• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Google amcaya ne sordun len anlamadım ben :9: :9:

Ayyy al bebeğim senin olsun , bende regl dönemimdeyim bu hafta ilk 10 da olursam gene iyi :9:

-------------------------------------

Kızlar varya sinirim tepemde yaa, internetten baktım regl döneminde ki sinir spor yaparak azalabiliyormuş ve kesinlikle çok şekerli yiyecekler önermiyolar...

Eve gidem de yürüyüşe çıkam bi :52:

tirtili annem:52: bilmiyordum ne oldugunu:9: ahada bu cikti $tirtil.webp

baktım canım cok ıncelmıssın:nazar::nazar::nazar: bıde eskı fotolarını koyaydın tam olardı
Baktım bilgisayara da, eski foto bulamadım, tam boydan, bir de kapalı olunca zaten hep kıyafetler geniş. Ama bi ara yine iyice bakıp, koymaya çalışcam bişeyler. Çok teşekkür ederm yorumun için de, dün işyerimdeki arkadaşlar moralimi bozdu. 36 değildir o pantolon, ben bile sığmıyorum falan diye, ben de bir daha onlara anlatmama kararı aldım. İyiki burası var, hep buraya takılıp, burda anlatcam, resimlerimi falan burda paylaşcam. Gerçek hayatta demek ki insanlar birbirini çekemiyor.

haydeeeeeeeeeeeee gelsın yesılcaylar:ssz::ssz::ssz::ssz:
markete su almaya gıttım marketcı amca hayrdır kızım rejımmı yapıosun sen dedı ben tabı hemn eet eet bellı oluyo mu dedım evet hemde nasıl erıdın dedı
ayyy dıcktm amca senn o lafları dıyen agzını yırım ben yırım yırım dıe:52::52::52::52::52::52:
ayyy walla cok sewındırık oldum hemnn bu lafın ustune yeslcay yaptım
ama ben hıc erımıs bıyer goremıyorum hahahyyy

slm kızlar nasılsınız
nora tebrikler resimlerine de baktım gayet hoşsun kilon hiç belli değil.
suziiiii eşin niye tırtıl dedi anlamadım takılmak için bir sevgi kelimesi mi :26:

Valla bebeğim ben aynayalara küstüm şu avatarımda ki hatun gibi olmak istiyooom :36:

Ama çok sağol canım...

Bakalım 65 de nasıl olcak :52:

slm kızlar nasılsınız
nora tebrikler resimlerine de baktım gayet hoşsun kilon hiç belli değil.
suziiiii eşin niye tırtıl dedi anlamadım takılmak için bir sevgi kelimesi mi :26:

Selam beybi::3:

kizlar ya bugün esimin dogum günü ama kafasini kirasim geldi nedense :27:
bana sabah sabah karaböcük tirtil dedi :52: bana niye tirtil diyor ki deli mi ne ne oldugunu bilmedim google amcaya sordum :84:
neyse ucuz kurtuldu suan yanimda yok yoksa kafa göz girerdim :47:birde dogum günü en iyisi sesimi cikarmayayim :36:

Eşinin d.günü kutlu olsun beraber nice senelerreee ailesiylee:26:
Selam Suzi ayrıca.:1:

günaydınn kızçeleer :80:
bugn çok işim varr.
ders çalışıcaaaaammm :27:
ehh öyle işte. akşam yazarım ben size yinee...

emeğine sağlık canım :16:
kilo verenleri tebrik ediyoruum veremeyenler ve alanlara da üzülmemelerini geçmişi bırakıp geleceğe odaklanmalarını söylüyoruum.
sevgiyle kalın :16:

dileeeekk mesajımı aldın mııı ??

Hangi mesaj şeker:26:

baktım canım cok ıncelmıssın:nazar::nazar::nazar: bıde eskı fotolarını koyaydın tam olardı

:19::19::19::19: hanı ben? ama ama ben sana atmıstım bıldırım,atmamışmıyım

tereyagsızzzz :27::27::27::27: o ıskenderı tereyag sosuyla yemıyceksen hıc yeme bacım yaaaa:27::27::27:
ıhhmm olsada yesek :56::56::56::56::56:
kızın için inş olumlu haberlerle dönersinizz

:27::27::27::27: başka işlev derken :1::1::1::1::1:

ohh yandannn :32::32::32::32:

aminnnnnnnnnnnnnnn :21::21::21::21::21: busabah herkez ıyı haberle gırmıs topikeeeeeeeeeee

benımde kızım var,mecbur babasıyla uyrken,kargalar b.kunu yemeden :27::27::27: sabahın 6.30da cıkıyoruz :52::52::52: cok daha dinç hissediyorum iyi geldı

hoşgeldın,sana gaz verme yerı burası tam.bence bı an önce baskül al ve hemen tartıl.kılonu görünce daha bı gaza gelırsın belkı...
ılk haftalar tam adapte olamıyosun basta sölim.bende hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ılk 3 hafta nerdeyse dogru dürüst uyamadım ne lısteye ne bişeye.
ama zamanla alışıyosun ve arada kacamaklar olsada verıyosun.verdıkce mutluluk katlanıyo tabeeeee:52::52::52::52:

Bana mesaj atmamışsın cnaım baktım kutuma şimdi.
Mesaj atmadığın için yoksun.:34:

gunaydin fistiklarim!!!
kilo veren arkadaslari tebrik ederimmmm:46::46::46::46: veremeyenleri de durterimmm:9::9::9:
dilom eline saglik,liste sahanee:46::46:

Selam beybiii.

Selam kızlarrr:80:
liste çok güzel.. nora'cım tebrik ederim:46:
ben de 2. olmuşumm uzun zamandır görmüyordum bu tabloyu:27:

fotolarına da baktım nora..
boy avantajı gayet iyi duruyorsun:23:

kizlaar :3:

yani ev bu haldeyken ben dayanamayip buraya geliyorum yaa öpün benii öpüün :38: :37:

bugün mobilyalari almaya gidiyoruuz :52:amann insallah diyeyim :26:

boyama felan bitti ay güzel oldu ya :31:

ha bide saclarimida boyadim yagli boyayla kapilara uysun diye :37:

ay kapiya yapisti saclarim nasil cikicak bu ya :26:
dilekim liste fena degil gecen hafta daha güzeldi sanki ne bileyim ben bunu begenmedim hic hos degil :4:

veren kizlar :46::46::46: sabit kalanlar :46: birde benim gibi + da olanlar var bizede :57:

yani ev bu haldeyken ben dayanamayip buraya geliyorum yaa öpün benii öpüün :38: :37:

dilekim liste fena degil gecen hafta daha güzeldi sanki ne bileyim ben bunu begenmedim hic hos degil :4:

veren kizlar :46::46::46: sabit kalanlar :46: birde benim gibi + da olanlar var bizede :57:

gel öpiyim ozaman seni:38::48:

ohh hallolmuş işler
mobilayalar geldimi bir de tmamdır:nazar:
saçlarını mı boyadın:60:
neyse uyumlu olmak lazım boya rengiyle:27:

gel öpiyim ozaman seni:38::48:

ohh hallolmuş işler
mobilayalar geldimi bir de tmamdır:nazar:
saçlarını mı boyadın:60:
neyse uyumlu olmak lazım boya rengiyle:27:

oyy monam :70:

insallah canim bakalim getiricez bugün mobilyalari ama sanki asil is ozamanmis gibi geliyo bana :26:

bütün kiyafetler kartonlarda kiristi hep:26: ütü var bir dünya anliyacagin :43:

sorma canim sacim arkasi bembeyaz yagli boya :26:

Saç rengin hayırlı olsun balkaymak:9::9::9::9:
Evet bu hafta artılarda olanlar çok ne güzel alışmıştık 1-2 kişinin artı çıkmasına:26:
Haftaya daha güzel olacak inanıyorum ben.

eşim nöbetçi olunca yedi uyudu:27::37:
karbonhidrat da al azcık tek proteinle olmaz:27::27:

Ihhh yimedimmm dün ki pogacalardan vardı gene:37:
Sabah süt dilimi yemiştim bi onu da yemesem akşam kesin yerdim.:1:

Baktım canım sen bizi bırakmadıgın sürece destek olmayaa devam ederiz ve birlikte gider kilolar bak sana 77 kiloluk resmimi yükliyim demin pc de gördüm.:9:
İmkansız değil yani yapman gereken sadece sabretmek.:34:

Eki Görüntüle 384901

Boyun baya uzun sanırım.:9:
Sende ayrılma burdannn destek olucaz birbirimize gidicek kilolar.:9:

Selam gelinnn katıl artık sende aramıza çok geç olmadan:34:
Yok be 174 boyum var:37:
SAğol bebeğim birde beğendiğim vücuda sahip olsam süper olcak :52:
Ay olcak insallah hebisimiz cenifir lop et oliciiiz :23:

Back
X