bak senin yüzünden 1 kilo verecem şimdi tüüüüüü eriyecek boşuna yağlarımiyi iste canim cok almamissin
amiin canim amin
söylemiyom kiz pisi merak et belki erirsin kiz merakdan![]()
gönder gönder bende onu çerçeveletip iş yerinin duvarına asarımSüpersin tebrikler
Dışardan bişeyler sipariş etme imkanın var mı peki:26:
Izgara falan buzdolabın varsa burger dan salata söyleyebilirsin.:26:
Brehh maşaallalh ne yedin kuzu sen böyle
Emin adımlarla eski formuna kavuscan sen bravo!!!!
Burda kilo ver senin adına bi belge düzenleyip göndercem adrese teslim.
oh kuzum naptın yaa simit falan yeseydin bari.:26:
Bisküvi tok tutmuyo ve fena halde acıktırıo
ahaha sorma buraya geldiğimde sürekli hedefimi 65 -60 falan yapıp duruyordum.
Nerden nereye :82:
Bende merak ediyorum tadı da güzelse bende alıp yapayım bari.
Çokta abartma valla bünye bu birden bi alınır farketmezsin bile.:26:
Karbonhidrat yüklemişsin bu hafta kendine değişiklik olmuş vucuda![]()
aklından bir sayı tutu okudum çok güzel tavsiye ederim. kitabın sonuna kadar ama bu nasıl bildi nasıl yaptı diye düşünmüştüm :26:ben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken
Kızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
![]()
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…
![]()
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…
![]()
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….
Hepinizden özür dilerim sadece aranıza katılmak için yaptım bunu ..
Tabi bu şekilde kabul etmezsenizde anlarım![]()
kız çatlak kızçe gel gel hangi kiloda olursan ol gel