• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahh zaten o haftasonu kaçamaklarını yapmasaydık neler olurdu neler
ben şimdi 55 kilo olurdum:27::37:
benim icin kacamak denen sey artik bitmisdir :19: 6yi görmeden ne pizza ne künefeler pilavlar makarnalar hic birini gözüm görmüyo okadar gücüme gitti toparlayamadim diye :25:
önemli değil kii :16:

o zaman moral bozmak yok kendimizi toparlayıp hızlanıyoruuuuz yediklerimize daha da çok dikkat ediyoruz :34: :21:
evet birlikden kuvvet dogar :128: savas acildi kizlar :52: kilolara yaglara fazlaliklara savas ilan ediyoruz :47:

benim icin kacamak denen sey artik bitmisdir :19: 6yi görmeden ne pizza ne künefeler pilavlar makarnalar hic birini gözüm görmüyo okadar gücüme gitti toparlayamadim diye :25:

evet birlikden kuvvet dogar :128: savas acildi kizlar :52: kilolara yaglara fazlaliklara savas ilan ediyoruz :47:

işte buuu !!
başarıcaaazz :34: azimliyiz :9:

ayy utandım şimdii :17:
boyum 1.68 yaşım 20 ...
falan filaan :9:
oğlunuzun yaşı boyu ? :9:

:9: 2inci ayda 19 yasina girdi yasdan birseycik olmaz :9: benim kocisde 8ay kücük benden :1:

foto da koyayim kardesimin :9::9::9:
$545572_3681135305913_1200981944_33618459_1857420742_n.webp

:27::27::27:
gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee:52::52:
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar:27::27:
he ikisi bir arada :9::9: gel gel topigimize gel evlendiriyoz kilo verdiyoruz aliyoruz :9::9:
ben çıkıyorum ders çalışmam lazım sevgiyle kalınn :16:

kolay gelsin canim :54: saka yaptim tatlim biraz gülelim diye :29:seni utandirmak degildin maksatim :38:

slm kizlar iyi aksamlar :3:ne örüyonuz :1:

bende gitemiyom wcye kac gündür ya :52:

zerram canim benim bursadan giremiyonmu 3 hafta cok ama :43:kendine dikkat et canim benim güle güle git güle güle gel canim arkadasim :16:

canim 1 kilo az degil ki niye morelini bozuyorsun 1kilo demek 7000 kalori demekmis bence gayet iyi sIkma canini :29:
sagol canim :16:haplarimi aliyorum daha reglde gelmedi dr demisdin regllen birlikte atilir kist diye ama tik yok simdilik isallah düser canim cok sagol :38:

kizlar :3: cuma günü dolunay varmis istah patlamalari olabülür aman dikkat edelim :18:

hosgeldin canim :3:

:52::52::44:benim iki kati fazlam var :37:

ne yedin bakem anlat merak ettim :27:

:1::1: birde herkes yarismacilara bakiyor hani isim yazdiklari yerde isimlerinin arkasinda dolapda hamburgerleri gördüm :52::52:

gecmis olsun monam havadandir bi hap yut ilerlemeden canim :26:

:27::27::27:
gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee:52::52:
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar:27::27:

Heee yaaa hem zayıflıyom hem kendime manita yapıyomm :9:

:9: 2inci ayda 19 yasina girdi yasdan birseycik olmaz :9: benim kocisde 8ay kücük benden :1:

foto da koyayim kardesimin :9::9::9:
Eki Görüntüle 383008

ahahaha fotolar bile çıkı ortayaa :9: ama hiç on dokuz gibi durmuyor yaaa :9:

he ikisi bir arada :9::9: gel gel topigimize gel evlendiriyoz kilo verdiyoruz aliyoruz :9::9:

kolay gelsin canim :54: saka yaptim tatlim biraz gülelim diye :29:seni utandirmak degildin maksatim :38:

Yok ablacm olur mu yaa eğleniyoruz :34: :9:

işsizlik zordur sanırım
bide kadın çalışıp erkek evde oturdumu hazmedemiyorlar
yani yaşamadım ama öyledir diye düşünüyorum
allah yardımcınız olsun

esim senin parani yiyorum modunda surekli..morali bozulunca bilgisayar oyunlarina veriyo kendini,ben de kariyerde is basvurusu yapiyorum onun icin:43:
kendine olan guvenini kaybetti..onu boyle gorunce de huzurum kaciyo..

sagol canim ya :30: hem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye :50:

offf tatlim ya o dert bende de var kac aydan beri evde :ssz: bunaliyorum bazen :ssz:
benim esim de 1,5 yildir issiz issiz..2 yil 3 aylik evliyiz..psikolojisi diplerde ne yapicam bilmiyorumm:31:

merhabalar bende bügün sizlere katılmaya karar verdim ama çok sık giremiyorum nete kıızm sağ olsun çok mızmı, b,de bütün gün lesli ile 3 mili indirmeye çalıştım ve sonunda başardım kzımı uyutur uyutmaz yapmayı deniyecem :)
yemek konusunda daha listelerim yok ama sizleri takip edip az yemeye çalışıyorum :)

35 kaldı canım.
Komutanı 10 gün sonra gidebilirsin geri kalan askerliği İstanbul'da bi şube de yapabilrisin demiş.
Bakalım ne olacak..
10 gün sonra gelirse 61 görür artık yapıcak bişi yok.:9:

Başak burcuyum canım yükselenim balık.:9:
Herkes bi yengeçlik hissediyor ama.:9::9:
kesin kesin 61i görür eğer 10gün sonra gelirsee,eh hayırlısı olsun,,bakıyorumda akşam salatayla doyuyonmu kız:27:
gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin :40:

kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin :30:
:27::27:bendim o kızlardan biri dediğin şahış:27::1:
evet öyle yiyince çok acımsı bi tadı var çok zor,,yapıcan şey 1tatlı kaşıpı çörekotunu kahve öğütücüsüyle öğütüp ağzına atıp tozhalini,üstüne bi bardak su içmen,hepsi o ,,inan bana daha kolay oluyo tadını bile almadan hoop boğz deliğineee:23::16::16:faydaları çok fazla oku oku bitmiyo,,ölümden başka herşeye devaymış:5::16::16:

selam kızlar
minecimmm valla eksideyim ama öyle şimdilik güzel bir sonuç yok
o şoku yaptım -100 gitmiş bugğn yapcaktım yapmadım
istediğim 1.5 gitmesi ama nafile gidemez çıkmıyo yağ kalmadı anam artıkın
ideal kiloma yaklaştığımdan herhal çıkmıyo şu 3 kilocuk yağ
ayyy tuba kız o ne seksi duruş öleeee anacım o elbise çok güzel yakışmış
süper fiziğin olmuş ammaaaaaaaa ben kocişin yerinde olsam giydirmezdim
ben erkek olsam heralde eşim yanmıştı
herşeye karışırdım
ayakkabılar konusundada elbise gri görünüyo ayakkabılarıda krem gibi gördüm
güzel ama siyah alırsan hem elbisen o kadar patlamaz hemde daha sade olursun
evet canım siyah botlarım var onları giydim bide siyah ince çorap giydim,eşiminde gönlü oldu hem,,ayakkabı siyah olunca cortlamadı hem:1:foto çektim o halimle yarın koyarım bi ara fikir almak için:36::16:

şimdi ben 1 bardak sütle 2,5 dilim ekmekmi yemiş oldum
keşke daha doyurucu bişey yeseydim ozaman
canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlar:41:nesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün:34:
bende pek doymuyorum mısır gevreğiyle meyve yiyorum sonradan
evet zaten nesfitin yanında bitanede meyve yemen gerekiyo canım doğru bişey yapıyosun:34:
sagol canim ya :30: hem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye :50:

ay ben bunu bilmiyordum :26: ekmek yesem daha iyi hem doyuyorsun :18: su paketler bitsin dilekin bana 1kilo 800 verdiren normal menüye dönecem :43:
yukarda yazdım ama sanada veriyim aynısını,:34:,

canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlar:41:nesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün:34:

Kızlar az önce eşime fotolarımı çektiriyim dedim
giyindim geldim falan:27:
önden çek aynı fotoyu yandan bi de arkadan çek dedim
aşkım hapishaneye giren mahkumlar gibisin,istersen eline bir de kart vereyim dedi:52::52:

sonra da öflemey puflamaya başlayınca foto işi yattı
kendikendime çekeyim artık bi ara o da güzel olmuo yaaa:37:

kesin kesin 61i görür eğer 10gün sonra gelirsee,eh hayırlısı olsun,,bakıyorumda akşam salatayla doyuyonmu kız:27:

:27::27:bendim o kızlardan biri dediğin şahış:27::1:
evet öyle yiyince çok acımsı bi tadı var çok zor,,yapıcan şey 1tatlı kaşıpı çörekotunu kahve öğütücüsüyle öğütüp ağzına atıp tozhalini,üstüne bi bardak su içmen,hepsi o ,,inan bana daha kolay oluyo tadını bile almadan hoop boğz deliğineee:23::16::16:faydaları çok fazla oku oku bitmiyo,,ölümden başka herşeye devaymış:5::16::16:

evet canım siyah botlarım var onları giydim bide siyah ince çorap giydim,eşiminde gönlü oldu hem,,ayakkabı siyah olunca cortlamadı hem:1:foto çektim o halimle yarın koyarım bi ara fikir almak için:36::16:

evet zaten nesfitin yanında bitanede meyve yemen gerekiyo canım doğru bişey yapıyosun:34:

yukarda yazdım ama sanada veriyim aynısını,:34:,

valla diyetisyen ayça kayaydı sanırım
2 kaşık nesfit 1 dilim ekmeğe eş değer dedi
biliyordur da söylüyordur sanırım:37:

s.a.:3:
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa:31:
masallah 55 olurduk topikcenek :9:

oyy canlarim merak etmisiniz beni :16::16: :38:

hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:

biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildi :ssz:malu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani :ssz:
neyse sonra kocs benim gönlümü aldi :38: benim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden :73: :69: ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :77: :38: :78: neyysseee

ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiii :30::30:aklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum:14: mutlulukdan :16: yok böyle bisey yaaa :31:ilk duydugumda böyle oldum :53: mutlulukdan dellendim resmen :52: hic unutmuyorum o cümleyi :31::31: bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn :21::21::21: ay ne dedi biliymusunuz :32: ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee :52::52:

senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52: :52::52::52::52::52::52:

ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64:
he he bir kadın için duyulacak en romantik laf
karıcığım toton küçülmüş:27::27::27::27::27::27::27:

geçenlerde benimki de belin incelmiş hatun dedi iki gün böööööööle:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: gezdim

ne ediyonuz kızlaaaaaar yeni gelebildm

he he bir kadın için duyulacak en romantik laf
karıcığım toton küçülmüş:27::27::27::27::27::27::27:

geçenlerde benimki de belin incelmiş hatun dedi iki gün böööööööle:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: gezdim

ne ediyonuz kızlaaaaaar yeni gelebildm

selam pisicik:3:
kimsecikler yok bu akşam:37:

Back
X