• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar. benim yeşil elma diyeti fena patladı. haberiniz ola şok diyet uygulaması yapmam bi daha normal diyete dönünce kötü oluyo. bide 5 fincan yeşil ve form çayları içtim+ 12 bardak ta su var bana mısın demedi valla. bundan sonra güvenli ve yavaş kilo vericem şoklar bana yaramıyo demek ki... :43::43::43:

günaydın arkadaşlar. benim yeşil elma diyeti fena patladı. haberiniz ola şok diyet uygulaması yapmam bi daha normal diyete dönünce kötü oluyo. bide 5 fincan yeşil ve form çayları içtim+ 12 bardak ta su var bana mısın demedi valla. bundan sonra güvenli ve yavaş kilo vericem şoklar bana yaramıyo demek ki... :43::43::43:

gny canım
tek besinli diyetleri hiç yapmadım
yapmayıda düşünmüyorum
dediğin gibi yavaş sağlıklı kalıcı kilo vermek önemli

gny canım
tek besinli diyetleri hiç yapmadım
yapmayıda düşünmüyorum
dediğin gibi yavaş sağlıklı kalıcı kilo vermek önemli

aynen canımöyleymiş tecrübe ettim ve anladım geçen hafta sonu biraz abarttım diye şok yapayım dedim ama faydası yokmuş. yani en zından tecrübe oldu benim için... ona göre ayarlarım kendimi inşallah

bende ıstıyorum sevdıcege hedıye almak
gozluk almayı dusunuyorum
bugun begendı bı gozluk 400 lıraydı suan ıcın okadarda para vermek ıstemıyorum dogrusu
cunku sevgılıler gunu yıldonumumuz felan gelıyo
bıde bu ksAM bana sen bana gozluk al ben sana dedı sıparıs verdı kısacası:27::27::27:
lısteyı bana ozel yaptı canım yasam seklıme gore
2 hafta sonrasını cok merak edıyorum:56:
sevdıcem cok kararlı bakalım:49:
gözlük olabilir ama onunki daha yeni
asıl benim ihtiyacım var
aynı anda aldık eşimle benimki hep çizildi
başka ne alınır bilmiyorum kıyafet bakıyorum bitek
ben geçen sene adidasın ayakkabı ve eşofman takımını almıştım
mont düşünmedim
bi hayli montu var zati pöffff:31:
benimkininde montu çok
benden çok valla
böyle kalın hırkalar oluyor yaaa örme gibi ama hazır onlardan düşündüm ama bulamadım
slm kizlar :16:
bugün cok gelmeye calisdim sabahdan girdim hep araya birseyler girdi telefonlar mailler sekretär isarkadaslari sinir oldum bi selam veremedim cikmak sorunda kaldim hata umutlukuzum ve minem de sesslenmisler cok üzüldüm gelemedim diye naptiniz diye de merak ediyorum okumadan da edemiyorum yazmasamda icim rahat etmiyor neyse öyle gecti iste :1:

pazartesi aksam üstü isarkadasi göbekdanskursuna götürdü beni amanennn o neydin öyle :27: hic gitmemisdim simdiye kadar önde kadin göbek atti bizde 7-8 bayan aynisini yapmaya calisdik tam 1 saat eve geldim kus gibi uyumussum bayildim yorgulukdan :1:
11 euro verdim 1 kereliyine yani 22 tl yapiyo cok fazla ya her zaman gitmeye kalksam dedim en iyisi ac mezdeke evde kendin at göbegini :1: keske birileri benlen atsa beni dürtsede yapabilsem :1:
bi ara tugbada zumba oynayip duruyordun sanirsam kizlar yine zumba mi yapsak acaba :9:
orda dans eden kizlarin arasinda en kilolusu benidim herhalde cok morelim bozuldu :43:
sali günü de isyerinden izin aldik isarkadasiyla yine büyük bir alisveris merkesi acilmis viyana disina oraya gittik sabah 8 den öglen 3 e kadar gezdik ayakklarim agridi birsürü kis indirimleri vardin aldim da aldim kendime yeni giysiler birde bu aralar neon renkler moda herhalde cirtlak cirtlak güzel duruyor aslinda ama nebileyim keske biraz daha incelebilseydim off kederlendim yine :ssz:

aldim artik ama yeni seyler alinca yine bana heves geldi sanirsam zayiflama hevesi cünkü salmisdim artik kendimi bende mine gibi zerra gibi kalori sepetini ekledim hem app indirdim yine telefonuma yazip duruyorum kac kalori yedim diye :31:

öyle iste kizlar benden bukadar yarin gelmeye calisirim yine isyerinden bi terslik cikmazsa birde sabahdan büyük cefler gelcek toplanti var isyerinde canim sIkan cok seyler oldu yine ama sizinde kafanizi sisirmiyeyim biriktirim biriktirim patliyorum arada :25:
neden kafamız şişsin kız olurmu hiç öyle şey
burdan sıkıntılarımızı yazıp ortak olmaya çalışmadıkmı hiç
herzaman yanındayız unutma
bende geçenlerde bişeyler aldım hepsi küçük geliyor bilerek öyle aldım mesela deri mont aldım small beden oluyor ama sıkıyor biraz
onun içine girmem için zayıflamam lazım:14:
Oleyyy artık benim de çizelgem var:))
ama yanlış, üzgünüm
gunaydıınnnnnn:16:
gununuz guzel olsun kısceler
bugun boool boool kalorı harcayın
bende sevdıcekle rejıme ılk adımın sevıncını yasamaktayım
ve menum

uyanınca
3 kayısı
1 bardak ılık su

kahvaltı

2 dılım cavdar ekmegı
3 zeytın
1 kk peynır
domates ( yesıllık yoktu yıyemedım )
cay

ara

2 cevız
1 mandalına

oglen

3 nugget
1 dılım ekmek
ayran

ara

2 form bıskuvı
yesılcay

aksam

az corba
5 yk pırasa
yarım kase yogurt
bool salata
yarım dılım ekmek

ara

yogurt
1 portakal

spor

1 saatten fazla

su

2 bucuk-3 lıtre
doktorun verdiği menü bumu canım?
neler dedi, nelere dikkat etmek gerekiyormuş paylaşsan bizle
süper olur ama
Çok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.

Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana:19:

evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:
evet canım bende senin gibiydim
200-300 verdik
ama şimdi hiç veremeyecekmişim gibi geliyor
65im ben allahım yaaaaaa
buarada muhabbet konusunda yazdıklarına katılıyorum
eskiler eskiler diyoruz kızlar belkide kızıyorlar
bizi beğenmiyorlarmı diyorlar ama
mesela nasılsınız yazıyorum cevap veren çok az
sadece diyetle ilgili yazılana cevap geliyor
yani tamam zayıflama topiği ama motivasyon için muhabbet şart
Günaydın kızlar:3:
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.:31:
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.

Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?:43:
aynı durumdayız kuzu yaaa
sık gelmeye çalış
akşamları uğra
yoksa sonumuz gerçekten vahim
yılbasında neler yapacaksınız kızlar
bırazda bundan konusalım:34:
çocukla neyapılırkiiii :31:
zerranın dediği gibi diğer günler gibi bir gün ama
eğlenmek için bahane işte yılbaşı, yoksa kutlama yapmıyoruz tabiii
yoksa hergünümüz monoton geçiyor gidiyor

bizim için diğer günlerden bi farkı olmuyor canım....
bende bu yasıma kadar hep evdeydım
ılk kez bu yıl cıkacagım ıns dısarıya
onceden aılecek toplanırdık tombala felan oynardım guzldı o gunlerdı ozluyo ınsan dogrusu
[/QUvalla bizim için sıradan bi gündür ama bu sene farklı bişey olmasını isiyorum. bakalım eşimi kandırabilirsem. daha bi plan yapmadım ama kısmet diyelimmm...
kandır bencede:1:
normlde zaten cok dısarıya eglenmeye gıden bırı degılız bız yılbası bahane olcak ıns:1:
aynen canımöyleymiş tecrübe ettim ve anladım geçen hafta sonu biraz abarttım diye şok yapayım dedim ama faydası yokmuş. yani en zından tecrübe oldu benim için... ona göre ayarlarım kendimi inşallah

ben dun doktora dedım bıraz sok yapayımda vucudum sasırsın
kadın :53: kaldı
nasıl yanı dıyo sok yaptıgın zaman kalp kaslarındanda gıdıyor dıyo
olumler artıyo dıyo:45:
bende kesınlıkle yapmam artık

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah?
kızım hasta olacak sanırım gece çok sık uyandı ve ağzını gösterip acıyoooo dedi
sabahta arkamdan çok ağladı
hem uykusuzum hemde aklım onda
akşamda çiğ köfte yapacaz 1-2 aileyle
çayın yanına kurabiye yaptım dün akşam, 1 tanesi kaçtı ağzıma
bugün gidincede börek yapacam
2 çeşit yeter değilmi çiğ köftede yenecek hemen öncesinde
neyse öyle işte

kızlar günaydın......benim diyet dürte dürte gidiyor sanırım hiç kilo kaybım yok..tartımın pili bitti zannedıyordum meger bozulmuş....hala kaç kıloyum bılmedıgımden rahat rahat yıyorum....dün ilkkez aşure denemem oldu...gayet başarılıydı;) dun yedım ama bugun yok yok asla yok:37:
bu arada benim diyetısyenım kılo verırken spor yapma dedi bana.çünkü diyet sürecinde spor yapıp daha sonra yapmadıgın zaman kılonu bellı zaman ıcınde gerı alacaksın dedi...sanırım haklı ya gecen kıs o kadar zayıfladım ama 7-8 ayda kılolarım gerı geldı.....ben o yuzden fazla spor yapmıcam...

slm kizlar :16:
bugün cok gelmeye calisdim sabahdan girdim hep araya birseyler girdi telefonlar mailler sekretär isarkadaslari sinir oldum bi selam veremedim cikmak sorunda kaldim hata umutlukuzum ve minem de sesslenmisler cok üzüldüm gelemedim diye naptiniz diye de merak ediyorum okumadan da edemiyorum yazmasamda icim rahat etmiyor neyse öyle gecti iste :1:

pazartesi aksam üstü isarkadasi göbekdanskursuna götürdü beni amanennn o neydin öyle :27: hic gitmemisdim simdiye kadar önde kadin göbek atti bizde 7-8 bayan aynisini yapmaya calisdik tam 1 saat eve geldim kus gibi uyumussum bayildim yorgulukdan :1:
11 euro verdim 1 kereliyine yani 22 tl yapiyo cok fazla ya her zaman gitmeye kalksam dedim en iyisi ac mezdeke evde kendin at göbegini :1: keske birileri benlen atsa beni dürtsede yapabilsem :1:
bi ara tugbada zumba oynayip duruyordun sanirsam kizlar yine zumba mi yapsak acaba :9:
orda dans eden kizlarin arasinda en kilolusu benidim herhalde cok morelim bozuldu :43:
sali günü de isyerinden izin aldik isarkadasiyla yine büyük bir alisveris merkesi acilmis viyana disina oraya gittik sabah 8 den öglen 3 e kadar gezdik ayakklarim agridi birsürü kis indirimleri vardin aldim da aldim kendime yeni giysiler birde bu aralar neon renkler moda herhalde cirtlak cirtlak güzel duruyor aslinda ama nebileyim keske biraz daha incelebilseydim off kederlendim yine :ssz:

aldim artik ama yeni seyler alinca yine bana heves geldi sanirsam zayiflama hevesi cünkü salmisdim artik kendimi bende mine gibi zerra gibi kalori sepetini ekledim hem app indirdim yine telefonuma yazip duruyorum kac kalori yedim diye :31:

öyle iste kizlar benden bukadar yarin gelmeye calisirim yine isyerinden bi terslik cikmazsa birde sabahdan büyük cefler gelcek toplanti var isyerinde canim sIkan cok seyler oldu yine ama sizinde kafanizi sisirmiyeyim biriktirim biriktirim patliyorum arada :25:

yeni gelen kizlar hosgelmisler :29:
norayi gördüm minderi nesliyi gördüm :16:cok sevindim isterdim yine hepimiz bi arada olalim dilek betül gamze karapisi gelemiycekde artik :14: okuyorsaniz kizlar kocaman öptüm sizi :54:

hadi kactim kizlar :16:tüh 9 da yatacakdim sabah nasil kalkacam :5::54:

Eki Görüntüle 575739
ohhhh ne güzel suzicim kurtlarını dökmüşsün ama cidden çok pahalıymış 22tl ne yaa:53:
cicilerini güle güle giy eskit cnm
ben kendime söz verdm 60ı görene kadr kendime hiçbirşey almıycm:19:
geçen sene 70 kil0yken 40 bedene giriodum ve herşeyi yeniledim.... sonrasında aynada kendimi beğenince ipin ucunu bıraktım .:50::50:
bol dar ne varsa idare edicem 60 olunca dolabımı sıfırlıycam :119:

Çok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.

Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana:19:

evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:

Çok güzel bir yemek hazırla romantik, mum ışığında, kendinde ona göre dekolte giyin, ondan daha büyük hediye mi olur:27: :27:

Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falan:20: :20:

Selam canım,
Senin adına sevindim tekrar gaza gelmene, doktor işi ne oldu hiç bahsetmemişsin? Menülerini de yazmıyorsun, tekrar başla istersen, hep beraber tekrar gaza gelelim.:16: :16:
fadime ablacm beni gözün görmüyo herhalde :50:
eskilerde yenilerde gelip cee diyp kaçıo
bende kendimi bekçi gibi hissediorum
keşke azimle gelseler die hepicinize dualar ediorummm:25:
Günaydın kızlar:3:
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.:31:
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.

Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?:43:

dilekcmm umayın eskiler muhabbeti üzerine bu tarihin tam bir yıl öncesine gittim
sayfalrı 2şer 3 er okudum
açıkcası tırstım
o ne öyle bacım 2 hatun var resmen ahkam kesiolar kaçamak yapanı evine gidip tekme tokat döveck havsı var msjlarda:18:
ben kimseyle otarz konuşamam
bana yapılmasınıda istemem
belki samimiyetinizden kaynaklıo ama ben okurken bi hoş oldm

buarada seni gördüm odönm çok azmliymişsn
ayın 16sında bildirim yapmışsınız sen resmli bildirm yapmışsın 69.7 kilosun
gece alıntı yaptım ama net gitti
şimdi değişen ne cnm bi bismillah diyp başlasan gerisi çorap söküğü gibi gelirrr
mayısa kadr hepimiz çıtır olup ayrılırızzz

gözlük olabilir ama onunki daha yeni
asıl benim ihtiyacım var
aynı anda aldık eşimle benimki hep çizildi
başka ne alınır bilmiyorum kıyafet bakıyorum bitek

benimkininde montu çok
benden çok valla
böyle kalın hırkalar oluyor yaaa örme gibi ama hazır onlardan düşündüm ama bulamadım

neden kafamız şişsin kız olurmu hiç öyle şey
burdan sıkıntılarımızı yazıp ortak olmaya çalışmadıkmı hiç
herzaman yanındayız unutma
bende geçenlerde bişeyler aldım hepsi küçük geliyor bilerek öyle aldım mesela deri mont aldım small beden oluyor ama sıkıyor biraz
onun içine girmem için zayıflamam lazım:14:

ama yanlış, üzgünüm

doktorun verdiği menü bumu canım?
neler dedi, nelere dikkat etmek gerekiyormuş paylaşsan bizle
süper olur ama

evet canım bende senin gibiydim
200-300 verdik
ama şimdi hiç veremeyecekmişim gibi geliyor
65im ben allahım yaaaaaa
buarada muhabbet konusunda yazdıklarına katılıyorum
eskiler eskiler diyoruz kızlar belkide kızıyorlar
bizi beğenmiyorlarmı diyorlar ama
mesela nasılsınız yazıyorum cevap veren çok az
sadece diyetle ilgili yazılana cevap geliyor
yani tamam zayıflama topiği ama motivasyon için muhabbet şart

aynı durumdayız kuzu yaaa
sık gelmeye çalış
akşamları uğra
yoksa sonumuz gerçekten vahim

çocukla neyapılırkiiii :31:
zerranın dediği gibi diğer günler gibi bir gün ama
eğlenmek için bahane işte yılbaşı, yoksa kutlama yapmıyoruz tabiii
yoksa hergünümüz monoton geçiyor gidiyor

canım dedıgın hırka mavı cınste var
kocıse almıstık fıyatı bıraz yuksek geldı bana ama:18:
evet dıyetısyenın verdıgı menu canım
form cayı kesınlıkle yasak
suan ıcın badem felanda yasak
ben salatada mısır kullanıyordum salatada mısır kullandıgım zaman hıc ekmek yememem gerekıyomus
evet canım yılbası bahane

günaydın kızlar
neyse öyle işte

ahh canım kıyamam havalarda cok soguk artık
ıns bıseycık olmaz
mıneee cok kotusun yapma ıste yapma bısı :4:
bak soyluyosun canım ıstıyo:1:
zayıflayacagız hayatım bırsure ara ver yapmalara yemelere

kızlar günaydın......benim diyet dürte dürte gidiyor sanırım hiç kilo kaybım yok..tartımın pili bitti zannedıyordum meger bozulmuş....hala kaç kıloyum bılmedıgımden rahat rahat yıyorum....dün ilkkez aşure denemem oldu...gayet başarılıydı;) dun yedım ama bugun yok yok asla yok:37:
bu arada benim diyetısyenım kılo verırken spor yapma dedi bana.çünkü diyet sürecinde spor yapıp daha sonra yapmadıgın zaman kılonu bellı zaman ıcınde gerı alacaksın dedi...sanırım haklı ya gecen kıs o kadar zayıfladım ama 7-8 ayda kılolarım gerı geldı.....ben o yuzden fazla spor yapmıcam...
sporsuz zayıflanırmıymış pekiiii
bunu duymaya okadar çok ihtiyacım varkiiii
ben geçen yıl öyle aman aman spor yapmadım 10 kilo verdim ama 5ini geri aldım
devamlı hayatım boyunca spor yapamayacağım için banada mantıklı geldi
ama sporsuzda olmuyor yaaa
dilekcmm umayın eskiler muhabbeti üzerine bu tarihin tam bir yıl öncesine gittim
açıkcası tırstım
o ne öyle bacım 2 hatun var resmen ahkam kesiolar kaçamak yapanı evine gidip tekme tokat döveck havsı var msjlarda:18:

şimdi değişen ne cnm bi bismillah diyp başlasan gerisi çorap söküğü gibi gelirrr

ben geçen sene arağılığn 21inde falan tam olarak başladım
o dediğin kişilerden birisi zaten biproblem çıktı ve gitti diğeride aynı şekilde
tamam tartışmalar olmuş olabilir sonuçta farklı fikirlerde insanlarız
ama muhabbetimizde iyiydi
sayfalar uçardı ben akşam giremiyordum pek sabah bigelirdim ki kaç sayfa birikmiş
eskiler diyorum yanlış anlamayın
ama motive olmamız için gelmelerini çok istiyorum
nerdeyse hepsini sanki yüzyüze görüşmüşüz gibi yakından tanıyoruz
bikaçıyla faceden arkadaş olduk
nebileyim öyle sizlede olacağız seviyoruz sizide ama hepinize demesekte genelleyince üstünüze alınıyorsunuz
sadece muhabbete katılın diyoruz
menülere herkes yorum yazsın
alıntı yapmaya çalışalım yaniii

ahh canım kıyamam havalarda cok soguk artık
ıns bıseycık olmaz
mıneee cok kotusun yapma ıste yapma bısı :4:
bak soyluyosun canım ıstıyo:1:
zayıflayacagız hayatım bırsure ara ver yapmalara yemelere

ama canım misafirim gelcek
yoksa yapmıyorum artık
facede benim fotoları görünce o pasta böreklerdende yaparsın artık dediler
yoksa yapmaya niyetim yoktu açıkcası
yaparsam yiyorum çünkü

tabi cnm en sağlıklısı herşeyden yiyerek kilo vermek
kaynanamlara ineriz tombala oynarız kesn
12 olmadan yatarız:27:
günaydın kızlar
neyse öyle işte
cnmmm çok geçmiş olsn rabbm şifa versn kuzuna çok üzüldm çocuklar hasta olunca ben çok kötü oluyorm:2:
biz çiğ köfte yapınca köfteyi bol yapıoruz
sonrasındada tatlı faslı oluyo başka birşey yapmıoruz

aramıza hoşgeldn azmin daim olsn

kızlar ya bi susamlı kurabiye tarifi vardı geçmişe baktım baya bulamadım çok gerilerde kaldı sanırım yapan arkadaşlar memnun kalmıştı bir daha istesem bilen arkadaşlardan çok mu zahmet vermiş olurum:17:

o dediğin kişilerden birisi zaten biproblem çıktı ve gitti diğeride aynı şekilde
sayfalar uçardı ben akşam giremiyordum pek sabah bigelirdim ki kaç sayfa birikmiş
nebileyim öyle sizlede olacağız seviyoruz sizide ama hepinize demesekte genelleyince üstünüze alınıyorsunuz

yoksa yapmıyorum artık
yaparsam yiyorum çünkü
kesınlıkle katılıyorum mınecım
neredeyse hergun menumu yazmaya ozen gosterıyorum
mıne gırsede yorum yapsa dıye bakıyorum acıkcası cunkı kımse yorumlamıyor:43:
bu bıle motıve kırıyor dıyebılırım
evet gercekten onceden alıntı yap yap bıtmezdı :23::23:
ıns tekrardan yenı arkadaslarlada o sekılde oluruz
ama yanı sımdı bende sana mısafrlıge geleck olsam facedekı tum pastalardan yap derım:1::1:
cok guzeller cok marıfetlsın masallh:nazar::nazar:
kahvaltım 209 kalori olmuş

hadi yeşilçaylarımızı içelim
:7::7::7:

ben ara ogunumu yedım sımdı:23::23::23:

elımde su var ıcıyorum bol bol ohh mısss:23:

cnmmm çok geçmiş olsn rabbm şifa versn kuzuna çok üzüldm çocuklar hasta olunca ben çok kötü oluyorm:2:
biz çiğ köfte yapınca köfteyi bol yapıoruz
sonrasındada tatlı faslı oluyo başka birşey yapmıoruz

teşekkür ederim kaç aydır hasta olmuyordu
dedim dedim çektim üstüne sanırım
neyse hemen soğukalgınlığı ilacına başlarsak ilerlemeden geçer inşallah
bizde köfteyi bol yapıyoruz
onunla karın doyuruyoruz yani
yanında yeşillik lavaş falanda olacakta
işte sonrasında çayı sade vermeyeyim yanına bişeyler yapayım dedim

günaydın kızlar
neyse öyle işte
geçmiş olsun canım...
benim kuzumda iki haftadır hastaydı yeni düzelmeye başladı şükür
yeter canım iki çeşit
çiğ köfte var daha ne olsun
banada gönder biraz özledim ev yapımı çiğ köfteyi
hep hazır yiyoruz biz
hafifte olsa spor yapmak lazım canım..
başlangıçta spor verilmiyor ama sonra en azından yürüyüş yapılması çok farkediyor
ohhhh ne güzel suzicim kurtlarını dökmüşsün ama cidden çok pahalıymış 22tl ne yaa:53:
cicilerini güle güle giy eskit cnm
ben kendime söz verdm 60ı görene kadr kendime hiçbirşey almıycm:19:
geçen sene 70 kil0yken 40 bedene giriodum ve herşeyi yeniledim.... sonrasında aynada kendimi beğenince ipin ucunu bıraktım .:50::50:
bol dar ne varsa idare edicem 60 olunca dolabımı sıfırlıycam :119:

fadime ablacm beni gözün görmüyo herhalde :50:
eskilerde yenilerde gelip cee diyp kaçıo
bende kendimi bekçi gibi hissediorum
keşke azimle gelseler die hepicinize dualar ediorummm:25:

açıkcası tırstım

arada ters şeyler oldu ama genelde motivasyon muhabbet süperdi canım..

bende bu yasıma kadar hep evdeydım
ılk kez bu yıl cıkacagım ıns dısarıya
onceden aılecek toplanırdık tombala felan oynardım guzldı o gunlerdı ozluyo ınsan dogrusu
kandır bencede:1:
normlde zaten cok dısarıya eglenmeye gıden bırı degılız bız yılbası bahane olcak ıns:1:

ben dun doktora dedım bıraz sok yapayımda vucudum sasırsın
kadın :53: kaldı
nasıl yanı dıyo sok yaptıgın zaman kalp kaslarındanda gıdıyor dıyo
olumler artıyo dıyo:45:
bende kesınlıkle yapmam artık
evet eskiden bi araya gelmek için güzel bi sebepti
şimdi ailemden herkes bi tarafta maalesef
kahvaltım 209 kalori olmuş

hadi yeşilçaylarımızı içelim
:7::7::7:

afiyet olsun ben içtim yeşil çayımı
ve 500 ml suyumu

yoksa yapmıyorum artık
yaparsam yiyorum çünkü

valla sen benım verdıgım listeyı yap zayıflamazsan o zaman gel dedi...zaten hıc spor yapasımda yok:37:

Back
X