• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah:11:00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))

ınsl.duzenlıverırım gene...

senin doktorun nasıl birşey yaa :9::9::9:

fıstık gibi bişey galiba:9::9: çok güzel bi kız o da kiloluymuş.ama sonra zayıflamış.bana hep kendini örnek gösteriyor:9:
o şimdi metabolizmamın hızlı çalıştığını kilo vermem durduğunda şok diyetlere başlayacağımı söledi.

:9: güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep:17::17::17::17:

Yoğurt ve makarna tehlikeli ikili.:56:
Ben makarna yenilmesine karşıyım öğlen yenilebilir de akşam cıss yani.:ssz:

cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah:11:00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))

ınsl.duzenlıverırım gene...

Yediklerin az değil mi:26:
Tahıllı ekmekten 2 dilim yiyebilirsin.
Domates, peynir, haş. yumurta
Aralar yok.
Öğlen 4-5 kasık patlıcan yemeği de yiyebilirsin.
Ara gene yok.
Akşam salata veya yoğurt yok..

bende heç zayıf çıtır bir hatun olamadım ya. hep balık etliydim

yok kız çene de beni kimse geçemezde çok yoğunum giremiyom topiğe yoksa hepinize laf yetiştirirdim ben :52:

kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmekten düşük canım. aslında kahvaltıda öyle yesek iyi olurda sabah sabah kim uğraşacak.
annemler gitti kızlar :5::5:şimdiden özledim ya. ne güzel eve gidince anneciğim oluyordu.
ben annemi istiyoooooooooooooom :84: :84: :84:

allah kavuştursun canım ya, anne gibisi yok, bende kızartıyorum tam buğday ekmeğimi her öğünde hemde süperrrr:16:

Börek ve simit alanların hepsi dobiç.
Alırsan bunlar gibi olursun diyorum.:60::60::60::60:

:))
Aklın fikrin şekerde be ben nabim.:60::60::60:

Çorba varsa ekmek yememeye dikkat et canım.:34:
Güzel ama.

dogru haklısın canım ikisi de aynı grup dimi

Kalorisi daha düşük çavdar ekmeğini kızartıorum ben süper oluyor:56:

Allah kavuştursun Black'imm:70:

:9: güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep:17::17::17::17:

bence bu sakıncalı birşey değil, çünkü ben diyetisyene gitmiyorum, kendi çabalarımla ve öğrendiklerimle sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum fakat troid problemimim olduğu için bu bayağı bir zor oluyordu şimdi bi doktorun televizyondan verdiği listeyi uyguluyorum (bu doktor, diyetisyen değil, obezite üzerine çalışmış biri, listede troid hastaları için ) ve benimde bir öğünümde domates soslu makarna var, ben yağsız haslanmış makarnanın üstüne domates sosu koyup yiyorum :)) demeye çalıştığım o ki, bence arada denenebilir, ben kepekli makarna yiyorum, tam durum buğdayından yapılmış olanını yani, ve de kendimi her hafta tarttığımda verdiğim kilonun sudan mı yağdan mı kastan mı gittiğine bakıyorum, şimdilik sadece yağ kaybediyorum, su ve kas kütlem her hafta artıyor, yavaş veriyorum ama sağlıklı olan bu diye düşünüyorum, saygılar:16:

slm kızlar ben yine kendimi saldım acıl olarak iyi bir terbiyeye ihtiyacım var lütfen beni terbiye ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bence de makarna yoğurt ikilisi tehlikeli olabilir diyet sürecinde fakat domatesli makarna yenebilir diye düşünüyorum ben haftada bir kere tüketiyorumm

allah kavuştursun canım ya, anne gibisi yok, bende kızartıyorum tam buğday ekmeğimi her öğünde hemde süperrrr:16:

bence bu sakıncalı birşey değil, çünkü ben diyetisyene gitmiyorum, kendi çabalarımla ve öğrendiklerimle sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum fakat troid problemimim olduğu için bu bayağı bir zor oluyordu şimdi bi doktorun televizyondan verdiği listeyi uyguluyorum (bu doktor, diyetisyen değil, obezite üzerine çalışmış biri, listede troid hastaları için ) ve benimde bir öğünümde domates soslu makarna var, ben yağsız haslanmış makarnanın üstüne domates sosu koyup yiyorum :)) demeye çalıştığım o ki, bence arada denenebilir, ben kepekli makarna yiyorum, tam durum buğdayından yapılmış olanını yani, ve de kendimi her hafta tarttığımda verdiğim kilonun sudan mı yağdan mı kastan mı gittiğine bakıyorum, şimdilik sadece yağ kaybediyorum, su ve kas kütlem her hafta artıyor, yavaş veriyorum ama sağlıklı olan bu diye düşünüyorum, saygılar:16:

bende kepekli makarna yiyorum bide doktor haftada en fazla 2 defa ye dedi. inş zararı yoktur:50:

Makarnanın yanında bide ekmek mi yicektin.:9::9::9::9:

yok kız ani öğünümde ekmek yok demek istedim ekmek yerine yiyebilirmiyim demek istedim:9:

akşam yerine öğlen yesen daha iyi olur :34:

öğlende olabilirde iş yerine getirdiğim için buz gibi oluyor bide listemde akşam yazıyor:9:

Görüşürüz şeker:16:

Bencede akşam yenmesindense akşam yenilmesi daha makul.

öğlen yenilmesi daha makul demi???
offf kafam karıştı şimdi.zaten bu akşam ıspanak yicem.yarında kapuska yapıcam.belkide hiç yemem bilmiyorum.
şu kapuskayı yapmaya niyetleniyorum hep bi aksilik çıkıyor.geçen tam yapım dedim lahanaya bıçağı attım içi kurtlanmış:9:
yenisini alıpta yapasım gelmedi hiç içimden:9:

Kızlar selaaaaaaaaam :33:

Selam şeker:3:

öğlen yenilmesi daha makul demi???
offf kafam karıştı şimdi.zaten bu akşam ıspanak yicem.yarında kapuska yapıcam.belkide hiç yemem bilmiyorum.
şu kapuskayı yapmaya niyetleniyorum hep bi aksilik çıkıyor.geçen tam yapım dedim lahanaya bıçağı attım içi kurtlanmış:9:
yenisini alıpta yapasım gelmedi hiç içimden:9:

Iykk böcük he :37:
Ya akşam sonuçta hareket yok yiyip yatma durumu var.
Sebzeyle geçiştirilmesi en iyisi hem mideyi yormuyor hem daha sağlıklı.

GWZNAZ, karnabahar salatasını tavsiye etmiştin ya denedim süper ya bayıldık annemle. :8:

Back
X