• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım rabbim yardımcın olsun sınav için

Betüşcüm
, Canını sıkma sen elinden geldiği kadar çalış , herşey güzel olucak bak gör :34:

sağolun canlarım :31:
çalışsam olurdu bebeğim de hem zor olcak hem ben çalışmadım bilmiyorum nolcak :ssz:
yarın sevgilim tüm konuları anlatcak bana nasipse özet geçecek belki bildiğim yerden sorarlarsa geçerim anca..
kalmak da sorun değil de işte baskı yapınca canımızı sıkıyorlar..
kendimi toparlayıp ben de çıtır olcam inşallah :31:

Selam kizlar Bugunku menumu Veriyorum

Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay

Baska yok:(((

Oglen
Salata

Arada
Sakiz

Aksam buyuk ihtimallen
Yulaf ezmesi elma Rendesi ve tarcinla
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi

Sport bugün yok cok halsizim
Suylada birturlu kaynasamadik Zar zor iciyorum valla
Buranin suyu heralde tatsiz

Neyse bakacam alismam Gerek

Herkeze iyi Günler guzel menuler

Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay

Oglen
Salata

Arada
Sakiz

Aksam buyuk ihtimallen
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
olmamışşşş şekerrrr :20::20:

Sağol bebeğim, temmuza görcem 60ları çok kararlıyım :16:
Sen nasıl oldun bitanesi :26:

İyidir yawru nolsun iş güç hep aynı teraneler.:37:

yulaf kepeği yulaftanesinin çeperinden mi ne yapılıyormuş dukan amca kitabında uzuuuuuuuuun uzuuuuuuun anlatıyor. çok FAYDASI VAR. ama ezmesi tanenin kendinden yapııyordu sanırım onu yemeyin diyo dukan amca ben ezmesini yiyemiyorum zaten yaç garip lapa gibi bişey :27:
kız gel arada da konuşalım özlettin kendini

dileeeek nassın bacım görüşmeyeli.
kızlar ben regliyim dün akşamdan beri ölüyom ağrıdan şuan da iki büklümüm işe gitmedim . öğlene kadar hafiflrse gideceğim. ay ne oldu bana bu ay anlamadım. ölüorum ağrıdan.
karnııııııııııım karnıııııııııııııım karnıııııııııııım:24::24::24::24:

Regl olamasan daha fena valla en azından 1-2 günde ağrısı gidior.:52:
İyidir pisik sende de dicem ama regl ağrısı fena ya.:5:

Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay

Oglen
Salata

Arada
Sakiz

Aksam buyuk ihtimallen
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi

yenisin sanırım canım hoşgeldin :3
başlayalım menünü yorumlamaya :34:
canım ilk önce kahvaltını çok iyi yapman lazım..
yumurta-salatalık-domates-peynir-zeytin-2 dilim tam buğday ekmeği
gibi iyice karnını doyurmalısın.. sabah kahvaltını iyi yapmazsan gün içinde acıkman daha çok olur..
ayrıca istersen sabahları kalkınca 2 kuru kayısı ve sıcağa yakın 1 bardak su içersen ondan 15-20 dk sonra kahvaltını yaparsan bağırsak sorunu yaşamazsın inşallah..
bundan sonra ömrün boyunca diyet yapmıcaksın onu düşün.
her şeyden az az yemen lazım tüm besinleri almalısın..
öğlen:3-4 köfte boyutunda et yemeği-salata-yoğurt-çorba
akşam:5-6 kaşık sebze yemeği-salata-yoğurt
gibi beslenebilirsin..
et her zaman olmayabilir tabii ama günlük alman gereken proteini de al diye dedim..
aralarda 1 meyve-15 badem-10fındık-3 ceviz-1 avuç beyaz leblebi istediğinden yersin.
günde 2-2.5 litre kadar su tüketmeye çalış
2-3 bardak da bitki çayı(yeşil çay-5i bir yerde-7 otlu çay-ıhlamur) istediğinden iç ama form çaylarını her gün içme onların içinde sinameki var bağırsak tembelliği yapabilir :34:
sanırım fazla uzun yazdım :17:
bildiğim kadarıyla yazayım dedim canım sağlıklı beslen sadece diyet yapıyor olma çünkü senin yaşam biçimin olcak artık :34:
fazla kaçırsan da bi şekilde ertesi gün onu düzeltmeyi öğrenceksin :34:
böyle bir şeyler işte :27:

merhaba arkidişlerrrr
pek bakamıyom bu günlerde, buraya bakamadfığım gibi cısslarıda götürdüm kaç gündür :17:
şimdi yapabilirsem geçmişi okuyacam

bende 65 in altındayım kuzuuuuuuuuuu :66::66::66:
dün plates topu aldım.ama yanlış almışım.65 cm. almalıymışım.ben gittim bedenime küçük
gelir diye en büyüğünden aldım:9::9: yalnız topu aldıktan sonra tam olarak ne yapıcam onu bilmiyorum :9:
onun için yardımına ihtiyacım var :31:
bende de var top ama nasıl kullanacam çözemedim. arada üstünde sıplıyom çok eğlenceli:122::122::122::122::122::122:
ben de adet düzensizliği için kullandım ve bıraktım sonra çok rahat kilo verdim şükür :21:
adet ağrısını azaltıyor cildi güzelleştiriyor bende kilo sorunu yaptı diyemem. bence kendi pis boğazlığımdan aldım kilo suçu ona bulmuyorum:27:
yıllardır kullanıyorum da 6 aydır falan ara vermiştim ama çok fena arttı ağrılarım önümüzdeki ay içsem mi diye düşünüyorum:31::31::31:

bende de var top ama nasıl kullanacam çözemedim. arada üstünde sıplıyom çok eğlenceli:122::122::122::122::122::122:

adet ağrısını azaltıyor cildi güzelleştiriyor bende kilo sorunu yaptı diyemem. bence kendi pis boğazlığımdan aldım kilo suçu ona bulmuyorum:27:
yıllardır kullanıyorum da 6 aydır falan ara vermiştim ama çok fena arttı ağrılarım önümüzdeki ay içsem mi diye düşünüyorum:31::31::31:

doktora danış istersen canım :31:
bende pko var o yüzden kullanıyordum sormadan kestim gitti kilolar:9:

iyi akşamlarr

vee acı gerçekle karşılaştım geçen seneki yazlık kotlarıma giremiyorum aslında giriyorum ama düğme patlıcak sanırım acilen düzene girmem lazım bişey farkettim 3 haftadır hala düzen oturtamadım
bi de koşu bandı almayı düşünüyorum :44:

bende dun aksm aldıgım cıcılerımı eklıyım :1::1::1::1::1:

Eki Görüntüle 448014 Eki Görüntüle 448015
çok ggüzel ceketin canım ,bu arada senin boy kaçtı canım 66 kiloya göre bacakların zayıfçık ne güzel valla:21: ,ben 67lere geliyorum ama hiç bacakda zayıflama görmüyorum aksine eskiden daha böyle kalındı şimdi sanki yağlar yumuşadı sarkmamı oluo die tahmin ediyorum sanırım spor yapsam iyi olucak artık ,vücut sıkılaşmak istiyor ggaliba:31:ayy bu bacaklarım zayıflasın valla şöyle en güzelinden bir elbise aldırcem kocişe sonrada foto çekip koycam kızlar size buraya ama bir zayıflasalarrr iştee:21:

lan ben sana demedim mi sen 20 temmuza kadar 60 olamazsın diyee :9::9::9::9::9::9::9:

Bu işin motiveyle alakası yok gamzem, çok fazla takmaya başladın sen, en büyük derdin kiloyuş gibi sanki :26:

Ayrıca istersen numaramı yazayım kuzu, mesajlaşırız çünkü, artık diz üstü annemde o da tekirdağ da , kpss var eylülde , eylüle kadar vermez bana :32:

Çok nadir uğrayabilicem topiğe malesef, ama cuma günleri burdayım yine :23:

yakındaa numaranı bende alırım senden abonen oluruz bakk bütün gün başını şişiririz senin ,uğraşırsın dobiklerle :1::1::1:

topikten fazla uzaklaşma hatun kızçeeee ,sana acayip ihtiyacı var bu topiğin ,arada girip motive etsen bizi yeter yine derslerine çalış sen :34:

bu arada bende kpss ye gireceğim bu sene geçen sene kayıt olduğum halde sınava gitmemiştim :1::1::1:sebebide korkudan ki o derece tırsmıştım sınavlardan :ssz::ssz:

bakalım bu sene kociş şimdi tercih yapacak il olarak siz olsanız nereyi tercih ederdiniz ilk sahi :44:
(ankara şereflikoçhisar merkez ,bingöl merkez ,eskişehir taşra ,kütahya merkez,düzce merkez, kocaeli gebze merkez, giresun merkez,samsun merkez,istanbul merkez,karabük merkez,kastamon mekez,ankara merkez ,mersin merkez)böle iştee :31:

Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin :9::9:

Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...:19:

Kendini seviyosan, durma gamze sakın :47: Emin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında :47:

Hep beraber alkışlayacağız :8:

Aşk hayatın nooldu len :9::9::9:

atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göre :9: günlük menüde atıcam :9:
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam :32::32:
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün
:31:
hakket yaa gamze biz 55 li rakamları görecekmiyizki:ssz:

şu andaa kızlar tamamen diyet modundan çıktımmm misafirlerim gidecek artıkk onlar gidincee Allah bu mideye öyle ızdırap çektireceğimkiii görsün bakk o zaman :20::20:

ölee iştee bu arada topik çok durgun acilen toparlamalıyızz yaz geldi attı herkes kendini dışarı :33:

istesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor :ssz:
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim :ssz:
bende senin gibi düşünüyordum
göbeğim kalçam çıksada eski halimize göre iyi olunca insan rahatlıyor
ben şuaralar bıraktım
muhtemelen yaz sonu tekrar başlarım
bu arada bende kpss ye gireceğim bu sene geçen sene kayıt olduğum halde sınava gitmemiştim :1::1::1:sebebide korkudan ki o derece tırsmıştım sınavlardan :ssz::ssz:

bakalım bu sene kociş şimdi tercih yapacak il olarak siz olsanız nereyi tercih ederdiniz ilk sahi :44:
(ankara şereflikoçhisar merkez ,bingöl merkez ,eskişehir taşra ,kütahya merkez,düzce merkez, kocaeli gebze merkez, giresun merkez,samsun merkez,istanbul merkez,karabük merkez,kastamon mekez,ankara merkez ,mersin merkez)böle iştee :31:
mersin merkezde çok karışık yerler var canım
ben mersinli olduğum halde yazmamıştın
bu arada bu tercih sınava girmek içinmi atanmak içinmi anlamadım ama
atanmak içinse mersine dikkat :34:
o aşağısı kalabalıklaşmış ne ediyonuz kızlar:3::3::3::3:
selaaaam :3:

bende senin gibi düşünüyordum
göbeğim kalçam çıksada eski halimize göre iyi olunca insan rahatlıyor
ben şuaralar bıraktım
muhtemelen yaz sonu tekrar başlarım

mersin merkezde çok karışık yerler var canım
ben mersinli olduğum halde yazmamıştın
bu arada bu tercih sınava girmek içinmi atanmak içinmi anlamadım ama
atanmak içinse mersine dikkat :34:

selaaaam :3:

memur alımı için ablam şu anda terch hakkımız var eşim için son olarak, sonra bu puanı kullanamıyor artık yeni sınava Allah Kerim :34:
ben de deniz kenarı diye direk en başa gönlümden mersini geçirmiştim ,netten araştırıp bakınca gezilecek çok yer var gençlere uygun yer diye öyle orasını en başa yazıcaktım valla ablam ne yapsamki :44:hoş kesin yine bu atamalarda torpil uygulanırya biz yine açıkta kalırız :ssz:Devlet kapısına ggirip orada çalışmaya başlasaydık en azından izin günümüzü bilirdik özel sektör adama izin dahi vermiyor artık :ssz:

Son düzenleme:
Back
X