70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar sabah kızıma poaça yapmıştım bir tane yedim ama ekmek hiç yamadim kahvaltıda
öğlende bol yeşillik bir parça tavuk yedim
pazara gittim bol sebze ,meyve aldım bu hafta hep sebze yemeği yapacam yandılar evdekiler :27::10::4:

Hoşgeldin canım, Allah bol bol kazançlar versin inşallah. Bu yorgunluğun bir de sonrası var canım, sık dişini, her zaman yoğun olmuyorsun sonuçta. Aslında akşama kadar ayaktaysan o bile kalori yakmanı sağlar ama aralarda çok mu aç bırakıyorsun ki kendini, atıştırmalık bişeyler alsan da, fındık-badem-ceviz gibi arada hemen atıversen, bir şekilde bişeyler yapman lazım.

sağol canım amin allah herkesin rızkını bol versin
aslında şu yemem dışında şikayetim yok
işyerimin kirası geliyor para kazanmam lazım zaten
çok özledim ssizleri sizle sohbeti
evet çok aç bırakıyorum aram olmuyo:ssz:

aslim canim benim cok yogunsuz canim ya :38:nezamana kadar böyle seker herzaman 8de de cikilmaz ki bunalir insan :37:

evet canm çok yogunuz saatsiz meslek bizimkisi
kendi işim oldugu için memnunum aslında
ama ev hanımlarına sinir oluyorum akşama kadar evde duruyorlar tam çıkış saati 7 buçukta gelip kaş aldırıyorlar
çalışana lafım yokta
neyse yapacak bişey yok bizimde işin saati yok bu böle

selammm şeker :3:

ayy yeşekkür ederim datlım, aynı yere bakmışız galiba bende öyle gördüm netten kalorisini :ssz:
annenler afyondamı oturuyo canım senin dün okudum galiba :26: bende afyondayımda :ssz:

evet yawrucum afyonda oturuyolar,sen nörüyon afyonda:23:

merhaba arkadaşlar sabah kızıma poaça yapmıştım bir tane yedim ama ekmek hiç yamadim kahvaltıda
öğlende bol yeşillik bir parça tavuk yedim
pazara gittim bol sebze ,meyve aldım bu hafta hep sebze yemeği yapacam yandılar evdekiler :27::10::4:
benim esimde tam etci sebze sevmez ben karnibahar yaptimmi nasil yiyon diyo bana :52:

sağol canım amin allah herkesin rızkını bol versin
aslında şu yemem dışında şikayetim yok
işyerimin kirası geliyor para kazanmam lazım zaten
çok özledim ssizleri sizle sohbeti
evet çok aç bırakıyorum aram olmuyo:ssz:

evet canm çok yogunuz saatsiz meslek bizimkisi
kendi işim oldugu için memnunum aslında
ama ev hanımlarına sinir oluyorum akşama kadar evde duruyorlar tam çıkış saati 7 buçukta gelip kaş aldırıyorlar
çalışana lafım yokta
neyse yapacak bişey yok bizimde işin saati yok bu böle
bende onu anlamiyorum aslicim :52:önceden satisda calisiyordum tam cikcam vakit yasli ninneler gelirdin :37: emekli olduklari halde niye daha önce gelmezler diye cok düsünmüsümdür ama cözmüs degilim halen :111:
hoşbuldum canım ama kaçıyom şimdi fındığım uyandı saldırıyor etrafa:emir_bebek:yarın görüşürüüüüüüüz:54::54:
görüsürz yine canim :80:sen bak findigina :16:

Kahvaltı (10:30) :

Kk peynir , Bi dilim ekmek , Domates , Salatalık ,
1 zeytin , 3-4 çatal yumurta(tavada)

Yeşilçay

Ara (13:30) :

2 galeta ve bi bardak ayran

Öğle ( 15:00) :

3 yk semizotu yemeği, Bi dilim ekmek , 3yk yoğurt ,
2 çatal makarna, domates,salatalık

Ara (17:30) :

Bi elma , yeşilçay

Akşam (19:00) :

3yk nesfit (3yk yoğurt ile)

Yeşilçay

Günde en az 2 litre su...

Ya ben kaç gündür doğru dürüst spor yapamıyorum.

Üzerimde bir bıkkınlık , bitkinlik var ki kelimelerle anlatamıyorum.

Tatile gidilecek daha göbek duruyo. Dün mayomu denedim.Göbek fırladı hemencik. :25:

Diyetime bağlıyım ama sporuma hiç bağlı değilim. Çoook üşeniyorum.

Bi akıl verin allah aşkına :43: nasıl kendime geleceğim beeeeeen :43:

benim esimde tam etci sebze sevmez ben karnibahar yaptimmi nasil yiyon diyo bana :52:

benim eşim sorun yapmaz ama muhakkak içine et katmamı ister karnı baharı bile tavukla yap der ne yapim birazda böyle gitsin birgün kabak ,birgün lahana kesin yemekde kahvaltılık şeylerden getirir onlarda atıştırır:56::104:

Ya ben kaç gündür doğru dürüst spor yapamıyorum.

Üzerimde bir bıkkınlık , bitkinlik var ki kelimelerle anlatamıyorum.

Tatile gidilecek daha göbek duruyo. Dün mayomu denedim.Göbek fırladı hemencik. :25:

Diyetime bağlıyım ama sporuma hiç bağlı değilim. Çoook üşeniyorum.

Bi akıl verin allah aşkına :43: nasıl kendime geleceğim beeeeeen :43:
baslarsan belki devami gelir seker bilemiycem bende yeni yeni basladim normalde rahatima pek düsgünüm ben :37:
eziyet gibi geliyor spor ama yazildim ve bosuna para ödemeyeyim diye kendimi zorluyorum :52:
birgün bende sporu severmiyim acep :44:
canım sen spor yap da biz yine sohbet ederiz sorun değil:9:
:37::37::37::9:

benim eşim sorun yapmaz ama muhakkak içine et katmamı ister karnı baharı bile tavukla yap der ne yapim birazda böyle gitsin birgün kabak ,birgün lahana kesin yemekde kahvaltılık şeylerden getirir onlarda atıştırır:56::104:
benim esim cok yemek yiyo :30:sürekli birseyler atistirir :52:zaten ac kalir diye korkmam ben bazen begenmesze gecer kendi yapar yemegini :37:
alissinlar onlarda napalim :9:

Son düzenleme:
son kasigini cekseydin tatlim ben bakardim ne var kasigin üstünde diye :9:

:30:ivit pazartesine anlastik sözlesmemisi pazar günü imzalariz dilek ile :1: pazartesinden itibaren diyetisyenim dilek ne derse o olacak :18:

coook sagol bebegim cok sükür :16: anam benden gecti siz daha baharindasiniz askin :23: bizimki monotonlasdi :37: biraz romantik olsana diyorum bazen esime de 10 sene gecmis ne romantikli diyo :37:

yok seker :38:kist vardin rahimde düstü cok sükür :16:

doğru okmuşum demek, hadi bakalım hayırlı olsun sözleşme :34:
geçmiş olsun suzim kusura bakma çook çok geçmiş olsun
şükür suzim sewindim bi sorun olmadığına :54:

baslarsan belki devami gelir seker bilemiycem bende yeni yeni basladim normalde rahatima pek düsgünüm ben :37:
eziyet gibi geliyor spor ama yazildim ve bosuna para ödemeyeyim diye kendimi zorluyorum :52:
birgün bende sporu severmiyim acep :44:

:37::37::37::9:

benim esim cok yemek yiyo :30:sürekli birseyler atistirir :52:zaten ac kalir diye korkmam ben bazen begenmesze gecer kendi yapar yemegini :37:
alissinlar onlarda napalim :9:

Canım ben severek yapıyodum valla 2-3 haftadır ama son günlerde bişeyler oldu anlamadım ki. Spor yapmak ağır geliyo şu sıralar.

Akşam yemeğinden önce leslie ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum. totomu kaldırabilirsem

bugünkü menüm:

sabah: yogurt corbasi
ara:1 avuc leblebi ( kendimi zor tuttum bi avuc yetmedi :52: ama yemedim daha fazla :37:)
öglen: yogurt corbasi (annem yogurt kovasini doldurmus napim yedim hepsini :37:)
ara: 10 badem
aksam: salata yogurt :44:
yatarkende bir bardak süt icerim herhalde :44:

bugünde belki spora giderim :44:persembe gitmek istemiyorum cünkü kas kilodan agir diyorlar :30:korkuyorum fazla gösterirmiki tarti :26:

Back
X