Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yaasade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:
kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorumsizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa
![]()
Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim![]()
teşekkürlerrr![]()
kalıcı geldim ben
kısa süreli değil yanii
hergün aranızda olurum
4 aylık bebişim var koliği yeni geçti bende toparlanma vaktidir diye düşündüm
hadiii
cidden mi
maydonozu çok severim, ot kategorisinde maydonoz, dereotu ve ekşi ot sevdiklerimden
diğerlerini yiyemiyorum
o halde ben bugün maydonoz alayım![]()
Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim![]()
canım bende denemiştin biraz acı oluyo ama gerçekten iştihı kesio![]()
cnm limon sık ye hiç acımtırak olmuyor.alışıyosun yedikçe yiyesin geliyor.kesin dene minderim.
ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim çok önceden başladım.artık yanımdan eksik etmicem valla![]()
benimkide 9 aylık canım bizde aynı sorundan geçtik bebeklerin sorunlarıda güzellikleride bitmiyo ama zayıflamakta lasım tabiki![]()
hadiii
cidden mi
maydonozu çok severim, ot kategorisinde maydonoz, dereotu ve ekşi ot sevdiklerimden
diğerlerini yiyemiyorum
o halde ben bugün maydonoz alayım![]()
hadi ya ben de yiyimm o zamanbilmiyodum yawrularım teşekkür ederimm,peynirle beraber güzel bir ara olabilir aslında
260 kalori yedin yawruakşamı hafif geçiştir.çorba salata
![]()
kızlarben
menumu
yazdım
kımse
yorum
yazmadı
destek
olun
kızlar
bana
![]()
emziriyomusun canım
diyetisyene filan gidiyomusun uyguladığın bir liste varmı nasıl diyet yapıyosun
evet canım emziriyorum ek gıdalara geçtik tabi diyetisyene gitmiyorum 85 ile girdim doğuma 79 ile çıktım. bu aya kadar dönem dönem sıkmalarımla 70 oldum şimdi 69a düştüm ekmeği kestim tam buğday yiyorum sütüde çoğaltıyor alıştığın zaman beyaz ekmek yiyemiyosun zaten![]()
ben hamile kalmadan önce 1 yılda 83 kilodan 65 e düştüm diyetisyene gidiyodum
boyum 170
gebeliğimin son haftaları tehlikeli geçti çok ödem yaptı vücudum ve bu yüzden artı çok gezdiğimden 37 haftalık doğum yaptım
eski listelerim hepsi aklımda ezberimde
onları uygulayacağım
şu ara diyetisyene gidemem bebeğim huysuz sinirli
evden dışarı çıkamıyorum
eskiden iyi sporcuydum o günlerime dönmek istiyorum