- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
evt hasretcm kandaki yağlanmana troit hızına göre liste düzenlemesi gerekiodu aslnda
önceden hiç gitmişmiydiniz bu diyetisyene :26:
hayır canım gıtmedık
cok moralım bozuldu sımdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt hasretcm kandaki yağlanmana troit hızına göre liste düzenlemesi gerekiodu aslnda
önceden hiç gitmişmiydiniz bu diyetisyene :26:
hayır canım gıtmedık
cok moralım bozuldu sımdı
![]()
önceki kan değerleriniz elinde vardr die düşünmüştm
belki 2 hafta sonraki görüşmenizde listenizi tekrar düzenler:26:
üzülme cnm kaç kalorilik bi liste verdi sana zahmet yazsannn ayrıntılarıyla
merhaba kızlar bugun dıyetsyene gıttık
sevdıcegın herseyı yuksek cıktı lıste verdı 2 hafta sonra tekrar gıdecegız ıns vermıs olarak cıkarız karsısına
benımde bel cevremde cok yag cıktı bende zaten blıyodum da
ama vucudumdakı protoın odem normal cıktı sukur
ama aklıma takılan kan tahlıllerı yapmadı bıdahakı geldıgınızde kan tahlıl sonuclarıyla gelırsınız dedı
bu sefer ıstemesı gerekmıyomuydu sızce
bizim evlilik yıldönümümüz şubattaminecim aynı telaşdayız
sen doğum günü eşimin diyorsun bende
evlilik yıldönümümüz 19 aralık
pöfff ne yapacağım özel bişey yapmak istiyorum
ne alsam acaba ya uffff
kadına hediye daha kolay
erkeğe ne alınırki
pantolon kazak gömlek parfüm
hepsi dolu ama ne uffffffffffffffffffffff![]()
merhaba kızlar bugun dıyetsyene gıttık
sevdıcegın herseyı yuksek cıktı lıste verdı 2 hafta sonra tekrar gıdecegız ıns vermıs olarak cıkarız karsısına
benımde bel cevremde cok yag cıktı bende zaten blıyodum da
ama vucudumdakı protoın odem normal cıktı sukur
ama aklıma takılan kan tahlıllerı yapmadı bıdahakı geldıgınızde kan tahlıl sonuclarıyla gelırsınız dedı
bu sefer ıstemesı gerekmıyomuydu sızce
1- 1 bucuk kılo canımcanım öncelikle hayırlı olsun....bizde geçen hafta gitmiştik bahsetmiştim ...bizden de kan tahlilini bi sonraki randevuda getirin dedi..bana göre moral bozacak herhangi birşey yok...kaç liraya gittiniz doktora birde haftada diyetle kaç kilo verebiliyormuşsun bizimkisi 1-1,5 kilo oluyor.sen de paylaşırsan listeni sanırım burdakı dıger arkadaslarada faydamız olabılır...kendine ıyı bakk...
bizim evlilik yıldönümümüz şubatta
onda bişey yapmıyoruz ama genel olarak doğumgünlerinde alıyoruz geçen sene bişey almamaya karar vermiştik
ben ona almadım onun doğumgünü önce, o bana aldı utandırdı beni işi bozdu yani
daha bulamadımda bende bilemiyorum ne alacağımı
adidastan mont alayım demiştim bedenini bilemedim
eve gelince dedi ben mont aldım kotondan
o planımda yattı yaniii
bence ne yapabileceğini ozaman kadar ne kadar verebileceğini görmek istemiştir
sonuçta tahlil istemiş
sana özelmi yaptı herkesin eline tutuşturduğu bir listemi verdi
eğer öyle değilse moralini bozma bence motive et kendini
ben geçen sene adidasın ayakkabı ve eşofman takımını almıştım
bizim evlilik yıldönümümüz şubatta
onda bişey yapmıyoruz ama genel olarak doğumgünlerinde alıyoruz geçen sene bişey almamaya karar vermiştik
ben ona almadım onun doğumgünü önce, o bana aldı utandırdı beni işi bozdu yani
daha bulamadımda bende bilemiyorum ne alacağımı
adidastan mont alayım demiştim bedenini bilemedim
eve gelince dedi ben mont aldım kotondan
o planımda yattı yaniii
bence ne yapabileceğini ozaman kadar ne kadar verebileceğini görmek istemiştir
sonuçta tahlil istemiş
sana özelmi yaptı herkesin eline tutuşturduğu bir listemi verdi
eğer öyle değilse moralini bozma bence motive et kendini
Çok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.Kızlar bu hafta pek aktif olamasam da aklım sizlerle...Birazcık rahatsızım..aslında birazcık değil bayağı rahatsızım..dr beslenmene dikkat et dedi. O yüzden bu hafta birazcık askıya aldım diyeti...yine de dikkat edeceğim yediğime içtiğime..
Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana
geçen seneki kızları dedim canım
sizlerde geliyorsunuz tabiii
ama öncedende dedim onların muhabbeti farklıydı sayfalara yetişemiyorduk
migrosta oluyor aslında
biz tavukçulardan alıyoruz mangalıda güzel oluyor yağlı ya derilerini yememek lazım tabiii
telefonmuonun istedikleri 1000liradan başlar
bu sene onu alırsam seneye ne alacam
50ile 100 arası bişey düşünüyorum 50ye daha yakın olacak tabii
ben nezamandır diyorum ama gelmiyorlar sanırım hiç görmüyorlar çünkü
nasıl bir bünedirki biveriyoruz bialıyoruz
gıcık oluyorum kendime
150 gr yoğurt 102 kalori bence çok
ara öğün gibi , salatada aynı
ee 500 kaloriyi geçmeyelim desek anayemek 300 kalori olmuyor malesef
buarada 500grlamı yarışılır kız
bende 1-2 kg diycen sandım
evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:valla canım hiç yarışacak havada değilim mağlup olurum yenersin bacım beni ya
eski azimli nes yok
b,razcık dikkat etmeye çalışıyorum işte
düğünlerde var şubatta 2 tane biri ben,m kuzenin diğeri eşimin
pöffff dana gibi çıkmak istemiyorum
geçen sene ne güzeldik ya sayfalar yetmezdi
şimdi bir sayfayı okumaya üşenir olduk
aslında biz okul mezunlarıyız bizden sonrakilerin devam ettirmeleri lazımdı
ama bizim gibi azimli kimse göremiyorum ben
yeni gelen arkadaşlar da
tamam kendi çaplarında güzel veriyorlardır kiloları ama
en azından bu topiği hareketlendirmek babında
canlılık yapabilir kızçeleri çekebilirler diye düşünüyorum
Çok güzel bir yemek hazırla romantik, mum ışığında, kendinde ona göre dekolte giyin, ondan daha büyük hediye mi olurminecim aynı telaşdayız
sen doğum günü eşimin diyorsun bende
evlilik yıldönümümüz 19 aralık
pöfff ne yapacağım özel bişey yapmak istiyorum
ne alsam acaba ya uffff
kadına hediye daha kolay
erkeğe ne alınırki
pantolon kazak gömlek parfüm
hepsi dolu ama ne uffffffffffffffffffffff![]()
Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falanewet cnm ya sorma eski iradem olmadıgından ve hedefe 5 kilom kaldıgından böyle menüler çıkıyor ortaya :) farkındayım baya kötü ama yavaştan vereyim napayım.
haklsın öncedeniçiyordum zaten 2.5 ayda 13 kilo verdim rahata kavuştum ondan beride su mu içemiyorum brde kışın cok etkisi var :)
bugün ki menümmmmm
sabah
yarım dilim tb ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta. 4 zeytin.
ara
2 dilim bisküvili pudingli pasta
öğlen
yarım tabak sarma, 1 kaşık yogurt
ara
1 elma
akşam
salata, tarhana çorbası 1 kepçe. 3 5 sarma
Selam canım,slm kizlar
bugün cok gelmeye calisdim sabahdan girdim hep araya birseyler girdi telefonlar mailler sekretär isarkadaslari sinir oldum bi selam veremedim cikmak sorunda kaldim hata umutlukuzum ve minem de sesslenmisler cok üzüldüm gelemedim diye naptiniz diye de merak ediyorum okumadan da edemiyorum yazmasamda icim rahat etmiyor neyse öyle gecti iste
pazartesi aksam üstü isarkadasi göbekdanskursuna götürdü beni amanennn o neydin öylehic gitmemisdim simdiye kadar önde kadin göbek atti bizde 7-8 bayan aynisini yapmaya calisdik tam 1 saat eve geldim kus gibi uyumussum bayildim yorgulukdan
11 euro verdim 1 kereliyine yani 22 tl yapiyo cok fazla ya her zaman gitmeye kalksam dedim en iyisi ac mezdeke evde kendin at göbeginikeske birileri benlen atsa beni dürtsede yapabilsem
bi ara tugbada zumba oynayip duruyordun sanirsam kizlar yine zumba mi yapsak acaba
orda dans eden kizlarin arasinda en kilolusu benidim herhalde cok morelim bozuldu
sali günü de isyerinden izin aldik isarkadasiyla yine büyük bir alisveris merkesi acilmis viyana disina oraya gittik sabah 8 den öglen 3 e kadar gezdik ayakklarim agridi birsürü kis indirimleri vardin aldim da aldim kendime yeni giysiler birde bu aralar neon renkler moda herhalde cirtlak cirtlak güzel duruyor aslinda ama nebileyim keske biraz daha incelebilseydim off kederlendim yine
aldim artik ama yeni seyler alinca yine bana heves geldi sanirsam zayiflama hevesi cünkü salmisdim artik kendimi bende mine gibi zerra gibi kalori sepetini ekledim hem app indirdim yine telefonuma yazip duruyorum kac kalori yedim diye
öyle iste kizlar benden bukadar yarin gelmeye calisirim yine isyerinden bi terslik cikmazsa birde sabahdan büyük cefler gelcek toplanti var isyerinde canim sIkan cok seyler oldu yine ama sizinde kafanizi sisirmiyeyim biriktirim biriktirim patliyorum arada
yeni gelen kizlar hosgelmisler
norayi gördüm minderi nesliyi gördümcok sevindim isterdim yine hepimiz bi arada olalim dilek betül gamze karapisi gelemiycekde artik
okuyorsaniz kizlar kocaman öptüm sizi
hadi kactim kizlartüh 9 da yatacakdim sabah nasil kalkacam
Eki Görüntüle 575739
gunaydın dılekcımGünaydın kızlar
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.
Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?![]()
Günaydın kızlarrr,![]()
Dilekkkkkkk duy sesimi çık ortaya, doktor da fayda vermedi galiba hala tıkınmaya devam mı ediyon, bak sonumuz hepimizin ayno olacak ben de 64 oldum, gel buraya eskisi gibi olalım, hiç olmazsa 2-3 ay sıkalım dişimizi, olmayacak böyle, ayda 2 kg. versek 3 ayda 6 kg. eder, bu da bana yeter 58 olsam daha ne isterim ki![]()
![]()
üzgünüm olmamış canım...Oleyyy artık benim de çizelgem var:))
ben rakibim sana meydan okuyorumÇok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.
Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana![]()
evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:
Çok güzel bir yemek hazırla romantik, mum ışığında, kendinde ona göre dekolte giyin, ondan daha büyük hediye mi olur![]()
![]()
Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falan![]()
![]()
Selam canım,
Senin adına sevindim tekrar gaza gelmene, doktor işi ne oldu hiç bahsetmemişsin? Menülerini de yazmıyorsun, tekrar başla istersen, hep beraber tekrar gaza gelelim.![]()
![]()
günaydın dilekcimGünaydın kızlar
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.
Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?![]()
günaydın canımGünaydın kızlarrr,![]()
Dilekkkkkkk duy sesimi çık ortaya, doktor da fayda vermedi galiba hala tıkınmaya devam mı ediyon, bak sonumuz hepimizin ayno olacak ben de 64 oldum, gel buraya eskisi gibi olalım, hiç olmazsa 2-3 ay sıkalım dişimizi, olmayacak böyle, ayda 2 kg. versek 3 ayda 6 kg. eder, bu da bana yeter 58 olsam daha ne isterim ki![]()
![]()
Gunaydinnnn kizlarrr:))) az kalorili bol keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah :*
Gunaydinnnn kizlarrr:))) az kalorili bol keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah :*