acil cikis doktora![]()
Geçmiş olsun kuzuummm :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil cikis doktora![]()
hosgeldin tekrar aysebaharcimbebis nasil canim
masallah fazla kilo almamissin
evet canim cuma günleri ayni yani![]()
selam cococccccooogünaydıınnnn![]()
selam yawrummmgünaydınnnnn millettttttttttttttsuzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
nickine çok güldüm yaaaselam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
hepimizin zayıflaması gerekbenimde zayıflamam gerek![]()
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler![]()
acil cikis doktora![]()
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gittiçok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn![]()
nazım napıyosunnnbugün deli bir menün yok dimi kuzummm
![]()
anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet![]()
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum![]()
en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedimhalbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm![]()
GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım
![]()
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:
bende özledim seni elifimcanini sIkmiyorlar dimi
olsun canim herzaman icmiyorsun yaben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
gecmis olsun seker
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:
hayirlisi olsun canim insallah
yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18:
cok güzel özetleyip anlatmissin minderim
bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim
mineeee neredesin kuzum sen
tebrikler canim
toparlan gel pisimöptüm cok
sagol betülcüm canim benim
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim
girisi yaptimda yazamadim canimyanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni
hosgeldin canim![]()
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım![]()
ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı![]()
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım![]()