesem olurumu aceppppp???? Evet yaaa son 1 gunnnn:14:

Portakal la yogurt karıştırıp yesem olurumu aceppppp???? Evet yaaa son 1 gunnnn:14:

Portakal güzel tercih kuzu c vitamini birde çoğu su portakalın, yanında yoğurtta ye ama...

Aslında bence akşam için çok az ve eksik kalıyo ama sen bilirsin :16:

Ben kaçar dobiçler yarın görüşürüz :16:

Öptüm hepinizi kocaman :16:

Bende muhteşem yüzyıl izlicem akşam her hafta kaçırmam :52:

gülee güleee suziciiikkk :52:
eve geldim oh be kendime bi kayfe yaptim biraz oturayim :1:
yoğunluktan giremedim kaçırmışım muhabbeti bende o diet yağdan istiyom diet ekmeğime sürüp yiyecem. suzi o keten tohumuda acı birşey çekirdek gibi değil tadı ümitlenme
bende eve gideyim bari hepinizi öptüm akşam gelemeyebilirim bilgisayarım program yüklenecek diye aldığım yere verdim vermedi daha gıcıklar byeeeeee:ssz:
:30: ya niye zayiflatan seyler hep aci ya :84:
Bende yazayım akşam Kuzey Güney var malum belki giremem.
Belki de girer size resim atarım bilemiyorum.:52:

09:00
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
4 tane zeytin,
Ihlamur

11:30
10 tane fındık

13:30
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
6 tane zeytin,

16:00
10 tane badem

19:30
Salata

21:00
Şekersiz Türk kahvesi
ay ne güzel olur dilek ya yeni resim koysan :23:
Kizlarrrrr ben geldim elektrikler gittik resmen yaaaa jeneratör almak lazımmmm:1::1::1:
:1:
Vay arkadaş yaa burdan da yazmış.:60::60::60:
bak bende merak ettim simdi su diyetisyeni :9:
Ben kaçar dobiçler yarın görüşürüz :16:

Öptüm hepinizi kocaman :16:

Bende muhteşem yüzyıl izlicem akşam her hafta kaçırmam :52:
görüsürüz noracim :54:
Bende kaçarrr...
İyi akşamlarrr.:115:
öptüm dilekcim :54:
Bende ciktimmmmmmm byeeee
iyi aksamlar canim :54:

s.a.:3:
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa:31:
masallah 55 olurduk topikcenek :9:
günaydin kizlar :3:

sade künefeden citir olcagimi bilsem yememde birtek o degilki :ssz:

daha gencmissin :21: simdi topikimizde 2 tane dilegimiz oldu ikinizin arasina bir msj sIkIstirsamda bi dilek tutsam diye düsünüyom :1:

ay minecim ne güzel anlatmissin :56: ama sicak yapmiyorlardir onun icin bi lokantaya gitmem lazim yiyemezsem kesin geldigimde bi künefe yerim daha kelebkde yiycem :1:

hadi bakalim merak ettim kocissin verebilcekmi :1: gerci erkekler daha cabuk veriyorlar :47:
sagol zerram :38:annem alisdirdi armutu ac karnina yedinmi daha cok etki yapiyor diyo hep:1:
yazamiycak olursam sanmam ben yine firar mirar yazarim da diyelim yazamadim sana hayirli yolculuklar zerram allaha emanet olun :16:

naptin yedinmi zerram pizzayi :1:

basiniz sagolsun canim benim...

canim benim ya cok merak ettik seni :48:ama simdi iyi demissin iyi olsun aman :16: sIkma canini ballim cauk gelen cabuk gider allah baska dert vermesin öptüm canimcim :54:

Bu kadar yesem vicdan azabından giderim herhalde.
Valla dün evdekileride deli ettim.
Anneme diyorum gittiğinden beri zayıflamışmıyım farkediyo musun.:27:
Vermişsin diyo emin misin tekrar bak diyorum.:9:

Göbeğime bakma ama regl olucam ondan şiş diyorum bide :60::60:
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı.:14:

Aynen regl + maddi anlamda sıkıntıdayım biraz ondan sanırım.:14:
Psikolojim bozuldu iyice.
Karnım, ağzım, gözüm çok pis şiş bu sabah.:14:

6 yı görde ondan sonra ye Suzim:27:

Dün proteine başlamıştım ne güzel yalan oldu.:14:
Bugünde işe geç kaldım zaten.:14:

Sağol ablacım.:38:
Ya sonuca bakınca evet öyle bugün bile o kadar şişliğe rağmen ve kabızlık sorunuma rağmen 63.5 çıktım.
Normalde 63 olmak bi hayaldi.
Şimdi onu beğenmiyorum.
Bugün dengeliycem inşaallah regl olsaydım rahatlayacaktım ama.

Nerdesin bacım sen kaç kere yazdm nerelerde bu balkaymak diye.:27:

Günaydın suzicimm:70:

başınız sağolsun tatlım :5: nasıl açıklayacaksın,Allah yardımcın olsun

noldu yawrum anlat bakıyımmm,moraliniz bozulunca topikten ayrılmayın yaa,anlatın rahatlayınn,huzur bulun:34:

günaydın kurabiyemmmm:16:

günaydın dilom,yap bi kahve uykun açılsın:27:

abababa başınız sağolsun canım
bararse kardeşine ve tabii ölen amcaya da çok üzüldüm ceza davası açılır ama kusur oranlarına bakılır. kaza da amcanında kusuru varsa ona göre az ceza alır sicili de temizse büyük ihtimalle erteleme alır inşallah çözülür canım. savcı görüşme için çağırdığında uzlaşma istediğinizi belirtein. ölenin yakınları ile aranızda arabuluculuk yapılır o zaman şikayetlerini geri alırlar anlaşırsanız. çok üzüldüm canım. yardımcı olacağım birşey olursa çekinme sor.

dileeeeek akşam götürdün cısları ağlıyon demi bir de . kız sen zaten çıtır oldun sayılır her kaçamağa ağlama bakayım . gece kıyafeti giymiş salam fotolarımı koydum baktın mı
şuan ki halimle olanları yükleyemedim ışık çok kötü net çıkmıyor. eşimi kandırıp bir çektirmem lazım.ç ama yayınlamama kızar sanırım nasıl belli etmeden çektireceğiz bilemedim.

suziiiiiiii uyandın mı sabah ne oldu. eşin tel kapatıyormuş. bizde de tersi var. benim uyku çok hafif eşim hiç uyanmaz saate ben kaldırırım hep onu. ben çalışmıyo olsamda onu uyandırmak için hep mecbur uyanıyorum.
mona kız ben de iskendere tereyağı koydurmam ve de zero içerim.
pazar misafir vardı ani baskın olunca yemek yoktu pizza söyledik tabii. ben hemen zero aldım 1 dilim pizza ile zero şişirdim mideyi işte.onlar löp löp götürdü pizzaları :52::52::52:
aşağıdaki herkes günaydınlaaaaaaaaaar
balkaymak kız sende gelde anlat hele ne oldu

Bizde çok merak ettik balkaymak
muhabbetlerini, esprilerini özledim
bugün gelirsin umarım
tedaviyle ilgilimi bir sıkıntı oldu?

canım zaten künefeyi sipariş verince pişiriyorlar
hazır oluyor onların özel tabak gibi bişeyleri var onda pişiyor
hemen şerbetini döküp ikram ediyorlar
lokantada olurmu bilmem
burada bazı pastanelerde oluyor bide sadece künefe yapılan yerler var

maddi sıkıntıda varsa zor tabii
işin içinden nasıl çıkacam düşüncesi
bizim durumları anlatsam sana
1200 ev kredisi+780 araba kredisi + 2000 kredi kartları
diğerlerini hiç saymyayım
ama takmıyorum kociş düşünsün diyorum
sende öyle bişey olmayınca zor tabii
bide evlilik planları var
allah bir yoluna koyar canım yaa kredi çekme durumun yokmu
bibanka 500 lira veriyormuş faizsiz, masrafsız 3 ayda geri ödemeli
bana çok uygun geldi

günaydın tatlım :3:
zeroda şişkinlik yapmazmı canım
ben kola hiç içemem karnım şişer hemen

çizelgen doğruysa çokta sermiş gibi görünmüyorsun
ben 1 aydır uğraşıyorumda neoluyor çok fark yok aramızda

suzicim sende bişey farkettim
kaçırdım diyorun yaaa
çok farkediyor sanki
nerdeyse 1,5 kilo nerdeyse diyorum tam hatırlayamadım kaç olduğunu
ben kaçamak yapsam 500 gr falan farkediyor
hoş dikkat ettiğim halde şuan +300üm ama neyseee

oyy canlarim merak etmisiniz beni :16::16: :38:

hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:

biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildi :ssz:malu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani :ssz:
neyse sonra kocs benim gönlümü aldi :38: benim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden :73: :69: ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :77: :38: :78: neyysseee

ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiii :30::30:aklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum:14: mutlulukdan :16: yok böyle bisey yaaa :31:ilk duydugumda böyle oldum :53: mutlulukdan dellendim resmen :52: hic unutmuyorum o cümleyi :31::31: bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn :21::21::21: ay ne dedi biliymusunuz :32: ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee :52::52:

senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52: :52::52::52::52::52::52:

ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64:

s.a.:3:
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa:31:
masallah 55 olurduk topikcenek :9:

oyy canlarim merak etmisiniz beni :16::16: :38:

biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildi :ssz:malu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani :ssz:
neyse sonra kocs benim gönlümü aldi :38: benim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden :73: :69: ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :77: :38: :78: neyysseee

ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiii :30::30:aklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum:14: mutlulukdan :16: yok böyle bisey yaaa :31:ilk duydugumda böyle oldum :53: mutlulukdan dellendim resmen :52: hic unutmuyorum o cümleyi :31::31: bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn :21::21::21: ay ne dedi biliymusunuz :32: ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee :52::52:

senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52: :52::52::52::52::52::52:

ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64:

ay bayildim ballim ya :60::60: neyse mutlu son ile bitmis bak ne güzel :9:
senin neseni özledik kipir kipir msjlarini özledik bak bidahakine bizi merak da birakma gu:4::48::48::48:

ay bayildim ballim ya :60::60: neyse mutlu son ile bitmis bak ne güzel :9:
senin neseni özledik kipir kipir msjlarini özledik bak bidahakine bizi merak da birakma gu:4::48::48::48:

suziiim suziim :38: canim haklisin aslinda ama kac kere actim kizlara bi haber vereyim dedim ama inan hic icimden gelmedi :26:

neyse suzicim nerde kalmistik biz hii :27:

cumaya az kaldiiii ona göreee :23:

Bu arada yoğurtlarınızın veya salatanızın içine 1 tk öğütülmemiş keten tohumu atabilirsiniz.
Faydası çok şekerler.:27:
öğütülmüş olmazmı canım yaaa
aklıma gelirse yoğurda katıyorum ama öğütülmüşünü
gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin :40:

kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin :30:
margarinmiiii :4::4::4::4::4::4::4:
canım sen meto bi şok et bence,hep aynı meto naz yapıyo vermiyo kiloları:1:

canım polisiye aksiyon istermisin?Fransız yazar Jean-Christophe Grangé :98: çok hoşuma gidiyor kitapları..kurtlar imparatorluğu,taş meclisi,siyah kan.. elinden bırakamıyosunn:51:
evet yaa inat etti benim meto
not aldım canım kitapları sağol
oyy canlarim merak etiniz beni :16::16: :38:

ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64:[/SIZE]

ay bende heyecanlı heyecanlı okuyorum
alemsin yaa
valla
meraklandırma bidaha biziii

su becel lerden canim $images (1).webp :17: bak üstünde birde pro yaziyo pro demek protein demek degilmi :77:kolsetrol yok yag yok diye bas bas bagriyorlar ya :77:

evet yaa inat etti benim meto
not aldım canım kitapları sağol

ay bende heyecanlı heyecanlı okuyorum
alemsin yaa
valla
meraklandırma bidaha biziii
:1: :38::38:

ne yedin bakalim sen :27: canim 3 rakip olduk ona göre :27:artik sadece ben degilim :33:

buldun demi hemen birini bulduuun :43::43::43::43:
biliyodum 2 gün bos birakmaya gelmedin hemen buldun birinii :14::14::14:
oysa oysa ne hayallerim vardi benim :5::5:
yine kapiscaktik :43::43:
pembe yazili listemiz olacakti :14::14::14:
:43::43:

Back
X