70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun ama:4::4::4::4:
üzüleceğini bile bile niye yiyosunnnnnn:57::57:
sen sevdiceğine desen salata yiyelim ya da ne biliyim karpuz alalım yiyelim,sevdiceğin seni kırcak hali yok yaa..sen sevdiceğe uyma o sana uysun:34::34::34:bugünü hafif geciştir sebze yemekleriyle,yağ yapmasın vücut dün akşam yediklerini
:31:

:43::43: oda ne guzl dıyetteydı wermstı kılo
bn cıkardm onu yolda
n

salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye:43::43::43:
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece:43::43:
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
kotuyum kotuyum kotuyum:41::41::41::41::41::41::41:

dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor :(

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

en iyisi tpotan selamet cümleten günaydın geleceğin çıtırları :) yaaa şeyi izleyeniniz oldumu şu tv yarışması zayıflama yarışması varya onu işte ?

dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor :(

gunydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye:43::43::43:
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece:43::43:
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
kotuyum kotuyum kotuyum:41::41::41::41::41::41::41:

Hasretim üzülme gülüm, insan bir eyrden sonra sıkılıyor canına tak ediyor ve ipin ucunu kaçırıyor
ama toparlarsın sen eminim
sıkma canını ve bugünden itibaren eski düzenine dön güzelim:16:

aa ben de katılmak istiyorum ben de
diğer hafta cumaya kadar 2 kilo
biraz zor benim için ama denemeye değer:ssz:

selam canım:16::16::16:

ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi :3:

evet işte yarışalım bizde onu diyorum hayatım yalnız bi sorun var fark ettinmi bilmiyorum sarkanları örtmeye çalışmışlar ama bayanların özellikle bıngıl bıngıl etler eyvaaah kızlar onlar kadar büyümeden göbüşleri durduralım yoksa bide yağ aldırma operasyonu ister :/

$483994_413506415358408_489503787_n.webp
:9::9::9::9::9::9:

kocişe küsüm kızlar e naz makamında tabii :) şu profilimi bi düzenle diyorum tmm yaparım sonra diyo geçiyo :( ama ben onun projeleriyle uğraşıyorum akşama kadar :( küsüüüüm

Back
X