- 7 Aralık 2011
- 11.176
- 7.231
- 448
Olacağız canım hiç sıkma canını.saol cnm ama kiloluyumçıtı pıtı bi hatun olurum inş.
![]()
boyum 168

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacağız canım hiç sıkma canını.saol cnm ama kiloluyumçıtı pıtı bi hatun olurum inş.
![]()
boyum 168
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,3 kg
gelen-giden:0 gr.
toplamda gelen :500 gr.
hedef kilo : 55 kg
mesajların olduğu sayfada sayfa numaraları varyaerkeklerde bende zorlaniyorum hakketnoel nedeni ile herkes birini cekmek zorundaydin isyerinde bende gide gide adami cekmissim aldim bi axe seti cüzlanda varmis hediye bak cüzlan demisken cüzlan alsan
kadin olsa daha kolay alirsin taki maki parfüm makyaj seyleri ama erkege ne bulcancocuklarda da ayni erkek cocuguna bulamiyorsun dogru düzgün birsey hep ayni ama kiz cocuklarinda oho bayiliyorum süslenirine giysilerine
nerden nereye atladim
zerramyardim et abonneliklere ne yazcam ki anlamadim ben bu isi
![]()
iyi götürmüşün suzim...simdi gelelim tandik menümefadimecim bak sen dedin diye yaziyorum yoksa cok tandik aa ona göre
örnek alinmiycak menü sakin denemeyin
agrim var yinede sizlen yazismak morelimi düzeltiyor nesem yerine geliyor
simcik sabah sabah 1 kare cikolata bi yerde okudum regl agrisini gideriyormus ondan yedim yani
kahvalti: 2 dilim kara ekmek üzerine light sürme peyniri 6 tane cerry domates
sonracima bi redbull energyicecegi attim toplanti vardin energcim düsmüsdün
baktim olmus 500 kalori
öglen: 1 hmm nasil anlatsam elmali börek gibi birsey fazla yagli degil aslinda ama var yinede 400 kalori yedim yuttum onuda isarkadasinin üstüne atayim o gitmis almis
aksama da bilmiyorum![]()
kilonu göstermemişsin hiçkızlar resim koymak için biraz uğraştım ama oldu mu bilmiyorum.
maşallah ikinizde sanırım biraz boydan kurtarıyorsunuz
neler götürdün bakim akşambugün menü falan yazmıyorum
ne yedim bende bilmiyorum
gözüm dönmüş olacakki ruhumda duymamış
ama bol diye kenara attığım kotlar dar gelmeye başlamış
misafirim var diye kot giydim baktım olacak gibi değil eşofman giydim artık
bu sefer azimliyim diyorum ama yemektende geri kalmıyorum
ama değişen bişey varki sonrasında acaip vicdan azabı çekiyorum
peffffffff![]()
günaydın canım sabitsinGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
gunaydınnnnn
ben kılo bıldırımı yapayacagım malesef
2 hafta tartılmayacagm ıns dayanabılırım
![]()
gunaydınlar dıyorum tuuum dobıclere
ben bıldırım yapmayacagım bugun ama sızın ıcın en sısko halınden sımdıkı halımın fotolarını koyacagım
belkı gaza gelırsınız yarım saattr fotografları bulmak ıcın ugrasıyorum
uzun zamandır bakmamıstım yıne sınırlılerım bozuldu
en guzel donemlerım kılolu gectı he hala dobıcım tabı vermem gereken 7 kılom kaldı ama
hepsı sırasıyla
Eki Görüntüle 576364 Eki Görüntüle 576365 Eki Görüntüle 576366 Eki Görüntüle 576367 Eki Görüntüle 576368 Eki Görüntüle 576369 Eki Görüntüle 576370 Eki Görüntüle 576371 Eki Görüntüle 576372
maşallah diyorum canım...
nişanlında kilo vermiş dimi öncekine göre....
Canım ben de tartılmayacağım dedim kilo aldım, sen de benden olma sakın.
gunaydınnnnn
ben kılo bıldırımı yapayacagım malesef
2 hafta tartılmayacagm ıns dayanabılırım
![]()
Güzel vermişsin yine de canım, inşallah hedefine de ulaşırsın.gunaydınlar dıyorum tuuum dobıclere
ben bıldırım yapmayacagım bugun ama sızın ıcın en sısko halınden sımdıkı halımın fotolarını koyacagım
belkı gaza gelırsınız yarım saattr fotografları bulmak ıcın ugrasıyorum
uzun zamandır bakmamıstım yıne sınırlılerım bozuldu
en guzel donemlerım kılolu gectı he hala dobıcım tabı vermem gereken 7 kılom kaldı ama
hepsı sırasıyla
Eki Görüntüle 576364 Eki Görüntüle 576365 Eki Görüntüle 576366 Eki Görüntüle 576367 Eki Görüntüle 576368 Eki Görüntüle 576369 Eki Görüntüle 576370 Eki Görüntüle 576371 Eki Görüntüle 576372
Tamam canım haftaya yarışıyoruz, bak ama baştan pes ediyorsun böyle yarış mı olur he he, ben seni geçcem. Kıramadığın nokta kaç ki, 60 mısın? Ben de bir ara 64 falan gördümya deli oldum, neyse ki 63,3 e düşmüşüm, ölçülerim de felaket derecede arttı biliyo musun 73 e kadar düşmüştü bel ölçüm, 80 cm. olmuş yine, offff of, spor da yapmam lazım, vücudun sıkılaşması da önemli yaaaaa.mesajların olduğu sayfada sayfa numaraları varya
sayfa ilerlettiğimiz hemen onun altında şeçenekler kısmı var sağ üst köşede
orayı tıklayınca abone ol diyosun o kadar
iyi götürmüşün suzim...
kilonu göstermemişsin hiç
biiraz versen süper olacak
maşallah ikinizde sanırım biraz boydan kurtarıyorsunuz
kilonu belli etmemişsin canım..
neler götürdün bakim akşam
günaydın canım sabitsin
haftaya hazırlan yarışa
ama benim umudum yok sen dikkat edersen beni geçersin
ben yine kıramadığım noktaya geldim
hadi hayırlısı
günaydın canım...
inşallah dayanabilirsin
ben yapaamıyorum tartılmama işini...
günaydın herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler...
Canım ben de tartılmayacağım dedim kilo aldım, sen de benden olma sakın.
Güzel vermişsin yine de canım, inşallah hedefine de ulaşırsın.
Tamam canım haftaya yarışıyoruz, bak ama baştan pes ediyorsun böyle yarış mı olur he he, ben seni geçcem. Kıramadığın nokta kaç ki, 60 mısın? Ben de bir ara 64 falan gördümya deli oldum, neyse ki 63,3 e düşmüşüm, ölçülerim de felaket derecede arttı biliyo musun 73 e kadar düşmüştü bel ölçüm, 80 cm. olmuş yine, offff of, spor da yapmam lazım, vücudun sıkılaşması da önemli yaaaaa.:18:
maşallah canım
evet canım verdı
sımdı daha guzel rejım yapıyo hıc yemıyo bakalım 2 hafta sonra ne kadar vermıs olcak
duacıyım onun ıcın
günaydın canım afiyet olsun..gunaydın herkeslere kılo veren arkadaslarımı tebrık edıyorum bende vermısım yıne cok mutluyum yenı yıle 6lı rakamlarla gırebırlımıyım dıyorum ama zor karne tatılıne anca ınsallah bı spor yapma sansım yok onuda yapablsem daha hızlı gıdıcek emınım bundanama olmuyor ıste
gun ıtıbarıyle 72.4 kıloyum
kahvaltı yapııp gelıyorum gorusmek uzere
60.4 ümCanım ben de tartılmayacağım dedim kilo aldım, sen de benden olma sakın.
Güzel vermişsin yine de canım, inşallah hedefine de ulaşırsın.
Tamam canım haftaya yarışıyoruz, bak ama baştan pes ediyorsun böyle yarış mı olur he he, ben seni geçcem. Kıramadığın nokta kaç ki, 60 mısın? Ben de bir ara 64 falan gördümya deli oldum, neyse ki 63,3 e düşmüşüm, ölçülerim de felaket derecede arttı biliyo musun 73 e kadar düşmüştü bel ölçüm, 80 cm. olmuş yine, offff of, spor da yapmam lazım, vücudun sıkılaşması da önemli yaaaaa.:18:
günaydın süper olur canımArkadaşlar günaydııınn...
ben daha iki gün oldu başlayalı başlangıcı söyliyim 75,9 ( Çok şükür 76 deil :))) )
haftaya cuma 1 kg vermiş olarak gelsem kafi bana yahuu :))
Eki Görüntüle 576390 Eki Görüntüle 576391 Eki Görüntüle 576392 Burda da kilolu hallerim 70-73 kg. arassı.
kesinlikle göstermiyorsun canım
boydanda kaynaklı olabilir ama sıkısın sanki
canım çikolata kistleri vardı. ameliyat oldum. sonra 1 sene ilaçlarla menopoza girdim. şiştikçe şişdimNazugurcum rahatsizligin neydi canim, gecmis olsun, ben gelin oldufumda 48 kiloydum, ahhh ahh bende resimlere bakip ic cekiyorum.....
bugün 6iya kadar calisiyorum daha 1 saatim var isyerindeyim yani eve varayim diyene kadar aksam 7-8 olur ondan sonrada sade yogurt yada 1-2 meyve yerim herhalde[/QUOTEOnlar tok tutacak mı, salata falan da yapsan yanına daha iyi olurdu, içine de ton balığı veya varsa bi-kaç parça tavuk.
Buraya devam edersen istediğin rakamlara gelmen çok uzun sürmez canım.
Güzel menü, hoşgeldin tekrardan canım.
Biran önce düzene koymaya çalış canım, yoksam dobiç gelin olursun
Dukanla zayıflayan çok gördüm ama zor bir diyet canım, meyve yasak yulaf kepeği falan bir sürü şey gerekiyo, onun yerine düzenli menülerini yapsan gayet de güzel zayıflarsın.
Biraz dikkatle fit bir vücudun olacak![]()
İradene sağlık canım, akşamları dediğin gibi makarna-pilav yemesek daha iyi.
Yağsız yaptıysan sorun yok aslında biliyor musun, yağ koyduysan o zaman kaçamak saycan.
Hadi bakalım, ne yaparsan haberlerini bekliyoruzz.
Kız olsun, ne zamana kadar kaçcanız kardeş yapmanızın zamanı geliyor artıkın, millet 1.cnin ardına sıralayıveriyor şimdi, benimkilerin arasında da 6 yaş var gerçi ama, siz biran önce düşünün derim![]()
![]()
Ay sorma ben de eteklerin içine girememeye başladım![]()
İnşallah almamışsındır kilo canım, dikkat etmek lazım.
Hasret sen ne yaptın, evde misin şu anda canım?
inşallah canım hep beraber vercez kilolarımızı.
gunaydın herkeslere kılo veren arkadaslarımı tebrık edıyorum bende vermısım yıne cok mutluyum yenı yıle 6lı rakamlarla gırebırlımıyım dıyorum ama zor karne tatılıne anca ınsallah bı spor yapma sansım yok onuda yapablsem daha hızlı gıdıcek emınım bundanama olmuyor ıste
kahvaltı yapııp gelıyorum gorusmek uzere
süpersin canım. böyle giderse en yakın zamanda 6lı rakamları görürsün.
sanada maşallah canım nazar değmesinbu haftaki bildirimim
baş:62.8
geçen hafta:61.2
bu hf:60.4
giden:800 gr
top.gid:2.4 kg
hedef:56
önce kilo vermem lazımKız olsun, ne zamana kadar kaçcanız kardeş yapmanızın zamanı geliyor artıkın, millet 1.cnin ardına sıralayıveriyor şimdi, benimkilerin arasında da 6 yaş var gerçi ama, siz biran önce düşünün derim![]()
![]()
sabit kalmakta başarı ablacımGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
şuan gelinlikte istediğin gibi olmayı hedefliyorsun canım1. fotograftakı grılı dobıc benım
dıgerınde de sıyah montlu betonda oturan
sozumdede gobegım cokmus
78 kıloydum ozaman
sımdıkı halımden 11.12 kg fazla![]()
yaptıklarımdan yedim işteneler götürdün bakim akşam
gelen giden şeklinde yazsan daha iyi değilmi canımgunaydın herkeslere kılo veren arkadaslarımı tebrık edıyorum bende vermısım yıne cok mutluyum yenı yıle 6lı rakamlarla gırebırlımıyım dıyorum ama zor karne tatılıne anca ınsallah bı spor yapma sansım yok onuda yapablsem daha hızlı gıdıcek emınım bundanama olmuyor ıste
azimlsiin ablacım valla 60 barajını bigeçsen seni tutabilene aşkolsunbu haftaki bildirimim
baş:62.8
geçen hafta:61.2
bu hf:60.4
giden:800 gr
top.gid:2.4 kg
hedef:56
şuanda aynı kilodasın bu fotolardan farklımısın?