• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok kıı , kayısılı form çayı da içiyorum ... yok yani öğütüyormuyum napıyorum anlamadım :31:

ondan iste birden atacan ozaman vucut kendini korumaya almisdir simdi ac karnina bi kare ciko at sabah hepsi atilir icinden :9:
ama sadece 1 kare aaa:45: yoksa dilek sacimi basimi yolar cekirgemi yoldan cikartma suzi diye :30::1:

kizlar saatim geldi kaciyorum geri eve gidince isallah gelirim geri öpüldünüz :54::10:

ondan iste birden atacan ozaman vucut kendini korumaya almisdir simdi ac karnina bi kare ciko at sabah hepsi atilir icinden :9:
ama sadece 1 kare aaa:45: yoksa dilek sacimi basimi yolar cekirgemi yoldan cikartma suzi diye :30::1:

kizlar saatim geldi kaciyorum geri eve gidince isallah gelirim geri öpüldünüz :54::10:

aayyy çiko ne alaka len açıklama yapmadan gidemezsin suziiiiiiiiiiiiiiii :52::52:

Saat 2 civarıydı galiba öğle yemeğimi yemiştim yazdım burayada...

Tekrar yazayım

Öğlen : Tavuk but , kepekli ekmek , yoğurt

Ara : Salatalık

Ara : Muz (Biraz önce yedim) :17:

Aslında muz pek yememeye çalışıyorum ama dayanamıyorum. :43:

Akşam : Pirinçli yoğurt çorbası-ekmeksiz ve salata ( Niyetim bu bakalım ) :1:

Yediklerim:
1 elma
Yarım portakal
3 tane ıspanak dolması
1 litre su
1 kase yoğurt (üzeri pul biber, nane ve kara biberli.)

Yoğurdu şuanda yiyorum. :56: Dolmaya gelince içinde pirinç yok. havuç, patlıcan, biber, soğan, patates, bezelye gibi bir sürü sebze doldurdum. :16:

Yediklerim:
1 elma
Yarım portakal
3 tane ıspanak dolması
1 litre su
1 kase yoğurt (üzeri pul biber, nane ve kara biberli.)

Yoğurdu şuanda yiyorum. :56: Dolmaya gelince içinde pirinç yok. havuç, patlıcan, biber, soğan, patates, bezelye gibi bir sürü sebze doldurdum. :16:

Aaffeerin kız sanaaa :21:

Adam olcan sen :23:

Cok açıktım ben yaaaa offff daha cok var aksam yemegimeee:53:

bende çok acıktım akşamada sebze çorba var yine hiç doyurmuyo o beni:50:

Saat 2 civarıydı galiba öğle yemeğimi yemiştim yazdım burayada...

Tekrar yazayım

Öğlen : Tavuk but , kepekli ekmek , yoğurt

Ara : Salatalık

Ara : Muz (Biraz önce yedim) :17:

Aslında muz pek yememeye çalışıyorum ama dayanamıyorum. :43:

Akşam : Pirinçli yoğurt çorbası-ekmeksiz ve salata ( Niyetim bu bakalım ) :1:

ben sabahtan beri 2 tane yedim muz ama küçüktü:27:

Back
X