• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:19:Ben 1 kupaya 5 şeker atardım bak sana yemin ediyorum..

Şimdi 1 küp şeker atsınlar içemiyorum :52:

Sen ne ekersen onu biçersin, vücudun ve damak tadın ona uyum sağlar beybi :21:

Annem de şekersiz içer. Benim yaşlarımda alışmış. Geçen bi arkadaşımda gördüm o da şekersiz içiyordu. Annem de o da artık şekerlinin tadının kötü geldiğini söylüyorlar senin gibi. :34:

Son düzenleme:
Normalde bende öyle düşünüyordum ama nora ayrıntıları sorunca yanlış olduğunu fark ettim. :52:

Kahretsin ki çok açık sözlüyüm. :52: En çok korktuğum şey mi olacak şimdi? Şekersiz çay. :53: Zaten hergün çay içmem ki, çok sevmem. arada sırada sadece. Yapmayın etmeyin :5: Neyse ne diyosanız uyucam. Çay bundan sonra şekersiz...
:9:
:19:Ben 1 kupaya 5 şeker atardım bak sana yemin ediyorum..

Şimdi 1 küp şeker atsınlar içemiyorum :52:

Sen ne ekersen onu biçersin, vücudun ve damak tadın ona uyum sağlar beybi :21:

sende bayağı şekerli içiomussun kız :26:
ben normaldede çok şekerli sevmem çayı
büyük çay bardağına 1 tane küp şeker atıdum
ince belli bardaklarda yarım küp şeker..
ama zaten çayı çok sevmem öle kalabalık takahvaltı yaparsam anca o zaman içiodum

:9:

sende bayağı şekerli içiomussun kız :26:
ben normaldede çok şekerli sevmem çayı
büyük çay bardağına 1 tane küp şeker atıdum
ince belli bardaklarda yarım küp şeker..
ama zaten çayı çok sevmem öle kalabalık takahvaltı yaparsam anca o zaman içiodum

Aynen bende kahvaltılarda falan... O yüzden annem akşam çaylarında çok nadir bardak getirir benim için. Bir de poğaça falan yerken içiyordum ama poğaça da yiyemiyorum artık. :27:

ay cnm yaa dün benim eşmde tutturdu
illa içli köfte yapalm beraber
akşamın bi vakti kalkıp içli köfte yapıcakmışız:53:
zor caydırdım valla.. adam hem zayıflamamı istio hemde köstek oluo :26:
form çayı al diorm
- yok o kanser yapıomuş.. dio
form çayıda almıo bana artık :5:
dün bende aklına qirdim bak sağlığımız için yemeyelm verelim vs
yarım saat konusma yaptım nasıl qaz verdiysem soluğu koşu bandında aldı :52::9:

içli köftede ne yenir ama:23:caydırmakla iyi yapmıssın.benim eşim destekçide etrafımdaki insanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:19:insanlar ne konusduklarını bilmediği için can sıkıntısından kime saracaklarını bilmiyorlar:47:

içli köftede ne yenir ama:23:caydırmakla iyi yapmıssın.benim eşim destekçide etrafımdaki insanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:19:insanlar ne konusduklarını bilmediği için can sıkıntısından kime saracaklarını bilmiyorlar:47:

evet çokta cnm çekio içli köfteyi hee :27:
boşver cnm insanları kafaya takma sen.. :34:
bu arada senin nie çizelqen yok :26:

Yemek atakları hepimizde oluyoo kızıııım:4: , ben öyle bii anımda eğer yersem sonra nasıl bi halde olacağımı düşünüyorum...Ve yemiyorum..Çünü moralim çok bozulcak ve bu bütün haftamı etkileyecek :14:

Asabiyete gelince de, bende de çok oluyordu özellikle ilk aylarda, ama şimdi olmuyor pek.. Zamanla hem miğden hem beynin alışıyor canım sağlıklı beslenmeye..
:23:
O uğruna öleceğin cıssları elinle itiyorsun :21:

Sevdiceğim yanımda olsaydı , nasıl olurdu bilmiyorum , 3 mayısta yanımda hep eskisi gibi o zaman görcez :32::32:

DİPNOT: Dilek beni döve döve yetiştirdi ben herkese öyle davranıyorum hep onun yüzündeen :9::9::36:
Beni de dov kis tutayim girtlagimi :27:

vee menummmm
sabah 1 bucuk dılm cawdr ekmegı cay az peynır karpuz 1 yumurtadan yapılmıs omletın yarısı
ara yesılcay 10 badem
oglen 2 dılm cawdr ekmegının arasına bol yesllık we ayran
ara yesl elma yesıl cay
aksam salata corba yogurt
ara meyve
2 bucuk lıtre su

Kahvaltı:
1 dilim ekmek yedim sucuklu yumurtayla
Birazcık peynir
Salatalık
1 bardak çay

Ara: