• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr noolcak benim bu süt sevdamm:26:
çok süt içtiğim için midemi bozdum heralde
çokkkkkk uzunnnnn zamandır yemediğim hatta tadını dahi unutuuğum yogurda(hiçde sevmem :37:) geri dönicem
sabahlarıda bi tek bitki çayı içicem :24:

deme öyle demeeee:(

:1::1: ay niye dedin deyince dedim dur pizzayi kötü yapayimda cani istemesin:27: pizzayi kötüledim onada razi degilsin :4:en iyisi senin sacini tutalim :4::4::4:
kiz napcan annam pizzayi :36:onlari yiye yiye vermeye calisiyoruz ya su löpür löpür yaglari:30: hamurlari götürdük simdik yapisan hamurlardan kurtulmaya calisiyoruz :84::84::84:

kızlarr noolcak benim bu süt sevdamm:26:
çok süt içtiğim için midemi bozdum heralde
çokkkkkk uzunnnnn zamandır yemediğim hatta tadını dahi unutuuğum yogurda(hiçde sevmem :37:) geri dönicem
sabahlarıda bi tek bitki çayı içicem :24:

canim günde bir bardak cok iyi hem kadinlar süt icmeli kemikleri icin :26:

:1::1: ay niye dedin deyince dedim dur pizzayi kötü yapayimda cani istemesin:27: pizzayi kötüledim onada razi degilsin :4:en iyisi senin sacini tutalim :4::4::4:
kiz napcan annam pizzayi :36:onlari yiye yiye vermeye calisiyoruz ya su löpür löpür yaglari:30: hamurlari götürdük simdik yapisan hamurlardan kurtulmaya calisiyoruz :84::84::84:

:):):):):):):)

Ben şu pizza sevdasından bi kurtulsam var yaaaaaa:):)

Zamanında patates kızartması için aynı şey geçerliydi benim için ondan pizzayla vazgeçtimmm,şimdi pizza için neyi ortaya koysam acep:)

ben bu akşam da acıktımmmm:52:
bir de evde tek olunca sıkıntıdan yemek gelio aklımaaaa:52::52:

Back
X