• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmeği
1 kase tavuk sote ( dün gece yaptılar bende sabah yedim dayanamadım :9:)
1 yeşil çay

Ara:

1 yeşil elma
Türk kahvesi ( bayılıyorum:21:)

Öğlen:

1 kase tarhana çorbası
1 domates 1 salatalık
1 kase yoğurt (keten tohumlu)

Ara:

10 adet beyaz leblebi

Akşam:

4 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 bardak zero

Toplamda 2 lt su :27:
Bugün spor yok pazar günü tatil totoma :23:

Son düzenleme:
Hemen söyleiceksin hanımefendi :19:

Çabuk ne yedin len tatlı yedin di mi :15::15:

yok cnm tatlı yemedim yaa..
valla baş dönmem var sebebini bilmiorum ama az yemek yememe bağlıyorum:26:
öğle öğünümde 1 kase çorbamı içtikten sonra 2 tanecikte tuzlu kurabiye yedim :14::52:

Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyor :( Sizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)

Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.

Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendime :( Ama artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..

Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.

aramıza hoşqeldinnn

bende çok sabırlıyımdır aslında :31:
dünkü yediklerimin pişmanalığı sanırım
sen ne zamandır topictesin ne kdr zamanda gitti kilolar

Ben 1 marttan beri topikteyim canım :21:Daha 2 ay olmadı :9:

Açıkçası her hafta kendimi, cuma gününe endekslediğim için iyi sonuçlar alıyorum, 1 ay sonra kaç kilo olacağımı hesaplamıyorum, çok büyük hata o :20:

Sen ne zamandan beri varsın canım ben görmüştüm seni :17:

Aaayy bebeğim valla çok etkisi var diyolar ben bu hafta akşamları içicem şahsen :23:

Pazartesiden cumaya bakalım sonuç ne olucak :21:

Denemkten zarar gelmez, zaten monotonlaştı beslenmem biraz değişik şeyler denicem :31:

kızz sitede maydonoz suyunu sabah için yazıoo
bende buqün başladım tadı kötü deil :31:

yok cnm tatlı yemedim yaa..
valla baş dönmem var sebebini bilmiorum ama az yemek yememe bağlıyorum:26:
öğle öğünümde 1 kase çorbamı içtikten sonra 2 tanecikte tuzlu kurabiye yedim :14::52:

O kurabiyeler seni doyurdu mu peki :19::19:

yoğurt ve salatan olsaydı karnın şişmişti şimdi tokluktan ve moralin bozulmayacaktı :20:

Bi de ev hanımısın şekerim kontrol sende:19: bak annem bugün pizza yaptı evde zor dayandım valla :31:
:30:

Hoşgeldin canım gel tabi aramıza, hergün yediklerini bize yaz tamam mı :31:
Sabah / ara / öğlen / ara / akşam / (acıkırsan ara/ şeklinde beslen ve menülerini bize yaz canım.. :21:

Bol kalorili, yağlı, çok tatlı, çok tuzlu şeyleri mümkün olduğu kadar tüketme :36:
hoşbulduk canım :)
her sabah kalktığımda öncelikle ılık,limonlu suyumu içiyorum.
bugün sabah saat 9 da ılık su
saat 10 da 1 kase special k,ardından 1 bardak şekersiz çay
ara:1 elma
saat 14 de 1 kase çorba
saat 5 gibide yeşil çay ve form bisküvi 4-5 adet yiyeceğim inş.
akşamda sebze+yoğurt.
bunların yanı sıra günde 2,5-3 lt ye yakın su içiyorum.her akşam çocuklar uyuduktan sonrada :emir_bebek: bisiklete binerek 300 kalori veriyorum.birde plates topum var.onunlada birkaç hareket yapıyorum.bu şekilde canım.
bizim marketimiz var.eşim marketi kapatıp gelene kadar saat gece 12 yi buluyor.gelirkende kola,cips,çikolata vs.getirir yer ve yatardık :5: baktım gidişat kötü.bunun sonu yok,olan bana oluyor.dün akşam yine getirmiş.tabi kendisi zayıf.gözümün önünde yedi.bitane bile yemedim :32: bu şekilde iradeli olursam sonuç güzel olcakkk inşşş...:52:

Son düzenleme:
kızz sitede maydonoz suyunu sabah için yazıoo
bende buqün başladım tadı kötü deil :31:

Sabah işe gidiyorum kuzu yaa valla uğraşamam onunla , bi de çay içmiyorum evde iş yerinde götürdüğün için, akşamları içecek birşeyim olur diye düşündüm :31:

O kurabiyeler seni doyurdu mu peki :19::19:

yoğurt ve salatan olsaydı karnın şişmişti şimdi tokluktan ve moralin bozulmayacaktı :20:

Bi de ev hanımısın şekerim kontrol sende:19: bak annem bugün pizza yaptı evde zor dayandım valla :31:
:30:

pff.. ara öğünde ne yapcağımı bilmiorum yazmıstm
elma yicektim ama vazqeçtim zaten
yoğurt yicem içinede maydonoz pul biber falan koyarım :27:

Ben 1 marttan beri topikteyim canım :21:Daha 2 ay olmadı :9:

Açıkçası her hafta kendimi, cuma gününe endekslediğim için iyi sonuçlar alıyorum, 1 ay sonra kaç kilo olacağımı hesaplamıyorum, çok büyük hata o :20:

Sen ne zamandan beri varsın canım ben görmüştüm seni :17:

evt benim 2 aydan fazla oldu
kk nın süper enerjisi var
burya takılalı 7-8 kilo verdim
bende kaç gün sonra ne kdr olucam diye hesaplamam
kilocuklar gitsin ama geri dönmesin sağlıklı şekilde gitsinler diyorum:34:

Teşekkürler herkese :) Hoşbuldum...Çok beğendim konuyu. Herkes çok motive edici diyet yapmasına rağmen herkes mutlu ne güzel :D

Sabah işe gidiyorum kuzu yaa valla uğraşamam onunla , bi de çay içmiyorum evde iş yerinde götürdüğün için, akşamları içecek birşeyim olur diye düşündüm :31:

ne yap biliomusun suyu maydonozun sapını limon suyunu ölçülü olarak koy bi kaba
hepsini robottan geçir sonra boş bi kola şişesinin içine doldur
her sabah qitmeden yarım bardak iç 15 qün boyunca
sonra 7 qün ara verip tekrar başla 15 qün cnm
öle yazıyor. ben aynen uyqulicam ins bu sabah aç karna içtim

Son düzenleme:
Ne yazık ki 12 de kalktım :D ( Günlük menülerden grdüğüm kadarıyla erken kalkmalıyım)

Artık kahvaltı mı desek öğle yemeğimi bilemedim : 2 bardak az şekerli çay,
Yarım simit , Tabi ki kibrit kutusu beyaz peynir
2-3 yeşil zeytin

Arada : Yeşil elma

Şimdilik bu kadar :D Ama acıkmaya başladım yemek yerine salata gibi bişey yesem diye düşünüyorum.

Ne yazık ki 12 de kalktım :D ( Günlük menülerden grdüğüm kadarıyla erken kalkmalıyım)

Artık kahvaltı mı desek öğle yemeğimi bilemedim : 2 bardak az şekerli çay,
Yarım simit , Tabi ki kibrit kutusu beyaz peynir
2-3 yeşil zeytin

Arada : Yeşil elma

Şimdilik bu kadar :D Ama acıkmaya başladım yemek yerine salata gibi bişey yesem diye düşünüyorum.

cnm 3 saatten fazla aç kalırsan vücut kendini korumaya alıyor ve yediğini direk stok yapıyor..
yani yağa çeviriyor..
Günlük menülerin 3 ana 2 ara öğünden ibaret olmalı..
3 saatten az yada fazla aç kalmayarak kendini kolayca düzene sokabilirsin :34:

Back
X