70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:6da kalktım 1 bardak suyumu ıctımm
sonra st : 10,da
karısık kızartma(domates bıber kabak patates)yarım tabak
1 tane ınce bazlama
1 kıbrıt kutusu peynır
1 bardak sekersız çay
2-3 dılım salatalık,domates

yarım lt su

saat:11:30--yeşilçay sekersız

evet kızlarrrrrrrr
saat 13:00 gibi ara:nıyetıne 1 avuc cekırdek ıle yarım sıse maden suyu ıctım:))
veee
tam 45 dk leslie yaptım ve dogru dusaaa su gbı oldum:))
vee burdayım super yorgun hıssedıyorum kendımı

e burdakıler nasıllllllllllll bakalımmmmmm

canımsu dısında bırsey ıstemıyorrrr öglenyemeı fılan:(:(

:1:kocısım yokıstahımda yoksuanda:))

:1::8: :84:

canım menülerinde genelde kalorili şeyler çok oluyor sanki :26:
bazlama ve kızartma fazla değil mi?
tam tahıllı ekmek al bence kendine :34:
kızartma yerine de domates biberi çiğ olarak ye :34:
ben bugün kızlara pişi yaptım, normalde çok severim yaparken bile kaç tane götürürdüm
ama bugün sadece parmak kadar büyüklükte olandan bi tane yedim o da sonradan canım çekmesin diye..
kilo verene kadar zararlı şeyleri bırakmalıyız artık biraz sabret kilolar gittikçe zaten sen kendin de yemek istemezsin bu kadar çok :34:

sabah:6da kalktım 1 bardak suyumu ıctımm
sonra st : 10,da
karısık kızartma(domates bıber kabak patates)yarım tabak
1 tane ınce bazlama
1 kıbrıt kutusu peynır
1 bardak sekersız çay
2-3 dılım salatalık,domates

yarım lt su

saat:11:30--yeşilçay sekersız

evet kızlarrrrrrrr
saat 13:00 gibi ara:nıyetıne 1 avuc cekırdek ıle yarım sıse maden suyu ıctım:))
veee
tam 45 dk leslie yaptım ve dogru dusaaa su gbı oldum:))
vee burdayım super yorgun hıssedıyorum kendımı

e burdakıler nasıllllllllllll bakalımmmmmm

canımsu dısında bırsey ıstemıyorrrr öglenyemeı fılan:(:(

:1:kocısım yokıstahımda yoksuanda:))

:1::8: :84:
slm adasim :3: sanada güzel haftasonlari canim :29:
yedim bile kahvaltı niyetine bir dilim:27::27::27:
affiyet olsun canim :1: ama dilek sacini yolacak benden söylemesi :1:

telefonlan ugrasiyorum deminden beri ya bozdu esim telimi :43:

canım menülerinde genelde kalorili şeyler çok oluyor sanki :26:
bazlama ve kızartma fazla değil mi?
tam tahıllı ekmek al bence kendine :34:
kızartma yerine de domates biberi çiğ olarak ye :34:
ben bugün kızlara pişi yaptım, normalde çok severim yaparken bile kaç tane götürürdüm
ama bugün sadece parmak kadar büyüklükte olandan bi tane yedim o da sonradan canım çekmesin diye..
kilo verene kadar zararlı şeyleri bırakmalıyız artık biraz sabret kilolar gittikçe zaten sen kendin de yemek istemezsin bu kadar çok :34:
yorum için thanks canm bugun ızın gunummm ve

ve normal de sadece sabah 1dılım cavdr ekmegı yıyorum ama bugun arkadasım vardı kahvaltıda ve bazlama yapmıs getırmıstı

yok deyemdım cavdar yerıne bazlama yedım ve vucuduma oturmasın dıye leslie yaptım 45 dk ve bırazdan da yuruyuse cıkacagımmm
kızartmayı da cok severım en son 3 haftamı ne oluyor yıyelı ozlemısım bayagı ama az yedım genede:)))

slm adasim :3: sanada güzel haftasonlari canim :29:

affiyet olsun canim :1: ama dilek sacini yolacak benden söylemesi :1:

telefonlan ugrasiyorum deminden beri ya bozdu esim telimi :43:

aleykum selam canımmm,,sanda ınsl... gusel hafta sonları kayserı yagıslı yagmur durdu ve ben yuruyuse cıkıyorummmm ınsl....

öglendede:4 tuzlu kalın cubuk-1kucuk cerı domatesı-1 bardak sekersız cay-1ucgen peynırcanım yemek ıstemedii aksamadasalata yıyecegımınsl......

Son düzenleme:
Menümü yazayım bende ilk olacak heycanlıyım:)

SABAH 1domates 1 salatalık 1 h.yumurta biraz peynir 1 dilim lıgt ekmek şekersiz çay
ARA beyaz leblebi yeşil çay
ÖĞLEN 2 galeta 2 kaşık yoğurt 2 kuru incir
ARA Yeşilçay
AKŞAM ızgara et ve salata düşünüyorum
2 lt de su içicem Nasıl acaba sizinkilere benzetmeye çalışıyorum ama oluyor mu?

zerram :3:gelemiyorsun herhalde vinn in bitmis ya telden de zor oluyordur :38:ama ara ara okudunu biliyorum o yüzden seni kocaman öpüyorum :54:

ve normal de sadece sabah 1dılım cavdr ekmegı yıyorum ama bugun arkadasım vardı kahvaltıda ve bazlama yapmıs getırmıstı

yok deyemdım cavdar yerıne bazlama yedım ve vucuduma oturmasın dıye leslie yaptım 45 dk ve bırazdan da yuruyuse cıkacagımmm
kızartmayı da cok severım en son 3 haftamı ne oluyor yıyelı ozlemısım bayagı ama az yedım genede:)))

aleykum selam canımmm,,sanda ınsl... gusel hafta sonları kayserı yagıslı yagmur durdu ve ben yuruyuse cıkıyorummmm ınsl....

öglendede:4 tuzlu kalın cubuk-1kucuk cerı domatesı-1 bardak sekersız cay-1ucgen peynırcanım yemek ıstemedii aksamadasalata yıyecegımınsl......
kayseri cok güzel canim esimle gitmisdik gez dolas canim :16: kolay gelsin :29:

Canımcım ilacın adını hatırlamıyorum. Kuzenimde de aynı sorun var o devamlı kullanıyor bana da bi gün verdi zor durumda kalınca artık. Böyleee minicik bi hap geceden içiliyo sabah karın ağrısıyla uyanıyosun zaten. Sonra bütün gün evde olmak zorundasın. Sürekli içinden garip sesler geliyo ve karnın ağrıyo. Sevmedim o ilacı hiç. Aslında bide geç kalkıyorum ondan olabilir.
Erken kalksam düzelir belki bu sorun ya. Çünkü hep erken kalkıp bi yere gitmek için çıktığımda gelir nalet şey :1:
hmmm bende içmiştim hiç karın ağrısı falanda olmadı
yarın sabah eşim karamana gidecek ve ben yalnız kalcam :14: :14:
hayırdır canım
uzun mu sürecek ayrılık?
:46::46::46::46: tebrik ederim canimmm,aynen bende universite 3teyken levisten bi kot almistim,dana gibi para bayilmistim..inat edip atmamistim o kotu..bugun o kotu giyince,universite yillarima dondum adetaaa:16::16:
ünideki kıyafetlere daha girememde bunlarla avunuyorum mezun olduğumda 54-56 arasıydım
çok zor o kiloya inmem

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun:16:
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa:27::52:
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme:1:
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan:20:
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ:30:
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk:52:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn:3::3::3:
:9::9::9::9:
selam tatlım denk gelmiyoruz senle hiç
çok güzel olmuş canım :21::21:
çok sağol canım
çok sağolasın canım yaa amiin:16:
aynen canımyaa,tek temennim oo,sağında yeni yapılmış bina varmış,dün akşam olduu için göremedim insan varmı yokmu,bakmadım bile,alt katlardakilerde yaşlıymış hep,belki net vardır ama kimbilir,ben komşu olmadanda lak diye sorarım işlerine elbette gelir,:23:ama benim işime daha çok gelicek,çünkü eşim tel almamakta kararlı:37:
teleofonsuz net kullanımı varmış bi araştırmalı bakalım ne nasıl oluyo:31:

uydu neti sormuştuk geçen yıl,ama bizim burda kablolu yayın olmadığı için olmazmış:37:
telefonsuz adsl tam bizlikmiş ama burda vardırmıki,sanmıyorum,:37:ama arayıp sormakta fayda var sağol canımyaa:54:
biz telefonsuz kullanıyoruz canım
ttnetin öyle bir kampanyası vardı
6 GB kotası, 40 lira falan sanırım ayrıca tel faturası falan ödenmiyor
:53::53::53:

23 Nisan ve 19 mayısta anıtkabire yürüyüş kaldırılmış , Askeri yürüyüş kaldırılmış ,

19 Mayısta artık gençliğe hitabe okunmayacakmış,

23 nisanda çocuklar artık bakanların koltuğuna oturmayacakmış

:47::47::47: Neler oluyo bee böyle ?
nedense hiç şaşırmadım bunları duyduğuma
beklediğim şeylerdi
çocuklarımıza milli bilinci biz aşılayabileceğiz nekadar becerirsek yoksa gelecek kötü

selam kızlar nasılsınız?

slm minecim :3: sen nasilsin :40:

of benim morelim bozuldu ya :47: benim arkadas hem kendi fotograflarini hem benim fotograflarimi face koymus insan koymadan önce bana bi sorar demi samimi fotograflarin ne isi var senin face inde onlan tartisdim :ssz: hani hippi gibi olmusdum o fotograflar :47:
diyo ne var onda dedim benim akrabalarim tanidiklarim var onlar ne diycek oda onlar benim arkadaslarim degilki senin fotograflarini göremezler aman cins iste :ssz:
depresyonmoduna girdim yine hem telefonum bozuk hem facede fotolarim koyulmus birde bana diyo senin tartinin üstünde fotonda var bende sakayla karisik onuda koyayimmi diyo koyda bende seni sikayet edeyim özel hayatima suistimal yaptin diye sakayla karisik bende onu tehdit ettim :47:
dedim bidaha senlen fotograf cekinen sana fotograf cekme imkani verirsem ne olayim :47:
hakksiz miyim :19:

aifyet olsun o zaman

sinirden bi 10-15 tane findik yedim :19::19::19:

bebeğim sinirlenme.. sen uyarman gerektiği şekilde uyarmışsın moralini bozma :34:
o da madem öyle uçuk kaçık resimler koycak niye sormuyor sonuçta senin her halini facedeki arkadaşlarına göstermesine gerek yok :19:
çok istiyorsa senin olduğun tarafı kesip sadece kendini koysaydı :19:

aynegüzel gönlünüze göre bi ev bulmanisa cok sevindim tugbis :54: ama isallah net bulursun ya ben sana cok alisdim kelebegim özlerim seni :5:
ya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorum:5::9:
beni unutma emi uzun bi süre gelemezsem,,aaa sende kimsin deme banaa:25::27:
seni ve diğer eski, arakadşlarımı çok seviyoruuumm:38::16:

biz telefonsuz kullanıyoruz canım
ttnetin öyle bir kampanyası vardı
6 GB kotası, 40 lira falan sanırım ayrıca tel faturası falan ödenmiyor

hımm,bende isterim ama,telefonsuz net her şehre olan bişeymii,daha doğrusu ilçelerdede kullanılmaya başladımıkii:31:

slm minecim :3: sen nasilsin :40:

of benim morelim bozuldu ya :47: benim arkadas hem kendi fotograflarini hem benim fotograflarimi face koymus insan koymadan önce bana bi sorar demi samimi fotograflarin ne isi var senin face inde onlan tartisdim :ssz: hani hippi gibi olmusdum o fotograflar :47:
diyo ne var onda dedim benim akrabalarim tanidiklarim var onlar ne diycek oda onlar benim arkadaslarim degilki senin fotograflarini göremezler aman cins iste :ssz:
depresyonmoduna girdim yine hem telefonum bozuk hem facede fotolarim koyulmus birde bana diyo senin tartinin üstünde fotonda var bende sakayla karisik onuda koyayimmi diyo koyda bende seni sikayet edeyim özel hayatima suistimal yaptin diye sakayla karisik bende onu tehdit ettim :47:
dedim bidaha senlen fotograf cekinen sana fotograf cekme imkani verirsem ne olayim :47:
hakksiz miyim :19:
bende evdeyim
çekirdek çitliyorum :26:
sinirlenme canım yaa kaldır fotoları deseydin
uygun değilse sorması lazım tabii
sen facedenmi gördün, seni etiketlediyse senin akrabalarda görür etiketi kaldır kısçem
selam canım :3:
sıkılıyorum evde boş boş duruyorm :31:
bende aynı canım

bebeğim sinirlenme.. sen uyarman gerektiği şekilde uyarmışsın moralini bozma :34:
o da madem öyle uçuk kaçık resimler koycak niye sormuyor sonuçta senin her halini facedeki arkadaşlarına göstermesine gerek yok :19:
çok istiyorsa senin olduğun tarafı kesip sadece kendini koysaydı :19:

iste ayip birsey bence sen benim arkadasim degilmisin ki ben begenmedigim fotolari koyuyorsun ben olsam cekinir koyamam bile acaba kirilir darilirmi diye :19:
ama ögrentim bundan sonra bende ayagimi denk alirim :41: bi de niye sinirlendin diyo telefonda :22: bende senin resimini koyarim deyince senin tarti fotonda var bende diyo gicik iste bazi insanlari anlamiyorum acigim nerde var diye bakiyorlar eline ne gececek sanki ben zayifliycam diye de fesatlaniyor tavirlarindan belli :19:
arkadasdan yana hic sansim olmadi gercek samimi arkadasim yok cevremde ya beni kulaniyorlar yada kuyumu kazmaya calisiyorlar :19:

ya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorum:5::9:

hımm,bende isterim ama,telefonsuz net her şehre olan bişeymii,daha doğrusu ilçelerdede kullanılmaya başladımıkii:31:

bizde alıştık kelebeğe
güzel oluyor bugünde mangalını yapacağız :9:

yalın internet diye geçiyor canım araştır
her şehirde oluyor tabiii
biz alırken 12 aylık sözleşme imzalanıyordu modem ücretsizdi
ben mersinin ilçesindeyim burada olduysa oradada olur
ttnet yapıyor ama bunu
araştır bence
bak biz öyle kullanıyoruz

deli kiz unutturmuyum hic seni :14: ahada agladin beni :14:

bende evdeyim
çekirdek çitliyorum :26:
sinirlenme canım yaa kaldır fotoları deseydin
uygun değilse sorması lazım tabii
sen facedenmi gördün, seni etiketlediyse senin akrabalarda görür etiketi kaldır kısçem

bende aynı canım

ne yaparsan yap bana ne dedim gören görmüsdür zaten :14: hem ben o faceden falan pek birsey anlamiyorum bi ara oyunlarini oynuyordum simdi dogru düzgün girmiyorum bile buraya geleli :43: seytan diyor kapat faceni maceni :47:ama ankaradan fransadan cousinelerimde var ya uff :ssz:

Sabit telefon hattı kullanmak istemeyen tüketiciler yalın adsl tercih edebilecekler ve gereksiz yere sabit telefon ücretlerini ödemek zorunda kalmayacaklar.

Yeni yalın adsl aboneleri için Türk Telekom ve TTnet Yalın Adsl kampanyası sunulmaya başlandı , bu kampanya ile aboneler yalnız 1 senelik bağlantı taahüdü vererek çok avantajlı fiyatlar ile telefonsuz internet erişimine sahip olabilecekler. Hemde “yalın adsl aboneliği” yaparken ihtiyaç duyacakları kablosuz adsl modem kampanya kapsamında ücretsiz olarak verilecek.

NET6 Yalın ADSL
NET6 Pakedi Yalın ADSL kampanyası ile 39,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.

8Mbps kadar 6 gb limitli bir pakettir ve limit aşımları gb başına 9,40 TL olarak faturalandırılacaktır.

NETLİMİTSİZ Yalın ADSL kampanyası ile 59,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.

8Mbps kadar limitsiz bir pakettir , Adil kullanım noktası 25 gb olarak uygulanır , aylık kullanım 25gb geçtiği takdirde bağlantı hızı 1 Mbps e düşürülecektir. Yeni ayda hız tekrar en yüksek hıza yükselecektir.

Net6 ve Netlimitsiz “telefonsuz internet” “yalın adsl” paketlerinde 24 TL Aktivasyon ücreti 2 TL x 12 ay olarak faturalara eklenecektir. Ayrıca yalın adsl hat bağlantı ücreti olan 8 TL ilk fatura ile beraber kullanıcıya yansıtılacaktır. Aboneler özel bir telefon hattı kullanmalarına rağmen telefon faturası ödemeyecek tek ödeyecekler faturalar ttnet yalın adsl faturası olacaktır.

böyle bbir yazı buldum canım umarım kampanya bitmemiştirde sizde yararlanırsınız

iste ayip birsey bence sen benim arkadasim degilmisin ki ben begenmedigim fotolari koyuyorsun ben olsam cekinir koyamam bile acaba kirilir darilirmi diye :19:
ama ögrentim bundan sonra bende ayagimi denk alirim :41: bi de niye sinirlendin diyo telefonda :22: bende senin resimini koyarim deyince senin tarti fotonda var bende diyo gicik iste bazi insanlari anlamiyorum acigim nerde var diye bakiyorlar eline ne gececek sanki ben zayifliycam diye de fesatlaniyor tavirlarindan belli :19:
arkadasdan yana hic sansim olmadi gercek samimi arkadasim yok cevremde ya beni kulaniyorlar yada kuyumu kazmaya calisiyorlar :19:

canım benim boşver canını sıkma madem o insanlar böyle sen de kişisine göre davran arana belli bi mesafe koy onlara karşı..seviyeli bi şekilde görüş sadece onlarla.. böylece sen de üzülmezsin bu kadar :34:
gerçi yazıyorum da ben de yapamam pek beceremiyorum insanlarla arama mesafe koymayı :31:
kızsam bile unutuyorum :31:

canım benim boşver canını sıkma madem o insanlar böyle sen de kişisine göre davran arana belli bi mesafe koy onlara karşı..seviyeli bi şekilde görüş sadece onlarla.. böylece sen de üzülmezsin bu kadar :34:
gerçi yazıyorum da ben de yapamam pek beceremiyorum insanlarla arama mesafe koymayı :31:
kızsam bile unutuyorum :31:

betülcüm kiz kosovali müslüman ama türk degil:31: hem beraber calisiyoruz ayni odada yoksa hemen arayi acardim :19:sevmem ben öyle labalikleri ben 30 oda 35 yasinda koskoca kadinsin demi yaptiklarina bak :19:bosver betülcüm agladim rahatladim gecti :38:

Back
X