70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hele öğlen eve gidince kıyafetleri çıkarıp tartılmana çok güldüm.:60:
Ben öğlen eve gitsem malak gibi uyurum herhalde.:60:

Şekersiz Türk kahvesini boşa içmiyoz biz:82:
Bi bildiğimiz var herhalde.:9:

dilek bacım bende türk kahvesine başlayacam bu gidişle :) ama şekersiz içemem tatlandırıcı ile içsem olur mu

merhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.
hoşgeldin aramıza
canım çok sıkılıyooooooooo kızlarrrr:31::31:ne yapsakk:31::31:
sporrrrr:8::8:
Canım köfte ama kaç tane köfte?
Karnıbahar ne kadan mesela?:27:
Köfte yediğinde sebze yemen fazla olur sanırım.
ya sebze ya et ye yanına da salata ve yoğurt miss.:56:

Peff bilmiyorumm bende sıkıldım başıma ağrı girdi.
Yarında cuma

Piko bu şekerim.
Pirinç patlaklı içinde kayısı, üzüm kurusu falan var.
Hafif bi çikolata.

Eki Görüntüle 412521

Eki Görüntüle 412522

Hoşgeldin aramıza:3:
Her Cuma tartılma günümüz hergün de yediklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.:34:

dilekk pikoyu bulabiliyormusun
canm tatlı istediğinde gönül rahatlığıyla yiyodum ama kışdan beri hiç bi yerde bulamadım toptancıya sordum üretimi durdu demişti:26::26:

ara niyetinemi dilek :23: dilek ya ben bugün saat 18 ya kadar calisiyorum ben eve varayim diyene kadar saat 19 olur :30:
napim sade yogurt mu yiyeyim gec oluyor ya ondan :26:

yawru bende akşam yemeğimi 19:30 da yiyorum.
Sebze falan varsa ye bence.

diiilooo nabıon yaa pikolar fln ayıp oluyo ama :9::9::9::9::9::9:

Yawru 107 kalori içinde kayısı ve üzüm kurusu falan var.
Ara niyetine yenilebilir yani.
Abartmamak kaydıyla:34:

platesimi yaptım duşumuda aldm geldim
eşim işten çıkınca yürüyüşe gidicez sözde ama hava çok kötü yağdı yağıcak gibi duruyo inş. yağmaz

yawru bende akşam yemeğimi 19:30 da yiyorum.
Sebze falan varsa ye bence.

Yawru 107 kalori içinde kayısı ve üzüm kurusu falan var.
Ara niyetine yenilebilir yani.
Abartmamak kaydıyla:34:

tamam canim brokolli olacakdin haslar yogurtlar yerim :56:dilek ya bugün istah patlamasi yasiyorum :52: simdi 10 bademimi yedim ama oda kesmedi :84: suan düsünüyorum arkada beyaz leblebi var 1 avuc da ondanmi yesem :26:

Gamze bu laf sana bence :9:
:9::9::9::9::9::9:

bu laf sevipte kavuşamayanlara gelsin :24::24::24::24::24:

Ben lafımı ortaya korum isteyen alır iseyen almaz.:60::60::60:

tamam canim brokolli olacakdin haslar yogurtlar yerim :56:dilek ya bugün istah patlamasi yasiyorum :52: simdi 10 bademimi yedim ama oda kesmedi :84: suan düsünüyorum arkada beyaz leblebi var 1 avuc da ondanmi yesem :26:

Doymadıysan ye 1 avuç canım sonra su iç bitki çayı iç olmazsa abartma daha da:34:

ara niyetinemi dilek :23: dilek ya ben bugün saat 18 ya kadar calisiyorum ben eve varayim diyene kadar saat 19 olur :30:
napim sade yogurt mu yiyeyim gec oluyor ya ondan :26:

ben hergün 20:00 de yiyorum ozaman vay bnm haline:9:

Gamze bu laf sana bence :9:
:9::9::9::9::9::9:

bu laf sevipte kavuşamayanlara gelsin :24::24::24::24::24:

:9::9::9::9:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9:

merhaba arkadaşlar, kilo probleminin ne kadar zor olduğunu biliyorum. özellikle sağlık konusunda çok kötü sonuçlara yol açıyor. ancak size önerim sadece yemek yemeyi azaltarak kilo vermeye çalışmayın çünkü verdiğiniz kiloları çok kısa sürede fazla fazla geri alma ihtimaliniz var. ayrıca vücut çok fazla deforme oluyor ve düzelmesi zaman alıyor. bu yüzden internette kolayca yapabileceğiniz egzersizler bulup evinizde yapmaya çalışın ya da bir spor merkezine kaydolun. eğer kararlı olursanız inanın çok kısa sürede sağlıklı bir biçimde kilo verebilirsiniz. ben birkaç video linki paylaşmak istiyorum belki ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar. sevgiler herkese.

kalça sıkılaştırıcı hareketler: Kalça sıkılaştırıcı egzersizler nasıl yapılır? - Nasıl TV

basen eritme hareketleri: Basen eritme hareketleri nasıl yapılır? - Nasıl TV

bacak inceltme hareketleri: Bacak inceltme hareketleri nasıl yapılır? - Nasıl TV

bende dün kek yaptım ve yemedim çok zor bi durum canım ama yaa , sakın yeme kızartma haa :20:

aynen bende 2 gün önce çikolatalı kek yaptım sadece bir çatal aldım ucundan acıcık nasıl yediler bizim köfteler bana hiç acımadan :15: yapıpda yememekde kötüymüş akşamda yemiyecem saltamı yerim çorbamı içerim ohhh misss:56:

$SANY0583.webp

kızlar ben ve beni bu hale sokan oğlum:52:

umarım incecik fotolarımızıda eklemek nasip olur...

Daha dün dedim bitki çayından ara olmaz diye.:38:

Bana bildirimi yapıcaksın canım.:34:
Eskisi gibi.

Canım bağırsaklarının çalışması için bi öğün de sebze yesen daha iyi olur bence:34:
Teşekkür ederim ayrıca:16:

Evet canım bundan sonra öyle yemeğe dikkat edicem hatta şimdi köfteden vazgeçtim kendime yoğurt çorbası yapıp salatayla onu içicem yarına hafif yiyerek geçmek lazım çok çok eksi çıksın istiyorum:)

Bikaç gün önce veliye yemeğe gitmiştik bi teyze bana sarıldı hoşuna gittiğim için dedi biliyorum ama bu da ben gibi şişkoymuş dedi yaaaa:)teyze giderayak demeyeydin iyiydi dedim güldü yok böyle daha güzel diyip saçlarımı okşadı yapılır mı bu yaaa:))gerçi gaza geldim

platesimi yaptım duşumuda aldm geldim
eşim işten çıkınca yürüyüşe gidicez sözde ama hava çok kötü yağdı yağıcak gibi duruyo inş. yağmaz
yagmaz isallah canim :26:
Ben lafımı ortaya korum isteyen alır iseyen almaz.:60::60::60:

Doymadıysan ye 1 avuç canım sonra su iç bitki çayı iç olmazsa abartma daha da:34:
yiyorum simdi :1: doydum sanirsam :1:yok daha da yemem fistik :17:
ben hergün 20:00 de yiyorum ozaman vay bnm haline:9:

:9::9::9::9:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9:
aksam fazla gec yemegi sevmiyorum tatlim bazen oglisi uyuturken 9da bayilip kaliyorum onlan birlikde :30:
birde yatmadan 3-4 saat önce yiyin diyorlar ya :44:nebileyim öyle kalmis aklimda :26:

pucaaaa cnm 3 köfte

karnıbaharı salata olarak tüketicem içine limon sıkcam yani yemeği değil....

Back
X