70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim:26: vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım

sonra:16:00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma

aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi

o kadar

kusura bakmayın ama

kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff

acıl yardım edın banaaaa

Canım tuvalet sorunun için şuan acil çzüm lağman- fitil tarzı bişey yapman. Bazen ne yapsan işe yaramıyor. Bunları yapınca 5 dk sonra tuvalettesin.

önce menumu yazıyımmm:ikindi ara:yeşilcay ile 6 adetcips yedim:26: vekayısıpestiliboyutu arıf edemıyorum ama 2kayısı ezmesı gıbısanırım

sonra:16:00 ile 17:00 arası tempolu yürüyüş ve asansor kullanmama cezası(cips den dolayı):)8.kata merdıvenleri tırmanma

aksam canım hiçççççççç birşey istemıyorbende marketten 1dankek ve kakoolu sut aldım onu yedım saat 18:00 gibi

o kadar

kusura bakmayın ama

kılzarr wc sorunum var bugun de o kadar kayısı yedım ama halen cıkmadım bu 2 haftadır oluyoryaa yardım edın lutfennn canım onada sıkıldı bırsey yemek ıstemedım ufffffffff yarın tartı gunu regl da olmadım 22 gün gecti offfffffffffffffffffffff

acıl yardım edın banaaaa

form çayı bugün kurtarır seni ama diğer günlerde sabah ılıktan biraz sıcak su sabah aç karnına kayısıdan önce

ewewt kzlar bende kg ilgili saçmalayan insanlara sinir oluyorum 17 günlük doğum yapmışım sezeryanla eltim nedese beğenirsiniz ooo göbek duruyooo:53::53::53::53::53:loğusa kadına dediğine bak manyakmı ne
gıcık oldum eltiine ya oldu deseydin çocuk doğunca hemen iniyo sanki töbe töbe
kızlar bogazım cok agrıyo fRANJITTEN :43::43::43::43::43:
geçmiş olsun canım

slm kızlaaaaaaar nasılsınız bezelye yoğurt ve 1 dilim ekmeğimi yediiiiiiiiiiiim ama doydum muu hayıııııııııır acık çay su falan içelim bakalım doyarız elbet:52::52::52:

semiz otunu bende çok severim. annemlerin bahçede su kanalının her yerinde çıkar. babam sinir olur yolar yolar atar onları. bu ne deli ot devamlı çıkıyor diye. ben de diyorum. baba şehirde biz onu bulamıyoruz para veriyoz almaya :)

semizotu süper bi şey yaa :52:
burda geçen aldım gazeteye filan sarmışlar güzeldir herhalde diye
eve bi geldim meğer gazeteye sarılı kısım çamurmuş :53:
yolup satmışlar resmen...
çok kızmıştım temizlenmiyo da adam akıllı üstlerini yiyip atmak zorunda kaldım..
burda sebze bizim oralara göre çok pahalı sinir oluyorum pazara çıkınca bi de böyle çirkin olunca daha da kızıyorum..
gerçi erzurumda da öyledir muhtemelen :31:

wuuuuuu güzel fikir dobiç betüş :23:
:23::23::23:

akşam da az suda pırasa haşladım salata yaptım bebeğim :23:
mor lahana-beyaz lahana da koydum yedim güzel oldu :51:
dilek protein yemekle ilgili yazı paylaşmış onu okudum hemen kalktım peynir aldım yanına da onu yedim :9:

merhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.

hoşgeldin canım :3:
cuma günleri sabah aç karnına tartılıp PuCCaa'ya kilo bildirimi yapıyoruz diğer günler de menünü paylaşabilirsin yanlış bildiklerin varsa düzeltilir :34:
gerisi gırgır şamata :9::9::9:

ha bidaha görmiycen yani onu :32: iiy bari tatlim kurtuldun ozaman gicikdan :1:

kurtuldum suzimmm :52:
6.sınıfta tekrar görcem de o çok önemli değil :51:

dilek bacım bende türk kahvesine başlayacam bu gidişle :) ama şekersiz içemem tatlandırıcı ile içsem olur mu

canım yanına incir ye bi tane onun tatsızlığını alıyor tek başına ben de içemiyorum da incirle güzel oluyor :34:
şu hazır türk kahveleri var ya ondan aldım ben sadesinden
çay fincanına yapıyorum yanına da bi incir işte ara öğün :23:

menüm

kalkınca:
2 kuru kayısı, 1 bardak ılık su

kahvaltı:
dün akşamdan kalma salatam vardı
içinde:mar lahana-göbek marul-beyaz lahana-yeşil mercimek-semizotu ne bulduysam koymuştum :9:
onun yanına peynir 40 gr. kadar
bi tane de küçük salatalık yedim
bitki çayımla :56:

ara:
1 elma
meydanoz-nane çayı

öğlen:
semizotu-1 kaşık yoğurt-çok az kepekli makarna ile salata

ara:
1.5 ceviz
1 avuç leblebi
sade türk kahvesi
1 kuru incir :31: abartmışım dimi :31:

akşam:
mor lahana-beyaz lahana-haşlanmış pırasa ile salata yaptım
1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı-limon-sirke ekledim
yanına da 40 gr. kadar peynir

ara yaparsam 1 tane salatalık yerim muhtemelen

öyle işte :31:

Kızlar bu dijital tartılan yanlış tartma olasılığı var mıdır yaa?

Ben gayet tartılıyorum ama bi anda aklıma böyle bişey girdi. Marketlerde ki şu yağını bilmemnesini tartan tartılarda tartılmayı düşünüyorum bide.

Fazla çıkarsam da orda artık oturup ağlarım :1:

iyi akşamlar kızlar...
dünkü menümü niyetlendim yazamadım tam oalrak ..
hatırlarsam tam yazayım:27:
kahvaltı....
peynir,3zeytin
2 dilim çavdar ekmek
domates,salatalık
şekersiz çay
ara..
1ceviz
1elma
öğle
tavuklu salata
ayran
1kepçe tarhana çorba
ara
1galeta
1elma
5badem
akşam
kabak salata rendesi yoğurtladım..maydanzo,dereotlu
1kepçe çorba
2 kaşık bulgur pilavı
1dilim ekmek.......
....1bardak kefir..gün boyu 2kupa yeşil çay...suyu ölçmedim sporda yok:50:

:3:
bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmek
light krem peynir
1 çay kaşığı pekmez
1 bardak light süt

öğlen
çorba
patlıcan
yoğurt

ara
3 light bisküvi
1 yeşilçay

akşam
salata
içindekiler;
marul,salata,domates,biber,yeşil soğan
light kaşar(20gr):32:

acıkırsam
1 avuç leblebi yada elma

2.5 litre su,1 yeşilçay

gelelim bugünki menüme biraz öğlen ara karıştı ama kursta olduğumdan..
kahvaltı
1yumurta
bir iki çatal beyaz peynir
2 zeytin
domates,salatalık
çay
ara ...öğlen
2 ceviz
1kutu süt
3 kuru erik
ikindi
birparça peynir ekmek
4 can eriği
7 oltlu çay
akşam
3kaşık kurufasulye
5-6 tane mantar dolması...sudem vardı kulakları çınlasın o yapardı dukan yaaprkenn:56:
salat
yarım kase yoğurt.....
bundna sonra spor yapayım diyorum leslie olabilri
1bardak kefir içerim ,bitki çayı içerim...başkada bişe olmasa sevinirmmm:1:

semizotu süper bi şey yaa :52:
burda geçen aldım gazeteye filan sarmışlar güzeldir herhalde diye
eve bi geldim meğer gazeteye sarılı kısım çamurmuş :53:
yolup satmışlar resmen...
çok kızmıştım temizlenmiyo da adam akıllı üstlerini yiyip atmak zorunda kaldım..
burda sebze bizim oralara göre çok pahalı sinir oluyorum pazara çıkınca bi de böyle çirkin olunca daha da kızıyorum..
gerçi erzurumda da öyledir muhtemelen :31:

akşam da az suda pırasa haşladım salata yaptım bebeğim :23:
mor lahana-beyaz lahana da koydum yedim güzel oldu :51:
dilek protein yemekle ilgili yazı paylaşmış onu okudum hemen kalktım peynir aldım yanına da onu yedim :9:

hoşgeldin canım :3:
cuma günleri sabah aç karnına tartılıp PuCCaa'ya kilo bildirimi yapıyoruz diğer günler de menünü paylaşabilirsin yanlış bildiklerin varsa düzeltilir :34:
gerisi gırgır şamata :9::9::9:

kurtuldum suzimmm :52:
6.sınıfta tekrar görcem de o çok önemli değil :51:

canım yanına incir ye bi tane onun tatsızlığını alıyor tek başına ben de içemiyorum da incirle güzel oluyor :34:
şu hazır türk kahveleri var ya ondan aldım ben sadesinden
çay fincanına yapıyorum yanına da bi incir işte ara öğün :23:
canım bu erzurumda sebze bulunmuyor ne yazık ki :14:

Kızlar bu dijital tartılan yanlış tartma olasılığı var mıdır yaa?

Ben gayet tartılıyorum ama bi anda aklıma böyle bişey girdi. Marketlerde ki şu yağını bilmemnesini tartan tartılarda tartılmayı düşünüyorum bide.

Fazla çıkarsam da orda artık oturup ağlarım :1:
bilmem ki belki olabilir marketlerdekiler kıyafetle tartıyor ama kesin fark olur canım

esinturgay canım ilaç işe yaradı mı sende de :26:
hala kabızlık sorunun devam ediyor mu :26:

slm kızlaaaaaaar nasılsınız bezelye yoğurt ve 1 dilim ekmeğimi yediiiiiiiiiiiim ama doydum muu hayıııııııııır acık çay su falan içelim bakalım doyarız elbet:52::52::52:

yine azmı yedin baby neden doymadın
ben çorba+salata+yoğurt+ 3 kaşık sebze yemeği yedim
tıka basa doydum

esinturgay canım ilaç işe yaradı mı sende de :26:
hala kabızlık sorunun devam ediyor mu :26:

Dün sabah içtim ilacı canım arkasından da kayısı yyediim işe yaradı. Bugün gidemedim gene o yüzden akşam yemeğinde içtim yine. Birde activa yoğurt yedim.

İnşallah giderim bugün.Yoksa yarın tartı pek hoş olmayacak :44:

Dün sabah içtim ilacı canım arkasından da kayısı yyediim işe yaradı. Bugün gidemedim gene o yüzden akşam yemeğinde içtim yine. Birde activa yoğurt yedim.

İnşallah giderim bugün.Yoksa yarın tartı pek hoş olmayacak :44:

aynen kızlaryaacok kotu oluyorınsan bende bıtkısel bır ılac var laporoskopı oldugumda doktor vermıstı bile baslıyorduonumu ıcsem acabaaaa ne nersınız

tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu :50:
büyük marketlerde filan da yok mu :26:
yok ne yazık ki canım burada büyük sadece migros ve carefour var migrosta zaten olmuyor öbürüde çok uzak. buranın pazarında bile pek sebze bulunmuyor. bu yörenin genel sorunu bu

yine azmı yedin baby neden doymadın
ben çorba+salata+yoğurt+ 3 kaşık sebze yemeği yedim
tıka basa doydum

bezelye ve yoğurt bir dilimde ekmek yedim canım. yemekten sonra aç gibiydim ama şuan açlık yok çay falan içince şiştim. benimki psikolojik sanırım biraz da

Kızlarrrr bugün tartıda 66 yı gördümmmm, albüm yaptım hemen, bakabilirsiniz
Ekleyebilirsiniz, sadece arkadaşlara açık

Menüm:

Uyanınca 1 incir 1 bardak ılık su
Sabah: 5 yk nesfit 1 su bardağı süt
Ara: 1 incir 1 türk kahvesi
Öğlen: tavuk dönerrrrr biraz, ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata
Ara: 1 incir, yarım paket eti form yulaflı
Akşam: 8yk kabak, 2 kepçe sebze çorbası, salata, 4 yk yoğurt

9 da 1 elma yedim şimdi de 2 yk yoğurtttt

Back
X