- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
o ihtiyaç daha fazla doğudadır benceSınıf öğretmeniyim ve eş durumu mağduruydum bu sene bende. Ama çok şükür tayinim çıktı. Norm fazlası öğretmenleri bir şekilde eritmeye başladılar canım. Mesela benim şu an çalıştığım okulda sınıf mevcutları düşürülerek yeni sınıflar açılacak. Aralık ayına kadar da bu sınıflara norm fazlası öğretmenler gelecekmiş. Devlet bir şekilde bulur çaresini. Bakan bir programda açıklama yaptım 8000 sınıf öğretmenine yine ihtiyacımız var dedi. İnşallah düzelir herşey...
bizim buralafrda yok dediğim gibi fazla bile var
neyse hayırlısı, tayinin çıkmasına sevindim eşinin ynındasın demek, hangi ildeydin buarada?
evet alan değişikliğinden kötü oldu yaaaben türkçe öğretmeniyim branş açığı çok fazlaydı ama sınıfcılar alan değiştirince bizim bölüme geçen çok oldu. 2008 beri türkçe öğretmeni ataması çok azdı bu sene 4+4+4 en çok ihtiyaç türkçe olduğu için 5bin kişi aldılar ama puan 81kaldı ama üstüne alan değişikliği olunca olan bize oldu yine bende 79la bekliyorum ama atama olmucak gibi ders çalışmaya başladım sen mersin merkesdemisin canım
burda anlatıyorlar sınıf öğretmeninin biri yan alanı olan matematiğe geçmiş hemde lise, kurs alcam diyormuş
biriside ingilizceye, i sini bilmiyorum nasıl olcak diyormuş
herkesi mağdur ettiler, saçmaladılar
sonra sınavlarda 0 çeken çok olunca bizi suçlayacaklar
neyse hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olur
bende yarım dönem atanamadım evde bekledim çok zordu tahmin edebiliyorum ne yaşadığını
silifkedeyim, memleketimde

adıyamadaydım ilk görev yerim orasıydı
1 yılı geçti buraya geleli