- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
ya kizlar bakin ne dicem
Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktimoldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye
67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine
oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diyekocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
bi gaz verin kizlar ya bi el atin biseyler deyin :26:.
:26:
aynen canım insan hiç kilo aldığını anlamıyor malesef
ben 75 kiloyken gayet mutluydum
taki birinde foto çekinip ardından fotoda kendime bakınca şok oldum resmen
ağladım ve hemen yok ettim o fotoları
bir de çevremzideki insanlar kırılmayalım diyemei yoksa başka sebeplerden mi bilmem pek yorum yapmazlardı
arkadaş çevrem yani..
canım yeniymiş kiloların, azıcık azimle verilmicek kilon da yok