• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dun ara ogunmle beraber form cay ıcmıstım
kendı kendıme dedımkı bu ne ya
form cayı bıle etkı etmedı bna
snra gece avm deyken anıden bır geldı:52::52::52::52:
ama ben nasılım resmn oturdm oldugum yere kalksam gıtıım
bıde baska yerde wc ye gıremıorum
ewe kadr maf oldm zaten
yanı hılalcm bole cayları sanırım ac ıcmek ınanlmaz fayda edıo:52::52::52::52::52::52:

aaa harika
yani harika derken :1:
Hasret benim bir wc sorunum var canım, şimdiye özgü değil yani sürekli
o nedenle eğer işe yarıyorsa
ben sabahları işe gelince içeyim bundan aç karnına
senin içtiğinin adını versene bana, eğer bendeki etki etmezse seninkini alayım :)

evet şeker:) sen den naber bu arada:) senin okul devam ediyor mu yoksa ailenin yanındamısın

yok canım hala devam :ssz:
ama bu cuma bitiyor.. eve gidicem inşallah sonra temmuzda bütünleme için gelmem gerekiyor :ssz:

betüş şu 50leri gör artık :47::47::47:

Sende ramazana kadar 50lere düşebilirsin bence :31:

istesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor :ssz:
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim :ssz:

çıtır olucam çıtırrrr olucammmmmmm :9::9:

Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin :9::9:

Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...:19:

Kendini seviyosan, durma gamze sakın :47: Emin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında :47:

Hep beraber alkışlayacağız :8:

Aşk hayatın nooldu len :9::9::9:

kk da plates topiğinde çok güzel videolar var gamzem, ayrıca 65lerin altına inmişsin afferin senden çıtır olcak valla, biraz zorlanıyoz ama :9::9:

Hadeee leeen :9::9::9:

Canım günde 2 kupadan fazla içme, zamanı sana kalmış ayrıca hergünde içme ki vüdutta hep aynı etkiyi yapsın :23:

Gelicem gelicem her fırsat bulduğumda :52::13:

Sorma bebeğim böyle artık :5: bi süre çok fazla uğrayamayacağım , çok özlüyorum :5:

Sen ne zaman geliyorsun vatanına :9:

günde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
ama bazen bu sayı 2 kupa da olabiliyor

kk da plates topiğinde çok güzel videolar var gamzem, ayrıca 65lerin altına inmişsin afferin senden çıtır olcak valla, biraz zorlanıyoz ama :9::9:

Hadeee leeen :9::9::9:

Canım günde 2 kupadan fazla içme, zamanı sana kalmış ayrıca hergünde içme ki vüdutta hep aynı etkiyi yapsın :23:

Gelicem gelicem her fırsat bulduğumda :52::13:

Sorma bebeğim böyle artık :5: bi süre çok fazla uğrayamayacağım , çok özlüyorum :5:

Sen ne zaman geliyorsun vatanına :9:

ayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))

yok canım hala devam :ssz:
ama bu cuma bitiyor.. eve gidicem inşallah sonra temmuzda bütünleme için gelmem gerekiyor :ssz:

istesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor :ssz:
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim :ssz:

Canım ben seni bi hayli moralsiz gördüm, bunun sebebi kilo değilse okey ama eğer kilolarınsa kesinlikle durmamalısın bu kadar yaklaşmışken :26:

Altına yapsaydın da gülseydik azcık :9::9::9:

Ay ben en son ne zaman form çayı içtim hatırlamıyorum :26:

Su, türk kahves, ve siyah çay bu aralar tek içeceklerim :23:

Ben sannırım ramazanda akşamları bol bol içicem :9::9:
:1::1::1::1::1::1:bnde aksmları acıkırsam sekersz ıcıorum turk kahwemı
nora eer o an benı gorseydnz olurdnz gulmkten:52::52::52::52::52:
aaa harika
senin içtiğinin adını versene bana, eğer bendeki etki etmezse seninkini alayım :)
:52::52::52::52::52: hehe sabh kullnda tum gun wc de kal:52::52::52::52:
yani günde 3 kupa
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıo:43::43::43:
seftalılı form caydı ama marksını hatrlamıorum cnm
fayda etmesse sole bna ben bakarm markasına

ayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz :9:
yani günde 3 kupa

Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım :29::13:

Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz :9:
yani günde 3 kupa

Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım :29::13:

Canım ben seni bi hayli moralsiz gördüm, bunun sebebi kilo değilse okey ama eğer kilolarınsa kesinlikle durmamalısın bu kadar yaklaşmışken :26:

yok bebeğim ya benim aslında cuma günü sınavım var :ssz:
hocalar tehdit ediyor zor sorcaz şu kadar kişi kalcak filan diye..
canımızı sıkıyorlar bayaaaa...
ondan herhalde biraz depresifim.. eve gidince de benim diyet yalan oluyor cumartesi yine evde olcam nasipse ne olcak bilmiyorum..
belki kendime güzel bi program yapıp eve gidince sıkı bi diyete girebilirim :31:

Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin :9::9:

Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...:19:

Kendini seviyosan, durma gamze sakın :47: Emin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında :47:

Hep beraber alkışlayacağız :8:

Aşk hayatın nooldu len :9::9::9:

atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göre :9: günlük menüde atıcam :9:
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam :32::32:
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün
:31:

Altına yapsaydın da gülseydik azcık :9::9::9:

Ay ben en son ne zaman form çayı içtim hatırlamıyorum :26:

Su, türk kahves, ve siyah çay bu aralar tek içeceklerim :23:

Ben sannırım ramazanda akşamları bol bol içicem :9::9:
:1::1::1::1::1::1:bnde aksmları acıkırsam sekersz ıcıorum turk kahwemı
nora eer o an benı gorseydnz olurdnz gulmkten:52::52::52::52::52:
aaa harika
:52::52::52::52::52: hehe sabh kullnda tum gun wc de kal:52::52::52::52:
yani günde 3 kupa
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıo:43::43::43:
seftalılı form caydı ama marksını hatrlamıorum cnm
fayda etmesse sole bna ben bakarm markasına

atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göre :9: günlük menüde atıcam :9:
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün

:52::52::52::52::52:

Bilmeeeem kii :52::52: Düşünelim bakalım :52:

canım ingilteredeyim :))) gel valla ev 2 ay boş olcak tatil yaparsın burda, londra cambridge gezersin :))))

yok bebeğim ya benim aslında cuma günü sınavım var :ssz:
hocalar tehdit ediyor zor sorcaz şu kadar kişi kalcak filan diye..
canımızı sıkıyorlar bayaaaa...
ondan herhalde biraz depresifim.. eve gidince de benim diyet yalan oluyor cumartesi yine evde olcam nasipse ne olcak bilmiyorum..
belki kendime güzel bi program yapıp eve gidince sıkı bi diyete girebilirim :31:

canım rabbim yardımcın olsun sınav için

inşallah olursunuz 55 en yakın zamanda tatlım:))) vazgeçemeyin:)) benimde ikinci hedef 55 olcak inşallah:16:

canım ingilteredeyim :))) gel valla ev 2 ay boş olcak tatil yaparsın burda, londra cambridge gezersin :))))

İngilterenin havası çok yağmurlu ve kapalı yaa bunalıma girerim orda ben :9::9::9:

Ama görmeyi çok istiyorum canım :8: Umarım Türkiye de herşey iyi gider :23:

Betüşcüm
, Canını sıkma sen elinden geldiği kadar çalış , herşey güzel olucak bak gör :34:

hmm, ok
haklısın her zaman alışmamalı vücut değil mi

Back
X