70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin tekrar aysebaharcim :38: bebis nasil canim :nazar::emir_bebek: masallah fazla kilo almamissin :29:
evet canim cuma günleri ayni yani :34:

Bebeğim Allahaşükür iyi Suzanım..
Daha doğrusu hepsi iyi şükür..
Canım brn 87.8 kg ile doğum yaptım.
Almam mı ben kilo
hatırlasana son zamanlarda veryansın ediyordum burda.
4 ünde de 30 kg aldım canım ya.
bünyem böyle...
ama daha kısa sürede zayıfladım bunda.
65.5 kg aç karna...
cumartesi düğünümüz var. ve malesef giremedim elbiseye:)))
nasip dedim artık...
bu kadar zamanda verdiğime şükrediyorum....

selam cococccccooo:32:
günaydınnnnn milletttttttttttttt:16: suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
selam yawrummm:3:
selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
nickine çok güldüm yaaa:9::9::9: buraya takıl canım,menülerini paylaş..yanlış yaptığın yerlerde sana yardımcı oluruz:34:
benimde zayıflamam gerek:53:
hepimizin zayıflaması gerek:23::23::23:katıl bizee:49:
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler :37:

acil cikis doktora :54::10::10::10:

geçmiş olsun kuzum,işallah ciddi bişiy diildir:26:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım :14:
bu haftam hiçe gitti :14: çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum :14:
offfff ne yapıcam bennn :14:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım :14:
bu haftam hiçe gitti :14: çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum :14:
offfff ne yapıcam bennn :14:

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet:38:

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet:38:

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum :14:
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum :14:
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim :14: halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim :14:
kendime çok kızıyorummm :47:

Bugünde patatesli pohaça yedim:5::5::5::5::5::5:

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi:53::14::14::14::14::14:

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum:43::43::43::43::43:

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum :14:
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum :14:
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim :14: halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim :14:
kendime çok kızıyorummm :47:

GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım :14:
:14::14::14:

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım :50::50::50::50::50::50::50:

slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler :37:

türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:

bende özledim seni elifim :48:canini sIkmiyorlar dimi :27:

olsun canim herzaman icmiyorsun ya :38: ben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan :7::54:

naptin canim bugün de gelmemissin :26:

gecmis olsun seker :38:

iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim :1:

affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:

hayirlisi olsun canim insallah :29:

:30::4: yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18::1:

:nazar::21:cok güzel özetleyip anlatmissin minderim :42:bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim :54:

mineeee neredesin kuzum sen :27:

:16::16::16:

tebrikler canim :nazar::46::46::46:

toparlan gel pisim :5: öptüm cok :16:

sagol betülcüm canim benim :16::16::16:

kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim :71:

girisi yaptimda yazamadim canim :54:yanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni :52::52::52:

hosgeldin canim :3:

suzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini :14:

ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı :14:

Lan bi sms yüklesen iyi olcak aslında:47:
:47::47::47::47:

yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım:47:

Sigarayada başladım tekrar:5: resmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim :5:

Dilooooommm :43::43::43::43::43::43:

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım :50::50::50::50::50::50::50:

yaaaa ne koyuweriyon kendiniiii :41: bu kadar güçsüz olamazsın olmamalısın
ba-rı-şır-sı-nızzzz üzülme nolur

Back
X