• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIIINNN :))

Sanada günaydın canım,brokoli haşlaması tamamda soğan haşlaması nasıl kiiiiii :S

ya ben dün doktora gittim burnuma kemik kayması varmış bademciklerimde taş varmış ameliyat ameliyat .... beni bi alsalar ameliyata 3 gün üzerimde çalışmaları gerekir heralde.. ne çürükmüşüm yaaa

canım brokoliyi haşlarken içine 2 küçük soğan da dilimledim öyle yaptım ama bi arkadaş soğan yakışmaz dedi bi hahakine patates koyucam içine daha lezzetli oluyomuş

Sanada günaydın canım,brokoli haşlaması tamamda soğan haşlaması nasıl kiiiiii :S

ya ben dün doktora gittim burnuma kemik kayması varmış bademciklerimde taş varmış ameliyat ameliyat .... beni bi alsalar ameliyata 3 gün üzerimde çalışmaları gerekir heralde.. ne çürükmüşüm yaaa

geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlık en önemlisi

Afiyet olsun şeker, sana :nazar: :nazar:

Ben de 6 da kalkıyorum canım, 6,30 da büyük kızımı okula bırakıyorum 6,50 de dersleri başlıyor, tekrar eve dönüp kahtaltı yapıp, 7,15 de tekrar evden çıkıp, annemlere gidiyorum, ufak kızımı bırakıyorum, öyle işte, hep aynıyız merak etme.
teşekkür ederim canım
senin işinde zormuş ya
günaydın kızlarrrrr....
:16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir gün diliyorum:16: :16:
günaydın güzel hatunlaaaaar :16:
günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum
nohutu daha fazla yeseydin pilavı 1-2 kaşık yeseydin dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum :9:

Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzüm ve sütlü
nescafe 2 küp şekerli

7 badem
yeşil çay(ace)

zencefil-tarçın-zerdeçallı yoğurt(bunu sadece öğlenleri yapabiliyorum, aslında 3 öğün yapmak gerekiyormuş)
1 tbk.etli bamya(3 parça et)
2 dilim tb.ekmek
1 kepçe makarna
yoğurt

leblebi-kuru üzüm-kuru kayısı 1 avuç karışık
16.40:sıcak çikolata

1 tas tarhana
1 tbk.ıspanak
yoğurt

1 portakal
dün makarnaya takılmıştık ekmekle birlikte açıklamasını yaptın zaten
onun dışında güzel
ama sabah neden kahvaltı yapmıyorsun?
hmm geçmiş olsun
tarih bellimi nezaman ameliyatlar?

günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah hepimize
toplantı yapacam ben 3te uzun bir gün olacak bana hastayımda bir yandan
ama sabah tartı beni sevindirdi 65,5tim dün bakalım cumaya kaç olacam :9:

günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
ara:
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
Akşamları pilav-makarna önermiyoruz canım diyette, yanına salata ekleyebilirsin pilav yerine. onun haricinde güzel.

Bademciklerin de taş mı, anlamadım??

teşekkür ederim canım
senin işinde zormuş ya

nohutu daha fazla yeseydin pilavı 1-2 kaşık yeseydin dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum :9:

onun dışında güzel

hmm geçmiş olsun
Beni acıktırmıyor yulaf ezmesi canım tok tutuyor, 10.30 gib 7 badem bir de yeşilçay içtim mi, 12 de zaten standart yemeğimiz hazır oluyor, o yüzden sıkıntı yok, akşamları bir de ailecek yemek yiyebildiğimiz tek zaman, onlara uyuyorum o zaman.:16:

Merhba kızlar üç aydir okuyorum sizi, bugün ben de menümü yazmaya karar verdim, aranıza alırsanız tabi :)
sabah, biraz omlet, on zeytin, iki dlm ekmek, peynir. sabah geç olunca ogle kaynadı.
aksam. bi tbk kuru fasülye bi kase yogurt, pancar salatasi.
su ve iki fincn yesıl cay.
birazdan bir de nar yicem.
öpüyorum hepinizi
hosgeldin canim aramiza :29:

tahmin ettim canım
herhalde yanında birileri var dedim
spora gitme imkanın varsa git canım
kesinlikle incelirsin
spor yapanla yapmayan arasında fark bariz oluyor
menünde iyi değil
hep az yemişsin canım
spor yapmak bana sanki ceza gibi geliyor minem zorla yapacaz artik ama isteyerek degil :37:
hoşbuldum canım ben buralardayım aslında girip okuyorum da muhabbetlere dahil olamıyorum :26:
bazen öyle oluyor tatlim nasil kendinini iyi hissediyorsan öyle takil tatli kiz :54:
iyi akşamlar kızlarrrr
bugün diyetisyene gittim ,artı çıktım ağzımın payını aldım geldm
resmen azarladı kadın beni tırstm
kendini 2 hafta geriye götürdün dedi
farklı bi liste yazdı verdi
10gün uygulıycam
akşamdan sonraki ara öğünde yarım greyfurt yazdı
''ben greyfurt yiyemem midem bulanır dedm ama
onun içnde bi azr işittm
yağ yakıcı özelliğinden dolayı yiyceksin kızartma yerken midemin bulanması gerekiomuş öyle dedi diyetisyen:30:
greyfurtun tadini bende sevmiyorum acimsi tati var :52: ama fayda ediyorsa ye tatlim bende alayim aralarda yiyeyim :27:
İnşaallah alışırsın alışınca az şeker olsa bile içemiyorsun..
Ben eskiden 3ü 1 aradaya bile 3-4 tane küp şeker atardım şimdi 1 tane bile küp şeker atamıyorum.
Hele ki çay... Şeker atarsam şekerli su içiomuş gibi hissediorum..

Hiç yemedim merak ettim yarın sabah erken kalkarız da hazırlarız inşaallahhh.
Anneme kabak yemeği yaptırıyorum bende.:16:
Yarın ki menünü bekliorum.:23:

Selam beybimmm.:23:

Bunlar menün için; :4::4::4::4::4::57::57::57::57::57:
Yarın sana liste yaparız kuzum onların dışına çıkmazsın.:34:
Kilo verelim keyfimiz yerine gelsin.:8:

Selam şekerr:3:
Hoşgeldin aramıza... Öncelikle menülerini diğer kızlardan kopya çekerek yazarsan çok güzel olur.
Kuru bakliyat susuz ve 5-6 kaşık ideal canım. 1 tabak ama kaç kaşık bilemediğimden bişi diyemiorum.:26:
Bol su iç bide canın tatlı istersede şekersiz Türk kahvesi ve hurma öneririm.:34:

Dobikkk Mineeeeee dobikkkkk Mineeeeee :35::35::35::35::35::35:
Menün güzel bu arada:38:

Güzelmiş kuş tebrikler.:46::nazar:
ayyy ne iyi olur yada söyle yapalim fistik sen bana bu hafta liste ver ben alisverisimi yapayim bu hafta pazartesi uygulayayim :1:
sen benim diyetisyenim olurmusun :38:
iyi oldu fistik resimlerini paylasman motive etti tekrar :16::nazar::nazar::nazar:
Kızlarrr beni de aranıza aın lütfen :((( sinriden sitresten 2 ayda 15 kg aldım 75 kg oldum eski tanıdıklarım tombişçik olmuşsun diye dalga geçiyorlar eski fotoğraflarıma baktıkça içim acıyor :((( çok psikolojim moralim bozuldu :((( ve birilerinin beni iteklemesine arada bi kontrol etmesine ihtiyacım var tek başına olunca salıveriyorum :(((( benide alın aranıza :(((( 20 kg vermek istiyorum 1,63 boyum... üstelik yanlız yaşıyorum yeni atandım atandığım yerde yürüme imkanım yok spor merkezi yok hiç bişey yok... evde tek başıma kalıyorum. eve step tahtası aldım. hiç hareketli bi yaşantım yok sabah 5 buçukta kalkıyorum 6 da işe gidiyorum 12 ye kadar ayaktayım sonra eve geliyorum yorgunluktan uyuyorum... banada yardımcı olurmusunuz :( sabah kahvaltı edemiyorum çünkü anca yetişiyorum 6 da servisim geliyor...

üstelik mayısa kadar zayıflamam şart... daha nişan var düğün var... hayalimdeki balık model elbiseyi giymem lazım :(((
hosgeldin canim :29:
Öğlen yemişin hadi de, akşam yemeyeydin keşke.

Güzelmiş canım menün, işyerinde yiyebileceğin türde yemek çıkmıyor mu?

İyi yaptın canım gelmekle, menülerini düzenle, hergün yaz buraya biz itinayla saç baş yolarız:27: :27:
Selam canikom,
Gelemiyorsun artık, kilolar ne alemde?

Spora başlaman iyi bir karar canım, bir de menülerini düzene koydun mu tamamdır, hadi bakalım, olcek inşallah.

Afiyet olsun şeker, sana :nazar: :nazar:

İyi olmuş, aklını başına devşirmen için, biz ne yaparsak zaten kendimize yapıyoruz, inşallah bu sefer bozmazsın canım.

Ben de 6 da kalkıyorum canım, 6,30 da büyük kızımı okula bırakıyorum 6,50 de dersleri başlıyor, tekrar eve dönüp kahtaltı yapıp, 7,15 de tekrar evden çıkıp, annemlere gidiyorum, ufak kızımı bırakıyorum, öyle işte, hep aynıyız merak etme.

Olacak inşallah, sık dişini, sıkalım hepimiz canım.

aramıza hoşgeldin canım, evde yapabileceğin sporlar var, başlangıçta leslie yapabilirsin, ilerleyen dönemlerde jillian michells, bunun dvd si var, internetten falan alabiliyosun, ben geçen sene onlarla evde yaptım kışın sporu hep, toplamda 10 kg. vermiştim, sen de verirsin canım, düzenli menülerini paylaş bizimle, olur bir şekilde.
insallah olur artik fadimecim :16:bende basarilarimi görmek istiyorum yaza kadar :31:ne güzel planlarim var :9: yeni giysiler alcam söyle havami atcam :9:
günaydın kızlarrrrr....
:16::16::16::16::16::16:
günaydin zerram :16:
Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir gün diliyorum:16: :16:
günaydin fadimecim :16:
sabah:
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
ara:
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
günaydin canim :16:

günaydin canim :16: insallah iyilesirsin canim :59:
günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah hepimize
toplantı yapacam ben 3te uzun bir gün olacak bana hastayımda bir yandan
ama sabah tartı beni sevindirdi 65,5tim dün bakalım cumaya kaç olacam :9:
günaydin minem :16:
suzim gelmiş hoşgelmiş :24::24:
leeey ley limi limi leyy :24::24:
:21::21::21::21::21:
:9::9::9: ay negüzel karsilandim :17::16::16::16: sabah sabah ne güzel oldu :64::64::64:

teşekkür ederim canım
senin işinde zormuş ya

onun dışında güzel

hmm geçmiş olsun

Canım önce bi bebiş için laporoskopi olucam eğer grip olmazsam bademciklerim şişmezse haftaya :)) burun bademciği sonra hallederiz üstüne düşmüyorum şimdilik:)

geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlık en önemlisi

saol canım teşekkürler

Bademciklerin de taş mı, anlamadım??

evet canım bademciğin üstünde oluşuyo taşlar oluyo ağızda koku falan yapıyolar böyle bişi olduğunu biliodum ama bende olduğunu bilmiyodum bende :)

bende isirgan otu cayimi iciyorum limonlu :7: kizlar isirgan otu cayi vucutdeki su toplanmasini aliyormus :34:
Afiyet bal şeker olsun canım.

Canım önce bi bebiş için laporoskopi olucam eğer grip olmazsam bademciklerim şişmezse haftaya :)) burun bademciği sonra hallederiz üstüne düşmüyorum şimdilik:)

saol canım teşekkürler

evet canım bademciğin üstünde oluşuyo taşlar oluyo ağızda koku falan yapıyolar böyle bişi olduğunu biliodum ama bende olduğunu bilmiyodum bende :)
allah Allah enteresan, ilk defa duyuyorum, işin bayaa uzun desene, Allah kolaylık versin.

günaydınnn kızlarrrr

ceza listemi sizinle paylaşıym
sabah:1sb süt,1 elma
ara:1fincan yeşil çay,1 galeta,2kuru kayısı,1ceviz içi
öğlen:8yk sebze yemeği,1/2kase yoğurt,2dilm ekmek,bol salata
ara:1 yeşil çay,1 elma
ara:1 bardak ayran,1 galeta
akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk
ara:1elma,1fincan yeşil çay,1çb leblebi,1/2 greyfurt:5:

elma yemekten çatlamazsam iyidir:36:

günaydınnn kızlarrrr

akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk

Sabahın çok az olmuş gibi geldi bana, bir de dediğin gibi ne çok elma vermiş, hergün aynı mı şimdi?

günaydınnn kızlarrrr

benim diyetisyende demisdi bol elma ye elmaninda zayiflatma etkisi varmis herhalde :44: hergün yemeye calis demisdin ama ben elmayi okadar aramiyorum zorla yiyorum :37:

Sabahın çok az olmuş gibi geldi bana, bir de dediğin gibi ne çok elma vermiş, hergün aynı mı şimdi?
malesef cnm hiç değişimim yok sadece akşam brokoli veya karnıbahar değişim var :30:

benim diyetisyende demisdi bol elma ye elmaninda zayiflatma etkisi varmis herhalde :44: hergün yemeye calis demisdin ama ben elmayi okadar aramiyorum zorla yiyorum :37:

meyve değişimi bile vermedi suzim çatlıyana kadr elma yiycem:50:

merhaba kızlarrr bu aralar pek gelemiyorum, yada bazen okuyorum yazamıyorumm,
dilek ve süziii gelmiş, hoşgeldiniz kızlarrr
dilek resimlerini toplu görünce :52: süper süperrr ve arkadaşların dediği gibi o kadar kiloyu vermişsin, gerisinide halledersin, bende kırmızı elbiseli ve krem bantolonlu resmini çok beğendimmm

sayfalar bayağı hareketlenmiş, ben gün içinde çok bakamıyorumi, bizim işyerinde bu sayfalara girmek bibi bir fırsatımız olmuoy, anca akşamları, bende elimden geldiğince katılmaya çalışacammm

Back
X