70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:09:30 1bardak su
sabah:09:40-yarım salatalık- yarım domates-2zeytin-1k.kususu buyuklugunde peynır-2 küçük dılım cavdar ekmegiii

ara su
ara(sohbetteydim 1 sütlü turk kahvesi)

ögleyin...1 küçükkase sehriye cosbası-karısık 1kucuk kase salata

sımdı...yeşilcay ve spor yapacagımmm

bgun topantı gunum oldugu ıcın hep evdeydımm belki aksam yürüyüşe cıkarım bıraz danda leslie yaparım inşallah....

dilek in ve herkesin yorumlarını bekliyorum

bu arada regl oladım daha ya kılomda farkedermı tartıya cıkmaya korkuyorumda:(:(:(

Küçük kase salata falan demişsin ya niye kısıyorsun ki o kadar.
Yediğin ana yemek yok zzaten:26:
Ne kadar faydalı şey yersen miden o kadar çalışır canım.
Ara da yap bence.
Diyette ne çok az ne de fazla yemek gerekiyor işte.

Suzuuuuummm sen napıyorsun asıl gittin mi doktora, tartıldın mı , kaçamak yaptın mı len :29:
:29::52::52::29:

İşkence yaparım sana bak cozuttuysan :23:
gittim canim cok sükür kistden kurtulmussum tartidan korkmaya basladim yarin tartilayim:27: sabah tartildim tartildim yoksa fazla gösterir suan nekadar oldugumu bilmedigim icin düsüp bayilirim :37::18::18:

OHAAA TAM BUNU YAZDIM MESAJ ATTI :52:
:52::52::52::52::52:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

SİZ CADILAR VARYA GERÇEKTEN UĞURLUSUNUZ AHANDA BENDE BUNU YAZDIM BURAYA :nazar::nazar::nazar:
havada ask kokusu var :23:
inşallah canım çabuk geldiyse gidiwersin bi zahmet :1: kesinlikle ya bugun hiç aklımda değildi pide yamek bi baktım midede ya. neyse bakalım olan oldu

yo yo yo suzim yapmam bidahaa. olmaz olamaz imkansız :8: ewet tartılcaz ya korkuyomm :18:
:1: bende korkuyorum bari deyisik birsey görsem keske :52:
işte hep bu iş arkadaşlarının yüzünden :18: iyi kalori yakmışın ama suzim kıı
menü yorumlayamıyom daha ben :1:
dilekden fircayi yedim :1::30:
ohh mis igib öğeln tavıklı salatamı yedim..
gerdüş pelin vardı onu andım napıyor acaba bebişi varmı.:31:
.pek yerdi tavuk eskiler bilir..:1:
dilek gerçekten 200gr bile değil tavuk göğsü çok tok tutuyor,doğrayıp tavada pişiryorum kekik biberde atıyorum
salata malzmeleini doğruyum tavuğuda at üstüne mis..ayranla 1dilim ekmekle...:56:
affiyet olsun kdrcim :56:
İş arkadaşların kollarından tuttu biri de zorla ağzına tıktı herhalde.:28:
Debelenmeyesin diye de bi kere de tıktılar ağzına.:28:
Ben öyle hayal ettim.:27:

Süt dilimine bişi demiyo hanfendi çorbaya takılmış.:31:
Çorba da olsa olsa 5-6 tane nohut tanesi vardır.
Buğdayla yapsın annene de:9:
En güzeli kocanın yaptıgı mercimek çorbası.:56:
:30: pingpong oynadik bi ben attim geri bi o atti sonra ne ara yuttum oani hatirlamiyorum dilegim :37:
aman dur dilegim:30: aklina gelir kulaklari cinlar da :52::52::52:
İyi canım pelinde mesajlaşıyoruz arada bi topiği okuyormuş ama cepten yazmak zor oluyor diyor.
Artık tavıktan kurtuldu yeni ofislerinde kadın yemek yapıyormuş.:1:

Süper ya:56::56:
Canımı istettin he.
Hem çok doyurucu oluyo hem de çok lezzetli.:56:
iyi bari artik sade tavik bacagi yemiyo demek pelin :9: bizdende selam söyle dilegim :16:

sabah:09:40-yarım salatalık- yarım domates-2zeytin-1k.kususu buyuklugunde peynır-2 küçük dılım cavdar ekmegiii

ara su

bgun topantı gunum oldugu ıcın hep evdeydımm belki aksam yürüyüşe cıkarım bıraz danda leslie yaparım inşallah....

bu arada regl oladım daha ya kılomda farkedermı tartıya cıkmaya korkuyorumda:(:(:(

bence öğlen çok az olmuş acıkırsın.dilekimin dediği gibi et tavuk yiyeydin .en azından çorbayı salatayı biraz fazla yesydin.acıkmıcan mı yaaa:53::53:

Akşam baklagil yeme canım ya.
Doktorun verdimi bilmiyorum ama diyette pek vermezler.
Semizotun falan varsa salatasını yapabilirsin aslında..

Niye tartı almıyon kısçe evine.
Diğr tartılar eksik gösterio 3-4 kilo diye biliyorum.
Sen diyetine uy bi şekilde gidiyor zaten canım.
Bu sefer azimlisin zaten belli bu.

canım ya tamam yemem...
doktorum öğeln ve akşamda aynı yazmış tabi ben tam uyamıyorumda..
devlet hastanesinde olduğundan yani hazır liste giib aslında ama kiloma göre miktarlaırnı yazdı sadece..
mesela...
1kepçe çorba
1yumurta kadar et,tavuk,balık yada 4yemek kaşığı kuru baklagil..(susuz tabiki)
6yemek k.sebze yemeği
bol yağsız salata
2ince dilim ekmek yada diyelim ekmek yerine 4 yemek k.pilav yada makarna
yarım subardağı yoğurt.....
iyi değilmi...yani ben tavuğumu yedim bakliyat yerine geçti....

ayrıca tartım var aslında çokta farklı çıkmıyor ama güvenmiyorum..ya kendime değilde kızkardeşime doğum gününde tartı almak
isitiyorum hanig markaları önerirsiniz kızlar.......
semizotum yok bikaç gün önc eyemeğini yaptım yedim
akşama ne yesem mantar var ama??onumu pişrsem ya bana menü yoğun geliyor aslında doktorum hepsni ye dedi ben normalde
aç durduğumdna almışım kiloyu zaten bağıraskalr durmuş vaziyette...

Son düzenleme:
Küçük kase salata falan demişsin ya niye kısıyorsun ki o kadar.
Yediğin ana yemek yok zzaten:26:
Ne kadar faydalı şey yersen miden o kadar çalışır canım.
Ara da yap bence.
Diyette ne çok az ne de fazla yemek gerekiyor işte.

senin yorumuna benzer yorum yaptım şeker öğrendim ben bu işi :52::52:ama ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım çaktırmayalım:34:

alıntılar gene kaçtı yaaa:41::41::41:
Kıymalı pide (1 adet) 498 kaloriymiş,yarım pide ayran çok kalorili değil canım,içini rahat tut sen:34::34:
öğleye doğru iş yoğunlaştı,ara da yapamadımm:17: yemeğimi aldım gittim yemekhaneye,açlıktan saldırdım hemen:56:fotoğraf çekmeyi son kaşığımı alırken hatırladımm:9::9::9:

gittim canim cok sükür kistden kurtulmussum tartidan korkmaya basladim yarin tartilayim:27: sabah tartildim tartildim yoksa fazla gösterir suan nekadar oldugumu bilmedigim icin düsüp bayilirim :37::18::18:

:1: bende korkuyorum bari deyisik birsey görsem keske :52:

dilekden fircayi yedim :1::30:

affiyet olsun kdrcim :56:

:30: pingpong oynadik bi ben attim geri bi o atti sonra ne ara yuttum oani hatirlamiyorum dilegim :37:
aman dur dilegim:30: aklina gelir kulaklari cinlar da :52::52::52:

iyi bari artik sade tavik bacagi yemiyo demek pelin :9: bizdende selam söyle dilegim :16:

şimdicik bencede değişik bişeyler görsek şöyle eksilerden eksi görseydik iyiydi :52:
anoww gördüm suzim galiba azcık fırçalanmışın :44:
suzim daha dün okudum galiba dilek senin ellerine emanetiz demiyomuydun :ssz:

Kistten kurtulmana çok çok sevindim Suzuuuummm :23:
:24:

Evet aşk var geeel vatandaş geeel :52:
:52:

selam hatun kişilerrrr:80::80:

selammm şeker :3:

Kıymalı pide (1 adet) 498 kaloriymiş,yarım pide ayran çok kalorili değil canım,içini rahat tut sen:34::34:
öğleye doğru iş yoğunlaştı,ara da yapamadımm:17: yemeğimi aldım gittim yemekhaneye,açlıktan saldırdım hemen:56:fotoğraf çekmeyi son kaşığımı alırken hatırladımm:9::9::9:
ayy yeşekkür ederim datlım, aynı yere bakmışız galiba bende öyle gördüm netten kalorisini :ssz:
annenler afyondamı oturuyo canım senin dün okudum galiba :26: bende afyondayımda :ssz:

ben geldiiiim,
ama muhabbete. malum son günlerde menü yazmaya yüzüm yok:51:sizleri merak ediyorum sohbetlere katılmak için fındığım uyur uyumaz koşuyorum:54:geçmişe dalamadım valla burdan katılcam muhabbete kabul ederseniz:16:
hosgeldin tatilci :1: gel tabii sohbete :38:
çook doğru..:46:
dilek ben tartılımıyorum çünkü tartım dijiatl değil pekte güvenmiyorum..
hatta ayın 23ünede kadar tartılmasam diyorum haftaya adet olurum şişlikte gittimi..
diyetisyende hayalim 75.5 :31::6::28:..inşaallah...
insallah canim :16:

ara su

fark edebilir suzis :1:regliyken kilo oynuyo :18:
ayrıca tartım var aslında çokta farklı çıkmıyor ama güvenmiyorum..ya kendime değilde kızkardeşime doğum gününde tartı almak
isitiyorum hanig markaları önerirsiniz kızlar.......
semizotum yok bikaç gün önc eyemeğini yaptım yedim
akşama ne yesem mantar var ama??onumu pişrsem ya bana menü yoğun geliyor aslında doktorum hepsni ye dedi ben normalde
aç durduğumdna almışım kiloyu zaten bağıraskalr durmuş vaziyette...
bende bayadir mantar yemedim yarin bende mantar mi yesem :56:
selam hatun kişilerrrr:80::80:

selam tatlim :3:

son kasigini cekseydin tatlim ben bakardim ne var kasigin üstünde diye :9:
şimdicik bencede değişik bişeyler görsek şöyle eksilerden eksi görseydik iyiydi :52:
anoww gördüm suzim galiba azcık fırçalanmışın :44:
suzim daha dün okudum galiba dilek senin ellerine emanetiz demiyomuydun :ssz:
:30:ivit pazartesine anlastik sözlesmemisi pazar günü imzalariz dilek ile :1: pazartesinden itibaren diyetisyenim dilek ne derse o olacak :18:
Kistten kurtulmana çok çok sevindim Suzuuuummm :23:
:24:

Evet aşk var geeel vatandaş geeel :52:
:52:
coook sagol bebegim cok sükür :16: anam benden gecti siz daha baharindasiniz askin :23: bizimki monotonlasdi :37: biraz romantik olsana diyorum bazen esime de 10 sene gecmis ne romantikli diyo :37:
suzimmm nolduu ben kaçırmışım ya ne kisti :26: geçmiş olsun datlım bi sorun yoktur inşallah
yok seker :38:kist vardin rahimde düstü cok sükür :16:

Back
X