70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilosunu takıntı haline getirip, devamlı tartılan kişiler için .. hastanesinden Beslenme Uzmanı şu önerilerde bulundu…
- Kilo tartımları sabah aç karnına ve hep aynı Saatte yapılmalıdır.
- Hafif kıyafetlerle veya çıplak tartım gerçek ağırlığı göstermektedir.
- Aynı tartıda tartılmaya özen gösterilmelidir. Evdeki tartılar belli aralıklarla servise gönderilip kalibrasyonları yapılmalıdır.
- Seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası yapılan tartımlar doğru değildir.
- Sadece kilonuz değil, yağ ve kas oranınız da çok önemlidir.
- Sürekli tartılmak kişide psikolojik bozukluklara sebep olabilir. Önemli olan sadece kilo vermekdeğil, beslenme alışkanlıklarını uzun süreli değiştirmektir.

Selam kızlarrrrr
Keyifler iyi görünüyor sevindim canlar
Suzim inşallah kocisin yakın zamanda hayırlı bir is bulur canım
Beylerin işsiz olması zor

Oglusumda yine aynı soğuk algınlığı iste
Hemen düzelmez
Büyük oğlumda bugün daha iyi okula gitti
Sınavlar vardı bu hafta kötü olduya toparlar inşallah
Kizimla zor günler geçiriyoruz sabır diyorum ama bazen o kdr
Sınırları zorluyor ki patlıyorum maalesef

Balgaymam sanada soracaktım aynı yaslarda kızlarımız
Sen napiyosun diye
Benimki hem tavırları degisti hemde dersler çok fena
7.sınıfta bu zamana kdr hep takdir aldı ama bu donem dersler
3 -4 teşekkür bile alamıyor
Dersler düzelir ama kendi düzelir mi
O zamana kdr ben ne olurum bilmem

Dilekkkkkkk
Artık kendini sevmeye başla daglar kdr fark var
İlk halinle ve normalsin artık tamammi canım
Son zamanlarda fazla verdin o kilo vücuduna oturacak
Biraz sporla destekleyebilirsin canım

Dilekkkkkkk
Artık kendini sevmeye başla daglar kdr fark var
İlk halinle ve normalsin artık tamammi canım
Son zamanlarda fazla verdin o kilo vücuduna oturacak
Biraz sporla destekleyebilirsin canım

Telefondan da olsa döktürmüşsün valla:54::54::54:
Ben hâlâ inanamıyorum ondan sanırım canım ya.
Black'in yazdığı gibi ona şimdi hayal gibi geliyo ya bana da öyle geliyo hala.
Nasıl bi cümle olduysa bu:9:

Yani sürekli dobiçken bu rakamı görmek bende şok etkisi yarattı.:52:
Hep tombuldum sürekli kilomdan, kendimden utandım milletin içinde.
Beni gören 2. cümlesinde kilomu tiye alırdı.

Neyse dediklerinizi yapıcam.
Spor yapmaya başlıycam.
1 ay sonra baya baya fark olur sanırım.:52:

Sağolasın canım.:16:

isyerinden bakamiyorum ama evde bakarim canim :23:

aslim ben bugüne kadar dayandim :52:ama bidaha bi hafta tutamam herhalde kendimi :37:itiraf ediyorum bende bagimliyim :52:

bende bi zayiflayabilsem gösterecm benimkini de :52:

gideyim gideyim diyorum hep araya birsey giriyor dur cuma günü isden sonra 5 dakika ugrayip diyeyim :31:arab zaten benim doktor iyi adam cocuklugundan beri taniyor beni zayifliyamiyorum benim troidden mi sorunumvar yoksa diyeyim :ssz:

:33::33::33: bosuna umutlanma noram sampiyon FENERBAHCEEEEE :32::32::32:

MINEM bende merak ediyorum kizin nasil oldu diye canimmm :26:
en büyük cimbom işteeeeeeee:33::33::33::33:
kız sizle uğraştığıma bakma futboldan heç anlamam beni pek alakadar etmez. futbol= top peşinde koşan birkaç adam, topu fileli yere sokmaya çalışıyorlar ,dünyanın parasını götürüyorlar ,millet de bunlar için birbirini yiyo. ahanda yorumum bu :27::27::27:

Güzel:46::46:

Güzel:46::46:

Öhhhh:53::53::53::53:
Okurken yoruldum breh:60:

Herkeste bugün bezelye var anlaşılan:9:
Saklat sen kafan rahat oluyor hem.
Diyete de uymaya çalış.
Sağlıklı besleniyoorum bu da tartıya yansıycak diye düşün.:31:
düşün işte bak ben tartılırken ne kadar yoruluyorum :60::60::60::60::60::60::60::60:
Sen haftaya 6yı görcen bu gidişle.:31::31::31:
ah inşallah kııııııııız ağzından bal damlıyor:31::31::31:
semizotu salatası yaptım kendime 2 kaşık yoğurtla :21:
çok çok az da kepekli makarna haşlıyorum şimdi birazdan yicem birlikte inşallah :21:
yarın cumaaa :52::52::52::52::52::52:
semiz otunu bende çok severim. annemlerin bahçede su kanalının her yerinde çıkar. babam sinir olur yolar yolar atar onları. bu ne deli ot devamlı çıkıyor diye. ben de diyorum. baba şehirde biz onu bulamıyoruz para veriyoz almaya :)
biri beni tutsuuuuuunnnnn:27:
:4: :4: :4: ahanda yakaladım ne etcektin bakim
Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltı hakkında dikkat etmeniz gerekenler :

1. Kahvaltıyı Atlamayın : Kahvaltı, uykudayken yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmayı sağlar. Sadece bu da değil, kahvaltı sağlıklı kilo vermek için de önemli bir yere sahiptir. Yani öğlene kadar beklemek yok ! Sabah erkenden sağlıklı, besleyici bir kahvaltı yapın, enerjiniz yüksek, beyniniz aktif olsun.

2. Kahvaltıyı Geciktirmeyin : Kahvaltı için en uygun zaman uyandıktan hemen sonra 1 saat içerisindedir. Bu yüzden kahvaltınızı ertelemeyin.

3. Lif ve Proteini Unutmayın : Lif ve protein bakımından zengin bir kahvaltı sizi uzun süre tok tutar. Şekerli gıdalar ise tam tersine daha çabuk acıkmanıza neden olur. Lifli, yağsız protein kaynaklarından oluşan bir kahvaltı tercih edin.

4. Kafeini Abartmayın : Günde bir fincan kahvenin kanıtlanmış bir çok faydası var ama aşırıya kaçmamak gerekir. Günde bir ya da iki fincanla sınırlandırın. Eğer kahvaltıda iki fincan çay ya da kahve içiyorsanız, ikinci fincanınızda antioksidan kaynağı olan yeşil çayı tercih edin.
hııııııım dilek kız ben senin sayende bu gidişle kahveye başlayacağım:27:

ahahahh yiyorumm beaaa ama bu aralar vücudumda bi enterasanlık var.
Birz koyverdim ondan sanırım.
Çiko yemiyorum.
Sebze ağırlıklı besleniyorum bağırsaklarda benden yana.:90:

Yeni resimlerimi gördün mü Zeynepcim.:70:
Sizi de zayıflatcam zorlaa zorlaa:9:
düzenli wcye çıkabilen insan kilo veriyo cnm bu gerçekten çok önemli:31:
Bakıp bakıp duruyorum içimden bişi diyorum ama banlanırım sonra yazmıyım burda :9::9::9::9::9::9::9:

Eki Görüntüle 412002 Eki Görüntüle 412003 Eki Görüntüle 412004

dilekcm ben ilk defa görüyorum resmlerini kırk bin kere maşallah tü tü tü tü :38:
son resmlerin süper bundan sonra vericeğin kilolar keyif kilosu olur çok hoşsun cnm:34:

düşün işte bak ben tartılırken ne kadar yoruluyorum :60::60::60::60::60::60::60::60:
ah inşallah kııııııııız ağzından bal damlıyor:31::31::31:

hııııııım dilek kız ben senin sayende bu gidişle kahveye başlayacağım:27:

Hele öğlen eve gidince kıyafetleri çıkarıp tartılmana çok güldüm.:60:
Ben öğlen eve gitsem malak gibi uyurum herhalde.:60:

Şekersiz Türk kahvesini boşa içmiyoz biz:82:
Bi bildiğimiz var herhalde.:9:

düzenli wcye çıkabilen insan kilo veriyo cnm bu gerçekten çok önemli:31:

dilekcm ben ilk defa görüyorum resmlerini kırk bin kere maşallah tü tü tü tü :38:
son resmlerin süper bundan sonra vericeğin kilolar keyif kilosu olur çok hoşsun cnm:34:

Evet işte wce çıkabilmek içinde düzgün yemek ve bağırsakları çalıştıracak şeyler yemek önemli.:31:

Teşekkür ederim canım albümümde bayağı resim var.
Buraya arada bi ekliyorum.:31:

Aynen ben ideal kilomdayım ama zayıf olmak istiyorum.
Çünkü lise 2 den beri tombulum.:37:

Zayıf olcemm inşaalllahh:119::119::119:

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dışarı çıktık iyi ki gezcez diye başımdan aşağıya şelale döküldü resmen yağmur olamaz buuu :47::47::47:

1. Yeteri kadar beslenmiyorsunuz : Kalori azaltmalısınız ama bunu abartmamalısınız. Eğer ihtiyacınız olandan daha az yerseniz (çoğu kadın için 1200 kalori) metabolizmanız yavaşlar. Kas dokunuzu yakmaya başlarsınız.

2. Kafeinden uzak duruyorsunuz : Kafein bir merkezi sinir sistemi uyarıcısıdır. Günde 98 -174 kalori arasında kahve aldığınızda metabolizmanızı %5 -%8 hızlandırır. Bir fincan demlenmiş çay metabolizmayı % 12 oranında artırabilir.

3. Yeterince lifli gıda almıyorsunuz : Kepekli ekmek, makarna ve daha fazla meyve ve sebze yiyerek lif alımını artırın. Lifli gıdalar yağ yakımını %30 hızlandırır.

4. Protein açısından zayıf besleniyorsunuz : Her öğünde protein aldığınızdan emin olun. Vücudunuzun kaslarınızı koruması için buna ihtiyacı vardır. Öğünlerinize 2 yemek kaşığı fındık veya 220 gram az yağlı yoğurt ekleyin.

5. Demiri eksik ediyorsunuz : Demir yönünden zengin besinler, kaslarınıza yağ yakmak için gereken oksijeni taşınması için gereklidir. Kabuklu deniz ürünleri, yağsız et, fasulye, güçlendirilmiş tahıllarve ıspanak mükemmel kaynaklardır.

6. Kalsiyuma ihtiyacınız var : Kalsiyum eksikliği metabolizmayı yavaşlatır. Yağsız süt, az yağlı yoğurt vb. yağ emilimini azaltır.

Evet işte wce çıkabilmek içinde düzgün yemek ve bağırsakları çalıştıracak şeyler yemek önemli.:31:

Teşekkür ederim canım albümümde bayağı resim var.
Buraya arada bi ekliyorum.:31:

Aynen ben ideal kilomdayım ama zayıf olmak istiyorum.
Çünkü lise 2 den beri tombulum.:37:

Zayıf olcemm inşaalllahh:119::119::119:

inş. cnm hedefine ulaşırsın
benm telin kamerası bozuk makineyide oğluş kırdı
netten makine araştırıyoruz alınca ilk işim resm yüklemek olucak
simitimi görün sizde:2::2:

Yimee eğer market varsa kendini kandırmak için piko alabilirsin aslında 100 kaloriydi.
Benim canım istiyor akşama alıcam.:31:

market ne gezer dağın başındayız biz:9:
annem diyo hergün o dağın başında olmasan zor verirdin o kiloları diyo:9:
çünkü evde olduğuım zaman ne yesem diye kadının başını yiyorum:9:

Back
X